اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق بی نهایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق بی نهایت

با سلام

1-
    اختراع قطار بدون موتور و بدون چرخ ایشان، کاملا" اصولی و منطقی و مبتنی بر اصول مهندسی مکانیک است،
    و خدشه و نقصانی بر عملکرد آن وارد نیست.( بدنه قطار ایشان و دو اسکی سورتمه ای متصل به آن، روی غلطکهای موتور دار به جلو رانده می شوند )

( موتور های موضعی و غلطکهای نصب شده در شاسی ثابت(اسکلت متصل به زمین) می چرخند و توسط ریل متصل به بدنه، قطار را پیش می برند. مثل نوار نقاله رولیک دار در خطوط تولید )
    مثل سر خوردن سورتمه روی برف، لیکن به جای برف، تعداد 3 موتور و رولیک(قرقره) در زیر ریل، می چرخند و قطار را به پیش برده و در 100 متر بعدی موتور بعدی روشن شده و موتور آخری خاموش می شود )

( البته سیستم موتورهای القایی خطی LIM و قطارهای سریع السیر مبتنی بر آن، شاید از نظر استهلاک و طول عمر، بهتر از طرح ایشان باشند)

لطفا" فیلم مربوطه را ببینید.

http://yektashargh.com/up/123.mkv

گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

2-
      درباره نیروگاه بدون سوخت، مطابق این فیلم

http://yektashargh.com/up/TOLOO.mkv

در بخش آخر فیلم، اعلام می دارند که در گروه ایشان، چند نفر دکتری فیزیک + دکتری مکانیک + دکتری برق حضور دارند
      و آمادگی دفاعیه در محیط علمی و دانشگاهی را دارند.

بر این اساس، نمی توان از موضوع اختراع ایشان، سرسری عبور کرد.

توضیحات سایت و تصاویر آن، چندان کامل نیست ( اگر موفق به اختراع واقعی شده باشند، طبیعتا" مخفی کاری خواهند نمود )

درود
      گشتی در لاله زار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DesignerEng
        ببینین بچه ها این جور ادعاها حتی ارزشش را نداره آدم بیاد دلیل مخالفتش را بگه اما به خاطر اینکه دوست ندارم این جور توهمات وارد یک جمع علمی بشه دلایلم را می گم:
        این که 100 سال پیش کسی باور نمی کرد موبایل اختراع بشه درسته چون اون موقع پایه های علمی و تکنولوژیکی اون موجود نبوده و اگر کسی ادعا می کرد میتونه چنین چیزی بسازه یا دیوانه بوده، یا کلاهبردار.
        توجه کنید گفتم ادعا، نگفتم که " هدفش بوده، یا برای رسیدن به آن تلاش می کرده، یا حتی واقعا ساخته"
        اینو دیگه همه می دونن انجام هرکاری مقدماتی داره، که آن مقدمات باید طی شود. هیچکس نمی تونه بدون دانستن جمع ، ضرب را انجام بده یا مثلا بدون دانستن حساب دیفرانسیل حتی درک کنترلر PID هم ممکن نیست. اختراع کردن هم همینطور هست باید براساس قوانین علمی باشه. حالا این قوانین علمی می تواند از چیزهای خیلی بدیهی باشه تا موارد پیشرفته تر. توی تمام مبدل ها و مولدهای انرژی یک قانون است که صدق می کند و تا بحال جواب خودش را پس داده و کسی تا حالا نتوانسته خلاف آن را ثابت کند و آن قانون پایستگی ماده و انرژی هست که اختراع این آقا اونو رد می کنه.
        2-در این صفحه طرز کار این دستگاه نوشته شده است:http://yektashargh.com/?p=728&post_side=2

;
        اگر کسی از بچه ها به یک استاد مکانیک دسترسی دارد این عکس را نشان بدهد ونظرش را بپرسد.
        اما بنده با حداقل اطلاعاتی که از رشته مکانیک و بیشتر از فیزیک مکانیک دارم (فقط جهت اطلاع: از اول دبیرستان تا پایان دانشگاه تمامی واحدهای فیزیک را با نمره 20 پاس کردم ) به نظرم این نوشته نهایتا از یک دانشجوی مشروطی رشته مکانیک هست که فقط اصطلاحاتی را یاد گرفته است. این نوشته از نظر من هیچگونه ارزش علمی و فنی ندارد.

