اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    سلام
    دوربینهای مداربسته جدید بیسیم حتی ارزون ترینش اصلا اون مشکل را ندارند چون تمام روی بستر شبکه کار می کنند با اون سیستم قدیمی که آنالوگ بود کاملا متفاوته .
    مشکلی که یادمه برای این دوربینهای بیسیم ارزان عنوان میشد این بود که بعد از مدتی مثل مودم های ارزان و بی کیفیت سیگنالشون افت می کنه و کلا از کار می افته .البته این موارد که چه مارکی زود خراب میشه و....را باید بچه هایی که تو بازار هستند و تجربه دارند عنوان کنند.
    این مثلا 1900قیمت داره اما حتی برند روش چاپ نشده!!!!
    پک وایرلس 4 تایی نایس ویژن بدون نیاز به تنظیمات خاصی با وصل کردن آداپتور دوربین وایرلس به صورت Play & Plug خودکار ، قیمت ۱،۶۵۰،۰۰۰

اینم در نظر بگیرید dvrبه درد بخور حدود 800 قیمت داره اون 400تومنی به درد نمی خوره بعد هارد یک ترای بنفش هم حدود 560تومن از اینها گذشته فقط خود سیم کواکسیال به درد بخور متری حدود 1500تومن قیمت داره هزینه سیم کشی و داکت گذاری و فلکسی و جعبه تقسیم و........هم هست .

واجب شد بیام شمال نصاب دوربین بشماصفهان که نصاب هرچی بخواهید هست بندگان خدا از بیکاری و نبودن پروژه ناراحت هستند.
    سلام و عرض ادب.... پس نمونه های وایرلس جدید به صورت دیجیتال و کاملا حرفه ای ساخته شده اند... اما به این صورت که مشخص است نمیتوان روی
    سیستم وایرلس زیا حساب باز کرد.....
    در مورد DVR ... برند AVEX بود محمد عزیز ... قیمت حدود 200 تا 400 اگر اشتباه نکنم.... البته به نظر من هم باید حدود 1 میلیونی برای DVR پول داد
    که بشود روی آن اسم DVR گذاشت.....
    پ.ن: بله با هم بریم استانهای شمالی برای کار.....
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام.
      فکر میکنم در این علاوه بر استفاده از تجهیزات درست و با کیفیت باید به یک سری ریزه کاری ها و سلیقه کاری هایی هم انجام بشه.چون دوربین چیزی هست که زیاد توی چشم هست ولی نصاب باید طوری نصب کنه که زیاد به چشم نیاد(از لحاظ تمیز کاری و زیبایی) تمیز نصب کردن و با سلیقه نصب کردن هم یکی از اصول این کاره.
      احتمالا نصاب باید یه خورده بنایی و کار های ساختمانی هم بلد باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
        سلام.
        فکر میکنم در این علاوه بر استفاده از تجهیزات درست و با کیفیت باید به یک سری ریزه کاری ها و سلیقه کاری هایی هم انجام بشه.چون دوربین چیزی هست که زیاد توی چشم هست ولی نصاب باید طوری نصب کنه که زیاد به چشم نیاد(از لحاظ تمیز کاری و زیبایی) تمیز نصب کردن و با سلیقه نصب کردن هم یکی از اصول این کاره.
        ای آقا....تو این دوره زمونه چه کسی در تخصص خودش کار میکنه و یا در کارش
        دقت و هنر به خرج میده؟ شخص امروز کارو یاد نگرفته ... فردا خودش استاد
        کار میشه... فقط دنبال این هستیم که پول در بیاریم .... به چه صورت ...
        به هر صورت شد... کیفیت و... مهم نیست....
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب.....
          دوستان چند برند خوب و نسبتا خوب دوربین آنالوگ
          معمولی (قدیمیها نه HD) به من معرفی میکنند؟
          دو عدد از دوربین های محل کار سوخته و باید بخرم...
          چند برند با کیفیت و چند برند ارزان.... با سپاس...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
            سلام.
            سلام
            در هر کاری سیلقه به خرج دادن لازمه و باعث تمایز شما نسبت به بقیه افراد میشه .اما اگر صاحب کاری نیاز به کار تمیز بدون دیده شدن سیم و.....داره دیگه کار نصاب دوربین نیست باید هزینه کنه و به معمار یا کناف کار و......مراجعه کنه .اینکه ما انتظار داشته باشیم فقط هزینه نصب دوربین به یک نفر بدهیم بعد خروجی کار از نظر تمیزی بشه در حد کار یک معمار صرفا یک انتظار بی جا است .
            اما نصاب مثلا در نصب سیم و داکت و فلکسی و......باید سلیقه داشته باشه و تا حد ممکن داکتها را صاف و تمیز نصب کنه .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
            سلام و عرض ادب.....
            دوستان چند برند خوب و نسبتا خوب دوربین آنالوگ
            معمولی (قدیمیها نه HD) به من معرفی میکنند؟
            دو عدد از دوربین های محل کار سوخته و باید بخرم...
            چند برند با کیفیت و چند برند ارزان.... با سپاس...
            سلام
            ظاهرا دوربینهای hdجدید علاوه بر اون سیستم کد گذاری روی سیم کواکسیال اکثرا با همون سیستم آنالوگ قدیم هم کار می کنند پس بهتره شما همین دوربینهای hdرا بخرید .که اگر روزی خواستید dvrهم عوض کنید همین دوربینها را استفاده کنید و نیاز به تعویض دوربین ها و هزینه دوباره نشه.
            در مشخصات اکثر دوربینهای داهوا من این را می بینم
            1-channel BNC high definition video output / CVBS video output (Can switch) .
            فکر کنم معنیش همینه که هم آنالوگ قدیمی میشه هم سیستم کد گذاری hdجدید
            از نظر برند هم قیمت متوسط همین داهوا و هایک ویژن
            ارزون هم من سراغ ندارم فکر هم نکنم از نظر عمر و کیفیفت این برندهای بی نام و نشان فرقی با هم داشته باشند.نهایت می تونید در بازار بگردید دوربینی بخرید که گارانتی واقعی داشته باشه.
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب به محمد عزیز و دوستان عزیز
              بله دقیقا با یک نصاب دوربین دیروز تلفنی صحبت میکردم و میگفت که دیگه دوربین آنالوگ نیست....
              همین دوربینهای HD را میتوان روی مود آنالوگ قرار داد برای DVR های قدیمی استفاده کرد....
              انگار فیشهای BNC پیچی هم که فرمودید در بازار زیاد هست و راحت میتوان آنها را مثل فیش آنتن
              تلویزیون با یک پیچ گوشتی کوچک .... به سیم متصل کرد....

