اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرید یک سیستم برق اظطراری ارزون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خرید یک سیستم برق اظطراری ارزون

اینورتورهای چینی خروحی دند انه اره ای دارند نه سینوسی و برای مصرف روشنایی به درد می خورند
    من پیشنهاد نمی کنم
    سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
    باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
    از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام عزیز روی این اینورتر ها ی چینی یا همون tbe قید شده که برای نوت بوک هم میتوان استفاده کرد من خودم دارم و استفاده میکنم کسی هم میخواد به خودم پیغام شخصی بده به id yahoo:hamed_evil2@yahoo.com نوع 300w به قیمت 35 تومان و نوع 500w وات 38 تومان قیمت دارد که نوع 500w قسمت فندکی نداره و باید مستقیم به باطری با دو انبر وصل بشه چون با شارژ فندکی ممکن در اثر استفاده از وسایل پر مصرف سیم کشی اتومبیل بسوزه و خدمت اون دوستمون که در مورد نوسان یا کم شدن باطری عرض کنم که این اینورتر ها دارای مدار داخلی هستند که اگر باطری ضعیف بشه یا میزان ولتاژ کافی نباشه خود اینورتر خطا رو تشخیص میده و فرمان قطع رو میده و شما رو هم بوسیله چراغ قرمزی که روش تعبیه شده با خبر میکنه و برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد :redface:

دیدگاه

سلام .
        راستش من چند وقت پیش 1000 وات همین TBE رو خریدم 43000 تومن. الانم داره کار میکنه. برای سیستم هم هیچ مشکلی نداره و تازه من آنلاینشم کردم. با یه باطری 10 آمپر یه سیستم رو تا 30 دقیقه روشن نگه میداره. البته من LCD19 استفاده میکنم. اگه لامپی باشه زمان کمتری جواب میده . تا 650 وات هم ازش بار گرفتم . مشکلی نداشت. سیستم اینها چون سوئیچینگه خیلی کوچیک و سبکه و ارزونه. راندمانش هم به حساب من بیش از 95% که خیلی عالیه. یعنی با یه باطری 100 آمپر 1000 وات رو میده. در حالی اون دستگاههای مثل سارا یا چنگ راندمانی کمتر از 50% دارند و تازه مربعی هم هستند که ضررش برای سیستم به مراتب بیشتر از دندانه اره ایست. روی خود TBE هم نوشته شبه سینوسی.
        ولی 2 تا اشکال داره.
        1- به درد کارای صوتی نمیخوره. خیلی نویز داره. که البته فکر میکنم به سیستم صوتی هم بستگی داره. مثلاً با مدار STK نویز وحشتناکی داشت ولی با مدار گسسته خیلی کمتر بود.
        2- من 650 وات روشنایی ازش گرفتم. به طور کلی با لامپهای چوک دار مثل فلوسنت(مهتابی) مشکل داره و به سختی روشنشون میکنه و هم روی اینگونه لامپها و هم لامپهای رشته ای با اینکه ولتاژش214 ولت بود ولی نورش کم بود. ولی لامپهای کم مصرف رو خیلی عالی جواب میده. هم زمان طولانیتر و هم کاملاً پر نور.
        ولی به طور کلی 1000 واتش فکر نکنم بیش از 600-700 وات جواب بده. بهترین پاسخ روی 500 وات میده. که باز هم می ارزه.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
          من میخوام برای سیستم پکیج آب گرم که فن نداره ولی برق که میره آب سرد میشه از اینورتور استفاده کنم. فکر کنم وات پکیج 250 باشه بایه اینورتور 500 وات چه باطری بگذارم تا 2ساعت کار کنه؟
          دوستان ببخشید کمی عجله دارم! شرمنده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X