اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی خط تولید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی خط تولید

مشکل اصلی بازاریابیه !! خودم چوبشو خوزدم

اگه بتونی یه دخدر که تقریبا الکترونیک حالیش باشه که بهش محصول رو تفهیم کنی , بفرستی بازار به مراتب نتیجه بیشتر و بهتری میگیری تا اینکه خودت بری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash84
      می خواستم بدونم برای ساخت مثلا یک ساعت دیجیتال به تعداد. 1000 عدد و در مدت زمان 30 روز
      چه تجهیزاتی لازمه و ضمنا چه متخصص هایی (نیروی کار) نیاز هست
      و اگر این مقدار به 10000تا افزایش پیدا کنه (با زمان 30 روز ) چطور؟
      لطفا با جزییات توضیح بدین
      با تشکر از دوستان واساتید محترم
      با سلام و با آرزوی موفقیت و شادکامی @};- :-bd
      با توجه به صورت قضایا به نظر من که با این تیراژ به هیچ عنوان به فکر خط تولید و این جور داستانا نباش!!!
      1000 تا 10000تا و 1000000 هزارتا اصلا خط تولید نمیخوان به قول یکی از دوستان میتونی تو زیرزمینی گاراژی چیزی یه همچین کاری بکنی و برای یه همچین کاری که شما هم بخوای انجام بدی حداقل سرمایه ت باید در حد 30 40 میلیون تومن باشه که بنظر من به هیچ عنوان برگشت سرمایه ی سریعی نخواهی داشت و سرمایه شما همراه با ریسک بالایی همراهه ، اینو واقعا برادرانه و دلسوزانه بهت میگم !!! [-X
      کار تولیدی در این دوره زمونه باید با سرمایه گذاری کلان و همراه با رانت و پارتی و هزار جور دیگه باشه وگرنه اصلا جوابگو نیست که هیچ ، بلکه بعده یه مدت بسیار سرخورده و خدایی نکرده همراه با ضرر و زیان بسیار زیاده!!! :angry:
      من مثال کارخونه تولیدی ایران خودرو رو واست میزنم احتمالا خیلی از ماها یه همچین الگویی رو تو ذهن داریم که آقا یه فردی مثله حاج محمود خیامی از اول تعمیرکاره ماشین سنگین بودن (همین 60 70 سال پیش) بعدش آقا اینا کارشونو از تعمیرات میبرن به نمایندگی چنتا از شرکتای خارجی بعد آقا میزنن تو کاره تولیدی و کارخونه ای به عظمت ایران خودرو (ایران ناسیونال سابق) میزنند و یا هزاران فرد دیگر رو شاید بشناسید که دور و بر ما هستند یا تو شهرمون هستند و یا داستانشونو تو درس کارآفرینی و یا سایتای کارآفرینی خوندیم به نظر من که یه ذره از واقعیت فاصله میگرید با این جور چیزا ، اول از اینکه باید اگه بخوای کار تولیدی کنی : 1- سرمایه ی میلیاردی $-) 2- همراه با پشتوانه دولتی و پارتی بازی و رانت (یه مثالش اینکه حداقل واسه 3 4 سال معافیت مالیاتی بگیری یا پول 1 سال برق بها رو ندی ، وام های با بهره کم ، تضمین خرید محصولات تولیدی و یا ... ) :-c @-) 3- محصول تولیدی فوق العاده کاربردی و ضروری (دمپایی نزنی بگی آقا:هرکسی تو خونش احتیاج به دمپایی داره پس خوب فروش میکنم ) [-X
      و گرنه به نظر بنده اگه در حدود 30 40 میلیون سرمایه داری به هیچ عنوان طرف کاره تولیدی نری به شدت ضرر می کنی از ما گفتن بود به جای تولید بنظرم بری تو کارهای خدماتی و شرکتی !!! ^#(^ X_X
      پول ما این قد بی ارزشه وقتی میگیم 30 40 میلیون ینی میتونی دکوراسیون یه شرکت مرتب 4 تا تیروتخته واسه نشستن و وسایل کار مثله کامپیوترو ابزارآلات جور کنی حالا بماند رهن و اجاره و هزینه ثبت شرکت (بنده چند روز پیش یه شرکتو با هزار تا بدبختی با هزینه 1.5 میلیون تومن ثبت کردم فقط پوله گهی روزنامه اش شده 400 تومن بقیه بماند که در چه مواردی صرف و هزینه شده ) :angry:
      بزن تو کار خدماتی و نه تولید!!! :read:
      من به شخصه وقتی قیمت خرید 5000 مترمربعه زمین خالی تو یه شهرستان خودمو (مهاباد) تو شهرک صنعتی میپرسم حالا این فقط زمین خالی بوده بدون هیچ امتیازی مثله آب و برقو تلفن و جواز ساخت و ... با خودم میگم همین اول بسم الله باید یه 6 میلیاردی واسه تولید تو جیبت باشه بازم میگم این قیمته یه ملکه صنعتی تو یه شهرستان کاملا محروم و کاملا بسته و کاملا از نظر بازاریابی و فروش محصولات تا شعاع 600 کیلومتری هیچ مشتری پیدا نمیکنی اینو با تهران و قزوین و کرج و اصفهان و اراک و تبریز و ... مقایسه کن که قیمت یه واحد صنعتی چنده
      شاید خیلی رک گفته باشم امیدوارم ازم دلخور نشی و در آخرم اینرو هم به عرایضم اضافه میکنم :redface:
      "از قدیم هم گفته اند: «صلاح مملکت خویش را خسروان دانند» و بس! ما نه جزو خسروان هستیم و نه اصلح که بخواهیم وارد جرگه خسروان شویم! اما در جرگه خودمان میآ‌تازیم! البته نه به دیگران. اگر هم گرد و غباری از محل تاخت و تازمان برخیزد به جان دل می خریم و راضی نمیآ‌شویم که به کسی آسیبی برسد." برگرفته از سایت آینه :nerd:
      You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