دوربین هم شاهکاری نیست.... مثل رسیور یا دستگاه دیجیتال است که با یک سیم
              میتوان آن را متصل کرد و فقط باید یک سیم هم برای آداپتور دوربین کشید....
              جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۲:۱۲ ۱۳۹۸/۱۰/۱۶.

دیدگاه

یک سوال محمد عزیز ....
                کلا فیشهای آنتن و همین فیشهای BNC را در محل اتصال به سیم بهتر است پیچ کرد و یا پرس کرد یا.... هویه کاری کرد...
                یک نصاب آنتن تلویزیون به من گفته بود که نباید سیم آنتن را هویه کرد... دلیلش چیست و چه صورت صحیح تر است؟؟؟

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۱:۱۵ ۱۳۹۸/۱۰/۱۶.

دیدگاه

سلام و عرض ادب به محمد عزیز و دوستان عزیز
                  بله دقیقا با یک نصاب دوربین دیروز تلفنی صحبت میکردم و میگفت که دیگه دوربین آنالوگ نیست....
                  همین دوربینهای HD را میتوان روی مود آنالوگ قرار داد برای DVR های قدیمی استفاده کرد....
                  انگار فیشهای BNC پیچی هم که فرمودید در بازار زیاد هست و راحت میتوان آنها را مثل فیش آنتن
                  تلویزیون با یک پیچ گوشتی کوچک .... به سیم متصل کرد....
                  دوربین هم شاهکاری نیست.... مثل رسیور یا دستگاه دیجیتال است که با یک سیم
                  میتوان آن را متصل کرد و فقط باید یک سیم هم برای آداپتور دوربین کشید....
                  سلام
                  ارادت

بله دقیقا مثل سیم آنتن وصل کردن است. واصلا کار سختی نیست .اما اون مدل سبز و سیاه که عکس گذاشتید برای دوربین به درد نمی خوره.

