اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمپرسور یخچال (12ولت DC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمپرسور یخچال (12ولت DC)

آییی
    به تاپیک من توهین نکنین آآآ
    کی جرات داره بابا :evil:
    این داداش ما هم جو گیر شده موتور کولر ماشین پیدا کرده!!
    ussmain جان موتور مورد نظر ما مثل عکس موتور اول تایپیکه
    اونا کمپرسور داخل ماشین هست
    اونی که اونجا میبینین فقط رادیاتور خنک کننده(یادم رفت تو یخچال بهش چی میگن!) هست
    که روش هم یه فن بزرگ داره
    آها در ضمن یه ژنراتور جدا برای برق داره برق 220 میده
    یادمه بستنی میاوردن برامون همش آب شده بود
    میگفتیم چرا اینجوریه؟ یارو میگفت بنزین گرونه یخجالمو روشن نمیکنم
    مطمئنی؟؟ همه دم و تشکیلاتش همنین جاست ها... خودم دیدم یه گوشش اون رادیاتوره هست کنارش یه کمپرسور کوچیک هست... نمیدونم... راستی اب سرد کن های اتوبوس ها چطور اونا داستانشون چیجوریه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      کی جرات داره بابا :evil:
      :rolleyes:
      نوشته اصلی توسط mahdi.7
      مطمئنی؟؟ همه دم و تشکیلاتش همنین جاست ها... خودم دیدم یه گوشش اون رادیاتوره هست کنارش یه کمپرسور کوچیک هست... نمیدونم... راستی اب سرد کن های اتوبوس ها چطور اونا داستانشون چیجوریه؟
      خب مدلهاش مختلفه
      به نمونه هست که فقط یه جعبه تقریبا 50*30*10 بیرون هست
      به صورت افقی
      اونا نمونه استاندارد کارخونه هستن
      و یکی دو ساله که اومدن
      فکر میکنم اینورتر هم داشته باشن چون من ژنراتور ندیدم روشون
      روی مشین های 3تن و 5 تن و اینا زیاد دیدم من

ولی بعضیها که خودشون میذارن اونا رو بیرون میذارن
      الان از اینا نو نیست
      اکثرا قدیمی هستن

آب سرد کن اتوبوس؟ :-?
      جای بسه تامل داره
      کی میدونه سیستمش چجوریه؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

چقدر میخواهید هزینه کنید؟!

دیدگاه

در تایپیک المان TEC داشتم راجبش بحث میکردم که مسعود جان فرمودند در اینجا به ادامه بحث بپردازیم ...
          خوب....داشتیم میگفتیم که :
          نوشته اصلی توسط مهران چمنی
          .... ....
          امروز راه حل بسیار مناسب برای کمپرسور 12 ولت رو پیدا کردم
          آب در کوزه و ما تشنه لبان گرد جهان میگردیم
          امروز توی اتوبوس دراز کشیده بودم ( صندلی آخر )
          تمام بدنم منجمد شد.....عجب کولری داشت :-SS
          به خودم گفتم اینهمه دریچه کولر چطوری بازم اینقدر میتونه خنک کنه !!! :-?
          یه دفعه یه چیزی توی سرم دیــــــنگ صدا کرد *-
          کمپرسور.....کمپرسور 12ولت....آره خودشه.....شدنیه... /
          اگه بتونیم کمپرسور کولر ماشین رو بخریم و سرمای اون رو متمرکز کنیم به احتمال زیاد یه یخچال توپی در حد لالیگا اونم با گردش هوای سرد میتونیم برای ماشین طراحی کنیم..... :-bd
          خوب....نظرتون چیه !؟
          شاهین گفت :
          نوشته اصلی توسط shahinbahari
          مهران جا تا اونجایی که من اطلاع دارم کمپرسور کولر ماشین ها اصلا برقی نیست که بخواد 12 ولت باشه یا..... این کمپرسور ها با یه کلاج برقی به موتور کوپل میشن و فقط فن اون ها برقی هست.
          منم گفتم:
          [b][b]درسته....یه دینام داره که با تسمه به موتور وصل میشه....میتونیم اون رو حذف کنیم و مستقیم برق رو بدیم بهش
          ..... ....
          ولی احتمالش هم هست که دینام نباشه و با چرخش تسمه فقط کار میکنه ولی اینش رو نمیدونم که چجوری قدرتش کم و زیاد میشه....!
          حالا اگر هم نشد میتونیم یه موتور بهش وصل کنیم....مثل حالت موتور کولر یا لباس شویی...
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