3- این آقای به اصطلاح مهندس در سایت خود دو محصول دیگر هم دارد که به هرکدام اشاره کوتاهی کرده است
        تریلر دو و سه محور کمپرسی: اگر این شرکت امکانات ساخت این تریلر ها را دارد انتظار می رود برای اختراع مهمش فضای بیشتری اختصاص دهد و می توانست در ابعاد بزرگتر اختراعش را بسازد تا حداقل باورپذیرتر باشد. اگر عکس هایی که از اختراعش رو سایتش گذاشته را ببینید متوجه حرف من می شوید.این مورد برای من خیلی جالب اومد و خیلی تعجب کردم ، مگر می شود قطار ثابت باشد و ریل حرکت کند؟ آخه چی بشه( دوستان مکانیک توضیح بدهند قطاری که ثابت است و ریلش حرکت می کند چه دست آوردی در حمل و نقل می تواند داشته باشد؟لابد مسافران باید رو ریل بشینند! )
        به خودم گفتم شرکتی که تریلر می سازه حتما یه نمونه دو واگنه از این اختراعش را می تواند بسازد عکس کوچک شده کنار توضیحات را ذخیره و زوم کردم و با این تصویر مواجه شدم (قضاوت با خودتان)
        ;

دیگه حوصله تایپ ندارم خودتون سایتشو خوب ببینید تا نکات دیگه دستتون بیاد.

پ.ن: موضوع این آقا فکر کنم یکسال پیش نیز در انجمن مطرح شده بود احتمالا دفعات دیگری هم بوده باشه که من خبر ندارم. از مسئولین سایت خواهش می کنم یک تاپیک مهم به نام خذعبلات علمی ایجاد کنند و این مطالب اونجا آرشیو بشه.
        شما زود قضاوت نمودید،

قطار بدون موتور و بدون چرخ ایشان، به صورت واضحی ، منطقی عمل می کند و هیچ "ویژگی غیر قابل باور"ی ندارد.

گشتی در لاله زار

دیدگاه

موضوع خیلی بیخ پیدا کرد خیلی زور میخواد خرافه را با علم قاطی کردن هنر نزد ...... است بس ادامه بدید حمایت کنید حتما به جایی می رسیم یکی نیست بگه با همین حماقتاتون باعث شدید ژاپن و چین به قطارهای اتوبالانس 600 کیلومتری برسن ما هنوز به چرخ نچرخ موتور رایگان خوزعبلات ......
          ولش کنید اگه انچه عیان است چه حاجت به ...
          یه تایپیک بزنید به هم کمک کنید تا تبدیل های بهتر از انرژی رو بحث کنیم...... نه تگزاس داره نقشه چیپاشو از ما کپی می زنه گوشی رو هم ما کامل کردیم حال نداشتیم دادیم دست اونا باهاش بازی کنند f35 نگو برداشتن با کارخونش بردن
          بزنم به تخته مادکتر پیزیکدان و پروفسور زیاد داریم خوبم دفاع می کنند بس چرا ما داریم گازوئیل اتم سوخت میسوزونیم برای برق و حرکت بزرگواری کنید عین بقیه مغزتان را به ان ور اب صادر کنید وبا انرژی رایگان و کمی ماری و جولیا تشریف ببرید اورانوس اس ام اس یادتون نره :angry:

