اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
    آممم
    یعنی اون 470 تومنیه هم خوب نی؟
    مردم که راضی بودن انگار

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

WoooooW
    عجب دریلیه خداوکیلی مثلا دریل پیچگوشتیه اما زورش عین این دریل چکشیه روی حالت عادی
    این رو هم یه مته خیلی با کیفیت بگیرین براش فک کنم دیوار رو هم راحت سوراخ کنه بره جلو
    همچین پیچ رو داره ایزی میپیچه توی چوب انگار داری یونولیت رو باش سوراخ میکنه
    سوراخ کاری آهن هم خیلی خوب بود راحت سوراخ کرد رفت پایین
    پس انگار خیلی چیز خوبیه!!! من که فیلمشو هم دیددم خیلی باش حال کردم با این توضیحاتی هم که دادید انگار خستگی سرش نمیشه!
    یه عکس هم اگه زحمتی نیس ازش بده این دیجیکالا عکس هاش بدرد خودش میخوره
    ولی خیلی چیز خوبیه ایشالا سه نظامش برات بدون لنگ بچرخه xD

فقط یه سوال
    یه اتچمنتی چیزی نداریم که مینی فرز رو به سنباده نواری تبدیل کنه؟!
    تبدیل فرز به اره برقی دیدم ولی تبدیل به سنباده نواری که خیلی آسون تره ندیدم تاحالا!
    بله مته دیوارش از این ارزونا بود ولی خب سیمان و آجر اگه چکشی باشه با ضربه خورد میکنه میده بیرون ولی برای کارهای روتین خوب هست یادم رفت با کاشی تست کنم.ولی خلاصه چون کوچیک مته و سرپیچگوشتیهاشو گذاشتم تو جعبش راحت دم دستی همه کار میکنه قیمتشم مناسب واقعیت خودم انتضار همچین قدرتی نداشتم مخصوصا رو دیوار و آهن.سه نظام اتوماتیکشم خوب مته میگیره اصلا هرز نمیچرخه
    عکس که همون دیجیکالاست فقط اون دو قسمت سیاه حذف شده تو طراحی جدید
    تبدیل سنگ فرز با مبدل به اره برقی میگن ایمنی خوبی نداره و کلا تبدیل مینی فرز به صفحه ساب و هر چیزی باعث فشار اومدن بهش و خورده شدن اجزای داخلی میشه و آسیب میزنه.دستگاه فرز برای نیروی زیاد طراحی نشده فقط برای بریدن با سرکت بالا با سنگهای مخصوص خودش هست .من فکر میکنم هر دستگاهی جدا خریذ بهتر البته الان با این قیمتها...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
      بله مته دیوارش از این ارزونا بود ولی خب سیمان و آجر اگه چکشی باشه با ضربه خورد میکنه میده بیرون ولی برای کارهای روتین خوب هست یادم رفت با کاشی تست کنم.ولی خلاصه چون کوچیک مته و سرپیچگوشتیهاشو گذاشتم تو جعبش راحت دم دستی همه کار میکنه قیمتشم مناسب واقعیت خودم انتضار همچین قدرتی نداشتم مخصوصا رو دیوار و آهن.سه نظام اتوماتیکشم خوب مته میگیره اصلا هرز نمیچرخه
      تبدیل سنگ فرز با مبدل به اره برقی میگن ایمنی خوبی نداره و کلا تبدیل مینی فرز به صفحه ساب و هر چیزی باعث فشار اومدن بهش و خورده شدن اجزای داخلی میشه و آسیب میزنه.دستگاه فرز برای نیروی زیاد طراحی نشده فقط برای بریدن با سرکت بالا با سنگهای مخصوص خودش هست .من فکر میکنم هر دستگاهی جدا خریذ بهتر البته الان با این قیمتها...
      آهان یعنی مث همون دیجیکالا هست ولی اون دو تا لاستیک های سیاه روی دسته حذف شدن؟
      خوبه ولی برام سواله این کرون که انقد محصولات خوب و قوی میسازه چرا یه تجدید نظری توی رنگ بندیش نمیکنه؟ :/
      خود دستگاه هاش هم قدرتی خیلی خوبن هم طراحیشون زیباس ولی رنگ بندیشون ...

