اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مخترع ایرانی ماشین زمان: با «انیشتین» و «نیوتن» مشکل شخصی دارم!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مخترع ایرانی ماشین زمان: با «انیشتین» و «نیوتن» مشکل شخصی دارم!

حالا فرض کنیم این یارو واقعا همچین چیزی ساخته باشه. یه سوالی پیش میاد که جوابی براش پیدا نکردم. اجازه بدید با مثال توضیح بدم.
    این آقا یه روز میره سراغ دستگاه جادوییش و بهش میگه ای دستگاه نازنین 2 سال دیگه چه اتفاقی برام میوفته؟ دستگاه هم میگه جانم به فدایت ای دانشمند بزرگ
    جنابعالی 2سال ذیگه ذر فلان تاریخ و فلان ساعت توی خیابون با یه کامیون تصادف میآ‌کنید و به دیار باقی میآ‌شتابید. این یارو هم میآ‌فهمه و اون تاریخ مشخص اصلا از خونه بیرون نمیره. پس زنده میآ‌مونه.
    خب حالا اگه زنده بمونه پیشگویی دستگاه غلط از آب در میاد چون دستگاه گفته که یارو میآ‌میره ولی دیگه این اتفاق نمیوفته.بنابراین دستگاه باید پیش بینی کنه که این یارو میآ‌خواد آینده رو عوض کنه و دیگه بهش نگه که قراره بمیره. از طرفی اگه نگه که قراره چه اتفاقی بیوفته اون یارو هم حواسشو جمع نمیآ‌کنه و میآ‌چسبه به آسفالت خیابون که بازم تناقض داره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      کاملآ حق با شماست ما هیچی نداریم دانش پژو نداریم -امید نداریم -آینده نداریم-اصلآ علم نداریم-قدیم پیرمردمون میتونست با حقوقش 6تا گوسفند بخره حالا چی-
      موشک نداریم -رپتور نداریم-استیلت نداریم-ربات نداریم -دانشمند نداریم-خودنویس نداریم-90 درصد فیلم هندی هم نگاه نمی کنیم-نداریم-نداریم-نداریم-نداریم-نداریم
      ژنراتور بدون سوخت نداریم............میدونی چی داریم؟...........هیچی نداریم ..............خوب فکر کنم راضی شدید.
      شما اولین بارت نیست که سیاست رو داخل مباحث میکنی ..... :redface: به جناب اکرمی قول دادم وارد این مباحث نشم :agree:
      شما که تاپیک خرید آجیل برای عید رو فراموش نکردی کردی؟
      البته پیشنهادی هم دارم اونم ایجاد بخشی جدا به نام ********موارد غیر علمی*********یا ********وهم علمی**********
      تا بشه مرز بین علم و غیر علم معلوم باشه و دوستانی که به این موضوعات علاقه دارن در اونجا فعالیت کنن.
      خب دوستان ادامه بدین بنده مرخص میشم ...........
      جناب قاصد اون بگم بــــــگـــــــــم بـــــــــــــــــــــــــگـــــــــــــــــــــــ ــــــم ها تاثیر گذاشته ها

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
      حالا فرض کنیم این یارو واقعا همچین چیزی ساخته باشه. یه سوالی پیش میاد که جوابی براش پیدا نکردم. اجازه بدید با مثال توضیح بدم.
      این آقا یه روز میره سراغ دستگاه جادوییش و بهش میگه ای دستگاه نازنین 2 سال دیگه چه اتفاقی برام میوفته؟ دستگاه هم میگه جانم به فدایت ای دانشمند بزرگ
      جنابعالی 2سال ذیگه ذر فلان تاریخ و فلان ساعت توی خیابون با یه کامیون تصادف میآ‌کنید و به دیار باقی میآ‌شتابید. این یارو هم میآ‌فهمه و اون تاریخ مشخص اصلا از خونه بیرون نمیره. پس زنده میآ‌مونه.
      خب حالا اگه زنده بمونه پیشگویی دستگاه غلط از آب در میاد چون دستگاه گفته که یارو میآ‌میره ولی دیگه این اتفاق نمیوفته.بنابراین دستگاه باید پیش بینی کنه که این یارو میآ‌خواد آینده رو عوض کنه و دیگه بهش نگه که قراره بمیره. از طرفی اگه نگه که قراره چه اتفاقی بیوفته اون یارو هم حواسشو جمع نمیآ‌کنه و میآ‌چسبه به آسفالت خیابون که بازم تناقض داره!
      مثال خوبی بود
      اینکه بشه آینده رو پیش بینی کرد با هیچ علمی سازگاری نداره
      اگر بخواهیم وارد مبحثش بشیم کار میکشه به دین و خدا و پیغمبر و سیاست و ...
      اگر بخوایم قبول کنیم که سرنوشت ما از قبل تعیین شده و ما در مسیرش حرکت میکنیم پس باید قبول کنیم که از خودمون اراده ای نداریم و به جای نقش فاعلیت مفعول هستیم!
      بهشت و جهنم هم کشک!
      چون با این تفاسیر ممکنه سرنوشت ما مختص به جهنمی بودن و یا بهشتی بودن باشه و ما هم با توجه به چیزی که قبل گفتم توی اون در حرکتیم و در کل اختیار و انتخاب راه مفهوم خودش رو از دست میده و یک مسیر تعیین شده قبلی بوجود میاد

