دوستان اگر شخصی تجربه ثبت اختراع و مخصوصا تجربه کار الکترونیکی داره، درصورت تمایل جهت همکاری انجام ساخت و ثبت اختراع اعلام حضور کنه
بنده تجربه ثبت اختراع و کار الکترونیکی دارم.
برخی از نکات را در کتاب های الکترونیکی و برخی دیگر را با تجربه عملی یاد گرفته ام و چند عدد پروژه هم ساختم ولی چون قبلا ساخته شده بودند نمی توانستم ثبت شان کنم.ولی برای من خیلی کاربردی هستندو از انها خیلی استفاده میکنم.اما تنها ایرادی که هست سن کمی دارم و برای همین در اکثر پروژه هام به صورت انفرادی کار میکردم چون کسی بخاطر سن کمم بهم اهمیت زیادی نمی داد.اما علاقه زیادی به ساخت یک اختراع جدید و ثبت ان دارم.ولی از نظر هزینه فعلا گزینه مناسبی پیدا نکردم.
برخی از نکات را در کتاب های الکترونیکی و برخی دیگر را با تجربه عملی یاد گرفته ام و چند عدد پروژه هم ساختم ولی چون قبلا ساخته شده بودند نمی توانستم ثبت شان کنم.ولی برای من خیلی کاربردی هستندو از انها خیلی استفاده میکنم.اما تنها ایرادی که هست سن کمی دارم و برای همین در اکثر پروژه هام به صورت انفرادی کار میکردم چون کسی بخاطر سن کمم بهم اهمیت زیادی نمی داد.اما علاقه زیادی به ساخت یک اختراع جدید و ثبت ان دارم.ولی از نظر هزینه فعلا گزینه مناسبی پیدا نکردم.
دانشجو هستید؟
میتونید پیام خصوصی ارسال کنید؟
من نتونستم
درود
اول بطور خلاصه بگو چه چیزی اختراع کردی ؟ یا چه چیزی را میخواهی بسازی ؟ که بعدا به ثبت برسانی. از آن چیزی که در ذهن داری تا آن چیزی که ساخته شده و کار میکند که ارزش ثبت بعنوان اختراع دارد فاصله ای بسیار است که گاهی حتی پیمودنی نیست ، مثلا من ایده ساخت ماشین زمان را دارم که خیلی هم جالب است اما اینکه بشود ساخت و کار کند تا به ثبت برسانمش خوب تا آنجا خیلی راه است. الیته نترس از اینکه ایده ای داری و کسی بخواهد ازت بدزده چون ممکن است اصلا ایده ات یا قبلا ساخته شده یا در عمل ساختنش بسیار دشوار و پر هزینه باشه و در دنیایی که صرفه اقتصادی حرف اول را میزند ممکن است اصلا ساختنش با هزینه ای که میبرد و در نهایت درآمدی که خواهد داشت متناسب نباشد. بی پرده میگویم اگر تحصیلاتی در هر زمینه ای که میخواهید اختراع داشته باشید ندارید تقریبا غیر ممکن است به نتیجه ای برسید جهان حاضر آنقدر در زمینه علم و تکنولوژی پیشرفت داشته و دارد که حتی تحصیلات در هر زمینه ای باید بشدت تخصصی و روی آن موضوع خاص متمرکز باشد تا بتواند به اختراع بینجامد همچنین نیاز به امکانات آزمایشگاهی و سرمایه فراوان دارد. امروزه بسیاری از اختراعات بخصوص در آمریکا از دانشگاهها و توسط دانشجویان و محققان دوره دکترا زیر نظر اساتید و با تعریف و سرمایه شرکتهای بزرگ انجام میشود البته درصد کمی هم از پروژه های کوچک توسط استارت آپ ها و جذب سرمایه های کوچک انجام میگیرد که غالباً آنقدر پیش پا افتاده است که نمیتوان از آن بعنوان اختراع نام برد بلکه بیشتر فعالیت پزوهشی است.
خلاصه بگم بگو چکار میخواهی بکنی و چی در ذهن داری تا بگم میشه یا نه!
دیدگاه