اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعاتی راجب موتور براشلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطلاعاتی راجب موتور براشلس

سلام بر همه دوستان.
    همونطور که همگی میدونیند این موتور ها در هواپیما های مدل ، هلیکوپرت ،کوادروتور و ... استفاده میشه
    اما برای دوستانی که میخوان رباط بسازن 2 راه هست
    درایور موتور رو رو خودتون بسازین که قیمتش حدود 30 ،35 در میاد و شاید وقت زیادی مجبور باشین روش بذارین اما در عوضش ارزش علمی داره و توی ساخت ربات کنترل بیشتری میتونین داشته باشین چون هرچی نباشه طراحی خودتون هست
    دوم اینکه که درایور اماده بخرید که قیمت نزدیک به 25،30 هست.با یدونه avr که بتونه یه pwm 60khz تولید کنه راه میوفته البته یه نوع های دیگه هم هستن که با i2c کار میکنن و گرون تر هستن

دیدگاه

معمولا شرکت سازنده موتور یه جدول ارائه میده که نشون میده با دور های مختلف و ملخ های مختلف وزن تراست موتور چقدره
      فکر نکنم بتونیم حسابش بکنیم(کار ما نیست) مگر در عمل ببینیم چی میشه
      ببخشید من دقیقا به اونا احتیاج ندارم و فقط به تجربه دوستان احتیاج دارم / چون ممکنه از موتور های اماده استفاده نکنم و خودم بسازم .
      اینی که من دارم امکانش نیست ولی موتور هایی با سنسور هال هم وجود دارند منتها اونا برای پرواز نیستند
      یعنی جایی برای اینکار تعبیه نشده ؟ چون فقط یه فضای خالی زیرش لازم دارم / و اینکه یعنی نوع سنسور دار بدرد پرواز نمیخوره یا هچین موردی فقط ندیدید جایی ؟
      فعلا روی یه قسمتش مشکل دارم این حل بشه کار تمومه
      مشکلت چیه ؟ اون درایور شما رو دیدم یه نقص هایی داره

================================================== ==============
      من تا حدودی میتونم برای ایین دوسوالت کمک کنم
      موتور براشلش اون طور که شنیدم دو مدل داره
      مدل بهترش در داخل خودش سنسور داره که احتمالا میشه موقعیت موتور رو سنس کنیم
      والا منم 7 -8 مدلی دارم و نه مثل مال بچه ها و از دو روز پیش تا حالا همشون رو راه انداختم و سرعتی ماورایی دارن و فقط بگی نگی قدرت کمی دارن و میخوام سیم پیچیشون کنم
      واس همین گفتم کمی اطلاعات بگیرم شاید نیاز به این کار نباشه و بیخودی کارم 2 برابر نشه .

در ضمن این استقلال همیشه کارمو سخت میکنه :mrgreen: واس همین میگم اطلاعات بازاری و سایتی در مورد گشتاور و... ندید

مثلا برای قدرت میخوام اگه بشه با ترازو وزن وارده رو بگیرم / میخوام بدونم این وزن و قدرت باید از وزن مدل بیشتر باشه یا اینکه چون مثل هلیکوپتر عمود پرواز نیست موضوع دیگری باید مد نظر باشه ؟

دیدگاه

های ولتاژ جان میخوای خودت براشلس بسازی؟ oo: بابا کارت خیلی درسته فقط به کیفیت و قدرت اماده های خدا تومنیش میرسه؟؟
        میگم برای چی اصرار داری سنسور براش بزاری؟؟ میخوای کار دقیق باش انجام بدی؟؟ اخه اینا برای این کار اصلا ساخته نشدن!!
        این 7،8 تا موتور که داری چه مارکی هستن؟؟ چیجوری راشون انداختی؟؟ مدار درایو جدید خودت درست کردی؟؟