بله آخه با این قیمتا شما خودت حساب کن آدم بخواد اینارو جدا جدا بگیره که 7 نسل قبل خودش میان جلوی چشماش!!!
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
      It Means
      TRY AGAIN
      With More
      XP
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

آممم
        یعنی اون 470 تومنیه هم خوب نی؟
        مردم که راضی بودن انگار
        1
        سلام
        470 کدام بود؟؟ لینکش را قرار میدهید؟؟؟ در لیست 470 نبود.....!!!!
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
          سلام و عرض ادب.... خوش امدید.... انشا.... خیر است......
          شبه سینوسی بعد این اندازه گرون...... من نفهمیدم این مربعی ها را برای
          چه کاری میسازند.... دریل و تمام ابزارها موتور دارند و باید حتما سینوسی باشد....
          پس ماجرای جفت بودن سر پیچگوشتی ها این است.... حالا شما بفرمایید کدام را بخرم
          آیا رونیکس هم سری پیچگوشتی دارد؟؟؟؟DCA چی؟؟؟؟ همان ها که فرمودید بهترین
          هستند... پ.ن: بله موتور برق همان هیوندای از همه بهتر است با این که به گفته شما
          هیچ ربطی به هیوندای کره ندارد و تشابه اسمی است......

محمد جان که گفتند جغجغه برای ابزاری که حول محور خودش میچرخه
          و افقی و عمودی گردش نداره تا به جایی گیر کنه و مشکل ساز بشه ...زیاد
          استفاده نداره .. مخصوصا برای ابزار دست و نگشتان که راحت بر میگرده...
          البته قبول دارم جغجغه دار میتونه تاحدی سرعت را بالا ببره ولی محمد عزیز
          باز گفتند که ابزار ارزان جغجغه بیکیفیت هم دارد و اگر نظر مردم در دیجی
          را ببینید گفته اند که مثلا جغجغه در جای خودش تکون میخوره و زیاد محکم
          و خوب طراحی نشده.... همین که جغجغه خراب بشه....هرز شده و دیگه
          به درد کاری نمیخوره.... مگر بروید و نمونه های با کیفیت را بخرید که بالای
          700 قیمت دارد.....
          سلام
          ارادت
          برای مصارف غیر دائم و کوتاه مدت موج مربعی هیچ مشکلی نداره من خودم یدونه مربعی 2000وات چینی بی نام و نشان دارم تا 1500واتم ازش کشیدم .اره برقی و دریل و پمپ آب و ......هم بهش وصل کردم راحت کار داده اما اگر قرار به مصرف دائم باشه دیگه موج مربعی فایده نداره
          این مدل بلک اندکر هم نمی دونم در ایران گران است یا قیمت بین المللی گرانی دارد؟؟؟در هر صورت بلک اندکر سازنده اینورتور نیست فقط از برند خودش استفاده می کنه و در واقع داره پول برندش را می گیره .شما از هزار نفر بپرسید بلک اندکر را میشناشید شاید 10نفر جوابشون مثبت باشه اما بپرسید کارسپا را میشناسید فکر کنم حتی یک نفر از 1000نفر هم نشناسند .بازار هدف بلک اندکر مشتری خانگی و عموم مردمه مشتری کارسپا بازار متخصص ها است که اصلا فرق موج مربع با سینوسی را متوجه بشوند

سینا خان از من پرسیدید بهترین برندهای ابزار برقی ایرانی و چینی من اینها را گفتم سر پیچگوشتی میره دسته ابزار دستی که فکر نکنم dcaاصلا ابزار دستی داشته باشد و همین طور کرون

ابزار دستی برند چینی که الان چیزی خاطرم نیست برند ایرانی هم همین توسن و نوا و.....هستند .البته ابزار دستی بیشتر در کشور ما تایوانی ها طرفدار داره که در صفحات قبلی مارکهای معروفش را مثال زدم

هیوندای تا اونجا که من می دانم تشابه اسمی نیست بلکه جعل کردند برندهایی مثل توسن و رونیکس چون اسم برند مال خودشون هست کسی نمی تونه تقلبیش را بیاره در بازار اما هیوندای چون کلا جعل شده جالبه بدانید تقلبیش اومده تو بازار و در پیجهای ابزار فروشی بانه ای پر از ابزار هیوندای است.