دیدگاه

اگه همین رو هر کشوری به غیر از ایرانی ها درست می کردند خیلیها می گفتند ............................
            حالا یکی تو ایران درست کرده این همه حاشیه داره
            جواب این کار
            این همه عضوچند نفر همشهری یا هم دانشگاهی که تمکن مالی دارن یه نمونه کوچیک این رو بسازن اون موقع جواب در میاد
            الان تو ایران فرهنگ تخریب مد هست چون همش دارن یکی رو خراب میکنن تا خودشون راحت باشن مقصر هم آمریکاست
            بهتر از راه دور نظر ندیم من به کسی که تو این کار سر رشته داره این قیلم ها رو نشون دادم جالب بود که گفت شدنیه و خودش هم این کار رو کرده هیچ مشکلی هم نداره و یادتون باشه طبف آمار های بین المللی تولید تو ایران از تولید تو عراق در حال جنگ سخت تره و اونا حتما باید به مشکل بخورند
            گاهی نمی شود که نمی شود
            گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
            گاهی گدای گدایی و چاره چیست
            گاهی تمام شهر گدای تو میشود
            ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfazl22
              اگه همین رو هر کشوری به غیر از ایرانی ها درست می کردند خیلیها می گفتند ............................
              جواب این کار
              این همه عضوچند نفر همشهری یا هم دانشگاهی که تمکن مالی دارن یه نمونه کوچیک این رو بسازن اون موقع جواب در میاد
              الان تو ایران فرهنگ تخریب مد هست چون همش دارن یکی رو خراب میکنن تا خودشون راحت باشن مقصر هم آمریکاست
              بهتر از راه دور نظر ندیم من به کسی که تو این کار سر رشته داره این قیلم ها رو نشون دادم جالب بود که گفت شدنیه و خودش هم این کار رو کرده هیچ مشکلی هم نداره و یادتون باشه طبف آمار های بین المللی تولید تو ایران از تولید تو عراق در حال جنگ سخت تره و اونا حتما باید به مشکل بخورند
              من کاری به قطار این آقا ندارم اما این ژنراتور بدون سوخت ایشون در کل دنیا قبل از این آقا شاید بیش از 1000نفر ادعای ساختش را دارند و داشتند تو نت سرچ کنید کلی فیلم در این موضوع پیدا می کنید پس از این افراد در دنیا زیاد بوده و هستند ربطی به اینکه ایرانیه تخریب میشه نداره

همه اینها به کنار شما 30ثانیه فکر کنید
              اگر این دستگاه واقعی است میشه گفت تقریبا بزرگترین اختراع قرنه پس چرا این آقایون به جای پنهان کاری های الکی نمیاند اینو جلوی چشم عموم به کار بندازند؟؟؟؟؟!!!! به قول خودشون بلک باکس را باز نکنند اما بگذارند مردم ببینند این دستگاه بدون هیچ منبع انرژی روزها برق تولید می کنه .پس تمام این پنهان کاری های بچه گانه یک چیز را نشون میده که این اختراع دروغی بیش نیست و صرفا برای افزایش جلب توجه و بعد کسب مزایای مالی و رانتی عنوان شده .

شما فقط تصور کن این اختراع واقعی بود یدونه می گذاشتید تو ماشین تا ابد باهاش رانندگی می کردید .یا دیگه نیروگاه برق و شبکه توزیع معنی نداشت
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfazl22
                جواب این کار
                عزیز اگه گفته هاشون درست باشه چرا دولت تا الان خبر دار نشده و شراغشون نرفته و روش سرمایه گذاری نکرده تا این همه مذاکرات و تحریم و ... نداشته باشیم

یا چرا خودشون پا پیش نذاشتن و طرحشون رو به ارگان های دولتی ارائه ندادن

الان حدود ده سال از ثبت پروژشون میگذره و هیچ دارن کمپرسی تولید میکنن

آخه من نمیدونم کارشناسی که پروژشون رو تائید کرده برای چی اینکار رو انجام داده به نظر من خنگ ترین آدم توی دنیا هم این کارو انجام نمیده چون حداقلش باید بدونه که بازده یک سیستم توی عمل به 100درصدنمیرسه فوق فوقش حداقل باید یه 0.0000000000000000001 درصدی تلفات داشته باشه یا نه