در تایپیک المان TEC داشتم راجبش بحث میکردم که مسعود جان فرمودند در اینجا به ادامه بحث بپردازیم ...
            خوب....داشتیم میگفتیم که :شاهین گفت :منم گفتم:
            ولی احتمالش هم هست که دینام نباشه و با چرخش تسمه فقط کار میکنه ولی اینش رو نمیدونم که چجوری قدرتش کم و زیاد میشه....!
            حالا اگر هم نشد میتونیم یه موتور بهش وصل کنیم....مثل حالت موتور کولر یا لباس شویی...
            چی میگی مهران جان؟
            کی دینام داره؟
            موتور کولر یا لباسشویی برقش رو از کجا تامین کنه؟
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
              چی میگی مهران جان؟
              کی دینام داره؟
              موتور کولر یا لباسشویی برقش رو از کجا تامین کنه؟
              مسعود جان خوبی؟ سرت گیج نمیره؟ چشات دور خودش نمی چرخه ؟در هوشیاری کامل به سر می بری ؟ هو؟
              انگاری روزه داری روی فسفرهات خیلی تاثیر گذاشته

کی دینام داره چیه ! بگو چی دینام داره
              اونجا گفتم که فکر کنم کمپرسور ماشین که تسمه بهش وصل میشه دارای دینام هست
              موتور کولر یا لباسشویی برقش رو از پریز برق تامین میکنه :mrgreen:
              منظورم رو انگاری نفهمیدی :rolleyes:....
              گفتم مثل کولر یا لباسشویی که موتور با تسمه به دیگ یا پره ها وصل میشه اینم براش یه موتور بزاریم و با تسمه به کمپرسور وصل کنیم
              آندراستند ؟
              یه فکر دیگه هم توی مغزم جرقه زد اونم اینه که بیایم کمپرسور ماشین رو با یک تسمه با موتور کولر وصل کنیم و لوله خروجی کمپرسور رو در کف کولر قرار بدیم و با خنک کردن آب کولر .....سرمای مطبوع تر و بهتری به ما میده :wow: :wow: :wow:

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

یه فکر دیگه هم توی مغزم جرقه زد اونم اینه که بیایم کمپرسور ماشین رو با یک تسمه با موتور کولر وصل کنیم و لوله خروجی کمپرسور رو در کف کولر قرار بدیم و با خنک کردن آب کولر .....سرمای مطبوع تر و بهتری به ما میده :wow: :wow: :wow:

خوبی شما! لوله خروجی کمپرسور رو بزارین تو آب که چی بشه؟ خنک کنه؟ پس اوپراتور و کندانسور این وسط چیکارن؟ باید یه موتور جدا براش بزاری که حدود 4-5 اسب باشه موتور کولر فوق فوقش نیم اسبه! که سر جمع کولرتون حدود 4000W میشه. بنظر خودت اقتصادیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  خوبی شما! لوله خروجی کمپرسور رو بزارین تو آب که چی بشه؟ خنک کنه؟ پس اوپراتور و کندانسور این وسط چیکارن؟ باید یه موتور جدا براش بزاری که حدود 4-5 اسب باشه موتور کولر فوق فوقش نیم اسبه! که سر جمع کولرتون حدود 4000W میشه. بنظر خودت اقتصادیه؟
                  بله اقتصادی هست :agree:
                  میشه بگید یه کولرگازی 8000 که فقط برای خنک کردن یک اتاق میزارن اقتصادی هست یا نه !!
                  در صورتی که یک کولر آبی 7000تمام خونه رو خنک میکنه !!!
                  برای خنک کردن یک حال و پذیرایی خونه کولر های گازی 24000میزارن...
                  خوب ....ما میایم با تلفیق کردن کولر آبی و کولر گازی ....کار اقتصادی انجام میدیم...
                  دیگه لازم نیست یه خونه 2خوابه 3تا کولر گازی روشن کنه که مصرف برقشون میشه 8تا کولر آبی !!!
                  همون کولر آبی میاد با سرمای بیشتر و کمی مصرف برق بیشتر اون کار رو برامون انجام میده
                  البته میتونیم یه رادیاتور توی دهنه کانال کولر قرار بدیم تا کولر آبی تبدیل به کولر گازی بشه
                  داخل پرانتز : :-P :-P :-P

