اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقال تجربیات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتقال تجربیات

نوشته اصلی توسط electronet
    من الکترونیک رو زیر 1 درصد بلدم - بهتره بگم بلد نیستم
    ولی 3 مورد هست که میشه به هدف شما رسید

1. تلاش
    2. نترسیدن از شکست
    3.به یاد آوردن مورد 1و2 در همه ساعات زندگی
    صد درصد موافق ام
    ولی انسان باید یه پیش زمینه ای داشته باشه وبهترین راه رو انتخاب کنه ودر اون راه تلاش کنه ومقایس کنه کدوم راه براش بهتره(بهتر بگم باید ببینه از کدوم راه که بره زود تر به قله میرسه)
    همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
      دانشگاه رو ببوس بزار کنار... از دانشگاه فقط اسکوپ ها به درد من خورد... من در ضمینه الکترونیک به این انجمن و آقای google مدیون هستم...
      در مورد دانشگاه یکی از دوستان فرمودن به درد نخوره!!! متاسفانه در این زمینه یا افراط میشه یا تفریط ، در اینکه در بعضی جاها فقط به تئوری درس دادن بسنده میکنن و کارهای عملی صورت نمیگیره شکی نیست ولی نمیشه به خاطر اشکالات اساس یه چیز رو رد کرد!!
      نه به بعضیا که فقط میخونن که بیست بگیرن و حتی شده با حفظ نمونه سوال به این مهم دست پیدا میکنن :biggrin: نه به بعضیا که معتقدند بهترین سیستم سیستم استا و شاگردیه
      اتفاقا دانشگاه بهترین محیط برای رشده ، منتها دانشجو باید عاقل باشه و با نمره و سایر مسائل حاشیه ای اصل یادگیری علم رو فدای چیزهای بی ارزش نکنه و هرچی تئوری یاد میگیره سعی کنه به صورت عملی اجرا کنه تا همزمان هم از لحاظ تئوری و هم عملی رشد کنه.....
      اینکه مهندس کامپیوتر و برق بیکار زیاده به خاطر اینه که مهارت کافی ندارن و بیکاری رو به دانشگاه نسبت میدن ، عزیزانی که خودشون تو حوزه برق سررشته دارن بعیده همچین حرفایی بزنن ، چقدر تو نت گهی استخدام مهندس برق و کامپیوتر هست ولی کجاست آدم کار بلد؟
      اگه مهندس برق و کامپیوتر باسواد باشی حتی اگه استخدامت نکنن میتونی با مهارت هات کسب و کار خصوصی راه بندازی.....

دیدگاه

اگه هدفتون از درس خوندن صرفا گرفتن مدرک تحصیلی و نهایتا استخدام تو یه شرکت یا اداره باشه که نیاز نیست الکترونیک بخونید و میتونید برید حسابداری بخونید که راحتتر تو مصاحبه استخدام قبول بشید ولی اگه میخواهید الکترونیک کار کنید اینو بدونید که تو بازار الکترونیک همیشه اون ادمی موفق تره که از شکست خوردن نترسه و ترس از شکست مانع پیشرفتش نشه.
        تو الکترونیک همیشه موفق ترین ها : زرنگ ترین ها هستند که از شکست هاشون پلی میسازن برای موفقیت خودشون و اطرافیانشون.
        تجربه ای که بعد از 11 سال فعالیت تو بازار کار بدست اوردم اینه که فقط سرسخت بودن فایده نداره . باید زرنگ باشید . شما با زرنگی و خلاقیت خودتون میتونید کله گنده ترین و سرسخت ترین های بازار رو به زانو در بیارید.
        یه تجربه دیگه ای که کسب کردم اینه که همیشه نکته های مثبت الکترونیک رو نبینید . جنبه های منفی الکترونیک میتونه خیلی تاثیر گذارتر باشه.

