اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مبدل ۱۲به ۲۲۰

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مبدل ۱۲به ۲۲۰

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
    اگه دنبال فروش و پول بودم اینجا نبودم برادر شما ماشالله تجهیزاتت کامل هست لطفا بساز و به ما نادون ها اثبات کن کار نمیکنه

نیاز نیست من بسازم.شما اگه اعتماد نداری بساز خب خرجی نداره. یچیزی هم به علمت اضافه میشه
    به به یوتوب چه منبع قابل اعتباری قبلا تو همون یوتوب با بلندگو ژنراتور درست کردن

اینم ببندید شاید تو بلندگو فوت کردید، تونستید برق تولید کنید، بعد برقش رو بفرشید بعدبا پولش یه بلیط بگیریم بریم تایلند عشق وحال

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

چش شماره بده در اسرع وقت
    شما نمونه اش رو برد ببند بزار اینجا آیدی من و اینستاگرامم تو امضام هست.
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
      به به یوتوب چه منبع قابل اعتباری قبلا تو همون یوتوب با بلندگو ژنراتور درست کردن

اینم ببندید شاید تو بلندگو فوت کردید، تونستید برق تولید کنید، بعد برقش رو بفرشید بعدبا پولش یه بلیط بگیریم بریم تایلند عشق وحال

شما نمونه اش رو برد ببند بزار اینجا آیدی من و اینستاگرامم تو امضام هست.
      به به چه سخن صحیحی! چون تو یویوب بوده کل یوتیوب هم من بعد همینه!
      پس اگه ده نفر احمق بیان تو این انجمن حرف ناصحیح بزنن اعتبار انجمن خدشه دار میشه!
      اصلا من مدار رو ساختم و گذاشتم ویدیو رو ازکجا معلوم نیای بگی تو تقلب کردی؟
      البته که من مدار رو برای دوستمون که پرسیده بودن می سازم و ویدیو رو قرار میدم.
      جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۲:۴۸ ۱۳۹۸/۰۶/۰۶.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

به به چه سخن صحیحی! چون تو یویوب بوده کل یوتیوب هم من بعد همینه!
        پس اگه ده نفر احمق بیان تو این انجمن حرف ناصحیح بزنن اعتبار انجمن خدشه دار میشه!
        اصلا من مدار رو ساختم و گذاشتم ویدیو رو ازکجا معلوم نیای بگی تو تقلب کردی؟
        البته که من مدار رو برای دوستمون که پرسیده بودن می سازم و ویدیو رو قرار میدم.
        اعتبار انجمن گفتگو خدشه دار میشه؟! مگه اینجا ژورنال IEEE هستش که مطالب داوری بشه!؟ مهندس(محقق) جان اینجا انجمن گفتگو هست، دقیقا همون چیزی که خودتون فرمودید همون ده نفر هم اینجا هستند، منتهی شنوده باید عاقل باشه، یوتوب هم به همین روال؛ ما شدیدا مشتاق دیدار مدار شما هستیم ببینیم یه لامپ 40 وات رو میشه باهاش روشن کرد آخه من خیلی نیاز دارم اصلا خدا رو چه دیدی شاید انقدر خوب جواب داد که بشه جای توپولوژی بوست سوئیچینگ ازش استفاده کرد، واو فکرشو بکن خیلی عالی میشه، دو تا ترانزیستور و یه ترانس به جای یه منبع تغذیه سوئیچینگ یا ترانس بدون اسیلاتور فوق العاده میشه
        راستی این تاپیک رو نگاه کن:
        دروغ یا واقعیت؟؟؟؟ http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1320955 ولی اینو میدونم که شدنیه. چون خودم قبلا یه کارایی مشابهش رو انجام داده بودم.