من خودم سیم آنتن را به فیش آنتن لحیم کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومده اما کمی اون قسمت پلاستیکی مغزی فیش آنتن به حرارت حساسه و به قولی نازک نارنجی هست ممکنه طرف برای این گفته لحیم نکیند.
                  یا شاید منظورش این بوده که دوتا سیم آنتن را به هم لحیم نکنید .یعنی دوتا سیم را اگر خواستید به هم وصل کنید بایدحتما فیش نری یا مادگی یا اگر فیش اتصال بین راهی پیدا شد اتصال بین راهی بخرید.

همین دوست من برای نصب دوربین جایی مجبور شده بود دوتا سیم را به هم لحیم کنه بعد در کمال تعجب دیده بود اصلا هیچ تصویری نداره رفته بود نری مادگی bncخریده بود مشکل حل شده

حدود 10سال پیش دیدم یه مغازه ای چندتا از همین فیش های لحیمی آنتن تلویزیون که شما هم عکس گذاشتید پشت ویترین گذاشته چندتا ازش خریدم خیلی هم عالی کار کرد

خلاصه مطلب
                  شما برای دوربین مدار بسته همون پیچی های معمول در بازار را بخرید(تقریبا اکثر نصابهای معمول از همین پیچی ها استفاده می کنند) که همه جا هم هست. اما اگر bncلحیمی پیدا کنید(احتمالا به این راحتی با قیمت معقول پیدا نمیشه ) و دردسر لحیم کردن براتون مهم نباشه به نظر من لحیمی بهتره .پرسی از همه این گزینه ها بهتره اما چون شما انبرش را ندارید نیازی به اون مدل نیست .پرسی برای افرادی خوبه که کارشون نصابی است انبرشو بخرند و کار خودشون را راحت کنند .

پیچی معمولی :مزیت =دردسترس--- نصب راحت با یک پیچ گوشتی
                  عیب:کمی گران تر از پرسی ----در بلند مدت ممکنه پیچ شل بشه و مغزی سیم از جاش در بیاد یا نویز بگیره (دقیقا مثل فیش آنتن های معمولی)

لحیمی : مزیت=نیاز به انبر پرس ندارد --احتمال درآمدن مغزی سیم را ندارد
                  عیب:چون کمیابه احتمالا گران ترین--نصب مشکل، مخصوصا اگر در ارتفاع نیاز به نصب فیش باشد

پرسی : مزیت= ارزان--نصب خیلی سریع --اگر درست پرس شود مغزی سیم کاملا محکم میشود
                  عیب=نیاز به انبر پرس دارد

تاکید می کنم من متخصص دوربین نیستم شاید نظراتم اشتباه باشد سایر دوستان متخصص اگر جایی اشتباه گفتم عنوان کنند تا تصحیح کنم
                  جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۷:۲۰ ۱۳۹۸/۱۰/۱۶.
                  ولتر

دیدگاه

سلام مجدد
                    ممنون محمد خان.... نشون میده برعکس حرفی که میزنید کاملا در زمینه دوربین وارد هستید .... برند داهوا را هم که معرفی
                    کردید.... در سرچهایم متوجه شدم که بهتری است....هایک ویژن و داهوا تخصصی در زمینه دوربین بهترین هستند... مخصوصا
                    داهوا انگار سالانه در بخش تحقیق پول زیادی هزینه میکند.... باید کیفیت دوربین هایش خیلی خوب باشد....
                    در مورد دوربینهای ضد آب مدار بسته چه میدانید محمد خان...؟ در شمال ایران به دلیل باران زیاد و رطوبت فکر کنم باید از سری
                    دوربینهای ضد آب استفاده شود؟ نظرتان چیست؟ قیمت این دوربینها چقدر بالاتر است...؟ بعد یک مدل DVR از نوع HD برند داهوا را
                    بی زحمت معرفی کنید و همراه 4 دوربین (حال ضد آب و یا معمولی) که قیمت پایین داشته باشد و همچنین چه کار کنیم که به آی پی استاتیک
                    یا همان ولید نیاز نباشد.... که با سیمکارت هم بتوان انتقال تصویر داشت....