به نظر من این یه دروغ بزرگ بود که تنها باعث مزحکه شدن ایران و ایرانی شد!

چند وقت پیش یه لینکی وجود داشت که بهش سن ، جنسیت ، شرایط زندگی ، کار و ...... میدادی و با توجه به یه سری موارد از پیش تعیین شده مدت عمر رو مشخص میکرد
      فکر کنم این جناب مخترع عزیز هم همون رو برگشته در قالب یک دستگاه پیاده کرده و اینطور همه رو سر کار گذاشته

متاسفانه خبرگذاری ها هم که دیگه سنگ تموم گذاشتند.
      اگر خاطرتون باشه چند وقت پیش هم یه کواد کوپتر رو که متعلق به یه دانشگاه ژاپنی بود برداشته بودن عکسهاشو با فتوشاپ دستکاری کرده بودن و تحت عنوان پهپاد عمود پرواز ایرانی قالب کردند. چند روز بعدش دانشگاه اصلی تصاویر اصلی رو منتشر کرد و کلی آبروریزی هم سر همین قضیه ببار اومد.
      و یا همین دستاورد آخر هوایی مون!
      قاهر 313!!!
      راجع بهش کلا حرف نمیزنم چون همه میدونن چی بود و ...

حرف زیاد میشه راجع بهش زد منتها از حوصله بحث خارجه و نتیجه ای هم نداره
      بهتره به فکر این باشیم که چطور یه کاری کنیم تو جوامع علمی آبروی رفته مون رو بدست بیاریم

این وضعیت خیلی تاسف باره :sad:
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

شما ظاهرا فیلم مقصد نهایی رو ندیدی! :icon_razz:

دیدگاه

:eek:

خداییش شما وقتی شروع میکنید به تایپ جملات تو سرتون هست یا 20 دقه پس و پیش میکنید تا این متنای طولانی رو بنویسید؟
          من اگه بخوام به این بلندی پست بدم به راحتی 1 ساعت زمان میبره اونم با این جملات متفکرانه.
          بابا کوتاه تر بنویسین تا حس خوندنش هم باشه. :mrgreen:

دیدگاه

با سلام

این مورد مشابه "قضیه تناقض پدربزرگ" می باشد که مورد بحث بوده درباره سفر به گذشته
            "اگر شخصی به گذشته سفرکند و پدربزرگ خود را در نوجوانی او بکشد، دیگر نسل پدر بزرگ ایجاد نمی شود و خود او به دنیا نمی آید و ...."

یکی از توجیهات ارایه شده این است:

هر شخص تعداد زیادی مشابه دارد که در جهانهای دیگر در خط زمانی خاص آنجا زندگی می کنند
            هر تغییر در سرنوشت یکی از اینها ، معادل جایگزینی خط زمانی از یکی دیگر از آن جهان ها ست.

و....

با سپاس
            گشتی در لاله زار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

[quote author=Solsal link=topic=75648.msg454319#msg454319 date=1365803007]

یکی از توجیهات ارایه شده این است:

هر شخص تعداد زیادی مشابه دارد که در جهانهای دیگر در خط زمانی خاص آنجا زندگی می کنند
              هر تغییر در سرنوشت یکی از اینها ، معادل جایگزینی خط زمانی از یکی دیگر از آن جهان ها ست.

و....

با سپاس
              [/quote

این در مورده سفر به گذشته هست. در حالی که این مورد سفر به گدشته و آینده نیست، فقط پیشگویی هست.

