اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برگشت پولو از ماه چگونه بود؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برگشت پولو از ماه چگونه بود؟

این ماجرا یکی از بزرگترین دروغ های قرن هست!

دیدگاه

من موندم کدومو بپذیرم ، آخه تو آدم شک میندازن،مثلا از یه طرف دلایل نرفتن آشکار هست ، مثل همین پرچم و سایه و ستاره و نرفتن بعد از 45 سال ،
      از یه طرف دیگه ناسا هم یسری سنگ هایی آورده که دانشگاهای معتبر دنیا تایید کردن این از ماه هست و جریان اون لیزر که فاصله ی ماه و اندازه گرفتن.
      فک کنم این مشکل تمام کسایی هست که تو دو راهی گیر کردند.
      ولی دلایل نرفتن بیشتر هست، و گفتن بعضی از کارهایی که ناسا گفته شاید کار یه ربات باشه.

کاش میشد تو ناسا یه آشنا داشتیم.هیف شد واقعا.اصلا نمیشه از کار این آمریکایی ها سر در آورد دیگه.
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

فک کنم دلیلی نداره که به این سفر میگن : بی بازگشت! oo:
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
          من موندم کدومو بپذیرم ، آخه تو آدم شک میندازن،مثلا از یه طرف دلایل نرفتن آشکار هست ، مثل همین پرچم و سایه و ستاره و نرفتن بعد از 45 سال ،
          از یه طرف دیگه ناسا هم یسری سنگ هایی آورده که دانشگاهای معتبر دنیا تایید کردن این از ماه هست و جریان اون لیزر که فاصله ی ماه و اندازه گرفتن.
          فک کنم این مشکل تمام کسایی هست که تو دو راهی گیر کردند.
          ولی دلایل نرفتن بیشتر هست، و گفتن بعضی از کارهایی که ناسا گفته شاید کار یه ربات باشه.

کاش میشد تو ناسا یه آشنا داشتیم.هیف شد واقعا.اصلا نمیشه از کار این آمریکایی ها سر در آورد دیگه.
          آخه مثلا دانشگاهه که میگید کاری نداره که. 4 تا دکتر از خودشونو میزارند بررسی کنند بگند راسمیگه. تازه ممکنه سنگ ها از جاهای دیگه مثل شهاب سنگ و .... باشه.
          غفلت از یار, گرفتار شدن هم داد
          از شما دور شدن, زار شدن هم دارد
          هرکه از چشم بی افتاد, محلش ندهند
          عبد آلوده شدن, خوار شدن هم دارد
          عیب از ماست, که هر سال نمی بینیمت چشم بیمار شده, تار شدن هم دارد ...

دیدگاه

تئوری توطعه ...
            11 تا ماموریت پولو بوده که این آخریاش حتی عکس رنگی و ویدیو ی رنگی هم ثبت شده ازش!

وقتی 8 میلیارد کیلومتر یه کاوشگر رو میفرستن و پارتیکل های یه دنباله دار 500 متری رو میگیرن و برمیگردونن زمین حرف اونا رو باور کنیم یا حرف کسایی که یه عمر فقط دروغ کفتن رو؟ :mrgreen:

چاندرا - جیمز وب - هابل - دروغن ... صد درصد هم کسی نرفته رو ماه ...
            اصلا هم یه کاوش گر 1 تنی نرفته رو مریخ ... اصلا 40 سال پیش شوروی بوران نساخته ...

بیخیال////
            فکر نمیکنی اگه واقعا دروغ بود روسیه تبدیلش میکرد به یه افتضاح رسانه ای؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: اونوم با این رئیس جمهور پوپولیست کله داغش؟

ضمنا از این که کسی توهین نمیکنه بسیار متشکرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط by pass
              تئوری توطعه ...
              11 تا ماموریت پولو بوده که این آخریاش حتی عکس رنگی و ویدیو ی رنگی هم ثبت شده ازش!

وقتی 8 میلیارد کیلومتر یه کاوشگر رو میفرستن و پارتیکل های یه دنباله دار 500 متری رو میگیرن و برمیگردونن زمین حرف اونا رو باور کنیم یا حرف کسایی که یه عمر فقط دروغ کفتن رو؟ :mrgreen:

چاندرا - جیمز وب - هابل - دروغن ... صد درصد هم کسی نرفته رو ماه ...
              اصلا هم یه کاوش گر 1 تنی نرفته رو مریخ ... اصلا 40 سال پیش شوروی بوران نساخته ...

