اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    سلام
    ارادت
    عموما به این صورته نه همیشه .همه چیز برمی گرده به لنز روی دوربین ممکنه لنز دوربین بولت با دام دقیقا یکی باشه پس زاویه دید و......هم یکی باشه .

این دوتا لینک را نگاه کنید یکی بولت یکی دام اما هر دو با یک لنز .تفاوتش با هم اینه یکی که بولت هست مناسب نصب روی دیوار .مدل دام برای نصب روی سقف

اون تصویر گرد مانند هم فقط مربوط میشه به نوع لنز .لنزهای معروف به فیش آی (چشم ماهی)اون نوع خروجی تصویر را دارند
    https://www.dahuasecurity.com/produc...ctDetail/12731
    ماشا... اطلاعات خیلی زیادی در زمینه دوربین دارید.... درهمه زمینه ها اطلاعاتتون بالاست...
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد خان با اجازتون دباره کمی گیج شدم.... بی زحمت
      اگر زحمتی براتون نیست یک مدل DVR قیمت مناسب 4 کاناله
      و چهار دوربین معمولی که تا حدی ضد آب بوده (برای محیط مرطوب).
      با دید در شب خوب و قابلیت انتقال تصویر P2P که نیازی به ولید آی پی
      نباشد و قابلیت نصب سنسور حرکتی و آژیر (آلارم) نیز داشته باشد ...
      یک مجموعه خوب که قابلیت خرید جدا داشته باشم... با سیم و تشکیلات
      لازم را بی زحمت معرفی کنید که همان را خرید کنم... البته مبلغ بالا نرود
      و صدای پدر در نیاید.... چیزی که پدر مادر دار باشد.... خدا هر چی میخواهید بهتون بدهد...
      پ.ن: شما یک سیستم برای یک ویلا در نظر بگیرید نه یک آپارتمان.... ارتفاع دوربین هم باید بالا
      باشد تا خود دوربین را ندزدند.... دید خوبی هم داشته باشند و حدود عرض 20 تا طول 40 متری پوشش
      دهد.... حالا اگر دستگاهی پیدا کردید که همه این موارد را داشته باشد.... جایزه دارید
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        ماشا... اطلاعات خیلی زیادی در زمینه دوربین دارید.... درهمه زمینه ها اطلاعاتتون بالاست...
        شما لطف دارید اما این مطالب در حد سرچ ساده است 2ساعت وقت بگذارید سرچ کنید شما که مخصوصا زبان انگلیسی خوبی دارید.خیلی بهتر از من این مطالب را خواهید آموخت. منم چیزی بلد باشم در خدمتم.

محمد خان با اجازتون دباره کمی گیج شدم.... بی زحمت
        اگر زحمتی براتون نیست یک مدل DVR قیمت مناسب 4 کاناله
        و چهار دوربین معمولی که تا حدی ضد آب بوده (برای محیط مرطوب).
        با دید در شب خوب و قابلیت انتقال تصویر P2P که نیازی به ولید آی پی
        نباشد و قابلیت نصب سنسور حرکتی و آژیر (آلارم) نیز داشته باشد ...
        یک مجموعه خوب که قابلیت خرید جدا داشته باشم... با سیم و تشکیلات
        لازم را بی زحمت معرفی کنید که همان را خرید کنم... البته مبلغ بالا نرود
        و صدای پدر در نیاید.... چیزی که پدر مادر دار باشد.... خدا هر چی میخواهید بهتون بدهد...
        پ.ن: شما یک سیستم برای یک ویلا در نظر بگیرید نه یک آپارتمان.... ارتفاع دوربین هم باید بالا
        باشد تا خود دوربین را ندزدند.... دید خوبی هم داشته باشند و حدود عرض 20 تا طول 40 متری پوشش
        دهد.... حالا اگر دستگاهی پیدا کردید که همه این موارد را داشته باشد.... جایزه دارید
        سینا جان راستشو بخواهید یک ساعتی سرچ کردم از شما هم بیشتر گیج شدم
        در سایت داهوا دنبال dvrچهار کانال که دزدگیر داشته باشه گشتم بعد کلی پایین بالا کردن مشخصات dvrها فقط دو مدل 4کانال دزدگیر دار پیدا کردم
        بعدش سرچ کردم اصلا تو فروشگاه های ایرانی نبود!!!!!

