اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

نوشته اصلی توسط ahvaz_iranam
    دوست عزیز اینجا از معادلات نمیخوایم از اهنربا در سیم پیچ ها نیرو الکتریکی بگیریم که بخوایم از معادلات ماکسول استفاده کنیم بلکه نیرو مکانیکی میگیرم از انرژی اهنربا سپس الکتریکی البته یه اشاراتی میتونی تو ترمودینامیک جیمز کلرک ماکسول گیری بیاری
    پس معلومه شما از معادلات ماکسول و فیزیک چیزی نمی دونی.
    نیوری مکانیکی هم با همین معادلات محاسبه می شه.
    محاسبه نیروی مکانیکی حاصل از میدان 2 قطبی های مغناطیسی با روش کار مجازی قابل محاسبست.
    انرژی خیلی زیاد هم آهن ربا نداره.

من از شما می خوام که نیروی مغناطیسی و انرژی مغناطیسی بین 2 آهن ربای میله ای استوانه ای ساده رو محاسبه کنی و بعدش بگو ببینم چه طور انرژی مغناطیسی به مکانیکی تبدیل می شه؟
    معادله دقیق بنویس.
    عدد دقیق بنویس که مثلا 1 آهنربای نئودیمیومی 1 کیلوگرمی چه قدر انرژی داره؟
    شما یک عدد بگو ببینم انرژی مغناطیسی رو چه طور حساب می کنی؟

دیدگاه

شما فکر کن که من از معادلات ماکسول چیزی نمیدونم وقتی قدرت یه اهنر ربا اینقدر دسته کم میگیری درصورتی که وجود ثابت و متحرک هر ماده این در این جهان در حول محور مغناطیس خلاصه شده حتی این کره زمین ،شدت میدان و قدرت جنبش فاصله زمان مکان مغناطیس و محوره بیضی و منابع اذرخشی گرداب مغناطیس جالش ماده و غیره چطور با معادله ماکسول حل میکنی نابغه حل کن ببینم اصلا یه مثال بزن واسم کافیه نمیخواد معادله بگی

اضافه شده در تاریخ :
      یک اتم میشه با دو کیلیو اهنربا چنان شدت و شتابی بهش بدی که از یک بمب اتم مخرب تر باشه نمونه بارز اماده شو نمیخواد مثال بزنم فکرکنم

اضافه شده در تاریخ :
      اصلا به من توضیح بده کدوم شتاب دهنده اجرامی میشناسی که بدون مغناطیس باشه که بتونه مرز سرعت نور نفقط بشکنه بلکه کنترل کنه

اضافه شده در تاریخ :
      همون جور که گفتم چند وقت دیگه چند مدل عملی براتون میزارم با نقشه ها عملی که همچین خودتون بسازید
      تنکو لوژی مگنتی به شخصی داده شده و فروخته شد ولی مدل های دیگه رایگان براتون میزارم از این تفکرات بیاید بیرون یکم
      با استقلال منطقی تر به دنیا نگاه کنید هیچ چیز غیر ممکن نیست فقط باید علمش داشت غیر ممکن چیزیه که علمش نداشته باشی :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
        با سلام
        من یه موتور مگنتی طراحی کردم تا جند روز دیگه براتون نقشه کاملش رو توی همین تاپیک قرار میدم
        با درود
        دوستان پیشنهاد میکنم حتما به این سایت نگاه کنین .
        http://www.bpdanesh.ir/detailnews.asp?id=14415

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aminjs1
          دوستان پیشنهاد میکنم حتما به این سایت نگاه کنین .

http://www.bpdanesh.ir/detailnews.asp?id=14415
          نوشته اصلی توسط saman 59
          با سلام
          من یه موتور مگنتی طراحی کردم تا جند روز دیگه براتون نقشه کاملش رو توی همین تاپیک قرار میدم
          با درود

دیدگاه

ببخشید جوابتو می خواستم 1 ماه پیش بدم ولی وقتم پر بود الان یکم وقت برای تلف کردن دارم.