بیخیال////
              فکر نمیکنی اگه واقعا دروغ بود روسیه تبدیلش میکرد به یه افتضاح رسانه ای؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: اونوم با این رئیس جمهور پوپولیست کله داغش؟

ضمنا از این که کسی توهین نمیکنه بسیار متشکرم.
              خوب حالا اینقدرا هم مهم نیست. خیلی ها وقتی به کلمه ای مثل "تئوری توطعه" برمیخورند فکر میکنند واقعا هم باید همینطور باشه و حتما اونایی که میگند دروغ میگند توهم زدند. ولی روش درست اینه که شواهد بررسی بشه. خوب شواهد هم عموما به دروغ بودن بیشتر میاد. البته توجیه هایی هم هست ولی خوب زیاد قانع کنند به نظر نمیاد ( روی همون تصاویر بحث کنیم بهتره. مثلا واقعا اون فیلم رو چجوری میشه توجه کرد که تو صفحه قبل گزاشته بودم ؟ اون سایت هم تازه داشت دفاع میکرد که دروغ نیست ). یا مثلا همه اینا که گفتید نمیگم دروغه. ولی نه من و نه شما نمیتونیم بگیم صد در صد تصویر رنگی رو خود کاوشگر گرفته و دست ساز نیست. البته بازم میگم نمیگم دروغه فقط میگم با این اطمینان نمیشه از اینچیزا صحبت کرد. ولی مثلا فیلما و عکسایی که خودشون دادند رو حداقل میتونیم ببینیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadali1375
                آخه مثلا دانشگاهه که میگید کاری نداره که. 4 تا دکتر از خودشونو میزارند بررسی کنند بگند راسمیگه. تازه ممکنه سنگ ها از جاهای دیگه مثل شهاب سنگ و .... باشه.
                فکر نکنم . همه جارو نباید ایران خودمون دونست و توی همون آمریکا یه سیاه پوست کشته شده ببین رسانه ها و مردم خودشون چیکار که نمیکنند مخصوصا رسانه های ایران که از همه طرف پوشش میدند حالا توی ایران مامور شهرداری یه دست فروش میکشه صداشم در نمیاد . :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاش کاشکی
                  فکر نکنم . همه جارو نباید ایران خودمون دونست و توی همون آمریکا یه سیاه پوست کشته شده ببین رسانه ها و مردم خودشون چیکار که نمیکنند مخصوصا رسانه های ایران که از همه طرف پوشش میدند حالا توی ایران مامور شهرداری یه دست فروش میکشه صداشم در نمیاد . :angry: :angry:
                  ببینید این دو تا با هم فرق داره. اونجا بین مردم که ذاتا حق طلب خستند همچین اتتفاقی می افته و چون مسعله نژاد پرستی هست و در بقیه جاها هم دیدند اون واکنش رو داره. اما کشته شدن دست فروش تخصیر شهرداره که باید البته مجازات مناسب رو هم بشه. بحث نژاد پرستی هم در کار نیست. جای دیگه هم دستفروش نمیکشند. اما اینکه پول بدند به 4 تا دکتر که تعید کنند که چیز بعیدی نیست ؟ تازه گفتم ممکنه سنگ رو ناسا از جای دیگه اورده باشه. (شهاب سنگ شاید ...)

دیدگاه

دوستان تحلیل گر سیاسی اقتصادی فرهنگی و علمی و هنری خواهش میکنیم کمی هم املا کار کنن!

دیدگاه

من اصلا کاری به سیاست ندارم ، به کشتن هیچکس هم کار ندارم ، و تحلیل گر هم نیستم.
                      نمیخام بگم ناسا دروغ گو هست یا نیست، اگه بگم هست هیچی عوض نمیشه ، اگه بگم نیست هم هیچی عوض نمیشه و هیچ اتفاقی نمیاوفته.
                      فقط میگم ناسا گفته رفته ماه، خوب قبول ، پس چرا نیومده اطلاعاته کاملی رو به دنیا بده تا شبهات مردم رفع بشه!!
                      چرا دلیله اینکه دست سازی بوده این موضوع بیشتر از رفتنشون به ماه هست!!!
                      من خودم بر این باورم که انسان به ماه پا گذاشت ، ولی بعضی از دلایل آدمو به شک میندازه.

با تشکر.
                      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بخخدا اگه کسی به ماه رفته بود باید یه چندتا آدم فضایی هم می دید و عکس میگرفت و میزاشت مردم ببینن!!!! :mrgreen: :icon_razz: (البته اگه ناسا سانسور نکنه!) :mrgreen:
                        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                        !Electronic On! Programming On
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!
                        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X