اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه حل برای دانلود دیتاشیت چیست؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه حل برای دانلود دیتاشیت چیست؟؟؟؟؟

سلام
    کسی میدونه تو این اوضاع اینترنت چجوری میشه دیتاشیت قطعات مورد نظر رو دانلود کرد
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها
    سلام
    فعلا تنها راهی که میشه تصور کرد سرچ تو سایت فروشگاها ی داخلی مثل جوان الکترونیک،لیون الکترونیک،همین ecaو.... است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid.mm نمایش پست ها

فعلا تنها راهی که میشه تصور کرد سرچ تو سایت فروشگاها ی داخلی مثل جوان الکترونیک،لیون الکترونیک،همین ecaو.... است.
      سلام یک بار فوت پرینت یک قطعه ای رو از یکی از همین سایت ها استفاده کردم که درست نبود کار خراب شد
      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام دوستان من دیتا شیت یه ماسفت رو میخوام برام خیلی حیاتیه میتونید بهم کمک کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Kakhk6210 نمایش پست ها
          سلام دوستان من دیتا شیت یه ماسفت رو میخوام برام خیلی حیاتیه میتونید بهم کمک کنید؟
          از هوش مصنوعی دیپ سیک استفاده کنید چون به منابع بین‌المللی دسترسی داره
          به احتمال خیلی بالا اطلاعات صحیحی میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Kakhk6210 نمایش پست ها
            ماسفت رو بگو من یه پک pdf دیتاشیت ماسفت دارم، نگاه کنم ببینم هست یا نه
            فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

????
              : [
              بدون اینترنت نمی تونم چیزی تعمیرکنم کارام بدجور بهم خورده کار سرم هوار شده ولی نمی تونم کاری انجام بدم لعنت ..
              یا لعنتیل لعنت
              جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۴:۰۹ ۱۴۰۵/۰۲/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها
                سلام
                دوست عزیز میلیونها دیتاشت را از اینجا میتوانید دانلود کنید

جستجو و دانلود دیتاشیت قطعات الکترونیکی مانند آی‌سی، مقاومت، سنسور، خازن و دیود در ISEE – بیش از ۲.۶ میلیون دیتاشیت
                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

تاپیک مشابه :

در شرایط حال حاضر با توجه به قطع شدن اینترنت و اینکه معلوم نیست کی وصل بشود. اگر سایت یا منبعی میشناسید که بشود ازش دیتاشیت دانلود کرد یا هر وبسایتی که مربوط به الکترونیک هست لطفا معرفی کنید =================================== جستجوگر ذره بین Www.zarebin.ir (https://Www.zarebin.ir) =================================== جستجوگر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X