دیدگاه

شما فقط تصور کن این اختراع واقعی بود یدونه می گذاشتید تو ماشین تا ابد باهاش رانندگی می کردید .یا دیگه نیروگاه برق و شبکه توزیع معنی نداشت
                  این کار رو چند سال پیش یه نفر تو سمنان انجام داد ولی طبق مصاحبه خودش تو تلوزیون ایران خودرو ازش استقبال نکرد که میخواد بفروشه وبره از ایران
                  گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

عجله نکنید،

زمان زیاد ی برای اثبات عملکرد چنین سیستمهایی نمانده.
                    ( البته بیش از 90% نمایشهای یوتیوبی و ادعاها به صورت واضح یا پنهانی، غلط و fake و ... بوده اند )

قبل از سال 2020 ، اتفاقات علمی زیادی رخ خواهد داد و

تغییراتی در "اصل بقای ماده و انرژی"

و تولید انرژی با راندمان بیش از 1 ، روی خواهد داد.

موتور مغناطیسی Muammer Yildiz دستگاهی است که تا حدودی به این موضوع نزدیک شده...

https://www.google.com/search?q=%D8%...muammer+yildiz

ضمنا" تحلیل این نوع سیستمها را اینجا می توانید ببینید:

http://pesn.com/

http://peswiki.com/index.php/Main_Page

به دوستانی که ظرفیت مالی برای "سرمایه گذاری ماجراجویانه" دارند، توصیه می کنم که این روزها زمان ورود به این جریان و انجام ریسک ، می باشد.
                    ( مخاطب این جمله بالایی ، حداکثر 100 نفر در این سایت 250000 نفری است )

دوستانی که نمی خواهند ریسک مالی و زمانی داشته باشند، صرفا" مطالب را مطالعه و بررسی کنند و مشغله عادی(کار + تحصیل + زندگی ) خود را ترک نکنند.

این وادی برای آنها مناسب نیست.

درود

گشتی در لاله زار

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تولید برق بی نهایت

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                      عزیز اگه گفته هاشون درست باشه چرا دولت تا الان خبر دار نشده و شراغشون نرفته و روش سرمایه گذاری نکرده تا این همه مذاکرات و تحریم و ... نداشته باشیم

یا چرا خودشون پا پیش نذاشتن و طرحشون رو به ارگان های دولتی ارائه ندادن

الان حدود ده سال از ثبت پروژشون میگذره و هیچ دارن کمپرسی تولید میکنن

آخه من نمیدونم کارشناسی که پروژشون رو تائید کرده برای چی اینکار رو انجام داده به نظر من خنگ ترین آدم توی دنیا هم این کارو انجام نمیده چون حداقلش باید بدونه که بازده یک سیستم توی عمل به 100درصدنمیرسه فوق فوقش حداقل باید یه 0.0000000000000000001 درصدی تلفات داشته باشه یا نه
                      من قبول دارم حرف شما رو اما تا به حالا کارت به ادارات دولتی باز نشده ببینی چه خبره وقتی بری تو کار تازه میفهمی قضیه چیه تلوزیون رو ولش کن برو از تولید کننده سوال کن روز اول چه ایده هایی داشت الان چه ایده هایی داره منم قبل از شما همین فکر ها رو می کردم
                      گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

ایشون طبق ی نامه رسمی از اساتید دانشگاه فردوسی در مرداد ماه امسال دعوت کرده بود که برند وپروژه رو ببنیند و کارکد دستگاه رو مشاهده کنند
                        ولی متاسفانه طبق گفته دوستم پاسخی جز پوزخند استاتید گرانقدر ما نداشته
                        قبولم بکنید که الان بیشتر استادا پولی شدند و فقط جز درامد به چیز دیگه ای فک نمیکنند،دانشگاه غیر انتفایی بزنند و فقط پول
                        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