کلا جغجغه به مرور زمان که استفاده میشود دنده هاش ساییده میشه و خراب میشه یا در اثر گشتاور زیاد میشکنه .خلاصه اینطورم نیست که خیلی راحت خراب بشه اما یک پیچ سفت را زیاد نیرو وارد کنید اگر جغجغه ارزان و بی کیفیت باشه احتمال شکستنش خیلی زیاده .من خودم دسته بکس را زیاد بهش فشار آوردم جنسش هم بیخودی بود در کمتر از 10بار استفاده تبدیل شد به زباله و جغجغه شکست

قبلا هم گفتم جغجغه روی پیچگوشتی درسته کاربرد خاصی نداره اما باحاله .پوریا خان هم دوست داره مثل من یکی بخره

آهان یعنی مث همون دیجیکالا هست ولی اون دو تا لاستیک های سیاه روی دسته حذف شدن؟
          خوبه ولی برام سواله این کرون که انقد محصولات خوب و قوی میسازه چرا یه تجدید نظری توی رنگ بندیش نمیکنه؟ :/
          خود دستگاه هاش هم قدرتی خیلی خوبن هم طراحیشون زیباس ولی رنگ بندیشون ...

بله آخه با این قیمتا شما خودت حساب کن آدم بخواد اینارو جدا جدا بگیره که 7 نسل قبل خودش میان جلوی چشماش!!!
          هویت این برند به رنگش هست معلومه نمیاد عوضش کنه جز اینکه کلا قصد ریبرندینگ داشته باشه . خودرو سازی که نیست بیاد رنگ متنوع تولید کنه
          اتفاقا رنگش خیلی متمایزش کرده شما دقت کنید بوش و ماکیتا و متابو تقریبا ترکیب رنگ شبیه دارند . اما دستگاه کرون را از چند متری نگاه کنید متوجه میشوید کرون است همین طور دیوالت یا تا حدی میلواکی

مثلا aegقبلا ابزارهاش تو مایه های سورمه ای بود اما سری های جدید ابزارش تمام نارنجی شده به نوعی ریبرندینگ انجام داده (البته شاید من دارم این اصطلاح را غلط به کار می برم چون تخصصی هم در علم برندینگ ندارم)

خوب خدا را شکر پس راضی هستید
          کاشی زیاد به دریل ربط نداره بیشتر به کیفیت الماس مته مربوطه نمی دونم گردبرهای کاشی را دیدید ؟؟؟اصلا نباید با چکشی باهاش کار کنید و سرعت برشش هم فقط به کیفیت الماسه های سرش بستگی دارد نه گشتاور زیادی نیاز داره نه سرعت خیلی بالا.پس دریل شما هم با مته خوب قطعا کاشی را به راحتی سوراخ میکنه
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
            سلام
            ا
            خوب خدا را شکر پس راضی هستید
            کاشی زیاد به دریل ربط نداره بیشتر به کیفیت الماس مته مربوطه نمی دونم گردبرهای کاشی را دیدید ؟؟؟اصلا نباید با چکشی باهاش کار کنید و سرعت برشش هم فقط به کیفیت الماسه های سرش بستگی دارد نه گشتاور زیادی نیاز داره نه سرعت خیلی بالا.پس دریل شما هم با مته خوب قطعا کاشی را به راحتی سوراخ میکنه
            بله محمد خان دست شما هم درد نکنه بابت راهنماییتون
            بله مته الماسش از این چینی ها معمولی بود .
            بازم اگه تستی مد نظر هست بگید انجام بدم.

