اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارت اسیلوسکوپ

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
    تو رنج 200-300 دلار اسکوپ USB خوب پیدا کردین معرفی کنین.
    عابد جان ، همون مدل که پیدا کردی به نسبت قیمتش چیز خوبیه.
    بدی یه نفر برات بیاره با صرفه تره.

اگر خواستی PM بده ، یه روش بگم. :mrgreen:
    It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
    گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
    چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
      سلام دوستان
      عرفان جان اینی که شما نشون دادی که 40 مگاسمپله . با اینکه 100 مگاهرتز هست. خب این که بیشتر ازاونی که من گفتم میتونه مشکل ساز باشه.
      تازه قیمتشم 575 دلاره.
      دوستان هوای مارو هم داشته باشین.
      تو رنج 200-300 دلار اسکوپ USB خوب پیدا کردین معرفی کنین.
      نه ... لاجیک آنالایزرش 40 مگا سمپل بر ثانیست .. اسکوپش 100MS/S ه ...

That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

من بیشتر از اینکه فرکانس خیلی بالا لازم داشته باشم کپچر و حافظه نیاز دارم برای کارهام ...
        از این دید بهترین پیشنهاد چی میتونه باشه برای ما فقیر فقرا (توی ایران هم پیدا بشه )
        دوستان پیشنهادی ندارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErfanEA
          من بیشتر از اینکه فرکانس خیلی بالا لازم داشته باشم کپچر و حافظه نیاز دارم برای کارهام ...
          از این دید بهترین پیشنهاد چی میتونه باشه برای ما فقیر فقرا (توی ایران هم پیدا بشه )
          دوستان پیشنهادی ندارند
          رنج قیمتی که مد نظرتون هست؟

دیدگاه

قیمت مناسب :mrgreen:
            قیمت خاصی مد نظرم نیست .. شاید 200 تومن . شاید 600 تومن .. فقط اسکوپه باید به قیمتش بیارزه :biggrin:
            یک اسکوپ نگیرم 600 تومن دو روز بعد خراب بشه 600 تومن بپره .

دیدگاه

ببین اون اسیلوسکوپای که بالا معرفی کردم بین 450-550 هستن و حافظه دار و کپچر داره و به کامپیوتر هم وصل میشه ولی Instek

قابلیت های خوب دیگه داره اینه که هم رنگییه و هم مموری SD میخوره و برای کپچر لازم نیست به کامپیوتر وصل بشه.

دیدگاه

ممنون . آدرسی از محل فروشش دارین ؟
                بعد آمار خرابیش چطوره ؟ میشه بهش اعتماد کرد ؟
                توی ایران جایی نیست bitoscope رو بفروشه ؟

دیدگاه

من در خرید اسیلوسکوپ تخصصی ندارم. ولی یک نکنه رو یاد آوری کنم که اگر خواستید چیزی بخرید قبلا مطمئن بشید که تو ایران کسی پیدا میشه که تعمیرش کنه. منظورم اینه که یا گارانتی باشه یا اگه گارانتی نیست نمایندگی ای که تعمیراتش رو قبول می کنه وجود داشته باشه.
                  دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                  زبانی اند و نانی اند و جانی
                  به نانی نان بده از در برانش
                  محبت کن به یاران زبانی
                  و لیکن یار جانی را به دست آر
                  به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                    ببین اون اسیلوسکوپای که بالا معرفی کردم بین 450-550 هستن و حافظه دار و کپچر داره و به کامپیوتر هم وصل میشه ولی Instek

قابلیت های خوب دیگه داره اینه که هم رنگییه و هم مموری SD میخوره و برای کپچر لازم نیست به کامپیوتر وصل بشه.
                    با سلام
                    با تشکر فراوان از دوستان در این تاپیک به ویژه NASA_DE عزیز که قیمتآ‌های مختلفی را ما گفتند.
                    من سوالم اینه که با حداقل چه قیمتی میآ‌توان یه لاجیک آنالایزر خرید؟ من بیشتر منظورم این که یه اسیلوسکپ دیجیتال که قابلیت لاجیک آنالایزر هم داشته باشه و قیمتش تا حد ممکن ارزان باشه (دانشجویی!)؟
                    با تشکر
                    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian

با سلام
                      با تشکر فراوان از دوستان در این تاپیک به ویژه NASA_DE عزیز که قیمتآ‌های مختلفی را ما گفتند.
                      من سوالم اینه که با حداقل چه قیمتی میآ‌توان یه لاجیک آنالایزر خرید؟ من بیشتر منظورم این که یه اسیلوسکپ دیجیتال که قابلیت لاجیک آنالایزر هم داشته باشه و قیمتش تا حد ممکن ارزان باشه (دانشجویی!)؟
                      با تشکر
                      ارزون ترین Mixed Signal Oscope ( یک اسکوپ دیجیتال که قابلیت لاجیک انالایزر داره ) همون بیت اسکوپه که 500-600 تومن قیمتشه ( ضمنا به ایران هم می فرسته. هر چند تو ایران نمایندگی نداره، البته الان نگیرین بهتره. ظاهرا قراره تا دو ماه بعد مدل های جدیدشو بده بیرون ). غیر از اون سایر MSOها خیلی گرونند. مثلا تکترونیکس حداقل قیمتش MSO2000 چیزی حدود 3.5 هست یا Agilent در حدود 8-7 . یوکوگاوا هم داره که از قیمتش اطلاعی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian

