از استقبال گرمتون صمیمانه متشکرم. :applause:امیدوارم از پروا¾ژه های دیگر من از جمله هواپیمای رادیو کنترل و موشک بنزینی وبشقاب پرنده رادار کوچک و پروژه های میکرو کنترلری خفن بنده حقیر نیز لذت ببرید.اجازه بفرمایید تا از این پروژه ها کلیپ و عکس تهیه کنم تا از تجربیاتم استفاده و لذت ببرید.
شما لطف دارید اما نمیدونم چرا بی اختیار یاد یکی از اعضای خوب و فعال سایت افتادم. تا چند وقت دیگه هم از ایران داره میره و مارو از دانشش محروم میکنه. الان هم تو گفتگوی آزاد یه بحث جنجالی رو ایجاد کرده و همه رو به چالش کشیده! :biggrin:
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
درسلام.در مورد سلامتی بنده عرض شود که به الحمدلله سالم هستم :wow:و این کلیپها تقریبا مال 6 ماه قبل ست و چک پ هم شده ام. :rolleyes:
حدود دو سال قبل جهت تحقیقات دیداری با مهندس قربانی از پرسنل نودال مرکزی صداوسیمای مرکز اصفهان داشتم که در مورد هشخصات فرستنده 837 کیلوهرتزی این اصلاعات را کسب کردم.قدرت فرستنده 300کیلو وات و تغذیه 20 کیلو ولت oo:و از نوع لامپی که قیمت هر لامپ 200هزار دلار.البته فرستنده های فرکانس پایین این قدرت را دارا میباشد وفرستنده های اف ام بستگی به منطقه بین 500 تا 5000 وات و فرستنده های uhf بین 20 تا 50 وات.و میگفت در اتاق تقویت آر اف فرستنده 300 کیلو وات اگه لامپ یا مهتابی تو دستت باشه روشن میشه و محدوده 350 فرستنده به طور کلی در استان اصفهان موجود میباشد که پس از پخش و تدوین در مرکز پل خاجو به سمت مرکز پل فلزی ارسال میشود و از آنجا پس از تاخیر ثانیه ای و بررسی دوباره بر روی ماهواره ارسال میگردد و از ماهواره به فرستنده ها داده میشود.قدرت ارسالی tx ماهواره 10 وات و فایل با پسوند mpeg_2 ارسال میشود.البته کیفیت های بهتر در فایل های vob میباشد که برخی ابر رسانه ها از آن استفاده می کنند.
با سلام به جناب آقای شاهجرایی
در مورد ترانزیستور های خروجی میشه یه تو ضیحی بفرمایید چون ft ترانزیستور mj2955 در
http://pdf.chinaicmart.com/88888/2008617113151884.pdf
برابر با 3MHz هست ولی شما اونو در مدار آمپلی فایر با فرکانس کاری 6MHz بکار بردید
با تشکر
شما در واقع با این آزمایش یه ماکرو فر ساختی و خودت هم رفتی وایسادی داخلش!!!
حتما به یه پزشک مراجعه کن و یه چکاپ کامل از بدنت بگیر.
امیدوارم که اتفاقی نیفتاده باشه و مشکلی برات پیش نیاد. :sad:
با سپاس
منم نمی خوام بگم خیالت راحت مشکلی ایجاد نمیشه (گرچه این قدرت خواه نا خواه ممکنه عوارضی ایجاد کنه) اما امواج مایکرویو فرکانسشون بین 300 مگاهرتز تا 300 گیگاهرتز هست در حالیکه فرستنده ایشون 6 مگاهرتز هست. مسلما قدرت نفوذ 6 مگاهرتز به مراتب کمتر از امواج ماکروویو هست، بنابراین فکر کنم مقایسه دستگاه ایشون با اجاق ماکروویو کار درستی نباشه.
البته این فقط یک نظر بر پایه اطلاعات ناقص خودمه.