دیدگاه

سلام به همگی
                ما یکی از بچه ها رفته بود ثبت اختراع
                یه بنده خدای دیگه ای یه سینی ساخته بود ولی وسطش جای دست توش بصورت فرو رفته بود اینو ثبت کرده بودو تو .....ش عروسی بود
                دو سه روز بعد دوباره رفته بود اینبار یه جوونی یه متکا واسه قلیونی ها ساخته بود ولی یه دست عروسکی در سمت راستش بود موقعی که طرف مثلا قلیون میکشه اون دستو میندازه رو شونش داشت کارای ثبتشو میساخت
                ما رفیقمون دیوونه شده بود
                حالا مدار رفیقمون چی بود مدار رابط فشار اب و اینورترو پمپ اب در زمینه تاسیسات مدارشو با هم ساختیم که نشد ....
                که به دلایل مشکلاتی رفت ترکیه
                به نظر من ثبت اختراع جای بیخودی هست :wow: :wow: :wow: :wow:

کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
                «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
                «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

سلام

منم یک دستگاه ساختم که هم به گذشته میره و هم به آینده . آی با هاش دارم پول در میرام. یک سر میرم گذشته چندتا پراید میخرم دوباره میام آینده می فروشم . بعد باز برمی گردم گذشته دوچندتا! پراید می خرم . دوباره میرم آینده می فروشم و....... . تا فردا پس فردا هم کل سایپا رو می خرم. فقط به دلیل اینکه این دستگاه به اندازه کافی برام داره قصد تجاری کردنش رو ندارم . :biggrin:

پی نوشت :

ببخشید . هرطوری فکر کردم دیدم جدی بحث کردن سر این موضوع واقعا بی فایده هست . دیگه خسته شدیم از این همه گل به خودی !
                  تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                  دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                  مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                  حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

بابا یه زنگ تفریح بود
                    نیاز بود پس از اینهمه بحث خشک راجع به ترانس avr arm igbt put mct و..........
                    راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

بازی با آبروی علمی کشور

یکی از خبرگزاری های کشور در هفته پیش با انتشار خبری مدعی شد که ˈیک محقق 27 ساله ایرانی ماشین زمانی را ساخته که میآ‌تواند آینده را پیشآ‌بینی کند.ˈ

وی در این گفت وگو مدعی شد که این ماشین زمان به اندازه یک کیس کامپیوتر است که میآ‌تواند تمام اطلاعات افراد را برای 5 تا 8 سال آینده، پیشآ‌بینی کند.

به گفته وی کار ساخت ماشین زمانی که بشر با آن به آینده سفر کند هم شروع شده و پروژه پیشرفت خوبی داشته است. مشکل اصلی این است که ˈهنوز راهی برای بازگرداندن مسافران زمان، به زمان حال پیدا نکرده است.ˈ

اسماعیل قادری فر مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این زمینه تاکید کرد انتشار این خبر کذب یک اشتباه رسانه ای محض بوده است و رسانه های کشور باید در این زمینه بسیار دقت کنند تا اخبار کذب را منتشر نکنند. زیرا علاوه بر این که اختراعات و ابتکارات محققان جوان کشورمان با این خبر کذب زیر سوال می رود، بلکه رسانه های معاند نیز از این فرصت سوءاستفاده می کنند.

وی خاطرنشان کرد اداره ثبت اختراعات و مالکیت های معنوی قوه قضاییه مسئول ثبت اختراع در کشور است و یک اختراع پس از ارائه به این اداره و طی مراحل معینی به ثبت می رسد. از این رو یک اختراع اگر بخواهد مراحل تبدیل شدن از ایده به فناوری را سپری کند و به عنوان یک محصول در اختیار مردم قرار گیرد، نیازمند طی مراحل کارشناسی است.

قادری فر افزود: علاوه بر این در معاونت پژوهشی وزارت علوم نیز بخشی به عنوان حمایت از پژوهش های کاربردی و تقاضا محور وجود دارد که این بخش نیز اختراعات به ثبت رسیده را حمایت می کند. این در حالی است که ادعای این فرد تاکنون به وزارت علوم نرسیده و مورد تایید اساتید مربوطه قرار نگرفته است.

وی ادامه داد: این فرد مدعی در صورتی که بر ادعای خود اصرار دارد و این اختراع واقعیت دارد باید به معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا شورای پذیرش و ارزیابی ایده های محوری در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد سراسر کشور مراجعه کند و با ارائه مستندهای علمی ایده خود را ارائه دهد.

مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد وزارت علوم رسانه ای کردن ادعاهایی با این عناوین را قبل از بررسی های کارشناسی علمی و امکان سنجی اجرای آن، به صلاح جامعه علمی کشور نمی داند.

وی یادآور شد رسانه ای کردن ادعایی این چنینی یک اشتباه رسانه ای بوده است و وزارت علوم از رسانه های کشور انتظار دارد قبل از رسانه ای کردن این ایده ها و اختراعات، استعلام های لازم را از مراجع معتبر علمی نظیر وزارت علوم دریافت کنند.

همچنین محمود مولی نژاد رییس مرکز علوم و انتقال فناوری کشورهای حاشیه اقیانوس هند سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در گفت وگو با ایرنا گفت: در چنین فضایی که کشور در تحریم های مختلف قرار دارد، به وجود آوردن فضایی برای انتشار اخبار جعلی مناسب نیست. باید مراقب توطئه های مختلف دشمنان باشیم و شاید به وجود آوردن چنین فضایی خود یک توطئه باشد.

