اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
پروفسور هاوکینگ در جدید ترین کتابش عنوان کرده که با توجه به قوانین کشف شده جدید فیزیک الزاما نیازی به وجود آفریدگار نیست
. روزنامه تایمز چاپ لندن بخش هایی از این کتاب را منتشر کرده که در قسمتی از آن پروفسور هاوکینگ می نویسد:« چون قوانین جدید فیزیک مثل جاذبه وجود دارند کهکشان می تواند خود را از هیچ بسازد. روند خلق بدون مقدمه و یکباره دلیل وجود کهکشان و هستی ما است . هیچ ضرورتی ندارد که خداوند را برنامه ریز و مسئول آن آفرینش بدانیم.»
اظهار نظرهای جدید پروفسور هاوکینگ در کتاب تازه خود نشان می دهد که وی دیدگاههای قبلی خود در مورد آفرینش و دین را کنار گذاشته است.
او سابقا در کتاب « خلاصه ای از تاریخ زمان » نوشته بود که قوانین فیزیک ثابت می کند که اصلا لزومی ندارد که خدا را در مسئله آفرینش کهکشان دخالت داد. وی معتقد بود:« اگر ما یک فرضیه همه جانبه و کامل را در مورد پیدایش عالم کشف کنیم این مهمترین پیروزی انسان خواهد بود چون ما قادر خواهیم بود که درون ذهن خدا را بشناسیم»
هاوکینگ در بخشی از کتاب تازه خود می نویسد:« کشف منظومه های دیگر نظیر منظومه خورشیدی ثابت کرد که منظومه ما که در برگیرنده یک خورشید و سیاره هایی است که پیرامون آن می چرخند یک پدیده منحصر به فرد نیست. این واقعیت نشان داد که وجود حالت فیزیکی ایده آل بین خورشید و کره زمین و پیدایش انسان روی کره زمین یک پدیده از پیش طراحی شده و دقیق برای موجودیت و رفاه انسان نیست.»
منبع:خبر انلاین
دعای صبح و آه شب کلید گنج مقصود است
بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
سلام دوستان کسی از این نظریه جدید پروفسور هاوکینگ که میگه بیگ بنگ با علم فیزیک توجیه میشه و خدا وجود نداره چیزی میدونه؟
این نظریه ی بیگ بنگ یک طرح کلی است که پایه و اساس آنرا فراماسون ها بنیان نهاده اند و فقط و فقط برای این است که بتوانند با علم ناچیزشان در برابر خالق بی همتاشان قد علم کرده و او را از صحنه ی خلقت و بزرگی بیرون کنند .اما زهی خیال باطل .تاریخ ثابت کرده است ثابت کردنی ها را .
توصیه می کنم به عنوان یک دوست ، حتما" در مورد فرا ماسون (free mason) ها تحقیق کنید تا به این مهم که عرض کردم تسلط یابید .و البته به اتفاقات بسیار مهمی که در جهان کنونی می گذرد. به عنوان مثال یکی از استادان بزرگ و عالی قدری که در این زمینه به دانسته های فوق مهمی دست پیدا کرده (استاد علی اکبر رایفی پور) انتقال قدرت از آمریکا به چین و سقوط دلار و .... را پیش بینی کرده است . البته او پیشگو نیست و فقط از برنامه های گروه شیطانی فراماسون ها اطلاع دارد.
مولای من
نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید
اولا غاطس نه قاطی
دوما" مکن نه مکان
سوما" رافعی پور نه رایفی پور
چهارما" بنده خیلی خیلی قبل تر از شما اینجا فعال بودم و به فضای سایت به حد مطلوب آشنا هستم .برای همین هنگام ارسال پست قبلی هم از واکنش های بعدی کاملا" گاه بودم و این رفتار فعلی کاملا" قابل پیش بینی بود.
پنجما" رایفی پور به بنده سودی نمی رساند ( جز گاهی) که بخواهم تبلیغش را بکنم و این معرفی صرفا" به خاطر انسانیت بود.
ششما"
نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
لطفا سعی کنید تاپیک رو از مسیر خودش منحرف نشه.
با همهآی احترامی که برای همهآی تئوری ها و طرز تفکرها قائلم ولی باید بگم که مباحث علمی رو با مسائل غیر علمی و پوچی مثل فراماسون و ... آلوده نکنید.
با تشکر
چشم استاد.
علم ابزار بشر است . عالم مطلق خداست. علم روزی که برای نجات باید از آن گاه بود همین موضوع است.
اگر احترام به عقاید می گذارید پس بار دیگر جمله تان را مرور بفرمایید.
مولای من
نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید
دیدگاه