اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ثبت اختراع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ثبت اختراع

اقایون سلام

بنده ی طرح دارم ک بعد کلی زحمت امروز فهمیدم ی سامانه هست ک اختراعات توش مینویسه و اختراع منم بود :cry2:

اما وسیله ی من ی نمونه پیشرفته تر هستش و پشنال هست ی جورایی....آیا امکان ثبت اینجور طرح ها هست؟؟؟

کسی تجربه داشته؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirrenjer
      اقایون سلام

بنده ی طرح دارم ک بعد کلی زحمت امروز فهمیدم ی سامانه هست ک اختراعات توش مینویسه و اختراع منم بود :cry2:

اما وسیله ی من ی نمونه پیشرفته تر هستش و پشنال هست ی جورایی....آیا امکان ثبت اینجور طرح ها هست؟؟؟

کسی تجربه داشته؟؟
      سلام
      دوست عزیز اگر مزیت هایی نسبت به اون داره میشه

دیدگاه

بعدش گویا طرح برای داوری میره(مرجع علمی)...این قضیش چجوریه؟گویا محلش هم خودمون باید انتخاب کنیم...میشه توضیح بدین؟شما خودتون ثبت کردین ؟

اینجوری ک میشه پارتی بازی کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirrenjer
          اقایون سلام

کسی تجربه داشته؟؟
          میشه اون سامانه رو معرفی کنید ماهم در جریان باشیم

دیدگاه

داداش توی همون سامانه "کباب پز" رو سرچ کن یه 200 300 تا اختراع کباب پز میاره! یادمه یه روزگاری نقل محفل ECA بود این ثبت اختراعو کباب پزایی که هر روز اینجا اختراع و ثبت میشه .
            نگران نباش . اسمشو عوض کن توی کارکردهاشم بگو چه پشنایی داره ان شاء الله ثبت میشه ! :agree:

الان دیدم این همون تاپیکه!!! oo: صفحه اول ببین چقدر کبابپز اختراع شده! :angry:

دیدگاه

سلام
              دوستان سوال تخصصی دارم.
              من جاهای خوندم که ثبت اختراع فقط درصورتی امکان پذیر است که نمونه داخلی و خارجی نداشته باشه.
              اما خب من دیدم اختراعاتی که نمونه خارجی داشته و دقیقا همون داخل ثبت کردن.
              کسی میدونه بجز پارتی و پول قضیه از چه قراره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
                سلام
                دوستان سوال تخصصی دارم.
                من جاهای خوندم که ثبت اختراع فقط درصورتی امکان پذیر است که نمونه داخلی و خارجی نداشته باشه.
                اما خب من دیدم اختراعاتی که نمونه خارجی داشته و دقیقا همون داخل ثبت کردن.
                کسی میدونه بجز پارتی و پول قضیه از چه قراره؟
                معمولا در مقام حرف گفته می شود که طرح مورد نظر نباید نمونه خارجی داشته باشد ولی در مقام عمل، چندان جستجوی گسترده ای در اختراعات ثبت شده مشابه خارجی صورت نمی گیرد (مگر اینکه مرجع استعلام خیلی موشکافانه و سخت گیرانه عمل کنه)
                اما نکته اش اینجاست که این گواهی ثبت اختراع، یک حکم قطعی و دائمی نیست و هرگاه (در دادگاه و غیره) اگر مشخص شد که در ان مقطع زمانی، اختراع قبلا ثبت شده، گواهی شما باطل می شود. نکته دیگر اینکه اگر اختراع شما قبلا در یکی از کشورهای عضو pct و ایران ثبت شده باشد، طرف خارجی می تواند با گرفتن وکیل و استفاده از قوانین معیوب داخل خود ایران و در دادگاههای ایران، شما را محکوم کرده و در صورت تجاری سازی، طلب خسارت کند.

دیدگاه

دوستان یه سوال.اگه استاد ادیسون تبعه ایران بود، کی لامپ رو اختراع میکرد؟!!!
                  گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                  "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

قبلا خاطرم هست که هیچ نظارت دقیق علمی بر روی ثبت اختراع نبود و شما کافی بود یک لیوان را بردارید و ته لیوان را سوراخ کنید و با عنوان لیوانی که هیچوقت پر و لبریز نمی شود، ثبت اختراع کنید.

در مجموع اگر شما خودتان نتوانید طرحتان را تجاری کنید و یا حامی مالی قوی در این زمینه نداشته باشید، ثبت اختراع هیچ فایده خاصی برای شما نخواهد داشت. مگر آنکه با شرایط خاصی بتوانید طرحتان را بعد از ثبت، به تائید انجمن نخبگان برسانید و بعد از اندک حمایتی از شما میشود. و بیشتر هم برای کسانی مفید هست که در بخش های دولتی کار میکنند و رتبه شغلی آنها بالاتر میرود.

اگر هم نه امکان تجاری کردن طرح را دارید و نه شغل دولتی، خودتان را زیاد درگیر ثبت نکنید. چون حتی اگر ثبت هم کرده باشید. و مثلا من طرح شما را در همین سایت ثبت اختراعات ببینم، میتوانم با کمی تغییر در عنوان طرح آنرا به عنوان طرح خودم ثبت کنم و استفاده تجاری کنم.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X