بعد متوجه شدم این شرکت واردکننده و گارانتی کننده داهوا هست تمام مدلهای چهار کانال را سرچ کردم هیچ کدوم ظاهرا دزدگیر نداره
        نمایندگی دوربین های مدار بسته داهوا (dahua) در کشور ایران-نمایندگی رسمی داهوا در ایران

از اون مهم تر بعضی مدلها را سرچ می کنید میره تو سایت داهوا کشور تونس!!!!!

بعد رفتم سراغ دیجی کالا اونم داخلش 4کانال دزدگیر دار پیدا نکردمبعضی مدلهای داخل دیجی کالا اصلا لینک مشخصات درست درمون براشون پیدا نمیشه مخصوصا مدلهای ارزون .اصلا شک کردم نکنه داهوا تقلبی هم تو بازار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

خلاصه تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یا حضورا بروید یکی از نمایندگی های داهوا یا تماس بگیرید و عنوان کنید dvrچهار کانال آلارم دار (دزدگیر دار)اصلا چیزی موجود دارند ؟؟؟؟بعد اگر مثلا 2-3مدل بود بینش تصمیم بگیرد و انتخاب کنید .راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه!!!!

این مدل را مثلا من در سایت داهوا پیدا کردم اما چه فایده که تو ایران ظاهرا موجود نیست

میشه گفت تمام dvrهای جدید داهوا p2pداره از اون نظر مشکلی نیست .

دوربینهای داهوا هم اکثر تا حد زیادی ضد آب هستند مخصوصا مدلهای بولت پس از این نظر هم فعلا مشکل نیست.

انتخاب دوربین توسط من اصلا شدنی نیست .من نهایت باید شیر و خط کنم یک مدل معرفی کنم بعدم شما بخرید ممکنه اصلا انتخاب خوبی نباشه و کلی دردسر براتون درست بشه و فقط پولتون هدر بره.حتما باید یا خودتون سرچ کنید روی موضوع انتخاب دوربین اشراف پیدا کنید بعد دوربین مناسب محیط انتخاب کنید یا نصاب بیارید خود طرف دوربین انتخاب کنه .

در مورد کابل و داکت گذاری و.....هم تمامش باید با توجه به محیط خرید انجام بشه
        حتی ممکنه نیاز باشه جایی پایه فلزی برای دوربین نصب بشه(دکل کوچیک) .یک سری جاها برق 220ولت برای دوربین می برند جای دیگه برق 12ولت بستگی به محل نصب دوربین داره.

در مورد هزینه هم ظاهرا باقیمتهایی که من می بینم حداقل 6-5میلیونی باید برای یک ست داهوا کنار بگذارید.(با هزینه سیم کشی و نصب و.......)تازه این مدل آلارم یا دزدگیرم نداره

در مجموع نظر من اینه یا باید چند روزی سرچ کنید و فیلم یوتوب ببنید و.....بعد متناسب محیط خودتون دستگاه و.....انتخاب کنید(که چون شما فقط می خواهید یک پروژه نصب کنید شاید کار زیاد درستی نباشه)
        یا هزینه کنید یک نفر بیاد نصب کنه خودش هم تجهیزات مورد نظر را بخره .چون شما مثلا dvrبخرید بعد برای انتخاب دوربین و...به مشکل بخورید بخواهید نصاب بیارید بعدا ممکنه اذیت کنه بگه dvrفلان و فلانه و انتخابتون غلط بوده یا شاید بگه اصلا 4کانال مناسب محیط شما نیست مثلا باید 8کانال انتخاب می کردید و.....
        جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۱:۴۹ ۱۳۹۸/۱۰/۱۸.
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

شما لطف دارید اما این مطالب در حد سرچ ساده است 2ساعت وقت بگذارید سرچ کنید شما که مخصوصا زبان انگلیسی خوبی دارید.خیلی بهتر از من این مطالب را خواهید آموخت. منم چیزی بلد باشم در خدمتم.

