اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب بین تیپاکس یا پست برای خرید قطعات الکترونیکی با ارزش و شکستنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب بین تیپاکس یا پست برای خرید قطعات الکترونیکی با ارزش و شکستنی

سلام به همگی دوستان.
    من. برای چندین پروژه و در کل تکمیل کارگاه خودم, به یک حد زیادی قطعات الکترونیکی برای خرید از eca انتخاب کردم.
    سوالی که داشتم این بود که آیا بهتر است از پست استفاده کنم یا تیپاکس؟
    مقدار زمانی که برای تحویل طول میکشه برام مهم نیست. ولی خیلی برام مهمه که هیچی خراب یا شکسته نباشه. برای مثال نمایشگر و ابزار های مهم شکننده مانند میکرو کنترلر. ماژول های مختلف و بقیه چیز ها. و چیزی که هست اینه که قیمت قطعاتم هم از سقف بیمه پست و هم از سقف بیمه تیپاکس بالا می زنه پس دوست داشتم همچی سالم باشه.
    و اینکه اگه میشه سرویسی رو به پیشنهاد بدید که بسته ها رو باز و پاره نکنن. یکی از دوستانم تجربه داشتن که وقتی خرید اینترنتی کردن بسته باز شده و حتی یک بخشی از بستشون گم شده و با چسب نواری دوباره تلاش کردن بسته رو ببندن.
    ببخشید اگه داخل تاپیک نامناسب گذاشتم.
    ممنون.
    جدیدترین ویرایش توسط KaiserKatz; 2026/04/29, 15:06.

نوشته اصلی توسط KaiserKatz نمایش پست ها
    سلام به همگی دوستان.
    من. برای چندین پروژه و در کل تکمیل کارگاه خودم, به یک حد زیادی قطعات الکترونیکی برای خرید از eca انتخاب کردم.
    سوالی که داشتم این بود که آیا بهتر است از پست استفاده کنم یا تیپاکس؟
    مقدار زمانی که برای تحویل طول میکشه برام مهم نیست. ولی خیلی برام مهمه که هیچی خراب یا شکسته نباشه. برای مثال نمایشگر و ابزار های مهم شکننده مانند میکرو کنترلر. ماژول های مختلف و بقیه چیز ها. و چیزی که هست اینه که قیمت قطعاتم هم از سقف بیمه پست و هم از سقف بیمه تیپاکس بالا می زنه پس دوست داشتم همچی سالم باشه.
    و اینکه اگه میشه سرویسی رو به پیشنهاد بدید که بسته ها رو باز و پاره نکنن. یکی از دوستانم تجربه داشتن که وقتی خرید اینترنتی کردن بسته باز شده و حتی یک بخشی از بستشون گم شده و با چسب نواری دوباره تلاش کردن بسته رو ببندن.
    ببخشید اگه داخل تاپیک نامناسب گذاشتم.
    ممنون.
    با سلام،
    پست پیشتاز رو برای کالا های حساس چندان پیشنهاد نمیکنم ، بار ها برای خودم پیش اومده که بسته بر اثر فشار خارجی تغییر شکل داده بوده.
    در عوض بهتره از پست ویژه/اکسپرس استفاده کنید که شخصا تا حالا تجربه منفی ازش نداشتم، هرچند که مقداری گرونتر هست و البته تا آخرین باری که چک کردم فروشگاه ECA ازش پشتیبانی نمیکنه.
    تیپاکس هم شرکت شخصی هست و عملکردش تا حد زیادی وابسته به عملکرد کارکنان مبدا و مقصد هست ، معمولا عملکرد خوبی داره اما ضمانتی نیست !

دیدگاه

ممنونم از جواب دادن

دیدگاه

سلام
        به نظرم نحوه بسته بندی از انتخاب بین پست یا تیپاکس مهمتره

طبق تجربه چندبار خریدم بسته بندی eca مناسب بود و خرابی نداشتم
        ارسال با پست

دیدگاه

با سلام
          صرف نظر از بسته بندی داخلی که خوبه و فقط گاهی اوقات مشکلات ریز داشت، پ-ست نوع پی-شتاز فعال بود که کمی بسته را دفرمه یا گاهی اوقات پاره شده تحویل میداد و ما-مورش از روشها و حرفهای مختلف برای توجیه ان استفاده میکرد تا مرجوع نکند حتی متمایل بود خودش بسته مردم را باز کند و محتویات آن را ببیند و کارشناسی کند تحویل دهد!!!!!!!!! یا هزار مسخره بازی دیگر و الگوی ناکارامدی؛
          تجربه تی-پاکس هم مناسب نبود و بسته را دفرمه یا خراب میکرد و توجیهش بیمه بود و هزار بروکراسی و قیمتش هم بالا.
          شرکتهای خصوصی دیگر هم هستند مثلا قطعات حساس حتی بیرون از حوزه مورد بحث یا بردهای بزرگ را با پیشنهاد فروشنده و تجربه ما فعلا چ.اپار نهایتا سالم تر تحویل میداد و در مواردی باور نکردنی هزینه آن از پست پیشتاز هم به صرفه تر بود و زمان تحویل آن هم کمتر.. البته مثل مامور پ-ست بسته را تا هر مقصد نهایی خارج از محدوده ترددش نمیبرد.
          اگر از این دی-جی-گاران هم خدایی نکرده قیمت نامناسب بخری که با اسکادران اختصاصی خودش و ماشین های مدل بالا میفرستادند انعام و این مسخره بازی های گداگونه هم نمیخواستند حتی برای مرجوعی هم خودشان مراجعه میکردند بدون هزینه؛
          در مورد مرجوعی هم در موارد محدودی که پیش امد برخی فروشگاه‌های اینترنتی خوبتر عمل میکنند و حتی هزینه پ-ست مرجوعی را هم مسترد میکنند که.................................... روی تجربه خرید مشتری تاثیر میگذارد؛ و البته نحوه سرشکن‌کردن هزینه جمع آوری و بسته بندی و ارسال.
          پس از تایید کیفیت بسته بندی باید ببینید منطقه شما کدوم سرویس اوضاع بهتری دارد و با احترام با بسته های شما و البته خود شما برخورد میکنند؛
          همیشه هم اشکال از سر خط نیست؛
          جدیدترین ویرایش توسط unicode; 2026/04/30, 14:11.

دیدگاه

ممنون بابت همکاریتون. خواستم بدونم میشه رفت خود دفتر eca و بسته رو گرفت؟ چون به تبریز نزدیک هستم و نسبتا تعداد قطعات زیاده. اگه بشه خیلی خوب میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X