شما فکر کن که من از معادلات ماکسول چیزی نمیدونم
            اگر می دونستی می تونستی معادلات کار و انرژی رو حداقل به طور کلی حل کنی و ببینی که آهن ربا 1 کیلوگرمی انرژی بسیار اندکی دارد. در حد چند ده ژول.

وجود ثابت و متحرک هر ماده این در این جهان در حول محور مغناطیس خلاصه شده حتی این کره زمین ،شدت میدان و قدرت جنبش فاصله زمان مکان مغناطیس و محوره بیضی و منابع اذرخشی گرداب مغناطیس جالش ماده و غیره چطور با معادله ماکسول حل میکنی نابغه حل کن ببینم اصلا یه مثال بزن واسم کافیه نمیخواد معادله بگی
            من الکترودینامیک نخوندم ولی معادلات ماکسول غیر نسبیتی و نیمه ساکن که من خوندم و تا حدی بلدم فقط می تونم خواص میدان های الکترومغناطیس ماکروسکوپی اجسام متحرک با سرعت کم رو بررسی کنم.
            در مبحث میدان و امواج هم فقط می تونم امواج خاص مثلا موجبر , خط انتقال امواج مسطح رو بررسی کنم و در مورد باقی مسائل موج فقط می تونم نظر کلی بدم. در بحث موج , اجسام ساکن یا دارای سرعت محدود بررسی می کنیم.
            ادعایی بیشتر از این هم ندارم.

حالا این موتور مگنتی که شما می گی نه میکروسکوپیه و نه با سرعت نور حرکت می کنه پس با معادلات ماکسول قابل بررسی هست.
            اگر مسئله شما کوانتومی یا نسبیتیه خوب با فرمول و عدد و توضیح بنویس من در حد کلی متوجه می شم.

یک اتم میشه با دو کیلیو اهنربا چنان شدت و شتابی بهش بدی که از یک بمب اتم مخرب تر باشه نمونه بارز اماده شو نمیخواد مثال بزنم فکرکنم
            در داخل شتاب دهنده ها نیرو با فرمول نیروی لرنتز محاسبه می شه و همواره کار انجام شده توسط نیروی مغناطیسی 0 است.
            F=q(E+VxB
            در ضمن ذرات شتاب داده شده نسبت به خودشون انرژی زیادی دارند ولی هر ذره انرژی بسیار بسیار اندکی داره.
            1 ذره 25 مگا الکترون ولتی فقط 4 پیکوژول انرژی داره. یعنی انرژی مثلا یک خازن 2 پیکوفاراد 1 ولتی. برای یک الکترون یا یک اتم انرژی خیلی زیادیه ولی در کل خیلی کمه.

لا به من توضیح بده کدوم شتاب دهنده اجرامی میشناسی که بدون مغناطیس باشه که بتونه مرز سرعت نور نفقط بشکنه بلکه کنترل کنه
            من علمم در حدی نیست که درباره مرز سرعت نور نظر بدم ولی میدان مغناطیسی فقط راهنما و نگه دارنده مسیر حرکت ذرات در شتابدهنده است مگر این که میدان مغناطیسی متغdیر باشد مثل شتاب دهنده های بتاترون.
            در شتابدهنده سرن هم آهن ربا فقط راهنمای مسیر ذرات است و هیچ کاری روی ذرات انجام نمی ده.
            شما خیلی بلدی بگو ببینم با میدان مغناطیسی چه طور سرعت نور رو می شکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            حرف الکی و رو هوا نزن این ادعای شما هیچ جای دنیا مطرح نشده که بشه بهش استناد کرد. اگر حرف جدید می زنی باید دلیل و مدرک بیاری ولی حرفای من تو تمام کتب الکترومغناطیس هست و هر آدم فیزیک خونده ای می دونه.