دیدگاه

با سلام
              همونطور که قول دادم تست دریل پیچگوشتی برقی کرون انجام دادم
              فیلمهارو دارم کم حجم میکنم بتونن آپلود بشن
              خیلی راضی کننده بود پیچ حتی با اینکه برای دیوار بود داخل چوب سفت فرو رفت و با نیرو 10 نیوتن دیگه کم نیورد که نیرو بالاتر تست کنم.
              تو تست دیوار هم خوب بود با اینکه چکشی نداره بازم خوب سوراخ کرد ولی اگه فقط برای دیوار میخواید حتما چکشی بگیرید
              تو تست سوراخکاری چوب که خیلی راحت
              تو تست آهن با اینکه ورق حدود 3 تا 4 میل بود و (قبلا با دریل رونیکس 1400 وات همین آهن سوراخ میکردم که دقیقا زمان سوراخ کاریش مثل هم بود البته رونیکس داغ میکرد ولی این فقط یکم گرم شد آخر همه تستها ) اصلا کولکتورش جرقه نمیزنه ولی دریل رونیکس جرقه کمی میزنه
              شفتش اصلا تاب نداره و خلاصه بگم من که خیلی راضی بودم
              فیلمها هم به محض کم شدن حجم و آپلود قرار میدم
              ببخشید دست تنها بودم تو فیلمبرداری
              تست فیلم پیچ

فیلم سوراخ چوب

فیلم سوراخکاری آهن 2 مرحله با مته 6 و 8

فیلم سوراخکاری دیوار

https://s17.picofile.com/file/842311...r_new.mkv.html
              سلام مجدد.....
              علی آقا فیلمها را دادم...... بینهایت ممنون برای این که دست تنها و برای بالا بردن آگاهی من
              و دوستان از این برند و مدل دریل پیچگوشتی.... خودتونو انداختید در زحمت.....
              شما و محمد عزیز واقعا وقت میگذارید و روی پستها و جواباتون کار میکنید که من یکی
              خیلی خیلی خجالت میکشم و افتخار میکنم که دوستانی مثل شما دارم.... هنوز زحمتی
              که برای خرید اون منبع دیجیتال کشیدید یادم است که فکر کنم بخواهیم امروز خرید کنیم
              چیزی حدود 6000 تا 7000 قیمت تمام شده آن خواهد بود.... انشا.... بتوان برای شما دو بزرگوار
              جبران کرد....
              علی جان خیلی به نظر من دریل خوبی هست.... نظر محمد عزیز چیست؟ پر قدرت و همه کاره.....
              کمی این کرون در جنس پلاستیک کاور همیشه بی کیفیت بوده و رنگ خوبی ندارد که پوریا جان هم
              به آن اشاره کردند.... اما در کل به نظر من وسیله جیلی خوبی خریدید.... مبارکتون باشه.....تحلیل
              هم بماند با محمد عزیز که استاد ابزار هستند... من نظر ندهم بهتر است.....
              پ.ن: در زمان سوراخ کاری علی جان چند جا نکات ایمنی را رعایت نکردید میزارم پای این که با
              یک دست داشتید سوراخکاری میکردید..... باز هم ممنون...... راستی سر پیچتون خمی کوچک
              داشت به همین دلیل هر کاری میکردید در میداد و به مشکل میخوردید .... این پیچهای چوب زردموجود
              در بازار خیلی خیلی بی کیفیت هستند... پیچهای خارجی MDF که سری بسیار تیز دارند برای پیچ بستن
              بدون سوراخکاری بهتر بوده و یا پیچهای چوب تایوانی تهیه کنید.....
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

بله محمد خان دست شما هم درد نکنه بابت راهنماییتون
                بله مته الماسش از این چینی ها معمولی بود .
                بازم اگه تستی مد نظر هست بگید انجام بدم.
                ممنون از فیلمهای خوبی که تهیه کردید من فکر میکردم روی کاغذ این دریل خوبه باشه اما شما عملش هم نشان دادید که خوب هست کرون هم تا امروز خدمات خوبی داشته البته ایشا الله که اصلا نیاز به خدمات نخواهید داشت.

