پاسخ : مخترع ایرانی ماشین زمان: با «انیشتین» و «نیوتن» مشکل شخصی دارم!
الان که فکرشو میکنم میبینم خدایا من چه ایده ها و اختراعاتی تو ذهنم داشتم و عین خیالم نبود :mrgreen: :mrgreen:. الان همونا رو ملت میسازن میشن مخترع oo: oo:
نوشته اصلی توسط Takesh-2
الان که فکرشو میکنم میبینم خدایا من چه ایده ها و اختراعاتی تو ذهنم داشتم و عین خیالم نبود :mrgreen: :mrgreen:. الان همونا رو ملت میسازن میشن مخترع oo: oo:
منظورتون اینه که یه زمانی شما هم جزء نوابیغ بودین چرا ادامه ندادین الان شما بودین که دنیا رو تکون میدادین.
نوشته اصلی توسط sadeghi10
منظورتون اینه که یه زمانی شما هم جزء نوابیغ بودین چرا ادامه ندادین الان شما بودین که دنیا رو تکون میدادین.
دیگــــــه
شب بود ؛ دستِ تنها ؛ جاده تاریک ؛ پر از پیچ و خم و در دل شور و گدازی مرا ؛ عاقبت ترک آنچه که به نبوغ نامیدیش انجامید
و عطایش به لقا بخشیدم
و این است قصه مردانی که دنیا نامشان را نشنید و بسی در ره علم کوشیدن
چه جفا هست بسیار == چه جفا هست بسیار
سلام.
دوستان عزیز بهتر نبود یک بار دیگه اون مصاحبه رو میخوندین ولی با دقت بیشتر!
قبلش لازمه که دونکته رو توضیح بدم.
1- بیش از 70 سال پیش دانشمند فیزیکدانی بنام اروین شرودینگر فرمولی رو ارایه میده (معروف به معادله موج)که میتونه حرکت ذره رو پیش بینی کنه. بخاطر این نظریه اش جایزه نوبل هم میگره. فقط تنها مشکل این بود که برای ذرات و عناصر کوچک قابل حل بود تا اون زمان. حالا که ابر کامپیوترها ساخته شدند دانشمندان میتونند با همین فرمول تقریبا رفتار تمام عناصر و ذرات رو پیش بینی کنند.بعلاوه دهها رفتار کوانتومی که تو لینک دومی توضیح داده شده.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D9%87_%D9%85%D9%88% D8%AC
واین
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D9%87_%D8%B4%D8%B1% D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1
2- در بازارهای بزرگ مالی (بخصوص فارکس)نرم افزارهایی بکار میره که افراد خبره با استفاده از این نرم افزار و دادن اطلاعات سیاسی و اقتصادی و بین اللمللی و...... اوضاع بازار رو تا ماههای اینده بدست میارن. کافیه یکی از نوع ازمایشی خرید کنید وبا کمی اموزش بکار ببرید.(نوع عملیاتی اش گرونه).
حالا اگر کمی با دقت مصاحبه این بنده خدارو میخوندید براحتی میشد فهمید که اختراع فوق واقعا یک کیس کامپیوتره که چند تا نرم افزار روانشناسی وفیزیولوژی و جامعه شناسی و الهیات و صد البته کوانتومی رو بهم وصل کرده تا بتونه از طریق وضعیت حال افراد اینده شون رو بگه.قیمتش هم که مناسبه:500هزار تومن.
ترسش هم منطقیه! چون اگر چینی ها بفهمن با یه کیس میتونن همه مردم رو سر کار بذارن به اندازه همه مردم دنیا کامپیوتر میسازن.!
یاحق.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
سلام.