تنکو لوژی مگنتی به شخصی داده شده و فروخته شد ولی مدل های دیگه رایگان براتون میزارم از این تفکرات بیاید بیرون یکم
            اگر راست بگی دلم می خواد بدونم کی حاضر شده همچین تکنولوژی از شما بخره واقعا برام جالبه.
            اصلا خود حرفای شما برام جالبه و جا داره مورد تحلیل و بررسی قرار بگیره و واقعا دلم می خواد بدونم ریشه و منشا این گونه افکار چیه؟
            البته یک موضوع روانشناسی هم تو این مبحث وجود داره و قبلا روانشناس ها این موضوع تلاش برخی افراد برای نقض قوانین فیزیک و یا انجام کار های خارقالعاده یا باور های ماورایی و جادویی و ... رو بررسی کردن و دلایلی هم براش بدست آمده.

با استقلال منطقی تر به دنیا نگاه کنید هیچ چیز غیر ممکن نیست فقط باید علمش داشت غیر ممکن چیزیه که علمش نداشته باشی
            در این دنیا همه چیز غیر ممکنه مگر این که منطقی و درست باشه.
            همین که اجتماع نقیضین یا دور تسلسل غیر ممکنه و اصلا اساس وجود ما دارای قوانین هست مشخصا هر چیزی خارج از قوانین و نظم عالم اصلا وجود نداره و امکانش هم وجود نداره و کلا عدم است و عدم وجود ندارد.
            غیر ممکن وجود ندارد.
            ممکن یعنی چیزی که تحققش منطقی باشه. یعنی با فرضیاتی درست بتونیم وجودش رو اثبات کنیم. هم فرضیات باید منطقی باشند هم روند استدلال.
            حتی اگر از دید احتمالاتی هم بررسی کنیم اکثر اتفاق های ماکروسکوپی غیر ممکن هستند.
            از جمله غیر ممکن ها اینه که من حرفای شما رو قبول کنم.
            این که شما یا دیگران چیزی رو غیر ممکن یا ممکن فرض کنید فقط به درد خودتون می خوره و ممکن یا غیر ممکن بودن نیاز به بررسی آماری و احتمالاتی و منطقی داره.
            اگر چیزی در گذشته غیر ممکن بوده و الان محقق شده دلیل بر این نیست که هیچ چیز غیر ممکن نیست. این سفستست. استقرا نمی شه کرد.
            تنها دلیل ین گونه قضاوت های غلط پیشینیان این بوده که استدلالشون غلط بوده و می تونیم نتیجه بگیریم در مورد تحقق یا عدم تحقق خیلی مسائل , پیشینیان اشتباه می کردند. باز هم نمی شه با استقرا گفت ما الان غلط استدلال می کنیم.
            کلا استقرا در اینجا جایز نیست. به دلیل این که هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه. نه درستی و نه غلطی.

این مطالب خیلی مفید هستند:

امکان یا عدم امکان:
            https://en.wikipedia.org/wiki/Epistemic_possibility

اثبات پایستگی انرژی:
            https://en.wikipedia.org/wiki/Noether's_theorem

چگونگی دچار شدن افراد به اینگونه اشتباهات فکری:
            https://en.wikipedia.org/wiki/Pathological_science

دیدگاه

من خیلی راحت می تونم به طور منطقی سفسته شما رو ثابت کنم.

