دوستان من می خوام برای خرید برد آموزشی fpga یه سر برم تهران از دوستان تهرانی آدرس دقیق خرید اقلام مربوط به آموزش و یادگیری fpga رو می دونه ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راهنمایی در خرید اقلام یادگیری fpga
Collapse
X
-
با سلام و احترامنوشته اصلی توسط AMIN GHAFFARI نمایش پست هادوستان من می خوام برای خرید برد آموزشی fpga یه سر برم تهران از دوستان تهرانی آدرس دقیق خرید اقلام مربوط به آموزش و یادگیری fpga رو می دونه ؟
برای شروع، از انواع ارزانترین بوردهای موجود که کارآیی قابل قبولی هم دارند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) برد توسعه XILINX SPARTAN 6 با تراشه XC6SLX9
2) برد توسعه Tang Nano 9K FPGA
از لحاظ قدرت و کارآیی تقریبا در یک رده هستند،
برد XILINX معروفتره و اطلاعات فنی ازش بیشتره ولی نیاز به خرید یک پروگرامر هم براش خواهید داشت،
برد تانگو از طریق پورت USB خودش قابل پروگرام هست.
موفق باشید.
- تشکرها 1
-
ممنون از راهنماییتون ولی من نمی خوام خودم رو درگیر ise کنم و می خوام از ابتدا با vivado شروع به یادگیری کنم ، بردهای مبتنی بر اسپارتان 7 به بالا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ دسته دوم و ارزونش کجا گیر میاد ؟نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
با سلام و احترام
برای شروع، از انواع ارزانترین بوردهای موجود که کارآیی قابل قبولی هم دارند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) برد توسعه XILINX SPARTAN 6 با تراشه XC6SLX9
2) برد توسعه Tang Nano 9K FPGA
از لحاظ قدرت و کارآیی تقریبا در یک رده هستند،
برد XILINX معروفتره و اطلاعات فنی ازش بیشتره ولی نیاز به خرید یک پروگرامر هم براش خواهید داشت،
برد تانگو از طریق پورت USB خودش قابل پروگرام هست.
موفق باشید.
خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.[hr]
دیدگاه
-
با سلام مجددنوشته اصلی توسط AMIN GHAFFARI نمایش پست ها
ممنون از راهنماییتون ولی من نمی خوام خودم رو درگیر ise کنم و می خوام از ابتدا با vivado شروع به یادگیری کنم ، بردهای مبتنی بر اسپارتان 7 به بالا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ دسته دوم و ارزونش کجا گیر میاد ؟
بردهای سری 7 را هم اگر در گوگل بگردید در بعضی شرکتها و فروشگاههای تخصصی پیدا خواهید کرد،
در مورد برد کارکرده هم بهتره قبل از رفتن به تهران شماره چند تا از این شرکتها را پیدا کنید و باهاشون تماس بگیرید و از برآیند صحبتها احتمالا به نتایجی خواهید رسید.
بعضی شرکتها هم هستند که بورد مورد نظر خودتان را برایتان وارد میکنند. چون به دلیل عدم استفاده عمومی ممکنه بعضی مدلها موجود نباشه.
به هر حال بهتره قبلش، سایتهای فروش خارجی رو بگردید و حدود قیمتهای دلاری اونها را در بیارید تا هنگام خرید دید بهتری از حدود قیمت منطقی هر برد داشته باشید.
موفق باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
ممنون من دقیقا کارایی که شما فرمودین انجام دادم متاسفانه قیمت ها فضاییه ، تهران همون خیابان جمهوری میشه خود آی سی های fpga یا بردهای آموزشیش رو پیدا کرد شما تجربه ای در این مورد دارین ؟نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
با سلام مجدد
بردهای سری 7 را هم اگر در گوگل بگردید در بعضی شرکتها و فروشگاههای تخصصی پیدا خواهید کرد،
در مورد برد کارکرده هم بهتره قبل از رفتن به تهران شماره چند تا از این شرکتها را پیدا کنید و باهاشون تماس بگیرید و از برآیند صحبتها احتمالا به نتایجی خواهید رسید.
بعضی شرکتها هم هستند که بورد مورد نظر خودتان را برایتان وارد میکنند. چون به دلیل عدم استفاده عمومی ممکنه بعضی مدلها موجود نباشه.
به هر حال بهتره قبلش، سایتهای فروش خارجی رو بگردید و حدود قیمتهای دلاری اونها را در بیارید تا هنگام خرید دید بهتری از حدود قیمت منطقی هر برد داشته باشید.
موفق باشید.خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.[hr]
دیدگاه
-
با سلام مجددنوشته اصلی توسط AMIN GHAFFARI نمایش پست هاممنون من دقیقا کارایی که شما فرمودین انجام دادم متاسفانه قیمت ها فضاییه ، تهران همون خیابان جمهوری میشه خود آی سی های fpga یا بردهای آموزشیش رو پیدا کرد شما تجربه ای در این مورد دارین ؟
نمونه های زیر رو یه نگاه بندازید. البته من خودم تجربه خاصی با XILINX ندارم، کمی با همان TANG NANO سروکله زده ام، تنها در حد آشنایی و نه کار حرفه ایی.
1) PX7AM02
2) Xilinx FPGA XC7S15-1FTGB196C
شاید همینها برای آشنایی و تجربه اولیه خوب باشه.
جهت اطلاع، اینها فقط نتیجه جستجوی در گوگل هست و شخصا هیچ تجربه کاری با این شرکتها نداشته ام.جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۲۰:۳۵ ۱۴۰۵/۰۴/۱۷.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
آقا دمت گرم مورد دومی خیلی جذاب به نظر می رسه تقریبا برای ابتدای کار عالیهنوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
با سلام مجدد
نمونه های زیر رو یه نگاه بندازید. البته من خودم تجربه خاصی با XILINX ندارم، کمی با همان TANG NANO سروکله زده ام، تنها در حد آشنایی و نه کار حرفه ایی.
1) PX7AM02
2) Xilinx FPGA XC7S15-1FTGB196C
شاید همینها برای آشنایی و تجربه اولیه خوب باشه.
جهت اطلاع، اینها فقط نتیجه جستجوی در گوگل هست و شخصا هیچ تجربه کاری با این شرکتها نداشته ام.خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.[hr]
دیدگاه

دیدگاه