علی جان خیلی به نظر من دریل خوبی هست.... نظر محمد عزیز چیست؟ پر قدرت و همه کاره.....
                کمی این کرون در جنس پلاستیک کاور همیشه بی کیفیت بوده و رنگ خوبی ندارد که پوریا جان هم
                به آن اشاره کردند.... اما در کل به نظر من وسیله جیلی خوبی خریدید.... مبارکتون باشه.....تحلیل
                هم بماند با محمد عزیز که استاد ابزار هستند... من نظر ندهم بهتر است.....
                .
                بله واقعا از شما و علی خان سپاسگذارم کمک نکرده بودید من که منبع را نخریده بودم با این قیمتهای فعلی هم بعید بود بخرم.

شما لطف دارید من که استاد نیستم .اما از فیلمهایی که علی جان زحمت کشیدند دیگه مشخصه که قدرت لازم را در این ابعاد و این توان موتور داره .
                ولتر

دیدگاه

سلام
                  ارادت
                  برای مصارف غیر دائم و کوتاه مدت موج مربعی هیچ مشکلی نداره من خودم یدونه مربعی 2000وات چینی بی نام و نشان دارم تا 1500واتم ازش کشیدم .اره برقی و دریل و پمپ آب و ......هم بهش وصل کردم راحت کار داده اما اگر قرار به مصرف دائم باشه دیگه موج مربعی فایده نداره
                  این مدل بلک اندکر هم نمی دونم در ایران گران است یا قیمت بین المللی گرانی دارد؟؟؟در هر صورت بلک اندکر سازنده اینورتور نیست فقط از برند خودش استفاده می کنه و در واقع داره پول برندش را می گیره .شما از هزار نفر بپرسید بلک اندکر را میشناشید شاید 10نفر جوابشون مثبت باشه اما بپرسید کارسپا را میشناسید فکر کنم حتی یک نفر از 1000نفر هم نشناسند .بازار هدف بلک اندکر مشتری خانگی و عموم مردمه مشتری کارسپا بازار متخصص ها است که اصلا فرق موج مربع با سینوسی را متوجه بشوند

سینا خان از من پرسیدید بهترین برندهای ابزار برقی ایرانی و چینی من اینها را گفتم سر پیچگوشتی میره دسته ابزار دستی که فکر نکنم dcaاصلا ابزار دستی داشته باشد و همین طور کرون

ابزار دستی برند چینی که الان چیزی خاطرم نیست برند ایرانی هم همین توسن و نوا و.....هستند .البته ابزار دستی بیشتر در کشور ما تایوانی ها طرفدار داره که در صفحات قبلی مارکهای معروفش را مثال زدم

هیوندای تا اونجا که من می دانم تشابه اسمی نیست بلکه جعل کردند برندهایی مثل توسن و رونیکس چون اسم برند مال خودشون هست کسی نمی تونه تقلبیش را بیاره در بازار اما هیوندای چون کلا جعل شده جالبه بدانید تقلبیش اومده تو بازار و در پیجهای ابزار فروشی بانه ای پر از ابزار هیوندای است.

کلا جغجغه به مرور زمان که استفاده میشود دنده هاش ساییده میشه و خراب میشه یا در اثر گشتاور زیاد میشکنه .خلاصه اینطورم نیست که خیلی راحت خراب بشه اما یک پیچ سفت را زیاد نیرو وارد کنید اگر جغجغه ارزان و بی کیفیت باشه احتمال شکستنش خیلی زیاده .من خودم دسته بکس را زیاد بهش فشار آوردم جنسش هم بیخودی بود در کمتر از 10بار استفاده تبدیل شد به زباله و جغجغه شکست