1_ موتور مگنتی یا پایستگی انرژی رو نقض می کند یا این که از انرژی بسیار زیاد ذخیره شده در آهنربا استفاده می کند.
              2_ برای نقض پایستگی انرژی باید تقارن روابط تاثیر گذاری و تاثیر پذیری فیزیکی یا همون عمل و عکس العمل را نقض کرد.( این قضیه یک اثبات ریاضی دارد که غیر قابل رد است)
              3_ اگر موتور مگنتی پایستگی انرژی را نقض کند پس سیستمی نا متقارن است و کلا در فیزیک کلاسیک و نسبیت و الکترودینامیک نمی گنجد.(از کوانتوم هم من اطلاعی ندارم)
              4_ اگر موتور از انرژی بسیار زیاد آهنربا استفاده کن پس باید مقدار زیادی انرژی در آهنربا باشد.
              5_ آهن ربا بودن یا نبودن و کلا ماهیت آهنربا به میدان مغناطیسی آن است و اگر آهن ربا نباشد انرژی نیست و میدان نیست. پس موتور مگنتی از انرژی آهنربا استفاده کند باید به مرور زمان(1 میلی ثانیه یا 100 سال) میدان آهنربا تضعیف شود.
              6_اگر میدان آهنربا تضعیف شود پس باید ماهیت آهنربا تغییر کند و آهنربا با آهنربای قبلی فرق دارد.
              7_آهن ربا اینگونه ساخته می شود که ماده مغناطیسی سخت مثل ماده آهنربای نئودیمیومی را حرارت داده گداخته می شود و سپس در معرض میدان مغناطیسی قوی حاصل از سیمپیچ های ساده مسی قرار می دهند و در همان میدان مغناطیسی ماده مغناطیسی را سرد کرده و آهنربا شکل می گیرد.
              8_ طی فرآیند ساخت آهن ربا مقدار نسبتا زیادی انرژی صرف می شود ولی این میزان انرژی محدود بوده و شامل حرارت دادن آهن ربا که قابل اندازه گیری است و ایجاد میدان مغناطیسی توسط سیم پیچ مسی که از فرمول 0.5*L*I^2 بدست میاد که عدد کوچکی است و در حد همان چند 100 ژول است و باقی انرژی در محیط اطراف و در سیمپیچ هدر می رود.
              9_اگر انرژی آهنربا های موتور مگنتی از داخل اتم های آن یا منشای غیر الکترومغناطیسی (غیر فیزیک کلاسیکی) باشد پس این آهن ربا و مواد تشکیل دهنده آن دیگر با مواد اولیه ساخت آهنربا تفاوت باید داشته باشند زیرا مقداری انرژی از دست داده و ماهیتشان عوض شده.
              10_اگر منشا الکترومغناطیسی باشد پس انرژی ذخیره شده در آهن ربا برابر همان انرژی است که هنگام ساخت صرف شده. زیرا می توان آهنربای موتور مگنتی را دوباره ذوب کرد و با صرف مقدار کمی انرژی به آهنربا مثل قبل تبدیل کرد.
              11_از آنجا که انرژی ساخت آهنربا محدود و از مرتبه 100 ژول (برای 1 کیلوگرم) است پس انرژی قابل استخراج از موتور مگنتی هم همین قدر است و کلا موتور مگنتی بدون سوخت باطل است.
              12_اگر منشا انرژی موتور مگنتی غیر الکترومغناطیسی باشد و قانون دوم ترمودینامیک را نقض نکند پس حتما ماهیت ماده تغییر کرده و باید قابل بررسی باشد.
              13_ اگر اتم ها عوض نشوند و پیوند ها تغییر کنند پس اگر تلاش کنیم که آهنربا های موتور مگنتی رو ذوب و بازیافت کنیم ماده حین ذوب کردن باید همان قدر که انرژی پس داده از ما بگیره و عملا ظرفیت گرمایی ماده شدیدا افزایش باید بیابد. که من همچین فکری نمی کنم خیلی تخیلی و بعید است.
              14_ قانون دوم ترمودینامیک تا بحال توسط ههیچ قانون فیزیکی نقض نشده.
              پس 3 نتیجه میگیریم:
              1_ موتور مگنتی , پایستگی انرژی رو با قوانین فیزیکی ماورایی کشف نشده نقض می کند. فرا تر از الکترودینامیک و نسبیت. شاید فراتر از کوانتوم.
              2_ موتور مگنتی ماهیت اتم های آهنربا های خودش رو تغییر می ده و اتم هارو عوض می کنه با قوانین فرا فیزیکی.
              3_ موتور مگنتی قانون دوم ترمودینامیک رو نقض می کنه و باید محیط اطرافش رو سرد کنه و با قوانین فیزیک فرا کوانتومی کار می کند.
              4_ موتور مگنتی کلا باطل است.