خیلی اعصابتونو خرد نکنید اگه واقعیت داشته باشه یه افتخاره برادر کی گفته ما از هموطنانمون حمایت نمی کنیم ذره ایی شک نکنید اونایی که حمایت نمی کنند همین امثال کلاه برادارا هستند که همه چیو به گند کشیدن تا یه بدبختی یه کیت و کاربرد معرفی کرد یکی از اون ور چشم بادامی ها
                          مفتشو وارد کرد و طرف بیکار موندو ضرر کرد چون طرز تفکرها غلطه اندازه یه نوزاد عقل می خواهد کافیه به طبیعت یه نگاه بندازید اولش تو طبیعت باید نمونه ایی پیدا کنید انرزی رایگان ...خورشید چیکارست بس بعد برید کشفش کنید نگید طبیعت موبایل نداره که از سطحی نگری هاست
                          اورانیوم حالا گند کاریشو بزاریم کنار زور بزنه 25 سال انرژی تولید می کنه
                          و اما مقامات حتی یک میلیونیوم درصد همچین چیزی صحت داشت حتما نه تنها از ایشون حمایت می کردن حتی استفاده هم می کردند فرقی نمی کنه هر سیستمی دنبال همچین چیزی هست
                          ولی چقدر صحت داره بله تو هندوستان ترکیه و چند کشور دیگه دارند روش کار می کنند نمونش مگنو موتوره موتوری ای که روتور و استاتورش کلا مگنتیه
                          ولی یه نظریه هست میگه جهان سوم با یه چیز خودشو جهان سوم میکنه با جهالت و لج بازی در مورد ان
                          یه مثال میزنم چینی ها هیچ اختراع درست و حسابی نداشتند فقط کپی کردن و الان به سطحی رسیدن که مدعی اند تا چند سال دیگه می تونند مستقل شوند یعنی به سطح طراحی داخلی برسند ببینید با تلاش و فهم درست از جهان سوم در طول 15 سال خودشونو به جهان اول رسوندند
                          حالا ما انرژی رایگان داریم ؟؟؟؟؟؟؟// نداریم نمیشه زبونم مو در اورد من منکر شما برو تحقیق کن حداقل چرا با سه خط نوشته شیفته میشید چون تقکر ندارید خود بزرگ بینید فکر می کنید با دوتا کتاب و فرمول دنیا رو کشف کردین همه لیسانسه ها و مهندسین سر جاشون نیستند با ..... کمی فرق دارند و اونایی که زحمت خوندن دو تا کتابو به خودشون ندادند یا تاجرند یا دلالند یا صاحب شرکتند بحث انصاف نیست خودمون سیستمو داریم برنامه می دیم و بعد میایم میگیم تقصیر فلانیه ... oo:
                          الان یه کمپین داره میگه خودروی ملی نخرید؟ اخه به غیر از خرابکاری سود دیگه ایی داره یه سوال این کمپین 10 سال پیش کجا بود؟ الان فقط دنبال یه چیز هستند کشتن یه عده بدبختی که اخرین نونشونو از این کار در می ارند ما ها خیلی بی رحمیم همون جز پول به چیز دیگه ایی فکر نمی کنیم سیستم مهندسی تو ایران فیدبک نداره بجای کمک به هم داریم همدیگرو می کوبیم (اقای انرژی رایگان ... یه استثناست ایشون قابلیت کوبیدنو خودشون تعریف کردن و کوبیده می شوند)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تولید برق بی نهایت