سینا جان راستشو بخواهید یک ساعتی سرچ کردم از شما هم بیشتر گیج شدم
          سلام و عرض ادب... محمد خان ناراحت شدم شما را بد جوری انداختم تو زحمت...
          آقا چرا خودتونو خسته کردید و یک ساعتی وقتتونو برای من گذاشتید... بینهایت ممنون....
          بله من هم هر چه سرچ میکنم ... گیج تر میشم.... خوب به جز داهوا... یک برند ارزون
          نظرتون چیه؟ چیزی ارزون که همان P2P را داشته باشه بس است.... فقط سوال... سرور این
          P2P ها در کجا قرار داره؟ هر شرکتی برای خودش یک سرور داره و یا کلا سروری موجود نیست؟
          کلا گوشی از کجا میفهمه که مثلا فلان IP داینامیک به دوربین من متصل است .... استاتیک باشه
          مشکلی نیست و آی پی ثابت است.... من فکر میکنم این مدلهای P2P چیزی شبیه آنیدسک است...
          پس باید سروری داشته باشه.... خوب برندها مشکلی نیست اگر سروری وجود داشته باشه... سالها
          میشه روی آن حساب باز کرد و لی برندهای آبدوخیاری خوب ممکنه خدمات کوتاه مدت باشه.....
          نظر شما چیست.... فقط جواب میدهید کوتاه و بدون سرچ لطفا...
          راضی به وقتی که برای من هدر میدهید نیستم به خدا...

دیدگاه

سلام و عرض ادب... محمد خان ناراحت شدم شما را بد جوری انداختم تو زحمت...
            آقا چرا خودتونو خسته کردید و یک ساعتی وقتتونو برای من گذاشتید... بینهایت ممنون....
            بله من هم هر چه سرچ میکنم ... گیج تر میشم.... خوب به جز داهوا... یک برند ارزون
            نظرتون چیه؟ چیزی ارزون که همان P2P را داشته باشه بس است.... فقط سوال... سرور این
            P2P ها در کجا قرار داره؟ هر شرکتی برای خودش یک سرور داره و یا کلا سروری موجود نیست؟
            کلا گوشی از کجا میفهمه که مثلا فلان IP داینامیک به دوربین من متصل است .... استاتیک باشه
            مشکلی نیست و آی پی ثابت است.... من فکر میکنم این مدلهای P2P چیزی شبیه آنیدسک است...
            پس باید سروری داشته باشه.... خوب برندها مشکلی نیست اگر سروری وجود داشته باشه... سالها
            میشه روی آن حساب باز کرد و لی برندهای آبدوخیاری خوب ممکنه خدمات کوتاه مدت باشه.....
            نظر شما چیست.... فقط جواب میدهید کوتاه و بدون سرچ لطفا...
            راضی به وقتی که برای من هدر میدهید نیستم به خدا...
            سلام ارادت

ما همه اینجا هستیم که از هم مطلب یاد بگیریم من خودم خیلی علاقه مندم که در این زمینه ها اطلاعاتم بالا بره .گیج شدم منظورم این بود که کلی سوال جدید اومده تو ذهنم .شما به من لطف دارید و ممنونم .چیزی هم بلد باشم در خدمتم.

برند ارزان سراغ ندارم و فکر هم نمی کنم با هم دیگه تفاوت فاحش داشته باشند پس بهتره اگر هم قرار به خرید برند ارزان شد حداقل گارانتی معتبر داشته باشه.
            هزینه سیم کشی و نصب و هارد و منبع تغذیه و.......که چه برند ارزان بخرید چه داهوا یکی هست.می ماند dvrو چهارتا دوربین .
            دوربین ارزان هم میشه مثلا 4تا از این بخرید (تازه همیشه دیجی کالا قیمتش از بازار بالاتره )

یدونه هم از این

البته هیچ کدوم گارانتی ندارند(یکی از دلایل ارزانیش هم همینه)
            جمعا میشه 1900تومن حالا مثلا برند ارزان بخرید من نمی دونم چقدر ارزان تر میشه ؟؟؟؟مثلا 500تومن؟؟
            اینم لینک dvr داهوا کشور تونس

می دونید که من چقدر در زمینه شبکه وسرور و....اطلاعات بالایی دارم حتی تا چند روز پیش که شما در مورد منبع تغذیه بهم توضیح دادید نمی دونستم مک آدرس بلاک کردن چیه.
            چیزی که من با سواد سروری بالام متوجه شدم ظاهرا شرکتهای درست درمون هر کدوم سرورهای خودشون را دارند

در مورد اینکه از کجا سرور آی پی تشخص میده و......من این مطلب را از داخل یک سایت کپی می کنم
            در سیستم های P2P و یا همان چیزی که در ایران به عنوان کلود یا سیستم ابری Cloud یاد می شود ، هر شرکت تولید کننده دستگاه dvr با استفاده از یک کد یونیک می تواند امکان دسترسی به سیستم را از طریق یک سرور واسط فراهم کند، برای مثال برخی از سرور ها از مک آدرس MAC Address و برخی دیگر از شماره سریال یونیک ایجاد شده در کارخانه برای ارتباط استفاده می کنند.
            فراگستر الکترونیک بزرگترین تولید کننده و توزیع کننده دوربین مداربسته و تجهیزات جانبی در ایران و نمایندگی رسمی برندهای معتبری مانند داهوا، هایک ویژن، مکسرون، آلباترون و کلارنت است...