دیدگاه

سلام مجدد
                      ممنون محمد خان.... نشون میده برعکس حرفی که میزنید کاملا در زمینه دوربین وارد هستید .... برند داهوا را هم که معرفی
                      کردید.... در سرچهایم متوجه شدم که بهتری است....هایک ویژن و داهوا تخصصی در زمینه دوربین بهترین هستند... مخصوصا
                      داهوا انگار سالانه در بخش تحقیق پول زیادی هزینه میکند.... باید کیفیت دوربین هایش خیلی خوب باشد....
                      در مورد دوربینهای ضد آب مدار بسته چه میدانید محمد خان...؟ در شمال ایران به دلیل باران زیاد و رطوبت فکر کنم باید از سری
                      دوربینهای ضد آب استفاده شود؟ نظرتان چیست؟ قیمت این دوربینها چقدر بالاتر است...؟ بعد یک مدل DVR از نوع HD برند داهوا را
                      بی زحمت معرفی کنید و همراه 4 دوربین (حال ضد آب و یا معمولی) که قیمت پایین داشته باشد و همچنین چه کار کنیم که به آی پی استاتیک
                      یا همان ولید نیاز نباشد.... که با سیمکارت هم بتوان انتقال تصویر داشت....
                      سلام
                      سینا جان من و دوستم اون موقع که داشت برای کار دوربین تحقیق اولیه می کرد در یک دفتر کار مشترک بودیم .بعضی اوقات در این موارد با هم حرف میزدیم .اونم متخصص نیست تا اونجا که اطلاع دارم اندازه انگشتان یک دستم حتی تا حالا پروژه انجام نداده.
                      در مورد ای پی تنها چیزی که می دونم حدود 60هزار تومن نصابها پول می خواستند(3-4سال پیش) تا فقط dvrرا به نت وصل کنند این دوستم می گفت با سرچ تو نت و خواندن منوال دستگاه خودش انجام داده اما کم و کیف کار را نمی دونم . میگفت کار راحتی بوده.فکر نمی کنم شما هم اگر سرچ کنید برای اتصال به مشکل بخورید حتی داهوا خودش اپ مخصوص گوشی داره و به راحتی دوستم می گفت وصل میشه.

در مورد دوربین ضد آب اطلاع ندارم اما چیزی که در مشخصات دوربینها است تقریبا ضد آب هستند حالا دوربین با استانداردهای بالا تر وجود داره یا نه و قیمتش چنده نمی دونم
                      این مثلا دو نمونه داهوا

هر دو IP67هست که تقریبا ضد آب هستند فکر نکنم دیگه استاندار بالاتر از این نیاز باشه

در مورد معرفی دوربین و DVRمن که تو بازار نیستم نهایت تو دیجیکالا باید سرچ کنم چندتا مدل الکی معرفی کنم بعدم شما بخرید تازه مدل خوبی نباشه و اصلا مناسب محل شما نباشه و در نهایت ضرر کنید.
                      مثلا من نمی دونم دوربین در محل شما اصلا باید نوع بالت باشه یا دام .بعد نوع عدسی دوربین به چه صورتی باشه.واید باشه یا زوم؟؟؟؟انتخاب دوربین را فقط یا خودتون باید سرچ کنید بعد محل را ببنید متناسب محل دوربین انتخاب کنید یا اینکه یک نفر نصاب بیارید اون فرد بگه چه دوربینی نیازه .بدون تحقیق دوربین بخرید ممکنه نقطه کورهای کار زیاد بشه
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                        نوع بالت باشه یا دام
                        نوع عدسی دوربین به چه صورتی باشه.واید باشه یا زوم؟؟؟؟
                        سلام محمد عزیز... خوب هستید برادر... ممنون که پاسخ من را میدهید....
                        این دو مورد را که در نقل قول شما سلکت کردم را در سرچها به گوشم خورده...
                        اینها به چه معنا هستند.... میتوانید یک توضیح کوتاه در مورد این واژه ها بدهید؟