بنظرت الان اعتبار انجمن رفته رو هوا؟!
        موفق باشید

دیدگاه

اعتبار انجمن گفتگو خدشه دار میشه؟! مگه اینجا ژورنال IEEE هستش که مطالب داوری بشه!؟ مهندس(محقق) جان اینجا انجمن گفتگو هست، دقیقا همون چیزی که خودتون فرمودید همون ده نفر هم اینجا هستند، منتهی شنوده باید عاقل باشه، یوتوب هم به همین روال؛ ما شدیدا مشتاق دیدار مدار شما هستیم ببینیم یه لامپ 40 وات رو میشه باهاش روشن کرد آخه من خیلی نیاز دارم اصلا خدا رو چه دیدی شاید انقدر خوب جواب داد که بشه جای توپولوژی بوست سوئیچینگ ازش استفاده کرد، واو فکرشو بکن خیلی عالی میشه، دو تا ترانزیستور و یه ترانس به جای یه منبع تغذیه سوئیچینگ یا ترانس بدون اسیلاتور فوق العاده میشه
          راستی این تاپیک رو نگاه کن:
          دروغ یا واقعیت؟؟؟؟ http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1320955 ولی اینو میدونم که شدنیه. چون خودم قبلا یه کارایی مشابهش رو انجام داده بودم.

بنظرت الان اعتبار انجمن رفته رو هوا؟!
          موفق باشید
          موفق شدی منو شکست بدی تو این بحث.و من ازامروز الکترونیک قدرت رو می ذارم کنار تا شما مهندسان عزیز رو اذیت نکرده باشم
          .
          جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۳:۲۷ ۱۳۹۸/۰۶/۰۶.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

موفق شدی منو شکست بدی تو این بحث.و من ازامروز الکترونیک قدرت رو می ذارم کنار تا شما مهندسان عزیز رو اذیت نکرده باشم
            .
            نزن این حرفو مهندس جان من به سواد شما شک ندارم، قبلا تو بقیه تاپیک ها رزومه شما رو دیدم، مشکل من اون خطای شناختی هست، به جای اینکه دوتا ترانزیستور و یک ترانس رو یه دقیقه بهم دیگه وصل کنید، هم منو آگاه کنید هم دیگران رو جاش نشستید به من "احمق" و "بی سواد" میبندی و با من بیشعور بحث میکنی (البته خدایی بی سواد و بی شعور رو قبول دارم هستم ولی احمق نیستم ) حالا دور از شوخی، ببین هر آدمی یه ارزش ذاتی داره با یه سری افکار و اطلاعات، افکار و اطلاعات میتونن در طول زمان عوض بشن ، اما ارزش هر آدم ثابت میمونه و روز به روز بیشتر میشه، اینکه من گیر دادم به نظر فنی شما، شما نباید فکر کنید من خدایی نکرده دارم به شخصیت شما توهین میکنم، نه تو این انجمن تو محیط کار ، خونه ، اتوبوس و... همه جا این موضوع صادقه، خیلی از ما یه افکاری داریم که برای خودمون با ارزشه اگه کسی مخالف اون افکارمون بود نباید فکر کنیم مقابل شخصیت و ارزش ذاتی ما وایستاده این خطای شناختیه،بحث شکست و پیروزی نیست، جایزه که نمیدن به من شما یه نگاه به تاریخچه متن های من بندازی میبینی من هنوز که هنوزه خیلی جاها اشتباه کردم و میکنم، اینجا اومدیم که در کنار حرف زدن و تبادل نظر اطلاعاتمون رو بالا ببریم دیگه؟! درسته؟ نیومدیم برنده و بازنده باشیم همه داریم تلاش میکنیم اطلاعات خودمون رو افزایش بدیم.
            در مورد ادعا کردن اینجوریه که اگه من ادعا کنم کل ایران قاتل هستن کل جمعیت ایران نیست که باید این موضوع رو ثابت کنه، منم که باید این موضوع رو ثابت کنم، در مورد کار شما هم اینجوریه، خیلی ساده میتونستید مدار رو ببنندید و نتیجه رو قرار بدید به جاش من به خودم شک کردم و بستم براتون و نتیجه به شکل زیر شد:
            اول از همه اصلا با ترانزیستور , MJ2955و3055 بستمم که اصلا جواب نداد و فقط شوک لحظه اتصال منبع تغذیه داشتیم بعدش اومدم به جای اینا از TIP122 و زوجش استفادم که Hfe بالا تری دارن و اینجوری شد
            1-اول با ترانس ایران ترانس بستم ترانس 9 دوبل 3 آمپر بود، خروجی ترانس فقط لحظه وصل شدن منبع تغذیه آزمایشگاهی شوک میداد، ترانزیستورها و ترانس به شدت داغ کردن و خروجی نداشتیم.
            2- با یه ترانس که از آمپلی ژاپنی در آورده بودم و خروجیش 12 دوبل بود بستم، بعد از اتصال ( منبع تغذیه آزمایشگاهی)خروجی ترانس چند لحظه ای ولتاژش به حدود بین از 0 رسید به 160 رسید و کمتر از ده ثانیه میشد مثل حالت اول و داغ میکرد. البته احتمالش هم هست ترانس قدیمی باشه. اسیلوسکوپ نداشتم و اندازه گیریا با اهمتر vc 97 انجام شد.