دیدگاه

ببخشا ولی به سوالای من که جواب ندادی فقط سوالای منو عقب انداختی :redface:. در هر حال اینجور که من فهمیدم همشون به نوعی سنسور دارن و بدون سنس کردن موقیت روتور اصلا نمیشه راهشون انداخت
          من نمیتونم زمان زیاد و بیهوده بذارم و لااقل الان اینجا نیومدم اموزش راه بندازم چون اطلاعاتم در این حد نیست . و از طرفی نمیتونم مثل قبلا هر چی بدست اوردم بگم و خودم بی نسیب بمونم (خدایی تو انجمن رو میگردی هیچ کی یه درایور از خودش ارایه نداده )
          فقط میخوام تجربه ای که دوستان در عمل برخورد کردن به اشتراک بذارن و بنده هم کمک میکنم مشکلشون حل بشه و تجربه ای اگر کسب کردم بهشون بدم

در ضمن من با موتورهایی که دم دستم بود کار کردم / موتور هارد دیسک - موتور فلاپی - موتور CD رایتر - و چندین نوع متور قدیمی ویذئو -متورهای نوعی مکانیکی . سرجمع 11 تا موتور متفاوت براشلس

حالا اگه دوستانی که در عمل تجربه اینکارو داشتن لطفا به سوالای بالا نگاهی کنن تا بتونیم اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم

دیدگاه

این موتورهایی که فعلا روشون کار کردم و چرخوندمشون

که حالا فیلمشون هم در صورت لزوم میتونم بگیرم بذارم / ولی این اولین جوابی بود که گرفتم و بعد با تغییراتی به سرعت و قدرتی بسیار بیشتر رسیدم
            hivoltage.persiangig.com/video/BLDC.cd.mp4

دیدگاه

فعلا روی یه قسمتش مشکل دارم این حل بشه کار تمومه
              نگفتید مشکل شما چی بوده که کارتون خوابید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                نگفتید مشکل شما چی بوده که کارتون خوابید
                دارم روش کار میکنم
                مشکل در استفاده از سیگنال خروجیه برای تشخیص موقعیت موتور
                نمیدونم مشکل از چیه ولی ای کاش اسیلوسکوپ میداشتم :sad:

دیدگاه

شما از میکرو و OPamp های میکرو برای تشخیص موقیت استفاده میکنید ؟
                  این مشکل چه تاثیری روی چرخیدن موتور گذاشته ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                    شما از میکرو و OPamp های میکرو برای تشخیص موقیت استفاده میکنید ؟
                    این مشکل چه تاثیری روی چرخیدن موتور گذاشته ؟
                    بله داخل میکرو یه سری پ امپ هست که این کار رو میکنه
                    احتمالا من در راه اندازی اونا مشکل دارم
                    اگه همینطوری آروم آروم سرعتش رو زیاد کنم با فواصل زمانی مشخص میچرخه
                    اما یه سری مشکلات داره مثل این که گاهی موتور می ایسته و شافت رو باید با دست چرخوند تا موتور راه بیفته
                    یه سوال دارم گشتاور موتور هایی که داشتید چطور بوده؟
                    میشه به جای موتور های معمولی استفاده کرد؟

دیدگاه

بله داخل میکرو یه سری پ امپ هست که این کار رو میکنه
                      احتمالا من در راه اندازی اونا مشکل دارم
                      با تعریفی که از مشکل کردید بله مشکل به همون سنس کردن مربوطه / من با میکرو اشنایی کمی دارم و فقط چند بار با 8051 مدار ساختم ؛ ایا اپ امپ های میکرو همانند نوع انالوگ و اپ امپ های معمولی است ؟
                      شما میتونی خروجی اپ امپ هارو بدی بیرون و عملکردشون رو با LEDببینی این تصمیم گیری و تشخیص رو فوق العاده زیاد میکنه یا اگر همه پورت ها مصرف و پین خالی نداری از بیرون با اپ امپ جدا اینکارو کنی / البته اگر ممکن باشه
                      مدارتون مثل یه سه فاز خودسر شده که شما استارت رو میزنی قبلا که اطلاعی از عملکردشون نداشتم این کارو کرده بودم (هم با 8051 و هم با شیفت رجیستر و ای سیهای cmos)که البته غلط بود
                      الان که سه تا LED گذاشتم و با دست میچرخونم و بر عملکردشون اطمینان پیدا میکنم دیگه مشکلی نیست و در عوض راه های بهتری بدست اوردم / از جمله چرخوندن موتور با فقط 3 سوئیچ (فقط 3 ماسفت) و اضافه کردن قطعاتی جزئی که فوق العاده رو سرعت و قدرت تاثیر داشت و مانع از جریان کشیدن بیهوده سوئیچ ها میشه