قبلا هم گفتم جغجغه روی پیچگوشتی درسته کاربرد خاصی نداره اما باحاله .پوریا خان هم دوست داره مثل من یکی بخره
                  سلام محمد خان.....
                  بله دقیقا... من هم فکر کردم دیدم بلک اندکر این اینورتر را برای کار ابزار در بیرون و با باتری ماشین طراحی کرده.....
                  برای استفاده کوتاه.... یک دریل را به آن بزنید و چند سوراخ کنید.... البته در مورد موتر AC به نظرم حتی برای مدت
                  کوتاه هم استفاده نشود بهتر است.... بسیار حرارت تولید کرده و سیمپیچها را خراب میکند.... البته این مدلها... مربعی
                  کامل با 50 درصد THD نیست و یک پله اصلاحی برای آن در نظر گرفته شده که حدود 25 تا 30 درصد بیشتر THD ندارد...
                  پس به تجربه من باید عرض کنم زیر چند دقیقه (حال من 10 دقیقه را پیشنهاد میدهم) استفاده نشود و زمانی زیاد برای
                  خنک کردن دستکاه باید قرار داد .... ولی پنکه را هیچوقت به آن متصل نکنید که در 10 دقیقه از کار خواهد افتاد....
                  منابع سوئیچینگ هم بالای 24 ساعت متصل نشود که به آن آسیب میرسد.... هم خازن و هم دیودهای فست آن......
                  پ.ن: بله برندها را زحمت کشیدید معرفی کردید.... این توسن خوب است؟؟؟ نظرتان چیست؟ نوا در این قیمت داریم؟؟؟

پ.ن2: بله ابزار دست باید مینوشتم نه ابزار برقی..... البته خوب شد و برند DCA را هم شناختم... البته قبلا گفته
                  بودید ولی خوب باید به این مرحله میرسیدم و مقایسه برندهای چینی که درکش برایم راحت تر شود....

دیدگاه

ارادت
                    ممنون برای راهنمایی خوبتون من خودم دنبال اینورتور 2000وات سینوسی هستم اما وقتی قیمتها را می بینم .تصمیم می گیرم دیگه دنبالش نباشمدلارم که متاسفانه دوباره رفت سمت 24تومن

من تجربه کار با ابزار دستی توسن را نداشتم با توجه به قیمتش هم نباید ازش انتظار بالایی داشت مخصوصا اون فنر قابل انعطاف را که گذاشتند زیاد گشتاور بالایی تحمل نمی کنه .اما در کل بگم در این رنج قیمت شاید انتخاب خود منم در خرید باشد با توجه به اینکه حداقل 50تومن پول همان فنرش هست
                    ولتر

دیدگاه

سلام
                      470 کدام بود؟؟ لینکش را قرار میدهید؟؟؟ در لیست 470 نبود.....!!!!
                      470 ایه تو لیست خودم بود
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                      It Means
                      TRY AGAIN
                      With More
                      XP
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

470 ایه تو لیست خودم بود
                        https://www.digikala.com/product/dkp-3899964
                        کپی همینو نوا داره کیفیتش بهتر نباشه قطعا بدتر نیست (احتمال زیاد دقیقا یک کیفیت داره) قیمتشم 336تومن
                        دارای 33 سری پیچ گوشتی اضافه شونده ی طول و دسته ی پیچ گوشتی شامل :5 سری پیچ گوشتی دوسو

طراحی این خیلی باحاله تا حالا مشابهش را ندیده بودم

جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۵:۲۱ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰.
                        ولتر

دیدگاه

470 ایه تو لیست خودم بود
                          https://www.digikala.com/product/dkp-3899964
                          میگم .... تمام لیست را نگاه کردم ... نمونه 470 ندیدم......
                          آخه این مدل که قیمت را روی 470 قرار دادند... من برندی نامدار
                          و از کشوری معتبری ندیدم... دلیل گران بودن آن چیست؟؟؟؟
                          شما این برند را میشناسید؟؟؟ مثلا در همین دیجی کالا سر پیچ
                          گوشتی یک برند المانی به فروش میرسد که حدود 450 قیمت دارد....

