اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پارازیت بلای جانمان شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پارازیت بلای جانمان شده

با سلام
    اینجا در شرق تهران که من زندگی میکنم مدت یک ماه است که پارازیت به حدی شدت گرفته که اثر آن نه تنها بر شبکه های ماهواره ای که بر روح و روان ما نیز محسوس است.قبلا یک ساعت وصل و یک ساعت قطع میشد حالا 50 دقیقه وصل و 10 دقیقه قطع است آن هم به گونه ای که هیچ شبکه ای قابل دریافت نیست بعضا آنتن موبایل و ارتباط آن هم روی پشت بام از دست میرود.خود ما هم هر روز سردرد داریم و احساس برافروختگی و بیقراری میکنیم.نمیدانم چند شبکه خبری چرت و پرت گو که از جانب مردم هم مقبولیتی ندارند اینقدر باعث ترس و واهمه هستند که با چنین شدتی این امواج ارسال میشوند.هیچکس هم که پاسخگو نیست.اصلا انگار یادشان رفته اینجا چه خبر است.اینجا مطرح کردم اقلا جایی عنوان شود.

دوستان همراه حتماً پیگیر سری مقالات رادیو اماتوری که با زحمات یکی از دوستان علاقه‌مند تهیه می­شود هستند. این سری نوشته­ ها مرا به یاد مقاله‌های ویژه­ نامه مجله علم الکترونیک سال 1365 انداخت و حس من را واداشت تا این مقاله را عیناً برای مطالعه همراهان بیاورم. ضمن این تذکر که اولاً این نوشته ترجمه خانم شنگرف فام است و ثانیاً هدف بنده فقط مطالعه علمی و فنی این مقاله است نه موارد مطرح شده دیگر در نوشته....

.در این مقاله می خواهیم درباره دارکوب بی پر و بال یا داستان امواجی مرموز از ریگا صحبت کنیم!​
    .
    طول یک دهه یا شاید کمی بیشتر رادیو آماتورها گرفتار ضربان های امواج تداخلی مرموزی هستند. با جهت‌یابی نشان داده شده که این پالس های پرانرژی از شهر ریگا پایتخت یکی از جماهیر شوروی درکنار دریای بالتیک نشأت می‌گیرد. به عقیده شنوندگان دائمی امواج کوتاه (که در اروپا و آمریکا یک سرگرمی محسوب می‌شود) صدای خاص این امواج شبیه صدای کوبیدن پتک است.

این اشخاص نام جالبی بر آن نهاده‌اند، دارکوب!

فرکانس­ هایی که توسط ایستگاه­ های رسمی سخن‌پراکنی در طول امواج کوتاه مورد استفاده قرار دارند عموماً در محدوده بین 4.5 تا 30 مگاهرتز جای گرفته­ اند. اغلب ایستگاه‌ها در باندهایی بین دو محدوده مذکور به کار مشغول‌اند که معمولاً به وسیله طول موجشان معرفی می‌گردند. این طول موج‌ها معمولاً عبارت‌اند از 11,13,16,19,25,31,41,49,60 متر.

از سوی دیگر اغلب مشتاقان هواپیما و مخابرات رادیویی مربوطه، عمدتاً از گام پایینی این امواج یعنی فرکانس‌های بین 1.6 و 4.4 مگاهرتز استفاده به عمل می‌آورند. برای مخابرات آماتوری با مدولاسیون AM این محدوده هنوز پایین­ ترین باند مجاز به شمار می‌رود.

آغاز داستان ما به اوایل سال 1976 برمی­‌گردد، هنگامی­ که اولین تداخل سنگین و شدید در اروپا و آمریکای شمالی بروز کرد و باعث آشوب در طیف فرکانس از 3 تا 30 مگاهرتز شد. در اغلب حالات آثار این تداخل فوق‌العاده عظیم بود به شکلی که مخابرات بین‌المللی در فرکانس‌­های ذکر شده تحت‌الشعاع قرار گرفته و به کلی محو گردید. دوره‌­های زمانی این آشوب رادیویی از چند دقیقه تا چندین ساعت متغیر بود.
    ​
    جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۴:۲۵ ۱۴۰۵/۰۵/۲۷.

دیدگاه

آنچه ذکر شد خیلی پیش از آن که گروه‌­های ردیاب کشورهای غربی موفق به کشف منشاء آن شوند اتفاق افتاد و هنگامی که اینان مبداء امواج را یافتند باران اعتراض بود که از سوی انگلستان، آمریکا، کانادا و چندین کشور دیگر بر مسکو باریدن گرفت. ابتدا چنین به نظر رسید که حرکت‌­های دیپلماتیک اثری برجای گذارده است. سپس ناگهان به موازات پایان سال 1976 شوروی­‌ها تصدیق کردند که راهبری تجربیاتی را به عهده داشته­‌اند که سبب بروز چنین اختلالاتی شد.

چنانچه انتظار مي‌رفت شوروي‌ها ماهيت آزمايشات خود را فاش نساختند، اما موافقت نمودند تا اينگونه مخابرات خود را در دوره‌هاي زماني كوتاه‌تری انجام دهند.​

دیدگاه

کنترل فکر؟
        هر چه فرکانس یک موج رادیویی پایین‌­تر باشد، طول موج آن بزرگتر است.