\|/_\/_

دیدگاه

مسعود جان خوبی؟ سرت گیج نمیره؟ چشات دور خودش نمی چرخه ؟در هوشیاری کامل به سر می بری ؟ هو؟
                    انگاری روزه داری روی فسفرهات خیلی تاثیر گذاشته

کی دینام داره چیه ! بگو چی دینام داره
                    اونجا گفتم که فکر کنم کمپرسور ماشین که تسمه بهش وصل میشه دارای دینام هست
                    موتور کولر یا لباسشویی برقش رو از پریز برق تامین میکنه :mrgreen:
                    منظورم رو انگاری نفهمیدی :rolleyes:....
                    گفتم مثل کولر یا لباسشویی که موتور با تسمه به دیگ یا پره ها وصل میشه اینم براش یه موتور بزاریم و با تسمه به کمپرسور وصل کنیم
                    آندراستند ؟

oo: oo: oo:
                    من که سالمم
                    شما یه چیزیت میشه انگار

یعنی تو کمپرسور دینام هست دیگه؟
                    این چه حرفیه میزنی خب؟
                    مگه مریضن بیان تو اون دینام بذارن برق بگیرن دوباره برق رو بدن به موتور حرکت مکانیکی بگیرن؟
                    بچه ها که توضیح دادن یه کمپرسوره با چندتا پیستون داخلش

این همه ما رفتیم بالا
                    اومدیم پایین
                    گفتیم کمپرسور واسه ماشین
                    کمپرسور 12 ولت
                    ...
                    اسم تاپیک رو اصلا نخوندی؛ ن؟
                    برقش رو از پریز میگیره چه صیغه ایه دیگه؟

مگه آزار داری کمپرسور معمولی رو ول کنی بری موتور لباسشویی رو وصل کنی به کمپرسور ماشین و...؟

چمدونم والا

دیدگاه

بله اقتصادی هست :agree:
                      میشه بگید یه کولرگازی 8000 که فقط برای خنک کردن یک اتاق میزارن اقتصادی هست یا نه !!
                      در صورتی که یک کولر آبی 7000تمام خونه رو خنک میکنه !!!
                      برای خنک کردن یک حال و پذیرایی خونه کولر های گازی 24000میزارن...
                      خوب ....ما میایم با تلفیق کردن کولر آبی و کولر گازی ....کار اقتصادی انجام میدیم...
                      دیگه لازم نیست یه خونه 2خوابه 3تا کولر گازی روشن کنه که مصرف برقشون میشه 8تا کولر آبی !!!
                      همون کولر آبی میاد با سرمای بیشتر و کمی مصرف برق بیشتر اون کار رو برامون انجام میده
                      البته میتونیم یه رادیاتور توی دهنه کانال کولر قرار بدیم تا کولر آبی تبدیل به کولر گازی بشه
                      8000 وات! کی گفته!؟ شما اصلا اطلاعات درستی نداری! کولر های گازی پر مصرف 2000 وات هستند و کم مصرفاش 1300W .
                      اگر به فرض 8000 وات هم باشه 36A ! کنتور خونه ماکسیمم 25A میدن مگه پارتی داشته باشی.
                      اتون 24000 واحد چیز دیگه ایه :icon_razz:

بعد هم توی ماشین هیچ دینامی استفاده نشده.

موتور کولر هم با یه شفت به موتور وصله و موتور بچرخه میگرده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        8000 وات! کی گفته!؟ شما اصلا اطلاعات درستی نداری! کولر های گازی پر مصرف 2000 وات هستند و کم مصرفاش 1300W .
                        اگر به فرض 8000 وات هم باشه 36A ! کنتور خونه ماکسیمم 25A میدن مگه پارتی داشته باشی.
                        اتون 24000 واحد چیز دیگه ایه :icon_razz:

بعد هم توی ماشین هیچ دینامی استفاده نشده.