1- بیش از 70 سال پیش دانشمند فیزیکدانی بنام اروین شرودینگر فرمولی رو ارایه میده (معروف به معادله موج)که میتونه حرکت ذره رو پیش بینی کنه. بخاطر این نظریه اش جایزه نوبل هم میگره. فقط تنها مشکل این بود که برای ذرات و عناصر کوچک قابل حل بود تا اون زمان. حالا که ابر کامپیوترها ساخته شدند دانشمندان میتونند با همین فرمول تقریبا رفتار تمام عناصر و ذرات رو پیش بینی کنند.بعلاوه دهها رفتار کوانتومی که تو لینک دومی توضیح داده شده.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D9%87_%D9%85%D9%88% D8%AC
واین
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D9%87_%D8%B4%D8%B1% D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1
2- در بازارهای بزرگ مالی (بخصوص فارکس)نرم افزارهایی بکار میره که افراد خبره با استفاده از این نرم افزار و دادن اطلاعات سیاسی و اقتصادی و بین اللمللی و...... اوضاع بازار رو تا ماههای اینده بدست میارن. کافیه یکی از نوع ازمایشی خرید کنید وبا کمی اموزش بکار ببرید.(نوع عملیاتی اش گرونه).
حالا اگر کمی با دقت مصاحبه این بنده خدارو میخوندید براحتی میشد فهمید که اختراع فوق واقعا یک کیس کامپیوتره که چند تا نرم افزار روانشناسی وفیزیولوژی و جامعه شناسی و الهیات و صد البته کوانتومی رو بهم وصل کرده تا بتونه از طریق وضعیت حال افراد اینده شون رو بگه.قیمتش هم که مناسبه:500هزار تومن.
ترسش هم منطقیه! چون اگر چینی ها بفهمن با یه کیس میتونن همه مردم رو سر کار بذارن به اندازه همه مردم دنیا کامپیوتر میسازن.!
یاحق.
سلام
شما هم ظاهرآ درست نخوندی طرف تحصیلات دانشگاهی نداره من شک دارم اسم این اروین هم شنیده باشه
طرف میگه میتونم به آینده افراد رو بفرستم اما نمی تونم برشون گردونم دارم روش کار میکنم.
طفلک اونایی که اونور فرستاده الان اونجا گیر کردن :icon_razz:
شما بهتره میرفتی فیلمساز میشدی اونا هستن که از یه دستاورد علمی فنقلی داستانهای عجیب قریب میسازن
از چینیها میترسه اونا ازما تو علم جلوترن اینو دیگه مادر بزرگ منم میدونه.....بزرگ نمایی به روش چینی هراسی. :agree:
اگر اون روش پیشگویی کارامد بود الان غربی ها با این رکود اقتصادی رو به رو نبودن.
پیش بینی چیز عجیبی نیست از روی تجربیات و رفتارهای مختلف میشه کمی پیش بینی کرد که اونم با در نظر گرفتن
احتمالات و تقریب و خطا من فکر میکنم شما هم از نوابیغ باشید دریایی از علم اما با عمق یک سانت.
[glow=red,2,300]بزارید خیالتون رو راحت کنم[/glow]
نه تنها تا چند سال آینده....
بلکه تا هزاران سال آینده هم کسی موفق به ساخت ماشین زمان نمیشه
حالا شاید بتونه به آینده سفر کنه ولی اصلا نمیتونه به گذشته سفر کنه
میدونید چرا ؟
دلیلش واضح هست
خدا عقل داده به ما تا که تفکر کنیم....نه اینکه جای عقل رو کاه پر کنیم...
یذره تفکر کنین میبینین که اگه قرار بود همچین دستگاهی ساخته بشه
الان باید آدم هایی تو این زمان وجود میداشتند که مدعی میشدن ما از ده سال آیدنده یا هزاران سال آینده اومدیم !
ولی کو ! کجان !
کسی نیست....و حتی یک نفر هم تا به حالا مدعی این موضوع نشده....
پس خیالتون راحت...
شاید بشه با سرعت نور حرکت کرد و جابجا شد
یا اینکه یکم به آینده رفت
ولی به گذشته نمیشه سفر کرد
خواه پند گیر...خواه ملال :rolleyes:
وسلام نامه تمام
:smile:
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
سلام.
واین
یاحق.
مورد اول اینکه فک کنم با دقت کافی مصاحبه رو خوندم!
مورد دوم اینکه فیزیک خوندم
معادله ی شرودینگر چه ربطی به پیشبینیه آینده داره؟! این معادله غیر نسبیتیه، حتی نمیتونه بصورت همزمان مکان و سرعت دقیق ذره رو بدست بیاره.