نوشته اصلی توسط mfazl22

من قبول دارم حرف شما رو اما تا به حالا کارت به ادارات دولتی باز نشده ببینی چه خبره وقتی بری تو کار تازه میفهمی قضیه چیه
                            خواهشا این حرف کلیشه رو به من نزن این حرف رو کسی میزنه که خودش کارش به جایی نیافتاده باشه
                            شما من خوب نمیشناسی من الان شرکت الکترونیک تخت جمشید شیراز رو دارم شرکتی که 19 سالم نشده و مدرک کاردانیم نگرفته بازش کردم و در کمتر از یه سال با استانداری و پتروشیمی مرودشت و کارخونه کولر هوایی آبان کار گرفتم(خواستین مدارکش هست)
                            الان همه منو تو استان فارس و کهکیلویه و بوشهر و خوزستان میشناسن کارم به همه ادارات دولتی کشیده و دیدم توی ادارات چه خبره اونجور که فکر میکنی نیست
                            نوشته اصلی توسط mfazl22
                            تلوزیون رو ولش کن برو از تولید کننده سوال کن روز اول چه ایده هایی داشت الان چه ایده هایی داره منم قبل از شما همین فکر ها رو می کردم
                            الان نزدیک 5 ماهه سراغ تلویزیون نرفتم و اخبار رو دو سه روز بعد از رفیقام میشنم نمونش همین حادثه منا بود که چهار روز بعد رفیقم بهم گفت
                            من همون ایده هایی که اول کار داشتم رو الان هم دارم 99 درصد کسایی که باهاشون کار میکنم همین طور هستن

نوشته اصلی توسط sss223ss
                            خیلی اعصابتونو خرد نکنید اگه واقعیت داشته باشه یه افتخاره برادر کی گفته ما از هموطنانمون حمایت نمی کنیم ذره ایی شک نکنید اونایی که حمایت نمی کنند همین امثال کلاه برادارا هستند که همه چیو به گند کشیدن تا یه بدبختی یه کیت و کاربرد معرفی کرد یکی از اون ور چشم بادامی ها.......................................
                            رفیق حرف هات عالی بودن همش رو خودم
                            طرز فکر مثل خودمه

در کل میگم کسایی که با اون شرکت یکتا شرق ارتباط دارن ازشون خواهش کنن که بیان و توی این تاپیک بگن که چه کارایی کردن و در کل سیستمشون رو توضیح بدن

چون واقعا وقت طلف کردن که یکطرفه بیایم و اینجا قضاوت کنیم و آخرش یکی بگه میشه و یکی بگه نمیشه

با این دلایل و مدارکی که در سایتشون و تحلیل بچه های انجمن هست کارشون یجور سر مردم شیره مالید حساب میشه و هیچ چیزی با عقل جور در نمیاد

دیدگاه

دوستان بیایید کمی از نظر علمی به این موضوع نگاه کنید.
                              1» این سیستم با وجود اصطحکاک اصل پایستگی انرژی را رد میکند( اگر اصل پایستگی انرژی بتواند رد شود نظریاتی همچون نظریات گالیله و نیوتن و اصل نسبیت خاص وعام و... زیر سوال میرود)
                              2» این سیستم با توجه به اینکه ورودی ندارد و تنها خروجی رو به افزایش دارد یک سیستم حلقه فیدبک مثبت می باشد؛ سیستمی که ورودی ندارد و عملا نمی تواند هندلینگ قطعات اکتیو را داشته باشد، به عبارت خیلی ساده تر شما میتوانید با یک مثال در الکترونیک این موضوع را درک کنید :شما هیچگاه نمی توانید تقویت کننده ای توان با استفاده از مقاومت و سلف و خازن بدون قطعه ای اکتیو مثل ترانزیستور ویا پ امپ بسازید.
                              برای اطلاعات بیشتر در مورد قطعات پسیو و اکتیو :
                              https://en.wikipedia.org/wiki/Passivity_%28engineering%29
                              رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                                دوستان ی بازدیدی بفرمایید
                                نظر اعلام فرمایید
                                http://yektashargh.com/
                                نمونه فیلم ها
                                http://yektashargh.com/?p=738

شخصا کنجکاو شدم صبح تماس بگیریم شرکتش که در نیشابور هست
                                چرنده ،مگر نه تا الان کشورای پیشرفته این شرکت رو تو هوا زده بودن :NO:
                                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                                [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X