با سلام
                        با تشکر
                        ارزون ترین Mixed Signal Oscope ( یک اسکوپ دیجیتال که قابلیت لاجیک انالایزر داره ) همون بیت اسکوپه که 500-600 تومن قیمتشه ( ضمنا به ایران هم می فرسته. هر چند تو ایران نمایندگی نداره، البته الان نگیرین بهتره. ظاهرا قراره تا دو ماه بعد مدل های جدیدشو بده بیرون ). غیر از اون سایر MSOها خیلی گرونند. مثلا ارزونترین تکترونیکس حداقل قیمتش MSO2000 چیزی حدود 3.5 هست یا Agilent در حدود 8-7 . یوکوگاوا هم داره که از قیمتش اطلاعی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadyan
                          ارزون ترین Mixed Signal Oscope ( یک اسکوپ دیجیتال که قابلیت لاجیک انالایزر داره ) همون بیت اسکوپه که 500-600 تومن قیمتشه ( ضمنا به ایران هم می فرسته. هر چند تو ایران نمایندگی نداره، البته الان نگیرین بهتره. ظاهرا قراره تا دو ماه بعد مدل های جدیدشو بده بیرون ). غیر از اون سایر MSOها خیلی گرونند. مثلا تکترونیکس حداقل قیمتش MSO2000 چیزی حدود 3.5 هست یا Agilent در حدود 8-7 . یوکوگاوا هم داره که از قیمتش اطلاعی ندارم.
                          با سلام
                          با تشکر از جواب شما، من فکر کنم مدلآ‌هایی که شما معرفی میآ‌کنید دستگاهآ‌های خیلی پیشرفته و حرفهآ‌ای باشند.
                          به عنوان مثال من یه مدل Rigol توی اینترنت دیدم که قیمتش ۷۰۰ دلار (و ۶۳۰ دلار برای مصارف آموزشی) به همین علت حدس زدم شاید در این حدود قیمت در بازار ما هم باشه؟ حالا شاید این مدلآ‌های که شما فرمودید یه ویژگیآ‌های خاص داشته باشه :question:
                          من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

اگر اسکوپ Rigol خواستی , زیرزمین پاساژ توکل یه مغازه سه مدل ازش رو گذاشته بود.

چند ماه پیش یه مدلش رو دیدم کمتر از 300 تومن قیمت داشت oo:
                            امیدوارم توهم حاصل از چندین ساعت طراحی نباشه !
                            It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                            گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
                            چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

سلام دوباره به دوستان و اساتید.

Rigol یک مارک چینی هست که تا اونجایی که بنده اطلاع دارم گارانتی محصولاتش خوب هم نیست( دوستان استفاده کردند. )

ولی خوب به نسبت امکاناتی که داره کمی از برند های دیگه با همون کارایی ارزونتره ولی ارزونی به چه قیمت؟

manian جان دوست Open Source عزیز اون چیزی که مد نظر شماست :

من سوالم اینه که با حداقل چه قیمتی میآ‌توان یه لاجیک آنالایزر خرید؟ من بیشتر منظورم این

که یه اسیلوسکپ دیجیتال که قابلیت لاجیک آنالایزر هم داشته باشه و قیمتش تا حد ممکن ارزان باشه (دانشجویی!)؟
                              به قول دوستمون قیمت دانشجویی نداره. اگه برای کارهای حرفه ای نمیخواهید یکیشو خودتون بسازید ( یک راهنما هم در سایت موجوده )

ولی اگه برای مقاصد حرفه ای میخواهید یک Logic Analyzer بهتر جواب میده. اگه بخواهید یک Logic Analyzer با پروانه GNU

بسازید بنده با کمال میل حاضرم در محضرتون شاگردی کنم. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                                به قول دوستمون قیمت دانشجویی نداره. اگه برای کارهای حرفه ای نمیخواهید یکیشو خودتون بسازید ( یک راهنما هم در سایت موجوده )

ولی اگه برای مقاصد حرفه ای میخواهید یک Logic Analyzer بهتر جواب میده. اگه بخواهید یک Logic Analyzer با پروانه GNU

بسازید بنده با کمال میل حاضرم در محضرتون شاگردی کنم. :nerd:
                                با سلام
                                آقا شاگردی چیه شما استاد ما هستید.
                                ساخت لاجیک آنالایزر نسبت به اسیلوسکپ سادهآ‌تر است (حداقل در سرعتآ‌های پائین). به عنوان مثال میآ‌توان مستقیم پایهآ‌های یک FPGA را به عنوان ورودی لاجیک آنالایزر استفاده کرد و احتمالا با سرعت حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ مگ نمونه برداری کرد.
                                البته روشآ‌های سادهآ‌تر (مسخرهآ‌تر) هم هست. من از یک چیپ ft245 در مد ساده bitbang استفاده کردم و یک برنامه ساده هم کامپیوتر نوشتم که داده را از USB دریافت کند و به شکل یک لاجیک آنالایزر نشان دهد. در کامپیوتر برنامه به نام gtkwave است که برای نشان دادن سیگنالآ‌ها استفاده میآ‌شود که من یکم سورسش رو تغییر دادم که بتونه به راحتی برای نشان دادن سیگنال دریافتی استفاده بشه و برنامهآ‌ای آ‌هم نوشتم که دیتاآ‌ها را از USB دریافت کند و به برنامه gtkwave بفرستد.
                                در مجموع این لاجیک آنالایزر ساده کار میآ‌کنه، ولی هم سرعتش پایینه و هم نیاز به کامپیوتر داره. سورس برنامه هم کامل نشد به همین دلیل هیچ وقت حوصلهآ‌ام نگرفت منتشرش کنم!

این نمایی از برنامه هست که سیگنالآ‌های پروگرمر AVR در حال خواندن chip-signature یه ATMEGA8 رو نشون میآ‌ده:

این هم عکسی از بورد ft245 هست که برای این کار درست کردم (تاپیک درباره این بورد http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22306 ):

بورد رو هم اینجا در وبلاگم کمی توضیح دادهآ‌ام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X