خیلی ممنون آقای حسینی از راهنماییتون
        ببخشید منظورتون از کار خدماتی دقیقا چیه میشه یه مثال بزنید
        و این کارهای خدماتی میشه در زمینه الکترونیک باشه؟

دیدگاه

با سلام و درودی دوباره
          خواهش می کنم دوست عزیزم @};-
          رشته های برق خیلی جای مانور دارند خدا رو شکر !!! دلیلشم اینکه افراد عادی خیلی کم طرف برق میرن معمولا افراد جسور اونم تو جامعه ی ما به تعداد انگشتان یه دستم نمیشن !!! پس از نظر رشته ای خیلی رشته جالبی خواندین دوستان عزیز من، تقریبا مثله پزشکیه ، هر کسی جرعت اظهار نظر و فوضولی به خودش نمیده !!! :nice: :applause:
          کارهای خدماتی که غرض بنده است همون چیزای هستش که یک نفر برقی به آن احاطه داره از طراحی و مهندسی بگیر تا محاسبات و ... !!!
          و یا همون مهر نظام مهندسیتون در کارای ساختمونی!!! خوشبختانه در این مورد هیچ تبغیظی بین مهندسین برق در گرایش های مختلف نشده (همه یکسان: الکترونیک ، قدرت ، مخابرات، کنترل ، پزشکی و ...)
          من خودم الان با یه مهندس برق الکترونیک در یک شرکت با هم شریک شدیم تو اساسنامه شرکتم تقریبا نصف خدمات مهندسی کامپیوتره و نصف هم برقه (از طراحی و پشتبانی سایت بگیر تا کد نویسی طراحی سخت افزار و نرم افزار... از الکترونیکش بگیر تا طراحی تابلو های برق فشار قوی و یا راه اندازی اتاق MDF شرکت مخابرات و تلفن و آی تی)
          من خودم حدود 2 سالی میشه تو کاره نصب و راه اندازی آسانسورم با وجود اینکه مدرک تحصیلیم فوق لیسانسه نرم افزاره !!! هر کی بهم میرسه میگه ماله شما دیگه خیلی رفتی تو اعماق سخت افزار!!! و یا بهم میگن نگو نرم افزار وقتی آسانسور نصب میکنی بکو هیولا افزار !!!
          به دلیل اینکه واقعا تو جامعه جایگاه افراد تغییر کرده و هیچ کس سر جای اصلی خودش نیست من با مهندسی نرم افزار میرم آسانسور نصب میکنم جای شکرم وجود داره چونکه من دارم از راه خدماتی که به آن اشراف دارم روزیمو در میارم و در هیچ کجا سرمایه ای قرار ندم دقیقا سرمایه بنده در ذهن و فکرمه غرضه بنده از خدماتی یه همچین چیزی که مطمئنم تو تمام افرادی که در دانشکده های فنی درس خواندن یه همچین سرمایه ای وجود داره حالا باید بگردی کار خدماتی خودتو پیدا کنی منظورم اینکه کاریه خیلی خوب بلدی و میتونی از اون پول در بیاری !!! میمونه یه ذره خرت و پرت و وسایلو و ابزارآلات تخصصی که باید برای درست انجام دادن کارت سرمایه گذاری کنی و تهیش کنی !!!
          You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X