مهندس جان فراموش نکن شما هم خودت هم زحمتایی که کشیدی تو انجمن هم با سوادیت برای همه ثابت شده است، منتها من و شما روی این تاپیک و صرفا همین تاپیک با هم تفاوت نظر دارم و نه چیز دیگه ای

دیدگاه

نزن این حرفو مهندس جان من به سواد شما شک ندارم، قبلا تو بقیه تاپیک ها رزومه شما رو دیدم، مشکل من اون خطای شناختی هست، به جای اینکه دوتا ترانزیستور و یک ترانس رو یه دقیقه بهم دیگه وصل کنید، هم منو آگاه کنید هم دیگران رو جاش نشستید به من "احمق" و "بی سواد" میبندی و با من بیشعور بحث میکنی (البته خدایی بی سواد و بی شعور رو قبول دارم هستم ولی احمق نیستم ) حالا دور از شوخی، ببین هر آدمی یه ارزش ذاتی داره با یه سری افکار و اطلاعات، افکار و اطلاعات میتونن در طول زمان عوض بشن ، اما ارزش هر آدم ثابت میمونه و روز به روز بیشتر میشه، اینکه من گیر دادم به نظر فنی شما، شما نباید فکر کنید من خدایی نکرده دارم به شخصیت شما توهین میکنم، نه تو این انجمن تو محیط کار ، خونه ، اتوبوس و... همه جا این موضوع صادقه، خیلی از ما یه افکاری داریم که برای خودمون با ارزشه اگه کسی مخالف اون افکارمون بود نباید فکر کنیم مقابل شخصیت و ارزش ذاتی ما وایستاده این خطای شناختیه،بحث شکست و پیروزی نیست، جایزه که نمیدن به من شما یه نگاه به تاریخچه متن های من بندازی میبینی من هنوز که هنوزه خیلی جاها اشتباه کردم و میکنم، اینجا اومدیم که در کنار حرف زدن و تبادل نظر اطلاعاتمون رو بالا ببریم دیگه؟! درسته؟ نیومدیم برنده و بازنده باشیم همه داریم تلاش میکنیم اطلاعات خودمون رو افزایش بدیم.
              در مورد ادعا کردن اینجوریه که اگه من ادعا کنم کل ایران قاتل هستن کل جمعیت ایران نیست که باید این موضوع رو ثابت کنه، منم که باید این موضوع رو ثابت کنم، در مورد کار شما هم اینجوریه، خیلی ساده میتونستید مدار رو ببنندید و نتیجه رو قرار بدید به جاش من به خودم شک کردم و بستم براتون و نتیجه به شکل زیر شد:
              اول از همه اصلا با ترانزیستور , MJ2955و3055 بستمم که اصلا جواب نداد و فقط شوک لحظه اتصال منبع تغذیه داشتیم بعدش اومدم به جای اینا از TIP122 و زوجش استفادم که Hfe بالا تری دارن و اینجوری شد
              1-اول با ترانس ایران ترانس بستم ترانس 9 دوبل 3 آمپر بود، خروجی ترانس فقط لحظه وصل شدن منبع تغذیه آزمایشگاهی شوک میداد، ترانزیستورها و ترانس به شدت داغ کردن و خروجی نداشتیم.
              2- با یه ترانس که از آمپلی ژاپنی در آورده بودم و خروجیش 12 دوبل بود بستم، بعد از اتصال ( منبع تغذیه آزمایشگاهی)خروجی ترانس چند لحظه ای ولتاژش به حدود بین از 0 رسید به 160 رسید و کمتر از ده ثانیه میشد مثل حالت اول و داغ میکرد. البته احتمالش هم هست ترانس قدیمی باشه. اسیلوسکوپ نداشتم و اندازه گیریا با اهمتر vc 97 انجام شد.

