اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هشدار و خیلی دیر متوجه شدن cws نسبت به فعالیت در یوتیوب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هشدار و خیلی دیر متوجه شدن cws نسبت به فعالیت در یوتیوب

خطاب به مدیر سایت cws
    بله مهم ترین مخاطبتون من بودم. من بودم که به علت آگاهی از تضاد ارزشی کامنت های انتقادی در جهت رشد و پیشرفت تون در حوزه خودتون می‌گذاشتم ولی شما انگار خواب بودید. من چندین ساله دارم میگم آقایون نکنید آقایون نکنید همه تون جم بشید یکجا کلید طلایی بدست بیاد
    همه تو دست تون کلید هست ولی یک صندوق گنج بیشتر نیست و یک کلید طلایی متعلق به اون صندوق هست
    بزرگوارا نکنید. فایده نداره. کارتون بیشتر از این چیزی که در میارید ارزش داره نکنین .
    خطاب به هِدرهای کامنیوتی حوزه تعمیرات و برق و الکترونیک که چندین سال متمادی از قبل بهشون خاطر نشان کردم
    محمد جلالی
    غلام رضا درویشی
    حمیدرضا استاد
    افشین نصیریان
    کانال الکتروتکنیک
    آرتامیکرو
    هلوتیک مارکت
    الک مک
    تکنیک میرزانیا
    و غیره و غیره
    پادکست این ویدیو
    جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۲۳:۴۲ ۱۴۰۴/۰۴/۱۵.

قضیه چی هست ؟
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
      قضیه چی هست ؟
      سلام شب بخیر قضیه اینه که
      محتویات بی‌ارزش چند سالیه که داره توی پلتفرم یوتیوب برای خودش جولان میده و محتویات با ارزشی که هم هنر هم نتیجه هم فال هم تماشا و هم کار مفید نمی‌تونه اون ارزش ذاتی خودشو کسب کنه
      محتویاتی میشه گفت سرگرمی محتویات جنسی لهو و لهب تو پلتفرم یوتیوب با درآمد بالایی برای خودش فعالیت می‌کنه
      ولی کسی که سازنده محتویاتی که ارزشمندیه چیزی رو آموزش میده درآمدش نسبت به ارزش که گذاشته
      نمی تونه درامد شایسته ای کسب کنه حتی به اندازه میشه گفت درامد ماهانه یک قانون کار حساب نمیشه بنده محاسبه کردم
      و بنده در قالب انتقاد به هدرهای کامینیوتی یادآور شدم که وقتی این سیستم براتون از فعالیت یوتیوبی جواب نمیده شما دیگه خودتونو بی‌ارزش ندونید بی‌ارزش کار نکنید
      یه جای دیگه از یوتیوپ یا سایتی در قالب دوره یا کلاس پلتفرم آموزشی همدیگر را همراهی کنیم​
      جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۲۱:۵۴ ۱۴۰۴/۰۴/۲۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X