ظاهرا کاری اصلا به ای پی نداره مک آدرس یا سریال اختصاصی روی سرورها رجیستر میشه

اینکه بفهمیم تا کی فلان شرکت در پیتی سرور p2pکار می کنه این سایت توضیح داده (البته اینها همش احتمال هست ممکنه شرکت قبل از انقضا دامین دوباره تمدیدش کنه)

کلا قسمت آموزش این سایت بالا را نگاه کنید مطالب به درد بخور زیادی داره

این سایتم در مورد p2pتوضیح کامل تری داده

مطالب آموزشی خوب دیگه هم داره .

من سیم سوادم به گوگل وصله بدون سرچ که نمیشه
            جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۶:۳۹ ۱۳۹۸/۱۰/۱۸.
            ولتر

دیدگاه

نه محمد خان ... اطلاعاتتتون بالاست ... و از مطالبتان کاملا مشخص است.....
              ممنون که این همه وقت میگذارید و من و دوستان خواننده تاپیک را راهنمایی میکنید...
              در جواب سوال باید عرض کنم که در بازار در پاساژ امجد در طبقه اول برندی بود
              به نام AVEX که سایتی دارد avex-co.ir و پخش زیادی هم داشت.... جلوی من
              داعما بسته بندی کرد و با چرخهای بار ارسال کرد رفت.... DVR چهار کانال را 400
              و دوربین را بدون گارانتی و لیبل (همان بود بدون گارانتی) 120 میفروخت و
              با گارانتی 230 تومان.... خوب مثلا همان 120 را در نظر بگیریم که میگفت دقیقا
              همان است..... خوب تعداد چهار عدد میشود 480 و 400 دی وی آر که میشود
              حدود 900..... فرق قیمت زیاد است... یک داهوا ی چهار کانال زیر 4000 در نمیاید...
              کیفیت تصویر هم اونجا نمونه گذاشته بود و خوب بود.... اما این که زیاد کار نکند...
              نمیدانم.... باید استانداردهای کسب شده این برند بررسی شود.... نظر شما چیست؟

دیدگاه

دقیقا.... از همان مطلبی که لینک قرار داده بودید میترسیدم.... خوب شرکتی مثل داهوا نمیاید سرور خود را جمع کند ولی یک برند نو
                پا و بی نام و نشان مثلا بعد از 5 سال و فروش دوربین... شرکت را جمع و سرور را تعطیل کند... آن زمان چه کار باید کرد؟؟؟؟
                پس اینجاست که یا آی پی استاتیک و سیستم های که آن را ارائه میدهد ....باید مد نظر قرار گیرد و و مورد استفاده قرار گیرد
                و یا دوربین از برندی کاملا نامدار تهیه شود.... تا سرور P2P آن حداقل 10 تا 20 سالی پابرجا باشد.... اما خوب بحث اینترنت ملی...
                است و خوب همه ما تجربه یکی دو ماه پیش داشتیم و قطع اینترنت جهانی.... در این موارد P2P کاملا نابود خواهد شد....

دیدگاه

نه محمد خان ... اطلاعاتتتون بالاست ... و از مطالبتان کاملا مشخص است.....
                  ممنون که این همه وقت میگذارید و من و دوستان خواننده تاپیک را راهنمایی میکنید...
                  در جواب سوال باید عرض کنم که در بازار در پاساژ امجد در طبقه اول برندی بود
                  به نام AVEX که سایتی دارد avex-co.ir و پخش زیادی هم داشت.... جلوی من
                  داعما بسته بندی کرد و با چرخهای بار ارسال کرد رفت.... DVR چهار کانال را 400
                  و دوربین را بدون گارانتی و لیبل (همان بود بدون گارانتی) 120 میفروخت و
                  با گارانتی 230 تومان.... خوب مثلا همان 120 را در نظر بگیریم که میگفت دقیقا
                  همان است..... خوب تعداد چهار عدد میشود 480 و 400 دی وی آر که میشود
                  حدود 900..... فرق قیمت زیاد است... یک داهوا ی چهار کانال زیر 4000 در نمیاید...
                  کیفیت تصویر هم اونجا نمونه گذاشته بود و خوب بود.... اما این که زیاد کار نکند...
                  نمیدانم.... باید استانداردهای کسب شده این برند بررسی شود.... نظر شما چیست؟
                  ارادت