دیدگاه

سلام دوستان....
                          کدام برند و مدل هایی در بین دوربینهای مدار بسته بهترین کیفیت دید در شب را دارند؟
                          آیا برندی است که دید در شب رنگی داشته باشد یا همه دوربینها سیاه و سفید هستند...؟
                          مثلا برند هاک ویژن تکنولوژی جدید دید در شب دوربینهایش را با نام EXIR معرفی میکند....

دیدگاه

سلام محمد عزیز... خوب هستید برادر... ممنون که پاسخ من را میدهید....
                            این دو مورد را که در نقل قول شما سلکت کردم را در سرچها به گوشم خورده...
                            اینها به چه معنا هستند.... میتوانید یک توضیح کوتاه در مورد این واژه ها بدهید؟
                            سلام
                            خواهش می کنم در خدمتم
                            بولتها کلا به دوربینهایی گفته میشه با این ظاهر که اکثرا روی دیوار نصب میشه.

دام به این دوربینها گفته میشه اکثرا روی سقف نصب میشه و شکل هندسی نیم کره داره

این فلوچارت تفاوتشون را خیلی خوب نشان میده
                            Click image for larger version

Name:	2222.jpg
Views:	1
Size:	48.8 کیلو بایت
ID:	1125373

واید و زوم هم دقیقا همون بحثی هست که در عکاسی و فیلم برداری داریم شما اگر قراره یک محیط بزرگ را از فاصله نزدیک دوربین فیلم برداری کنید باید عدسی واید باشه .اگر قراره زاویه دید کوچک بشه اما فاصله های دور هم قابل دیدن باشه باید از زوم استفاده کنید .(بیشتر اوقات بولتها زوم بیشتری به نسبت دام دارند )
                            این مشخصات دوتا لنز از دوربینهای داهوا هست ببینید کامل مطلب مشخص میشه
                            2.8mm: 118°×103°×59° (diagonal×horizontal×vertical)
                            3.6mm: 103.8°×87.5°×47° (diagonal×horizontal×vertical)
                            اون 118 و......زوایه دید هست

در قسمت لنز مشخصات را نگاه کنید .
                            جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۰۸:۵۳ ۱۳۹۸/۱۰/۱۷.
                            ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب.... محمد خان... باز هم ممنون...
                              پس دوربینهای دایره مانند زاویه دید گسترده تر داشته و زوم کمتری دارد...
                              تصویری هم که نمایش میدهند تقریبا کره مانند و گرد است...
                              مدلهای کشیده دید کمتر ی داشته و زوم بیشتری دارد....

دیدگاه

سلام و عرض ادب.... محمد خان... باز هم ممنون...
                                پس دوربینهای دایره مانند زاویه دید گسترده تر داشته و زوم کمتری دارد...
                                تصویری هم که نمایش میدهند تقریبا کره مانند و گرد است...
                                مدلهای کشیده دید کمتر ی داشته و زوم بیشتری دارد....
                                سلام
                                ارادت
                                عموما به این صورته نه همیشه .همه چیز برمی گرده به لنز روی دوربین ممکنه لنز دوربین بولت با دام دقیقا یکی باشه پس زاویه دید و......هم یکی باشه .

این دوتا لینک را نگاه کنید یکی بولت یکی دام اما هر دو با یک لنز .تفاوتش با هم اینه یکی که بولت هست مناسب نصب روی دیوار .مدل دام برای نصب روی سقف

اون تصویر گرد مانند هم فقط مربوط میشه به نوع لنز .لنزهای معروف به فیش آی (چشم ماهی)اون نوع خروجی تصویر را دارند
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X