حالا شما بگو کدام گزینه درست است؟
              تست کنکور

برای گزینه های 1 2 و 3 حتما دلیل بیار و مارو از فیزیک مدرن خودت مطلع کن.

من فقط به گزینه 4 اعتقاد دارم زیرا از قوانین فیزیک ماوراطبیعی جناب پروفسور اطلاعی ندارم.

دیدگاه

:eek: تمام این جواب هات تو کل صحبت های قبلی هست دوباره مراجعه کن جوابتو میگیری اینجا هیچ چیز نقض نمیشه این صد بار گفتم وقت جواب دادن این همه سوالتم ندارم میتونی به مکانیک کوانتم بری یه نگاهی کنی و به جواب هات برسی و درمورد ماورا تبیعه بهت بگم اگه حیاط وجود نداشت خودتم وجود نداشتی سند ومدرک وجود دنیا و حیاط های بسیار و جود حیاط ماست :applause: تنکو لوژی موتور مگنتی فروختم و قراردادهای من هیچ وقت نقض نمیشن ولی همونجور که گفتم سره فرصت یه مدل تولید انرژی رایگان براتون میزارم ساخت همچین چیز پیشه پا افتاده ای واقعا واسم خنده داره که حضمش واست سخت باشه اصلا واسم مهم نیست من برا اهله علم و منش این میزارم همین بس شما بعد از گذشتن این دستگاه زیاد به خودت سخت نگیر شکست دادن خودمون بزرگترین پیروزی هر انسان بی پروایی پس یک موفقیته فعلا وقت ندارم :job:

دیدگاه

دوستان بلاخره میشه یا نه؟
                  مگه نمونه ساخته شده این موتور وجود نداره؟

دیدگاه

https://www.youtube.com/watch?v=42rF4iqDiEA
                    اینو یه نگاه بکنید این دستگاه ها مختلف نوشون داده تو آلمان انواع اقسامش ساخته شده
                    https://www.youtube.com/watch?v=42rF4iqDiEA
                    https://www.youtube.com/watch?v=HFj-HnG8ja8
                    https://www.youtube.com/watch?v=zqG-TL0WnjE
                    محاسباتشم گذاشتم واستون من یکم وقتم گیره چند مدلشو خودم ساختم

اضافه شده در تاریخ :
                    همونجور که گفتم وقت توضیح دادن همچین دستگاه پیش پا افتاده های ندارم ولی نمونه ساخته شدشو فیلمشو میگیرم میزارم واستو با هر چیز میشه ساخت

اضافه شده در تاریخ :
                    من درام رو مدل igv این مدل کار میکنم با توان یک مگا وات تولید رایگان با کمترین هزینه و کوچکترین و سبک ترین ژنراتور

اضافه شده در تاریخ :
                    https://www.youtube.com/watch?v=JHDZYjr_-a0

اضافه شده در تاریخ :
                    بیا کنکوری با اجازت من فوق لیسانس افتخاری هستم خخخخخخخ
                    حالش ببر تفکر برتر من تو توهمتم اصلا خخخخخخخخخخخخ

اضافه شده در تاریخ :
                    حالا شما بگو کدام گزینه درست است؟
                    تست کنکور

برای گزینه های 1 2 و 3 حتما دلیل بیار و مارو از فیزیک مدرن خودت مطلع کن.