یه سوال دارم گشتاور موتور هایی که داشتید چطور بوده؟
                      میشه به جای موتور های معمولی استفاده کرد؟
                      والا من تعریف مشخصی برای محاسبه گشتاور ندارم / فقط میدونم که نیرویی است دایره وار که بسته به شعاع بر نقطه مرکز وارد میشه و اینکه اگر راهی برای تشخیص دارید ممنون میشم بگید و بعد نتیجه رو میگم

دیدگاه

عجب سایتی پیدا کردم :nice: / دقیقا از موتور های من استفاده کرده .جالب اینجاست گذاشته رو یه دستگاه شبیه به ترازو

http://home.solcon.nl/gjkool/brushlessNL1.html

دیدگاه

جلل الخالق :eek: یه کم ورق بزنید جالبه / من کلا سرچ کردنم افتضاحه ولی شانس یار بوده مفید به نظر میاد

http://home.solcon.nl/gjkool/brushlessNL3.html

من که فردا پروندم شما رو نمیدونم
                          در مورد گشتاور / اگر فرض رو گرفتن شفت با دست بگیریم قدرتشون بگی نگی کمه ولی 2 سه تاشون پر قدرتن
                          ولی از لحاظ سرعت و چرخیدن هیچ مشکلی ندارن و عالی کار میکنن / این بود که خواستم سیم پیچ کلفت تری بپیچم و خوبیش وزنشه که کوچیکتر و سبک تر از موتورهای شما به نظر میان /حالا نمیدونم چجوری باید حساب کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                            دارم روش کار میکنم
                            مشکل در استفاده از سیگنال خروجیه برای تشخیص موقعیت موتور
                            نمیدونم مشکل از چیه ولی ای کاش اسیلوسکوپ میداشتم :sad:
                            دوستم چند روز پیش یه اسیلوسکوپ استوک قدیمی خرید
                            اینقد زرد بود حالم بد شد :mrgreen:
                            گفتم چقد خریدی 50تومن؟
                            گفت نببابا 50تومن بهت مولتی مترم نمیدن
                            350هزار تومن خریده بود !!!
                            چشام :mrgreen: دور هم چرخید
                            مگه نوش چنده !!!
                            یه مدل هم جدید دانشگامون آورده خیلی باحاله و کارمون رو خیلی آسون کرده
                            آخه نمایشگرش LCD هست و همه چی رو روش نشون میده...پیک تا پیک بگیر تااااا عرض پالس و چیزای دیگه...لازمم نیست یه ساعت خودمون محاصبه کنیم. برام سوال شد که این مدل دیگه قیمتش چقدر میتونه باشه !!! حتما قیمتش سر به فلک میکشه یا در فلک چرخ و فلک میکشه
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اگه منظورت همون CRT های قدیمیه / گرون خریده . البته گرون شده و نزدیک 500 تومن شده ولی دست دومش که زیاد کار کرده 350 گرونه / اخیرا با معرفی یکی از دوستان یه دونه تمیز در حد نو به تورمون خورد 250 میگفت /اشتباه کردم گفتم گرونه :redface: فکر کنم اگهی داده بود

دیدگاه

آقا شهریار اگه فرصت کردید بی زحمت در مورد روشی که برای سنس استفاده کردید کمی توضیح بدید . ایا همون EMF هست یا ...
                                و اینکه سنس کردن به چه صورت انجام میشه ؟ لطفا ساده توضیح دهید
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X