موتور کولر هم با یه شفت به موتور وصله و موتور بچرخه میگرده.
                        خدایا خداوندا مارا از شّر مردم آزاران رهایی ده و در راه راست از حوریان بهشتی قرار ده -O<
                        خط پیشین شوخی بود ...به دل نگیری....دلت ورم میکنه کمربندت بسته نمیشه :-j =))

خوب بریم سر جواب سوال شما
                        کی گفته چیه.....خودت داری میگی....چرا حرف توی دهن من میزاری...کی گفتم 8000وات مصرف میکنه !!!!
                        گفتم کولر 8000
                        8000واحد قدرت کولر هست.....اگه اونطوریه که شما میگی پس کولر های آبی 7000باید 7000وات برق مصرف کنه دیگه آره؟؟؟ oo:
                        شما برو خودت اول یکم اصلاعاتت رو بیشتر کن بعد بیا از دیگران عیب جویی کن
                        حومه ی پرانتز : :icon_razz: :icon_razz:

\|/_\/_

دیدگاه

خدایا خداوندا مارا از شّر مردم آزاران رهایی ده و در راه راست از حوریان بهشتی قرار ده -O<
                          خط پیشین شوخی بود ...به دل نگیری....دلت ورم میکنه کمربندت بسته نمیشه :-j =))

خوب بریم سر جواب سوال شما
                          کی گفته چیه.....خودت داری میگی....چرا حرف توی دهن من میزاری...کی گفتم 8000وات مصرف میکنه !!!!
                          گفتم کولر 8000
                          8000واحد قدرت کولر هست.....اگه اونطوریه که شما میگی پس کولر های آبی 7000باید 7000وات برق مصرف کنه دیگه آره؟؟؟ oo:
                          شما برو خودت اول یکم اصلاعاتت رو بیشتر کن بعد بیا از دیگران عیب جویی کن
                          حومه ی پرانتز : :icon_razz: :icon_razz:
                          :applause: آره راست میگی من فکر کردم داری با این اعداد حساب کتاب میکنی که بنظر کاملا اشتباه می اومد.

ولی هنوز هم بصرفه نیست که بیایم یه موتور 4-5 اسبی دیگه هم به موتور کولر اضافه کنیم! اصلا ممکنه برق خونه نکشه چون یخجال و فریزرو مصارف دیگ رو هم باید در نظر بگیریم.
                          ولی در کل ایده این تاپیک بنظر ایده خوبی میاد که آب خنکتر بشه ،این رو هم میشه تجربی بدست آورد یه قالب یخ بخریم خورد کنیم توی کولر قشنگ آب رو خنک کنیم ببینیم چه تاثیری داره! کی زحمت اینکارو میکشه؟
                          یعد میتونیم برای اقتصادی شدنش یه یخچال خراب رو همونطوری که دوستان گفتن از سمساری بخریم و اوپراتور و بزاریم توی مخزن آب و تمام

دیدگاه

با سلام

عدد 6000 و 7000 برای کولرها
                            با واحد CFM = Cubic Feet per Minute : فوت مکعب در هر دقیقه = حجم هوادهی کولر

با سپاس
                            گشتی در لاله زار
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              :applause: آره راست میگی من فکر کردم داری با این اعداد حساب کتاب میکنی که بنظر کاملا اشتباه می اومد.
                              >-

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              ولی هنوز هم بصرفه نیست که بیایم یه موتور 4-5 اسبی دیگه هم به موتور کولر اضافه کنیم! اصلا ممکنه برق خونه نکشه چون یخجال و فریزرو مصارف دیگ رو هم باید در نظر بگیریم.
                              ولی در کل ایده این تاپیک بنظر ایده خوبی میاد که آب خنکتر بشه ،این رو هم میشه تجربی بدست آورد یه قالب یخ بخریم خورد کنیم توی کولر قشنگ آب رو خنک کنیم ببینیم چه تاثیری داره! کی زحمت اینکارو میکشه؟
                              یعد میتونیم برای اقتصادی شدنش یه یخچال خراب رو همونطوری که دوستان گفتن از سمساری بخریم و اوپراتور و بزاریم توی مخزن آب و تمام
                              arvinfx جان....لازم نیست از دوتا موتور استفاده کنیم....
                              موتور کولر یک چهارم تا نیم اسب بخار قدرت داره پس فقط کافیه یه موتور روی کولر با توان 1تا 2اسب بخار ببندیم