مهندس جان فراموش نکن شما هم خودت هم زحمتایی که کشیدی تو انجمن هم با سوادیت برای همه ثابت شده است، منتها من و شما روی این تاپیک و صرفا همین تاپیک با هم تفاوت نظر دارم و نه چیز دیگه ای
              ساعت چنده؟ دو دقیقه بعد آپلود میشه عجله نکنبا اسکوپ هم گرفتم موج رو. Hfe ترانزیستور ها هم حدود 20 هست. آره اگه این بحث ها نبود علم پیشرفت نمیکرد. به هر حال بیا سر منو بزن ولی حرف من رو به فری انرژی و فلت ارث ربط نده(صد در صد درست میفرمایین. بنده منزل نبودم و تا این مشکل بوجود اومد خودمو رسوندم به آزمایشگاه(اتاقم) و هر طور بود مدار رو بستم
              جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۴:۴۲ ۱۳۹۸/۰۶/۰۶.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

ساعت چنده؟ دو دقیقه بعد آپلود میشه عجله نکنبا اسکوپ هم گرفتم موج رو. Hfe ترانزیستور ها هم حدود 20 هست. آره اگه این بحث ها نبود علم پیشرفت نمیکرد. به هر حال بیا سر منو بزن ولی حرف من رو به فری انرژی و فلت ارث ربط نده
                ببینم چه کردی پسر جان ،دیگه عذر خواهی کوچولو، لذتی که در سفسطه هست در بحث منطقی نیست.

دیدگاه

ببینم چه کردی پسر جان ، لذتی که در سفسطه هست در بحث منطقی نیست.
                  آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

ویدیو بعدی رو هم آپ که شد میذارم. با این مدار مارو بردی به 5 سال پیش

امیرحسین ضیا

دیدگاه

http://uupload.ir/view/sc2a_vid_20190828_142623.mp4/
                    ویدیو بعدی رو هم آپ که شد میذارم. با این مدار مارو بردی به 5 سال پیش
                    این شد حرف حساب!

دیدگاه

این شد حرف حساب!
                      آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

اینم شکل موج مقاومتم یک وات یا دو وات بود(دود از اونه!). لامپ هم 20 واته. ترانس هم از قبل پیچیده بود برا یه قضیه دیگه . اتاق هم نا مرتبه ببخشین

امیرحسین ضیا

دیدگاه

http://uupload.ir/view/70hb_vid_20190828_142941.mp4/
                        اینم شکل موج مقاومتم یک وات یا دو وات بود(دود از اونه!). لامپ هم 20 واته. ترانس هم از قبل پیچیده بود برا یه قضیه دیگه . اتاق هم نا مرتبه ببخشین
                        پس معلوم شد من اشتباه میگم (... مفت میزنم)، دیدی بدون درد و خونریزی فقط با دو تا ترانزیستور و یه ترانس خیلی راحت تر از هزار ساعت بحث کردن نشون دادی حرف من اشتباهه منم می پذیرم شمام دیگه نیاز نیست ترک تحصیل کنی
                        اما اگه موافق باشی بیایم مدار من رو بررسی کنیم که چرا MJ2955و3055 کار نکردموافقی ؟ عکس و فیلمش رو نیم ساعت دیگه آپلود میکنم.

دیدگاه

پس معلوم شد من اشتباه میگم (... مفت میزنم)، دیدی بدون درد و خونریزی فقط با دو تا ترانزیستور و یه ترانس خیلی راحت تر از هزار ساعت بحث کردن نشون دادی حرف من اشتباهه منم می پذیرم شمام دیگه نیاز نیست ترک تحصیل کنی
                          اما اگه موافق باشی بیایم مدار من رو بررسی کنیم که چرا MJ2955و3055 کار نکردموافقی ؟ عکس و فیلمش رو نیم ساعت دیگه آپلود میکنم.
                          بدون خونریزی؟ پس کلیه چی میشه؟ آقا مگه من بیکارم بیام تست کنم کلیه رو ندی چشم منتظرم بپا VC97 نسوزونی پسر (اسپایک و این حرفا)