سینا جان اون لینکهای دیجی کالا پست بالا را نگاه نکردید؟؟؟؟ست 4کانال بدون گارانتی داهوا 1900تازه این قیمت دیجی کالا است قطعا تو بازار ارزون تر هم پیدا میشه

این برند شما اینقدر ارزونه که آدم بدش نمیاد روش ریسک کنه و بخره اما بی کیفیت بودنش از حرف فروشنده مشخصه طرف با گارانتی و بدون گارانتی 100درصد تفاوت قیمت گذاشته معنیش جز اینه که مرجوعی زیادی داره؟؟؟؟و جوری قیمت گذاری کرده که اصلا خریدار سمت گارانتی دار نره... اما من بودم شاید میخریدم چون واقعا قیمت پایینه
                  البته در مورد کیفیت تصویرم اینکه داخل مغازه روز روشن چه تصویری میده زیاد مهم نیست بحث اصلی اینه که تو شب و مثلا فاصله 10متری چه تصویری میدهد .
                  من سرچ کردم ظاهرا این برند هیچ اطلاعتی جز همون سایت در موردش وجود نداره پس استاندارد خاصی هم نمیشه در موردش بررسی کرد.

یه حرکت ترکیبی هم میشه بزنید چون دوربینهای این برند خیلی ارزونه dvrداهوا بخرید دوربین از این برند(فقط حتما با فروشنده هماهنگ کنید که حتما روی dvrداهوا جواب بده)در آینده اگر دوربینها زود خراب شدو به درد نخور بود که حداقل نصف وسایل بی کیفیت هست(نه همه تجهیزات) اگرم خوب کار داد هزینه شما فقط 300هزار تومن بالا رفته (برای خرید dvrداهوا) از نظر سرور p2pهم دیگه خیالتون راحته که مال یک برند شناخته شده هست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دقیقا.... از همان مطلبی که لینک قرار داده بودید میترسیدم.... خوب شرکتی مثل داهوا نمیاید سرور خود را جمع کند ولی یک برند نو
                  پا و بی نام و نشان مثلا بعد از 5 سال و فروش دوربین... شرکت را جمع و سرور را تعطیل کند... آن زمان چه کار باید کرد؟؟؟؟
                  پس اینجاست که یا آی پی استاتیک و سیستم های که آن را ارائه میدهد ....باید مد نظر قرار گیرد و و مورد استفاده قرار گیرد
                  و یا دوربین از برندی کاملا نامدار تهیه شود.... تا سرور P2P آن حداقل 10 تا 20 سالی پابرجا باشد.... اما خوب بحث اینترنت ملی...
                  است و خوب همه ما تجربه یکی دو ماه پیش داشتیم و قطع اینترنت جهانی.... در این موارد P2P کاملا نابود خواهد شد....
                  سینا جان اینترنت ملی بشه که کوچکترین مشکلمون دوربین هست .به این قضیه که اصلا فکر نکنید.چون کلا برمی گردیم به دوران غار نشینی.اگر خدایی نکرده این اتفاق افتاد بعد به فکر ای پی استاتیک و....باشید
                  ولتر

دیدگاه

ارادت

سینا جان اون لینکهای دیجی کالا پست بالا را نگاه نکردید؟؟؟؟ست 4کانال بدون گارانتی داهوا 1900تازه این قیمت دیجی کالا است قطعا تو بازار ارزون تر هم پیدا میشه

این برند شما اینقدر ارزونه که آدم بدش نمیاد روش ریسک کنه و بخره اما بی کیفیت بودنش از حرف فروشنده مشخصه طرف با گارانتی و بدون گارانتی 100درصد تفاوت قیمت گذاشته معنیش جز اینه که مرجوعی زیادی داره؟؟؟؟و جوری قیمت گذاری کرده که اصلا خریدار سمت گارانتی دار نره... اما من بودم شاید میخریدم چون واقعا قیمت پایینه
                    البته در مورد کیفیت تصویرم اینکه داخل مغازه روز روشن چه تصویری میده زیاد مهم نیست بحث اصلی اینه که تو شب و مثلا فاصله 10متری چه تصویری میدهد .
                    من سرچ کردم ظاهرا این برند هیچ اطلاعتی جز همون سایت در موردش وجود نداره پس استاندارد خاصی هم نمیشه در موردش بررسی کرد.