وی افزود: یک خبر علمی که قرار است منتشر شود، ابتدا باید مورد تائید یک منبع و مرجع علمی قرار گیرد نه این که رسانه ها به سلیقه خودشان اقدام به انتشار یک خبر کنند. زیرا بدون شک پیامدهای ناگواری برای کشور خواهد داشت.

مولی نژاد اظهار داشت: خبر اختراع ساعت زمان توسط یک ایرانی را در سایت های مختلف مشاهده کردم و حتی مطالبی مبنی بر این که نکند چینی ها آن را کپی کنند نیز در پای خبر نوشته شده بود، این مایه تاسف است که بخواهیم چنین دستاویزهایی را به دشمنان دهیم.

منبع:
                      http://www.irna.ir/fa/News/80612788/%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%A8%D8%A7_%D8%A2%D8%A8 %D8%B1%D9%88%DB%8C_%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C_%DA%A9 %D8%B4%D9%88%D8%B1
                      در انتظار تو نشسته ام غافل از آنکه در انتظارت باید ایستاد

دیدگاه

سلام
                        فک کنم از این جن گیرایی هس که الک خونده :mrgreen: :mrgreen:
                        فناوری جن ،مدل کیس کامپیوتر ،پورتابل با قابلیت نصب ویندوز 5ساله و دوپورت یو اس بی و یک عدد جن زاپاس؟

اگه کسی شمارشو داره بده میخوام باهاش شریک شم :wow:
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

از شوخی گذشته ابروی جامعه ایرانی رو دستی دستی بردن :cry:
                          الان اون شبکه های فارسی زبان وابسته به استکبار جهانی :mrgreen: داشت این خبر رو با یه لحن تمسخر امیزی میخوند و بعدش با هم شوخی کردن:cry2:
                          مهم این نیست که اون سبک مغز چیکار کرده مهم اینه که اونوری ها مثل کفتار بالای لاشه نشستن دنبال یه سوتی میگردن بهمون بخندن! قبل این قضیه داستان اون میمون کذایی بود حالا هم اینو درست کردن پایه خنده جدیدشون شده :angry:

دیدگاه

کاش دنیا این اخبار و نمیدید :|
                            آدم خجالت میکشه ...

دیدگاه

درود
                              بازتاب این خبر در سایت یاهو :

Iranian scientist invents 'time machine' that predicts future 'by touch of user'

London, Apr 11 (ANI): An Iranian scientist has claimed that he has successfully invented a machine that allows users to fast forward up to eight years into the future.

Ali Razeghi, a Tehran scientist has registered "The Aryayek Time Traveling Machine" with the state-run Centre for Strategic Inventions.

According to the state-run media, the device can predict the future in a print out after taking readings from the touch of a user, the Telegraph reports.

Razaeghi, 27, said the device worked by a set of complex algorithims to "predict five to eight years of the future life of any individual, with 98 percent accuracy".

He added that the Iranian government can predict the possibility of a military confrontation with a foreign country.

They can forecast the fluctuation in the value of foreign currencies and oil prices by using his new invention, he added.

According to the paper, Razeghi said his latest project has been criticised by friends and relatives for "trying to play God" with ordinary lives and history.

He stressed that this project is not against our religious values at all.

بخش جالب این خبر قسمت زیر می باشد :
                              He added that the Iranian government can predict the possibility of a military confrontation with a foreign country.

They can forecast the fluctuation in the value of foreign currencies and oil prices by using his new invention, he added.
                              در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
                              شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

به قول ستاد مبارزه با چرندیات (سایت گمانه) "خوندنش ممد حیات بود و مفرح ذات " =)) :-j

ولی ببین کار کشورو به کجا رسوندن که هرکی هر دری وریی و دوروغی میخواد میگه نه تنها کسی کاری نداره بلکه کلی خبر نگار و عکاس میفتن دنبال طرف و در نهایت کلی قدر دانی هم میشه ! :angry: :angry: :angry:

به یکی از دوستان میگفتم اقا کی به کیه منم دستگاه "برگشتن از آینده رو ساختم"! فقط چون من انشتین و نیوتونو قبول دارم! سیستم من با مال ایشون مچ نمیشه که باهاش بریمو و برگردیم !

من فقط تو کف تحصیلات ایشون موندم با این درک عمیقش در فیزیک و به خصوص ریاضی!
                                از دسگاه 10 بارتست گرفته 8-9 بار جواب داده ! بعد دقت شده 98 !!! :angry:
                                فک کنم ادبیات خونده ! =))

راستی بچه ها پارادوکس دوقولوها رم حل کنین ! فقط حواستون باشه با نسبیت خاص جواب نمیده !
                                پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X