آخ آخ آخ من اومدم دوباره خوندم این رو(برای درک بیشتر جملات قصار و فلسفی)!بعد فهمیدم از زوج استفاده کردی! ببین این سوییچ ها جفتشون NPN هستن! نیاین از زوجش استفاده کنین(پوش پول نیس)! هر دو رو NPN بذارین و قطعا جواب میگیرین!(گفتم دابل چک کن مدار رو نکردی!!!)
                          جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۵:۳۶ ۱۳۹۸/۰۶/۰۶.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

بدون خونریزی؟ پس کلیه چی میشه؟ آقا مگه من بیکارم بیام تست کنم کلیه رو ندی چشم منتظرم بپا VC97 نسوزونی پسر (اسپایک و این حرفا)

آخ آخ آخ من اومدم دوباره خوندم این رو(برای درک بیشتر جملات قصار و فلسفی)!بعد فهمیدم از زوج استفاده کردی! ببین این سوییچ ها جفتشون NPN هستن! نیاین از زوجش استفاده کنین(پوش پول نیس)! هر دو رو NPN بذارین و قطعا جواب میگیرین!(گفتم دابل چک کن مدار رو نکردی!!!)
                            اونا جملات قصار نیستن حاصل عمرن
                            یعنی تا الان داشتیم در مورد دوتا چیز مجزا بحث میکردیم؟
                            من اینو بستم جواب نداد،اون شماتیک پایینه رو، با 3055 و زوجش

شب برسم خونه یه بار دیگه می بندم فیلمش رو میزارم، با دو NPN یعنی چه پوزیشنی دقیقا میشه؟

دیدگاه

اونا جملات قصار نیستن حاصل عمرن
                              یعنی تا الان داشتیم در مورد دوتا چیز مجزا بحث میکردیم؟
                              من اینو بستم جواب نداد،اون شماتیک پایینه رو، با 3055 و زوجش

شب برسم خونه یه بار دیگه می بندم فیلمش رو میزارم، با دو NPN یعنی چه پوزیشنی دقیقا میشه؟
                              دقیقا مثل عکسی که فرستادین(همین لینک که گذاشتین)

یا اینکه این مدار که ساده تر هست

آقا من فکر میکنم شما شماتیک قطعات رو بد دیدین. اینجا دو تا ترانزیستور هر دو NPN هستن و چون یکی رو بر عکس کشیده و آینه کرده شما فکر کردین PNP هست. دو باره یک نگاه بندازین به قیافش(اگه نشد مانیتور رو برعکس کن ببین)
                              جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۶:۱۹ ۱۳۹۸/۰۶/۰۶.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

دقیقا مثل عکسی که فرستادین(همین لینک)
                                اون پایینه رو PNP در تصور کردم، فکر کردم پوش پوله خوب اینکه ویبراتوره معلومه کار می کنه با ترانس یعنی یه ندیده شدن سرکش ترانزیستور اینقدر دردسر درست کرده بود
                                با سلام خدمت اساتید محترم من یم مدار مبدل دارم اینه http://s2.picofile.com/file/8370632484/IMG_20190531_224905_538.jpg ترانزیستوراش و مقاومتش که هیچی ترانسش رو من ۵امپر ندارم ولی ی راهی دارم این ترانس ماله پاور کامپیوتره که اینه http://s2.picofile.com/file/8370632484/IMG_20190531_224905_538.jpg اگه به جای ترانس ۵امپر این

من همون اولش گفتم این پوش پوله شما کاش متوجه میشدی میگفتی این پوش پول نیست اینقدر کش دار نمیشد بحث، نحوه کارش هم با خیال اینکه پوش پوله و تو توضیحات بعدیم گفتم شیفیت فازه در حالی که این مولتی ویبراتوره و موج مربعی تولید میکنه نه سینوسی که برای شیفت فازه، من تصور ذهنیم رفت رو اسیلاتور سینوسی ( تولید سینوسی که معمولا برای مدارهای مخابراتی استفاده میشه)، اگه فقط به یکی از اینا اشاره میکردی من متوجه میشدم کجا رو اشتباه کردم، اشکال نداره در عوض اگرچه وقتمون رو از دست دادیم ولی حداقل دوست شدیم باهم
                                بیا همینجا به این موضوع پایان بدیم تا به قتل و خونریزی منجر نشده ( فکر کلیه من رو هم از سرت بیرون کن )
                                جدیدترین ویرایش توسط pencil; ۱۶:۳۴ ۱۳۹۸/۰۶/۰۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X