سلام.البته درسته مشخصات فرکانس mj2955 زیر 4 مگاهرتز میباشد :agree: ولی مبنی بر این نیست که در 6 مگاهرتز کار نمی کند. فقط ضریب تقویت آن کمتر میشود (به دلیل ظرفیت خازنی بالای بین پایه های این ترانزیستور)که تا حد زیادی جریان بیس را تقویت کردم.به حر حال خروجی rf باید بتواند یک لامپ 220 ولت 300 وات را تا حدی روشن کند که مثل این باشد که لامپ به ولتاش 250 ولت متصل شده(نور خیلی زیاد).یه اشتباه تو نقشه شده و اون اینه که خروجی ترانسفورماتور AF نزدیک 20 اهم است نه 75 اهم که معذرت میخواهم و در هنگام نقشه کشی توجه نکردم.البته میتوانید از مدارات تقویت با مدولاسیون pwm استفاده کنید که به صرفه تر و جمع و جور تر است.
با دهانی باز تبریک میگم،تو ساخت این فرستنده ها چه تجهیزاتی داشتید؟کار رو صرفا بصورت تجربی انجام دادین یا مطالعه تئوری هم تو این زمینه داشتین؟قضیه اون تیوبهای تو عکسا چیه؟مربوط به فرستنده میشه؟
سلام.آقا دهنم باز موووووووند!!!هنوزم بازه!! حاجی مجید! برادر من ! مواظب خودت باش! تو فیلم همچین هم میگی احساس گرما میکنم که آدم میخواد بپره بیاد از جلو آنتن بکشدت کنار! :sad:
دیگه از این کارا نکن! با بچه های انجمن پامیشیم میایم خدمتت میرسیم ها !! عوض این کارها مفصل بگو چطور اینو طراحی کردی؟ مشخصات کامل و نحوه ی طراحی و امکانات لازم واسه طراحی و از اینجور چیزها! :applause:
آقا من هم یه سئوال دارم در همسایگی خونه ی ما یه دکل وایرلس هست با امواج 2.4 و 5.8 گیگاهرتز با توان 100 وات به نظر شما این برای بدن ضرر داره .
اما ارتفاع خونه ما از خیابون 8 متر ولی ارتفاع پخش کننده ها و دیش ها و آنتن های پارابولیک اون 40 متر از سطح خیابون هستش .
آقا من هم یه سئوال دارم در همسایگی خونه ی ما یه دکل وایرلس هست با امواج 2.4 و 5.8 گیگاهرتز با توان 100 وات به نظر شما این برای بدن ضرر داره .
اما ارتفاع خونه ما از خیابون 8 متر ولی ارتفاع پخش کننده ها و دیش ها و آنتن های پارابولیک اون 40 متر از سطح خیابون هستش .
استاندارد شدت امواج بر بدن حدود 4 وات بر ساتنیمتر مربع برای مخابرات شهری هست :eek:
آقا اگه مطمعنی 100 واته یه سر صدایی بکن ...شاید برای این که سر صدا نکنی یه پولی دادن بهت oo:
البته احتماا میدم اگه بری به مخابرات بگی همچین مشکلی هست دس به سزت میکنن یا این که فرداش میبیتی یه دکل دیگه هم نزدیک پنجره اتاقت زدن
که روت و زیاد نکنی براشون شوخی کردم
حواستو جم کن
این دکل تا حالا که من دیدم تا فاصله 185 کیلومتر جواب داده .
بعد از اون دوباره یه دکل گذاشته .
اینم بهتون بگم که اون دیوانه هستش - یه دکل 70 متری داره بالای اون 6 تا دیش و 4 تا آنتن پارابولیک داره - و یکسری پخش کننده داره شکل دایره و از ارتفاع 50 مترب تا 30 متری هر نیم متر نیم متر یه پاور استیشن 2 گذاشته . که میشه 20 تا نیم متر 40 تا پاور دکل هم سه ضلع هستش 120 تا پاور استیشن . فقط خرج دکلش شده 70 میلیون . الان هم پولش داره از پارو بالا می ره . - در ضمن دیش ماهواره اش رو هم گذاشته وسطای دکل - دیروز هم یکی از lnb های دیشش رو با تفنگ بادی زدم . جیگرم حال اومد -
دیدگاه