این هم سوئیسیش..... این مدلها محمد جان فقط برای دریل هستند؟؟
                          یا باید دسته پیچگوشتی را جدا خریداری کرد؟؟؟

دیدگاه

سینا خان باهکو سوئدی هست سویسی نیست .البته باهکو هم برند قدیمی و عالی است و چیزی کم از سویس تولز نداره

کلا تمام این سر پیچگوشتی هایی که من دیدم یک سری محل اتصالشون به دسته پیچ گوشتی کوچک است (مثل همان که به پدرتان هدیه داده بودند)که معروفه به موبایلی یک سری دیگه هم مثل این ستهایی که شما گذاشتید سایز بزرگ و رایج بازار هستند و همه به هم دیگر می خورند یعنی مثلا شما دسته نوا بخرید سر پیچگوشتی بوش و باهکو و اینکو و.........بهش می خوره

پس ست باهکو را بخرید فقط کافیه یدونه دست پیچگوشتی بخرید

پیچگوشتی 470تومنی اینکو را فروشنده دیجی کالا گران میدهد تو نت سرچ کنید 350تومن هم برای فروش گذاشتند
                            ولتر

دیدگاه

ارادت
                              ممنون برای راهنمایی خوبتون من خودم دنبال اینورتور 2000وات سینوسی هستم اما وقتی قیمتها را می بینم .تصمیم می گیرم دیگه دنبالش نباشمدلارم که متاسفانه دوباره رفت سمت 24تومن
                              من تجربه کار با ابزار دستی توسن را نداشتم با توجه به قیمتش هم نباید ازش انتظار بالایی داشت مخصوصا اون فنر قابل انعطاف را که گذاشتند زیاد گشتاور بالایی تحمل نمی کنه .اما در کل بگم در این رنج قیمت شاید انتخاب خود منم در خرید باشد با توجه به اینکه حداقل 50تومن پول همان فنرش هست
                              محمد خان خبر ندارید که 2000 واتش شده 9 میلیون همان مودیفای سین ویو را محکم نگه دارید
                              که اگر از دست برود دیگر جای آن را با 3 میلیون باید پر کنید ... اگر برند باشد که مودیفای 5 میلیون...
                              محمد جان باز حالمو گرفتید.... محمد خان میگویند "ازش انتظار زیادی نداشته باشد" یعنی هیچی دیگه
                              نخری بهتره

دیدگاه

سینا خان باهکو سوئدی هست سویسی نیست .البته باهکو هم برند قدیمی و عالی است و چیزی کم از سویس تولز نداره
                                کلا تمام این سر پیچگوشتی هایی که من دیدم یک سری محل اتصالشون به دسته پیچ گوشتی کوچک است (مثل همان که به پدرتان هدیه داده بودند)که معروفه
                                به موبایلی یک سری دیگه هم مثل این ستهایی که شما گذاشتید سایز بزرگ و رایج بازار هستند و همه به هم دیگر می خورند یعنی مثلا شما دسته نوا بخرید سر
                                پیچگوشتی بوش و باهکو و اینکو و.........بهش می خوره
                                پس ست باهکو را بخرید فقط کافیه یدونه دست پیچگوشتی بخرید
                                پیچگوشتی 470تومنی اینکو را فروشنده دیجی کالا گران میدهد تو نت سرچ کنید 350تومن هم برای فروش گذاشتند
                                اتفاقا در همین مورد میخواستم با شما صحبت کنم.....
                                خلاصه کلام رفتم یک ساعت پیش خانه پدرم .... میدونستم یک پیچگوشتی دوسو سوئیسی داره که هر چی گشتم پیداش
                                نکردم... اما چشمم به این سر پیچگوشتی افتاد و دیدم کیفیتش خوبه... گفتم اگر نمیخواهی برش دارم که ... با خودم
                                آوردم.... در همین فکر بودم که ست آلمانی را بخریم یا سوئدی که پست شما را دیدم.. نظرتان چیست؟ به آنها میخورد؟
                                آهنربای خیلی قوی هم دارد..... کیفیت هم انگار خوب است..... اگر اشتباه نکنم حدود 16 پیش از کانادا در یک پکی که
                                داخلش آچار فرانسه و یک چکش و این بود (با چند ابزار دیگه) آورد که هر کاری کردم مینی آچار فرانسه اونو به من نداد

کدام بهتر است و یا اگر نظرتان چیز دیگری است بفرمایید....

راستی محمد خان این که معرفی کردید و انگار شیائومی هست.... از نظرتون خوب است؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X