براساس آزمایشات و تجربیات امواجی که با فرکانس برابر چند هرتز نوسان می­‌کنند دارای طول موجی مشابه طول موج طبیعی سیاره زمین هستند پس هرگاه موجی دقیقا برگرد زمین منطبق گردد، رزونانس یا تشدید فوق‌­العاده عظیمی خواهد یافت و بنابراین قادر به پیمودن فواصل بسیار بعید می‌­گردد. این پدیده را خاصیت تشدید شومن (Schumann Resonance) می‌­خوانند و آن فرکانسی است که تحت آن سیاره زمین توسط انرژی الکتریکی تشدید می‌­گردد.

چندی پیش گزارش شده بود که شوروی‌­ها سفارت آمریکا در مسکو را با امواج مایکروویو پرانرژی بمباران نمودند که در نتیجه افراد سفارت دچار بیماری شدند و برخی نیز درگذشتند!

برخی می‌­گفتند که هدف شوروی­‌ها از این کار کنترل فکر افراد سفارت بوده است و حال نیز آیا تجربیات دارکوب مقدمه‌ه­ایی بر چنین کنترلی نیست؟

در میان تمام احتمالات موجود، به علت خارج بودن اغلب ما ازدایره سیاست و اطلاعات دولتی، برای این احتمال پاسخ قانع‌­کننده نداریم. اما فقط نکته‌ه­ایی را خاطرنشان می‌­سازیم و آن یکسان بودن محدوده فرکانسی امواج شومن و امواج مغز انسان است.​

دیدگاه

بدون هیچ اغراق یا شبهه­‌ای دارکوب پرقدرت­‌ترین فرستنده سیاره ماست!...

تصور دانشمندان بر آن است که مجموعه­ ای از فرستنده‌ها دارکوب را می­سازند که به طور متوسط هر یک 50 مگاوات انرژی رادیویی را در فضا پخش می­کند. هریک از فرستنده‌های دارکوب این توان ثابت رادیویی را در باندی به پهنای 200 کیلوهرتز تولید می‌کنند. برای اینکه تجسمی از این ارقام داشته باشید فقط بیان این نکته کافیست که پرقدرت‌ترین ایستگاه رادیویی BBC دارای قدرت خروجی فلاکت باری معادل ۲۵۰ / ۱ قدرت دارکوب یا به عبارت دیگر 200 کیلو وات است!.....
          .(اما اکنون و در حال حاضر قدرت
          فرستنده رادیویی BBC به یک مگا وات افزایش یافته است )

با استفاده از مدار میوتینگ muting می‌­توان روی باند دارکوب کار مخابراتی انجام داد. بدین معنی که در فواصل ضربان‌­های پرانرژی آن عمل ارسال و دریافت را به انجام رساند. اما متاسفانه در برابر این راه‌حل هوشمندانه مانع کوچکی وجود دارد، اگر دارکوب تصمیم بگیرد (که غالبا می‌­گیرد) تا امواج خود را به صورت پیوسته منتشر کند، آن‌وقت مدار میوتینگ همان‌قدر برای بی‌سیم چی مفید است که یک اتومبیل خوب برای یک ماهی سفید! در این حالت تمامی مخابرات در باند مذکور بوسیله دارکوب جارو می‌­شود.​

دیدگاه

اگر چه نقل قول مقالات دهه های گذشته از نظر اطلاعات عمومی بسیار خوب بودند ولی چاره مشکلات این کاربر smartee​ را نمیکنند.
            دوست عزیز جناب smartee​ شما باید چیزی شبیه قفس فارادی در منزل درست کنید تا از آثار ناشی از این پارازیتهای سنگین جان سالم به در ببرید شاکله آنهم این است که کل دیوارها و پنجره ها ( و اگر در طبقه آخر قرار دارید پشت بام را از داخل یا خارج با توری سیمی پوشش داده و این توری را به یک سیم زمین(Earth) خوب متصل کنید البته میدانم ممکن است عملی نباشد ولی به نظرم تنها راه است حتی میتوانید یک اتاق را با توری پوشش دهید و بیشتر اوقات و بخصوص هنگام خواب را در آن اتاق اقامت داشته باشید.

دیدگاه

با سلام و تشکر از مطالب و راهکارهای ارسالی
              اینجانب بر حسب علاقه کارهای مربوط به تنظیم دیش را خودم انجام میدهم ، گاها برای همسایه ها هم.چندین بار در طول این دو سه ماه با وسایل کامل به پشت بام رفتم و هر میلیمتر روی بام را چک کردم ، پشت دیوار ، پشت کولر و ... ولی هر بار بدون موفقیت و با ناکامی برگشتم.پارازیت این سری که احتمالا از دکل محترم واقع در پارک در کوچه کناری ارسال میشود واقعا نوبر است.من که نمیدانم چه دعایی برای عاملان آن باید کرد چون واقعا جز دعا کاری از من بر نمیآید.با قفس فارادی موافق هستم و احتمالا ساختمانهای آینده همانگونه که عایقهای حرارتی و صوتی هم اکنون جزو ملزومات آن است ، باید به قفس فارادی برای مصون ماندن از امواج هم مجهز شوند.
              اما اینکه دولتی برای هر هدفی که دارد به اینصورت سلامتی شهروندان را به خطر بیاندازد چیزی است که تاریخ باید در مورد آن قضاوت کند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X