دیدگاه

این دبگه از اون حرف های خارجی هست
          دانشگاه در واقع استارت اولیه رو میزنه و این که بااین دید بهش نگاه کنیم داریم به خودمون ظلم میکنیم
          اتفاقا دانشگاه بهترین محیط برای رشده ، منتها دانشجو باید عاقل باشه و با نمره و سایر مسائل حاشیه ای اصل یادگیری علم رو فدای چیزهای بی ارزش نکنه و هرچی تئوری یاد میگیره سعی کنه به صورت عملی اجرا کنه تا همزمان هم از لحاظ تئوری و هم عملی رشد کنه.....
          سلام
          آقا تو دانشگاهی که من درس میخونم به یه استاد بگی ماسفت یا IGBT چیه هنگ میکنه :eek: دقیقا اینجوری... البته 4 نفر ازشون با سواد هستن خیلی تونستیم استفاده کنیم... ولی اکثر بچه ها به همین درس دانشگاه اکتفا میکنن متاسفانه... فک میکنن الکترونیک همینه که دارن میخونن... من نمیگم همه درس ها... تحلیل مدار،مدار فرمان،درس های کارگاهی خوبه ولی بعضی اساتید جزوه میدن اصلا بگی یکی دوتا چیز به درد بخور داشته باشه نداره... همش به درد نخور... بچه ها هم اکثرا حفظ میکنن و پاس میکنن و فارق التحصیل دانشگاه دولتی الکترونیک میشن که بلد نیستن با پروتئوس یه مدار ساده ببندن چه برسه AVR و.....

دیدگاه

سلام
            آقا تو دانشگاهی که من درس میخونم به یه استاد بگی ماسفت یا IGBT چیه هنگ میکنه :eek: دقیقا اینجوری... البته 4 نفر ازشون با سواد هستن خیلی تونستیم استفاده کنیم... ولی اکثر بچه ها به همین درس دانشگاه اکتفا میکنن متاسفانه... فک میکنن الکترونیک همینه که دارن میخونن... من نمیگم همه درس ها... تحلیل مدار،مدار فرمان،درس های کارگاهی خوبه ولی بعضی اساتید جزوه میدن اصلا بگی یکی دوتا چیز به درد بخور داشته باشه نداره... همش به درد نخور... بچه ها هم اکثرا حفظ میکنن و پاس میکنن و فارق التحصیل دانشگاه دولتی الکترونیک میشن که بلد نیستن با پروتئوس یه مدار ساده ببندن چه برسه AVR و.....
            یله اشکالات که حتما هست ولی نباید گفت دانشگاه کلا به درد نمیخوره

دیدگاه

سلام
              میبخشید شما کجا درس میخونید
              تو دانشگاه ما آموزش گذاشتند برای هوش مصنوعی در نرم افزار متلب
              ناگفته نمونه دانشجویانی داریم که انگلیسی هم برای خوندن اسم قطعات بلد نیستن
              مثلا کنکور دادیم تا یه دانشگاه به قول خودشون دولتی قبول شیم
              از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
              --------------------------------------------------------
              تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
              --------------------------------------------------------
              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

یه تجربه دیگه ای که کسب کردم اینه که همیشه نکته های مثبت الکترونیک رو نبینید . جنبه های منفی الکترونیک میتونه خیلی تاثیر گذارتر باشه.
                [/quote]
                میشه در این مورد یکم بیشتر توضیح بدین تا مطلب جا بیوفته
                مرسی :applause:

دیدگاه

سلام
                  همه جا استاد بد و خوب داره مشکل اینه که کسی نمیاد اساتید دانشگاه رو فیلتر کنه تا اون هایی که با سواد هستند بیان به بچه ها درس بدن.
                  درس هایی که تو دانشگاه میدن متاسفانه خیلی کلی و ناقصه و وقتی آدم بخواد بیشتر بفهمه نمیشه چون کتاب هایی که به عنوان منبع هستند رو نمیشه تنهایی خوند یعنی باید یه اطلاعات اولیه داشته باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X