یه حرکت ترکیبی هم میشه بزنید چون دوربینهای این برند خیلی ارزونه dvrداهوا بخرید دوربین از این برند(فقط حتما با فروشنده هماهنگ کنید که حتما روی dvrداهوا جواب بده)در آینده اگر دوربینها زود خراب شدو به درد نخور بود که حداقل نصف وسایل بی کیفیت هست(نه همه تجهیزات) اگرم خوب کار داد هزینه شما فقط 300هزار تومن بالا رفته (برای خرید dvrداهوا) از نظر سرور p2pهم دیگه خیالتون راحته که مال یک برند شناخته شده هست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سینا جان اینترنت ملی بشه که کوچکترین مشکلمون دوربین هست .به این قضیه که اصلا فکر نکنید.چون کلا برمی گردیم به دوران غار نشینی.اگر خدایی نکرده این اتفاق افتاد بعد به فکر ای پی استاتیک و....باشید
                    غار نشینی...... بله دقیقا... اما در زمان قطع اینترنت جهانی دوربین مغازه به بهترین حالت کار میکرد.....
                    اما P2P خیلی کار با آن راحت است و نمی دانید راه اندازی DNZ و معرفی یک آی پی خارج از آی پی های یک جایی که پر از
                    شبکه و کلاینت های مختلف با آی پی های مختلف... است برای معرفی DVR به مودم.... کار سختی بود.... اما سیستم P2P دردسر ندارد....
                    اون برند AVEX خوب یک برند ایرانی است و فقط فکر کنم در تولید برچسب برند روی محصولات.... تولید خودشان باشد.... خیر
                    من هیچوقت برای پدرم و آن هم در محیط پر باران... شمال ایران ریسک کالای ارزان نمیکنم.... اگر 1900 باشد خوب می ارزد...
                    رفتم داخل لینک دیجی کالا ولی قیمت را ندیدم.... دقتم در این زمینه ها کم است....

دیدگاه

غار نشینی...... بله دقیقا... اما در زمان قطع اینترنت جهانی دوربین مغازه به بهترین حالت کار میکرد.....
                      اما P2P خیلی کار با آن راحت است و نمی دانید راه اندازی DNZ و معرفی یک آی پی خارج از آی پی های یک جایی که پر از
                      شبکه و کلاینت های مختلف با آی پی های مختلف... است برای معرفی DVR به مودم.... کار سختی بود.... اما سیستم P2P دردسر ندارد....
                      اون برند AVEX خوب یک برند ایرانی است و فقط فکر کنم در تولید برچسب برند روی محصولات.... تولید خودشان باشد.... خیر
                      من هیچوقت برای پدرم و آن هم در محیط پر باران... شمال ایران ریسک کالای ارزان نمیکنم.... اگر 1900 باشد خوب می ارزد...
                      رفتم داخل لینک دیجی کالا ولی قیمت را ندیدم.... دقتم در این زمینه ها کم است....
                      فکر نمی کنم دستگاه های p2pرا نشود به آی پی استاتیک وصل کرد.پس اگر اینترنت قطع شد بعد میشه دنبال ای پی استاتیک باشید.
                      این ست داهوا که معرفی کردم تقریبا ارزان ترین مورد هست
                      dvr هم می تونید 50هزار تومن بگذارید روش و با گارانتی 2ساله بخرید که خیالتون راحت تر باشه
                      ایکس وی آر 4 کانال داهوا کوپر XVR1B04 سری کوپر cooper دستگاهی است در کیس جدید و شیک با قابلیت پشتیبانی از تمامی پردازش های دوربین مداربسته، خرید دستگاه داهوا

اما بازم تاکید می کنم دوربین را باید نصاب انتخاب کنه و هیچ کدوم از این dvrهای 4کانال که من دیدم و در ایران موجود بود آلارم نداره.
                      این شرکت هم یکی از گارانتی کنندگان داهوا است.
                      فراگستر الکترونیک بزرگترین تولید کننده و توزیع کننده دوربین مداربسته و تجهیزات جانبی در ایران و نمایندگی رسمی برندهای معتبری مانند داهوا، هایک ویژن، مکسرون، آلباترون و کلارنت است...
                      ولتر