اون "تنها مشکلی" هم که میگین اصا چیز کوچیکی نیستش! یه سرچی بکنین ببینین تعداد الکترون پروتونای جهان ما از چه اُردریه بعد به این فک کنین برا پیش بینی حرکتی (حتی یه بخش خیلی کوچیکش) چنتا سیکل محاسبه و چه حجم اطلاعاتی لازمه
لطفا تو محاسباتتون عدم قطعیتم لحاظ کنین!
و از همه مهمتر اینکه شما معادله ی حرکت ذرات رو نمیخواین بدست بیارین ! قرار آینده ی یه انسانو پیش بینی کنین!
ینی یه موجود هوشمند که تازه الزاما قرار نیس منطقی و طبق قاعده عمل کنه! قدرت تصمیم گیری داره ینی اگه با یه سرعت اولیه پرتش کنی! و کسی بهش کاری نداشته باشه، الزاما تا ابد تو همون راستا و سرعت ثابت حرکت نمیکنه! :rolleyes:
یه مورد دیگه اینکه بر فرض محال! اگر شما مثلا با یه سوپر کامپیوتر خیلی خفن امکان پیشبینی آینده رو هم داشته باشین (که خوب ندارین) اون موقع اول باید بیاین به این معادله هاتون شرایط اولیه رو بدین ! شرایط اولیه کل سیستم! ینی مثلا باید 6-7 میلیارد جمعیت جهان رو بشونین پای این دستگا ( حالا شرایط محیطی بماند) تا اونجا که یادمه دسگاه اون دوستمون فقط به یوزرش نیاز داش
شما از یه ور حرف سوپر کامپیوتر میزنین از یه ور دیگه میگین این دوستتون با یه کیس ساده اینوساخته؟! oo:
مورد آخرم اینکه ایشون به طور مشخص از یه سخت افزار صحبت میکردن نه نرم افزار ، تو یه جاییم در مورد جابهجایی انسان به آینده صحبت کرده بودن ولی ظاهرا نمیتونن هنوز برش گردونن! =))
بهتر نیس مصاحبه رو یه بار دیگه بخونین ولی با دقت بیشتر؟! :read:
در نهایت هم اینکه اگه به یه کتاب مقدمه ی کوانتوم مثه گازیروویچ یا گریفیث فقط نگاه کنین و سطح ریاضیاتشو ببینین مسلما در استفاده از یه عباراتی مثه "رفتار کوانتومی " بیشتر دقت میکنین! حالا من اصا نمیدونم رشتتون چی بوده
حالا اون بخش نرم افزار الهیات هم بماند ! :redface:
نوشته اصلی توسط مهران چمنی
[glow=red,2,300]بزارید خیالتون رو راحت کنم[/glow]
نه تنها تا چند سال آینده....
بلکه تا هزاران سال آینده هم کسی موفق به ساخت ماشین زمان نمیشه
حالا شاید بتونه به آینده سفر کنه ولی اصلا نمیتونه به گذشته سفر کنه
میدونید چرا ؟
دلیلش واضح هست
خدا عقل داده به ما تا که تفکر کنیم....نه اینکه جای عقل رو کاه پر کنیم...
یذره تفکر کنین میبینین که اگه قرار بود همچین دستگاهی ساخته بشه الان باید آدم هایی تو این زمان وجود میداشتند که مدعی میشدن ما از ده سال آیدنده یا هزاران سال آینده اومدیم !
ولی کو ! کجان !
کسی نیست....و حتی یک نفر هم تا به حالا مدعی این موضوع نشده....
پس خیالتون راحت...
شاید بشه با سرعت نور حرکت کرد و جابجا شد
یا اینکه یکم به آینده رفت
ولی به گذشته نمیشه سفر کرد
خواه پند گیر...خواه ملال :rolleyes:
وسلام نامه تمام
:smile:
نه دیگه اشتباه کردی ! من یکی از همونایی ام که از آینده اومدم ولی نمی تونم بر گردم ...
نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
سلام.
واین
یاحق.
