همکارای ما برای آموزش تعمیرات و کسب درآمد دلاری از قول حلیم افتادن تو دیگی که درآمدش در حد ماهانه قانون کار هم نبود متاسفانه ارزش خلق می کردن ولی معادل ارزش رو دریافت نکرده و ناراضی بودند و حمایت مالی نمی شدند و از الان به بعد احتمال فعالیت شون به حداقل رسیده شد
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خبر : یوتیوب فارسی به گاج رفت ...تموم شد
Collapse
X
-
این آخر آخرا در فصل پاییز پارسال به علت عدم درآمد دهی به یوتیوبرها و شناسایی ip ایران حتی با vpn مشخص بود که یوتیوب داره پریدن ساب اسکرایپ کانال ها و عدم ثبت کامنت ها لایک ها و ویوها و صدها موارد سخت گیرانه پنهان پشت پرده نشان آن بود برای همیشه از ما دور و دست نیافتنی میشه که قابل پیش بینی
بود
ولی ...
《《《《《عدالت رعایت شد》》》》》
محتوای اشغال (دوربین مخفی های ساختگی و مردم آزاری ...ری اکت های الکی و چرت و پرت...بحث های بی هدف و بی نتیجه ...
گیمر و ماینکرفت...موارد لهولهب و جنسی ...میزگرد های سس شر و هزاران موارد دیگه که یک کتاب قطور هزاران صفحه ای بی ارزش را شامل می شود) می ساختند تیلیاردی درآمد داشتند!
تموم شد اره
همکارای ما سال ها تجربه و دانش و حق نشر رو میگذاشتن تعمیرات اصولی آموزش میدادن ارائه میکردن ۰.۰۱ آنها درآمد نداشتن پیش ما گله و شکایت می کردند و ناراضی بودند حالشون خوب نبود چند هِدر اصلی هم از عدم رضایت ویدیو پخش کردن تا شما متوجه موضوع باشید
الان در حال حاضر چراکه همه باهم داریم شرایط یکسان
(در واقع به سطحی از زندگی رسیدیم وقتی (چیزی همانند... اینترنت ...رفاه ...آرامش ...آسایش ...امنیت ...حقوق شهروندی ...حقوق بشری...حق زندگی..هر چیزی که فکر شو بکنی )برای من نیست برای تو نیست وقتی چیزی برای تو نیست برای من هم نیست =اصول عدالت محض) را تجربه می کنیمجدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۶:۴۵ ۱۴۰۵/۰۲/۲۷.
- تشکرها 1
-
چیکار میکنی بردار ؟نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست هااین آخر آخرا در فصل پاییز پارسال به علت عدم درآمد دهی به یوتیوبرها و شناسایی ip ایران حتی با vpn مشخص بود که یوتیوب داره پریدن ساب اسکرایپ کانال ها و عدم ثبت کامنت ها لایک ها و ویوها و صدها موارد سخت گیرانه پنهان پشت پرده نشان آن بود برای همیشه از ما دور و دست نیافتنی میشه که قابل پیش بینی
بود
ولی ...
《《《《《عدالت رعایت شد》》》》》
محتوای اشغال (دوربین مخفی های ساختگی و مردم آزاری ...ری اکت های الکی و چرت و پرت...بحث های بی هدف و بی نتیجه ...
گیمر و ماینکرفت...موارد لهولهب و جنسی ...میزگرد های سس شر و هزاران موارد دیگه که یک کتاب قطور هزاران صفحه ای بی ارزش را شامل می شود) می ساختند تیلیاردی درآمد داشتند!
تموم شد اره
همکارای ما تجربه و دانش و حق نشر رو میگذاشتن ارائه میکردن ۰.۰۱ شما درآمد نداشتن پیش ما گله و شکایت می کردند و ناراضی بودند حالشون خوب نبود چند هِدر اصلی هم از عدم رضایت ویدیو پخش کردن تا شما متوجه موضوع باشید
الان در حال حاضر چراکه همه باهم داریم شرایط یکسان
(وقتی چیزی برای من نیست برای تو نیست وقتی چیزی برای تو نیست برای من نیست =اصول عدالت محض) را تجربه می کنیم
یا چی میگی.....
دیدگاه
-
از جهنم میگمنوشته اصلی توسط الکترونیک مبتدی...... نمایش پست ها
چیکار میکنی بردار ؟
یا چی میگی.....
دارم جهنمی برامون ساختن رو تماشا میکنم
دیدگاه

_l2ik.jpeg)
دیدگاه