دیدگاه

فکر نمی کنم دستگاه های p2pرا نشود به آی پی استاتیک وصل کرد.پس اگر اینترنت قطع شد بعد میشه دنبال ای پی استاتیک باشید.
                        این ست داهوا که معرفی کردم تقریبا ارزان ترین مورد هست
                        dvr هم می تونید 50هزار تومن بگذارید روش و با گارانتی 2ساله بخرید که خیالتون راحت تر باشه
                        ایکس وی آر 4 کانال داهوا کوپر XVR1B04 سری کوپر cooper دستگاهی است در کیس جدید و شیک با قابلیت پشتیبانی از تمامی پردازش های دوربین مداربسته، خرید دستگاه داهوا

اما بازم تاکید می کنم دوربین را باید نصاب انتخاب کنه و هیچ کدوم از این dvrهای 4کانال که من دیدم و در ایران موجود بود آلارم نداره.
                        این شرکت هم یکی از گارانتی کنندگان داهوا است.
                        https://faragostar-co.com/
                        باز هم ممنون محمد عزیز.....
                        فکر کنم داهوا از همه بهتر باشد و نیازی هم نیست حتما 4 کانال را متصل کنم ... پدر خیلی وقت پیش از من خواستند که یک دوربین مدار بسته برای
                        ویلاشون در جلو ویلا قرار دهم که با گوشی بتوانند حیات جلویی ویلا تا درب را ببینند که من آن زمان دنبال مدلهای دوربین تکی سیمکارتی میگشتم
                        چند مدل پیدا کردم که یا خیلی گران بودند ویا بی نام نشان و یا مدلهای ارزان برای مثلا اتاق بچه بود.... و قدرت محیط بیرونی و 24 ساعت کار را نداشت...
                        بعد از راه اندازی دباره DVR مغازه که کاملا از کار افتاده بود و یاد گیری نکات اولیه .... به پدر پیشنهاد دوربین با DVR را دادم.... که کمترین میزان 4 کاناله بود...
                        بعد به ایشون پیشنهاد دادم که یک دوربین هم برای حیاط پشتی قرار دهند که خودشون هم یک دوربین برای داخل ساختمان (که سقفی بلند دارد و با یک دوربین داخل
                        کاملا پوشش داده میشود..) .پیشنهاد دادند... پس شد 3 دوربین .... البته اگر بخواهیم همه نقاط کور را پوشش دهیم که 16 کاناله هم کم است... اما باید حداقلی را در نظر گرفت
                        خوب حالا میتوان حیات پشت را قرار نداد و جمعا دو دوربین قرار داد.... تا ارزانتر شود.... سیمکشی هم راحت تر.....آیا دی وی آر 2 کاناله هم هست؟

دیدگاه

باز هم ممنون محمد عزیز.....
                          فکر کنم داهوا از همه بهتر باشد و نیازی هم نیست حتما 4 کانال را متصل کنم ... پدر خیلی وقت پیش از من خواستند که یک دوربین مدار بسته برای
                          ویلاشون در جلو ویلا قرار دهم که با گوشی بتوانند حیات جلویی ویلا تا درب را ببینند که من آن زمان دنبال مدلهای دوربین تکی سیمکارتی میگشتم
                          چند مدل پیدا کردم که یا خیلی گران بودند ویا بی نام نشان و یا مدلهای ارزان برای مثلا اتاق بچه بود.... و قدرت محیط بیرونی و 24 ساعت کار را نداشت...
                          بعد از راه اندازی دباره DVR مغازه که کاملا از کار افتاده بود و یاد گیری نکات اولیه .... به پدر پیشنهاد دوربین با DVR را دادم.... که کمترین میزان 4 کاناله بود...
                          بعد به ایشون پیشنهاد دادم که یک دوربین هم برای حیاط پشتی قرار دهند که خودشون هم یک دوربین برای داخل ساختمان (که سقفی بلند دارد و با یک دوربین داخل
                          کاملا پوشش داده میشود..) .پیشنهاد دادند... پس شد 3 دوربین .... البته اگر بخواهیم همه نقاط کور را پوشش دهیم که 16 کاناله هم کم است... اما باید حداقلی را در نظر گرفت
                          خوب حالا میتوان حیات پشت را قرار نداد و جمعا دو دوربین قرار داد.... تا ارزانتر شود.... سیمکشی هم راحت تر.....آیا دی وی آر 2 کاناله هم هست؟
                          خواهش می کنم

اگر دو کانال هم باشه من که تا حالا تو سرچ هایی که انجام دادم ندیدم
                          با این تفاسیر پس یک کانال هم جواب کار شما را میده دوربین وای فای برند خوبم هست.مثل این