آره خوب ، تازه اگه بیشتر دقت کنی می بینی که به معادلات مکسول هم مرتبط می شه !
آخه عزیزم اگه ماشین زمان این بنده خدا درست کار می کرد این مورد رو حتما بهش می گفت که اگه بگی که منو (یعنی ماشین زمان رو) اختراع کردی اونوقت کلی مسخره دنیا و آخرت می شی و حتی ممکنه دیگه امنیت جانی هم نداشته باشی . اونقت به نظرت با وجود این تهدید پیش بینی شده از طرف ماشین زمان خودش ، بازم حاضر بود بیاد این اراجیف رو بگه ؟
سلام.
معادلهٔ شرودینگر
معادله شرودینگر، معادله ای است که چگونگی تغییر حالت کوانتومی یک سامانه فیزیکی با زمان را توصیف می کند. این معادله در اواخر سال 1925 فرمول بندی شد و در سال 1926 به وسیله فیزیکدان اتریشی اروین شرودینگر منتشر گردید. در مکانیک کلاسیک، معادله حرکت قانون دوم نیوتن است و فرمولبندی های معادل آن، معادله اویلر-لاگرانژ و معادله هامیلتون هستند. در همه این فرمول بندی ها، برای حل حرکت یک سیستم مکانیکی و پیشگویی ریاضی اینکه سامانه در هر زمان پس از شرایط و پیکربندی های اولیه سیستم چه حالتی خواهد داشت، استفاده می شوند. در مکانیک کوانتومی حالت آنالوگ قانون نیوتن معادله شرودینگر برای یک سامانه کوانتومی، معمولاً اتم ها، مولکولها، ذرات ریز اتمی (آزاد، بسته، موضعی) است. این معادله یک معادله جبری ساده نیست ولی (عموماً) یک معادله دیفرانسیل جزئی خطی است. معادله دیفرانسیل شامل تابع موج برای سیستم است. همچنین حالت کوانتومی یا بردار حالت نامیده می شود. در تفسیر استاندارد از مکانیک کوانتومی، تابع موج کاملترین توضیحی است که می توان در مورد یک سامانه فیزیکی داد. راه حل های معادله شرودینگر نه تنها سامانه های مولکولی، اتمی و ریز اتمی را توصیف می کند بلکه سیستم های ماکروسکوپی، حتی کل جهان را نیز توصیف می کنند.
منبع:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D9%87_%D8%B4%D8%B1% D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1
ودومی
-معادله مستقل از زمان
معادله مستقل از زمان شرودینگر پیش بینی می کند که توابع موج می توانند امواج ایستاده تشکیل دهند که حالتهای ثابت نامیده می شوند. (همچنین به عنوان اربیتال در اربیتالهای اتمی یا مولکولی نامیده می شوند.) این حالت ها به نوبه ی خود مهم هستند. علاوه بر این اگر این حالت های پایا دسته بندی و تفهیم شوند، حل معادله مستقل از زمان شرودینگر برای هر حالت آسان تر می شود. معادله مستقل از زمان شرودینگر حالت های پایا را توصیف می کند. (این معادله فقط زمانی استفاده می شود که خود هامیلتونی وابسته به زمان نیست.)
معادله مستقل از زمان شرودینگر(عمومی)
.E\Psi=\hat H \Psi
همان منبع.
ودر اخر:
-مفاهیم
معادله شرودینگر و روش های آن شامل یک موفقیت در تفکر فیزیک شد. این معادله در نوع خود اولین بود و راه حل های آن منجر به خاصیت های غیر معمول و غیر منتظره ای برای زمان شد.
همان منبع.
در ضمن عدم امکان اندازه گیری همزمان مکان وسرعت ذره به اصل عدم قطعیت برمیگرده که شامل تمام اندازه گیری های فیزیکی میشود. اون هم ناشی از ثابت پلانکه.
وبعد....
سالهاست که بزرگترین بانکهای بین اللمللی ازطریق سرمایه گذاری در فارکس وبا همین نرم افزارهای پیش گو! میلیاردها سود به جیب میزنن وما................هنوز اندر تمسخر یکدیگه ایم.
موفق باشید.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
دیدگاه