اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت معظم مخابرات ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شرکت معظم مخابرات ایران

با سلام شاید بیش از 50 سال است مشترک این شرکت هستم و فکر میکنم تنها شرکت ارایه دهنده تلفن ثابت است.هر کسی که با خط تلفن در ارتباط بوده درگیر مسایل مربوط به آن شامل تلفن و اینترنت و پاسخگویی و پیگیری و کیفیت و ... بوده و هدف بیان آنها نیست چون همه واقعیت را دیده اند و میدانند.
    وقتی اینترنت دایال آپ آمد منطقه مخابراتی ما آخرین منطقه ای بود که تلفنهای آنالوگ (6 شماره ای) را همچنان سفت و سخت نگه داشته بود و امکان اینترنت دایال آپ هم نداشت شاید بیش از یکسال و نیم بود همه تهران اینترنت داشتند ولی شرق تهران همچنان مردم منتظر بودند.
    بعد هم که اینترنت adsl آمد حق گرفتن سرعت 512kb را نداشتی ، حالا شاید خنده تان بگیرد ولی ما اینها را گذرانده ایم.رفتم یک خط خریدیم به نام خودم سال 80 مبلغ 100 هزار تومان هم به عنوان حق اشتراک گرفتند تا با مدرک فوق لیسانس به ما سرعت 512 بدهند.تا هم اکنون به عناوین مختلف بهای خدمات را افزایش و کیفیت را کاهش دادند ، آبونمان برای خطی که بهای اینترنت را جداگانه میدهی و از تلفن استفاده نمیکنی برقرار و هر دوره اضافه شد.به هر شگردی انگار من هالو هستم ، دست تو جیب آدم میکنند ، فلان دقیقه مکالمه درون شبکه رایگان و ...
    در جریانات اخیر منتظر پایان دوره قرارداد بودم تا به کل خط را جمع آوری کنم که دیدم با کمال پررویی یک ماه به مدت اشتراک پس پرداخت اینجانب اضافه و بهای آنرا هم روی قبض دریافت کردند(اصافه بر دوره قرارداد) بدون کوچکترین خبررسانی و با اینترنتی که کیفیت آنرا همه دیدیم.
    به هر حال یک روز وقت گذاشته و به مرکز مراجعه کردم دیدم آدرس امور مشترکین را به جایی دیگر که هیچ ربطی به محل ما ندارد منتقل کردند تا کسی حوصله مراجعه نداشته باشد.تاکسی گرفتم رفتم دیدم همه ناراضی گاهی صدای یکی از یک طرف بلند میشد و بد و بیراه میگفت خلاصه نوبت ما شد و خط را جمع کردم طرف شماره شبا گرفت گفت مبلغ ودیعه را برمیگردانیم (دو ماه است که آنرا هم نداده اند و هنوز ودیعه های تلفن ثابت و همراه و کارکرد آن در این چند دهه در هاله ای از ابهام است) توجه کنید سال 80 تا به حال همان مبلغ را هم برنمیگردانند. بروید بخوانید اخبار مربوط به این شرکت و حضور آن در بورس و ... را.به خانه که رسیدم بلافاصله خط قطع شده بود (سرعت عمل را ببینید).از شر این شرکت و آزار و پیامکهای تحقیر آمیز و کیفیت و پاسخگویی آن راحت شدم.
    با اینترنت موبایل و یک بسته بر حسب نیازم کارم راه میافتد.
    واقعا برای این شرکت با این سابقه متاسفم که اینچنین کارنامه و خاطره ای در ذهن مشترکینش باقی گذاشته.
    روی سخنم با کسانی که چنین سرویسهایی دارند و استفاده ای هم نمیکنند و فقط به خاطر تنبلی آنرا قطع نمیکنند است ، تنها کاری که میشود در مقابل این اقدامات کرد مراجعه و جمع آوری خط است لطفا همت کنید یک نصف روز وقت بگذارید و اقدام کنید.شاید تلنگری باشد برای مدیران محترم که در خدمات خود تجدید نظری کنند.

با سلام
    کلا خدمات در کشور ما طنزه، بخصوص اگه از طرف دولت باشه.
    تا میتونن جیب مردم رو می زنن، و چون سیستم انحصاریه دستتون هم به جایی بند نیست.
    چند سال پیش بزور تلفن خونه رو فیبر نوری کردن و چند میلیون تومن بابت مودم و کابل کشی و راه اندازی هزینه کردم. بعد گفتن اینترنت پر سرعت تانوما ( یه همچین چیزی) با سرعت 100 مگ هم میدیم.
    ثبت نام کردم و بالاخره اینترنت 60 گیگ ماهانه وصل شد، اما سرعتش حدود 2 مگ بود!
    بعد از کلی داستان و چندین بار اومدن و رفتن نصاب مخابرات، سرعت رسید به حدود 50 مگ.
    به نصاب گفتم مگه نگفته بودین 100 مگ؟ گفت پنجاه مگ هم خوبه دیگه! گفتم آره، ولی شما پول سرعت 100 مگ رو از ما میگیرین.
    انقدر بهونه آورد که بیخیال سرعت شدم و به همون رضایت دادم.
    چون استفادۀ خاصی از اینترنت نداشتیم تصور می کردم حداقل تا آخر ماه خیالمون از اینترنت راحته.
    اما هر ماه حدود بیستم پیامک می اومد 85 درصد حجم اینترنت شما مصرف شده!
    گفتم شاید داره هک میشه، سر ماه رفتم تو تنظیمات مودم، وای فای رو کلا قطع کردم. با لن هم چیزی بهش وصل نبود. باز حدود بیستم همون پیامک اومد.
    دیدم رسما دارن از مردم دزدی میکنن. دیگه پولش رو پرداخت نکردم تا قطع شد.
    الانم هر چندماه یه بار پیامک میاد بدهی تون رو پرداخت کنین تا اینترنتتون وصل بشه، منم میگم باشه، منتظر باشین.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

دوست عزیز وضعیت نابسامان سرویس دهی این شرکت را همه میدانیم و آزار و اذیت مربوطه را.فقط وضعیت ودیعه مردم نزد این شرکت را که 20 سال است فراموش شده ذکر میکنم هنوز منابع آن موجود است بروید مطالعه بفرمایید تا آگاه شوید سال 86 که این شرکت میزان دارایی خود را به سازمان بورس جهت عرضه سهام اعلام کرد میزان ودیعه 50 میلیون مشترک آن بالغ بر 5600 میلیارد تومان بود که 40 درصد دارایی کل این شرکت را تشکیل میداد.این یعنی پولی که از من و شما گرفتند به عنوان امانت.با این پول تا به حال کار کردند خودتان حساب بفرمایید چه میزانی شده آنموقع خیلی از عزیزان به دنیا نیامده بودند.هر چند سال هم یه خبری در یک روزنامه ای منتشر میشد بدون پاسخ میماند.حالا هم که اصلا کسی نمیداند چه خبر است.تا چند وقت دیگر کلیه خطوط مسی جمع آوری و با فیبر نوری جایگزین خواهد شد خیلی از مناطق انجام شده است.در مورد وضعیت خدمات این شرکتها کاری نمیتوانیم بکنیم ولی لااقل خط تلفن بلااستفاده خود را میتوانیم قطع کنیم و جلوی سوءاستفاده بیشتر را بگیریم و با کمی صرفه جویی در استفاده از اینترنت و خویشتنداری در استفاده از محتوای بی محتوای شبکه های اجتماعی و مزخرفاتی از این قبیل لا اقل وقت و انرژی و سرمایه را به هدر ندهیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X