قیمت دلارش حدود 58هست پس نهایت تو بازار اگر پیدا بشه باید حدود یک میلیون باشه
                          ولتر

دیدگاه

خواهش می کنم

اگر دو کانال هم باشه من که تا حالا تو سرچ هایی که انجام دادم ندیدم
                            با این تفاسیر پس یک کانال هم جواب کار شما را میده دوربین وای فای برند خوبم هست.مثل این

قیمت دلارش حدود 58هست پس نهایت تو بازار اگر پیدا بشه باید حدود یک میلیون باشه
                            سلام محمد خان....
                            این دوربین وای فای چیست؟
                            همان مدل سیمکارتی را میفرمایید؟
                            میتوانید کمی در این باره توضیح دهید؟
                            به چه وسیله ای برای انتقال تصویر نیاز دارد؟
                            آیا همان دوربینهای تحت شبکه دیجیتال است
                            و به جای فیش Lan از WiFi استفاده میکند؟ به NVR نیازی ندارد؟

دیدگاه

سلام محمد خان....
                              این دوربین وای فای چیست؟
                              همان مدل سیمکارتی را میفرمایید؟
                              میتوانید کمی در این باره توضیح دهید؟
                              به چه وسیله ای برای انتقال تصویر نیاز دارد؟
                              آیا همان دوربینهای تحت شبکه دیجیتال است
                              و به جای فیش Lan از WiFi استفاده میکند؟ به NVR نیازی ندارد؟
                              سلام
                              به nvrنیاز نداره چون زیر خودش مموری micro sdتا 128 گیگ نصب میشه .سیم کارت نمی خوره .
                              چیزی که من متوجه شدم به مودم وصل میشه (دقیقا مثل یک dvr)تنظیمات و....هم ظاهرا همه از طریق وای فای و وب سرویس و اپ گوشی انجام میشه .فقط یه مساله هست که به شک افتادم : هیچ جایی تو مشخصات p2pاسم نبرده نمی دونم داستانش چیه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              شما که زبان خوبی دارید همون لینک شرکت داهوا پایینش کلیک کنید روی یوزر منوال 6مگابایت هست یه نگاهی بکنید ببنید داستانش چیه .البته می تونید قبلش اصلا ببنید تو بازار موجوده و چند می خواهند حساب کنند بعد به فکر مسائله p2pباشید
                              کیفیت این دوربین هم خیلی بالاست 30متر برد مادون قرمز برای شب داره و 3مگاپیکسل هم هست .خلاصه قیمتش مناسب باشه راحت هم به نت وصل بشه به نظر من گزینه خیلی راحت و بی دردسری هست.
                              ولتر

دیدگاه

سلام
                                به nvrنیاز نداره چون زیر خودش مموری micro sdتا 128 گیگ نصب میشه .سیم کارت نمی خوره .
                                چیزی که من متوجه شدم به مودم وصل میشه (دقیقا مثل یک dvr)تنظیمات و....هم ظاهرا همه از طریق وای فای و وب سرویس و اپ گوشی انجام میشه .فقط یه مساله هست که به شک افتادم : هیچ جایی تو مشخصات p2pاسم نبرده نمی دونم داستانش چیه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                شما که زبان خوبی دارید همون لینک شرکت داهوا پایینش کلیک کنید روی یوزر منوال 6مگابایت هست یه نگاهی بکنید ببنید داستانش چیه .البته می تونید قبلش اصلا ببنید تو بازار موجوده و چند می خواهند حساب کنند بعد به فکر مسائله p2pباشید
                                کیفیت این دوربین هم خیلی بالاست 30متر برد مادون قرمز برای شب داره و 3مگاپیکسل هم هست .خلاصه قیمتش مناسب باشه راحت هم به نت وصل بشه به نظر من گزینه خیلی راحت و بی دردسری هست.
                                سلام مجدد... بله دقیقا... اگر ارزان باشد که از همه بهتر است....
                                اگر نبود که دو دوربین تا 3 دوربین و یک DVR برند داهوا....
                                یک عکس از نمای روبروی ویلا براتون میفرستم و بی زحمت
                                نظر دهید که کجا دوربین را نصب کنم... البته کیفیت عکس
                                پایین است... دوربین اصلی که جلوی ویلا هست....
                                انگار P2P هم باید داشته باشد... این لینک را بی زحمت ببینید...
                                http://sricam.ir/indoorptzcam/

https://www.digikala.com

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۷:۲۷ ۱۳۹۸/۱۰/۱۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X