اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پروژه بصورت گروهی (جمع سپاری - crowd funding)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت پروژه بصورت گروهی (جمع سپاری - crowd funding)

سلام دوستان عزیز.

همونطور که اطلاع دارید، توی چند سال اخیر، پروژه‌های اوپن سورس پیشرفت چشمگیری کردن. الان تقریبا هر چیزی یک نسخه‌ی اوپن سورس هم داره. منظورم فقط نرم افزار نیست، بلکه سخت افزار هم همینطوره.

بعنوان مثال حتی قیف آشپزخانه هم از این قضیه مستثنا نیست.

قیف اوپن سورس :
    - فایلها: لینک
    - مقایسه عملکرد با قیف معمولی: لینک

قیف چیز چندان با ارزشی نیست، ولی خوب این جالبه که این یک جورایی قیف هوشمنده و سرعتش از قیف‌های معمولی بیشتره! قیف پر سرعته.

این یک مثال بود، الان محصولات خیلی زیادی هستن که بصورت اوپن سورس در دسترس هستند. از قیف بگیرید تا هر دستگاه دیگری. به نظرم در آینده خودرو و حتی هواپیما اوپن سورس خواهیم دید. البته سورسش به کاربرانش کمک نخواهد کرد ولی به تعمیرکاران و قطعه‌سازان، چرا...

هدف من از زدن این تاپیک این هست که جایی باشه که پروژه‌ی اوپن سورس توش معرفی بشه و با دوستان بیایم رای بگیریم اگر تعداد به مقدار مشخصی رسید، اون پروژه رو بسازیم. البته یک عدد هم میشه ازش ساخت، ولی خوب مثلا اگر بخواهیم ۲۰ عدد بسازیم هزینه به مراتب کمتر میشه. من میخواستم یک پروژه‌ی اوپن سورسی رو که دیده بودم و نام نمی‌برم رو بسازم که دیدم هزینه ساختش برای یک عدد مثلا میشه ۵ میلیون تومن. ولی در تعداد ۲۰ عدد، میشه حدود ۱.۵ میلیون تومن. بعد به نظرم رسید این تاپیک رو بزنم.

برای مثال همین قیف بالا، فایل و سورس و همه چیزش مشخصه، مثلا میایم رای میگیریم، ۱۰ نفر می‌گن ما این رو میخوایم. بعد تقسیم وظایف می‌کنیم، هزینه‌ها رو جمع می‌کنیم و ترجیحا میدیم به دست یک فرد معتمد (هر فردی که جمع تشخیص بده) و شروع به کار می‌کنیم و ۱۰ تا از روش می‌سازیم و بعد از اتمام برای همه ارسال می‌کنیم.

به نظر شما چه چیزی ارزش ساخت داره؟ یعنی چیزی که گران باشه برای خریدن ولی نمونه اوپن‌سورسش موجود باشه و بتونیم از روش بسازیم.
    دقت کنید تاپیک قبلی در مورد اوسیلوسکوپ، در مورد طراحی و سپس ساخت بود که پیش نرفت و متوقف شد.
    ولی این تاپیک فقط در مورد طرح‌هایی هست که کاملا طراحی شدن و قبلا تست هم شدن و طرح کاملشون توی اینترنت موجوده، و میشه به راحتی/سختی ساختشون.

ممنون
    جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۱۴:۳۸ ۱۴۰۴/۰۵/۲۷.

سلام دوست عزیز، ایده‌ی جالبیه و واقعاً نشون‌دهنده‌ی قدرت جامعه و فلسفه‌ی اوپن سورس هست. اینکه بخوایم به صورت گروهی روی ساخت یک محصول اوپن سورس سرمایه‌گذاری و همکاری کنیم، می‌تونه هزینه‌ها رو به شدت کاهش بده و دسترسی به ابزارهای باکیفیت رو برایمون ممکن کنه. برای شروع، پیشنهاد می‌کنم به جای یک محصول خیلی پیچیده، روی یک وسیله‌ی کاربردی ولی با طراحی نسبتاً ساده‌تر که مدارها و فایل‌های ساختش به طور کامل مستند شده (مثل یک منبع تغذیه‌ی آزمایشگاه، یک ریسه‌ی هوشمند RGB یا حتی یک اسپیکر USB) تمرکز کنیم تا هم گروه رو گرد هم بیاریم و هم (فرآیند) همکاری رو با موفقیت تست کنیم.
    و موتورهای BLDC از و site ما دیدن کنید و مجموعه گسترده ما از موتورهای سروو را به صورت آنلاین دریافت کنید.​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samlevy0515 نمایش پست ها

یک وسیله‌ی کاربردی ولی با طراحی نسبتاً ساده‌تر که مدارها و فایل‌های ساختش به طور کامل مستند شده (مثل یک منبع تغذیه‌ی آزمایشگاه، یک ریسه‌ی هوشمند RGB یا حتی یک اسپیکر USB) تمرکز کنیم
      بله منم دقیقا منظورم همین بود که پروژه‌ای که مستند شده و حتما ساخته و تست هم شده رو درست کنیم. یعنی مرحله طراحی مهندسی‌اش کاملا تمام شده باشه و اماده‌ی ساخت باشه.
      این پروژه‌ها کم هم نیستند. در حقیقت زیاد هستن علی الخصوص توی سایتی مثل گیت‌هاب.
      بعنوان مثال، سلف‌سنجی که توسط دوست گرامی HS1386 طراحی شده هم کاملا اوپن‌سورس هست و هم ساخته و تست شده: پروژه سلف سنج دقیق و ارزان با STM8

پانوشت: چقدر جالب، من هم مثل شما سعی می‌کنم نیم‌فاصله‌ها رو توی نوشته‌هام رعایت کنم.
      جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۱۰:۱۰ ۱۴۰۴/۰۶/۰۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X