-مرسی :smile:

ما زمانی که خونمون مهمون زیاد میاد و هوا خیلی گرم میشه میریم یک قالب از این یخ های فله ای (کیلویی) میخریم میندازیم توی کولر ...
                              هوای خونه میشه هوای یخچال.... تازه یه توپ هایی هم اومده که اگه توی آب کولر بندازی هوای خونه مطبوع میشه..خیلی باحاله
                              البته توی بعضی کولر گازی ها هم این مطبوع سازی هست

برای موتور یخچال هم من هنوز مخالفم :NO:
                              چون یخچال بسیار موتور حساسی داره
                              شما وقتی موتور یخچال داره کار میکنه برو برقش رو قطع کن بعد وصل کن..... :twisted:
                              مصل موتور تراکتور تا یک دقیقه تکون تکون میخوره و سکته زنان میخواد روشن بشه oo:
                              اگه دووم نیاره هم راحت میگه فیییییییس......میسوزه :cry2:

اگرم بر فرض مثال همیشه روشن باشه و کار کنه....
                              مثل این میمونه که در یخچال یکسره باز باشه
                              موتور به قدری روش فشار میاد و داغ میکنه که عمرش بر فنا میره

پس به قول راننده ها از توی موتور یخچال بکشین بیرون بزنید توی جاده خاکی.....

\|/_\/_

دیدگاه

>-

arvinfx
                                جان....لازم نیست از دوتا موتور استفاده کنیم....
                                موتور کولر یک چهارم تا نیم اسب بخار قدرت داره پس فقط کافیه یه موتور روی کولر با توان 1تا 2اسب بخار ببندیم
                                -مرسی :smile:
                                1. چطوری یه موتور نیم اسب بخار میتونه هم پروانه رو بچر خونه هم یه موتور با 2 برابر توان خودش؟ :icon_razz: پس باید از 2 موتور استفاده بشه!
                                بعدشم موتور های کولر ماشین توانشون بالاس توان کمش به گمونم پیدا نشه اگر هم بشه قدرت خنک کنندگی پایینی باید داشته باشه.

ما زمانی که خونمون مهمون زیاد میاد و هوا خیلی گرم میشه میریم یک قالب از این یخ های فله ای (کیلویی) میخریم میندازیم توی کولر ...
                                هوای خونه میشه هوای یخچال.... تازه یه توپ هایی هم اومده که اگه توی آب کولر بندازی هوای خونه مطبوع میشه..خیلی باحاله
                                البته توی بعضی کولر گازی ها هم این مطبوع سازی هست
                                منم یه بار ریختم ولی خیلی توفیری نکرد البته یخم فکر کنم کم بود.
                                یعنی چی؟ کولر گازی رو یخ میندازن توش؟ بیشتر توضیح میدی

برای موتور یخچال هم من هنوز مخالفم :NO:
                                چون یخچال بسیار موتور حساسی داره
                                شما وقتی موتور یخچال داره کار میکنه برو برقش رو قطع کن بعد وصل کن..... :twisted:
                                مصل موتور تراکتور تا یک دقیقه تکون تکون میخوره و سکته زنان میخواد روشن بشه oo:
                                اگه دووم نیاره هم راحت میگه فیییییییس......میسوزه :cry2:

اگرم بر فرض مثال همیشه روشن باشه و کار کنه....
                                مثل این میمونه که در یخچال یکسره باز باشه
                                موتور به قدری روش فشار میاد و داغ میکنه که عمرش بر فنا میره
                                فکر نکنم موتور هیچ یخجالی با خاموش روشن شدن توریش بشه چون خودش مرطب داره خاموش روشن میشه!
                                فرض دوم شما هم در هر صورت موتور یخچال 200W بیشتر نیست! که احتمال 100% هر موتوری بزارین تازمانی سیستم کولر روشنه اونم روشنه پس زیاد احتیاجی به خاموش روشن شدن نداره!

[glow=red,2,300]حالا کی حاضره این قالب یخ رو چک کنه؟ خیلی به این موضوع احتیاج داریم( البته دماسنجم باید داشته باشه که قبل و بعد از یخ دما رو اندازه بگیره)[/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X