من فقط به گزینه 4 اعتقاد دارم زیرا از قوانین فیزیک ماوراطبیعی جناب پروفسور اطلاعی ندارم.
                    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++
                    واسه این قسمتت واقعا ناراحت شدم بخاطر اینکه تو دانشگاه های ما همچین تفکراتی میسازن که اگه یک کارت کتابخونه داشته باشی اعتبار دسترسی علمیش بیشتر یا اینکه پول شهریه یه ترمتون مجموعه کتاب های میگیری که پدره فیزک ایران نمیتونه یادت بده بدست میاری مشکل از شما نیست زیر ساخت تدریس ما اینه متاسفانه

دیدگاه

شما کلا خیلی خوب بلدی سفسته کنی.
                      مهارت خیلی خوبی داری به شما تبریک می گم.
                      خیلی علاقه مند شدم تکنیک های سفسته گری رو از شما بیاموزم.
                      به نظر من علاوه بر فلسفه و منطق باید در دوران تحصیل سسفسته هم درس بدن. یا تو دانشگاه یا تو دبیرستان.
                      شما مشکل پاتولوژیکال ساینس نداری بلکه عمدا سفسته می کنی.

تمام این جواب هات تو کل صحبت های قبلی هست دوباره مراجعه کن جوابتو میگیری
                      شما هیچ سوال منو جواب ندادی اصلا موتجه نشدی.

اینجا هیچ چیز نقض نمیشه
                      همونطور که گفتم حداقل 3 چیز نقض میشه:
                      1_قانون اول ترمودینامیک
                      2_قانون دوم ترمودینامیک
                      3_محاسبه انرژی مغناطیسی ذخیره شده در آهن ربا بر اساس الکترودینامیک

مکانیک کوانتم بری یه نگاهی کنی و به جواب هات برسی
                      پس شما ادعا می کنی کوانتوم بلدی.
                      هم یک معادله شرودینگر بنویس توضیح بده ببینم بلدی؟
                      پس شما ادعا می کنی پدیده موتور مگنتی با کوانتوم قابل توجیهه؟
                      خوب سفسته می کنی. چون من گفتم کوانتوم بلد نیستم سریع گفتی با کوانتوم بررسی می شه.
                      ساخت همچین چیز پیشه پا افتاده ای واقعا واسم خنده داره که حضمش واست سخت باشه
                      شما حرف خودتو نقض می کنی. می گی که این سیستم خیلی سادست ولی در کنارش می گی با کوانتوم بررسی می شه.

درمورد ماورا تبیعه بهت بگم اگه حیاط وجود نداشت خودتم وجود نداشتی سند ومدرک وجود دنیا و حیاط های بسیار و جود حیاط ماست
                      من منظورم از ماورا طبیعه بعد خرافاتش بود نه بعد معنوی و روحانی.
                      همین الان چند میلیارد خرافه پرست در دنیا وجود دارند و قبل از این و هم وجود داشتند.
                      منظور من از خرافه توجیه پدیده های غیر قابل درک با دلایل ماورایی بی پشتوانه است. یا کلا تعریف پدیده های غیر واقعی و توجیه آنها با دلایل بی پشتوانه علمی. مثل بت پرستی یا ادیان اساطیر باستانی و ...
                      حتما شما خوشحال می شی بحث رو منحرف کنیم نه؟ مخصوصا اگر بحث به مسائل مذهبی کشیده بشه. یا این که بیایم و درباره عقاید شخصی بحث کنیم. مسلما اینا جا رو برای سفسته بیشتر باز میکنه.

واسه این قسمتت واقعا ناراحت شدم بخاطر اینکه تو دانشگاه های ما همچین تفکراتی میسازن که اگه یک کارت کتابخونه داشته باشی اعتبار دسترسی علمیش بیشتر یا اینکه پول شهریه یه ترمتون مجموعه کتاب های میگیری که پدره فیزک ایران نمیتونه یادت بده بدست میاری مشکل از شما نیست زیر ساخت تدریس ما اینه متاسفانه
                      اصلا نفهمیدم منظورتون چیه ولی از مشکلات آموزشی کشور یکی همینه که یاد نمی دن چه طور تحلیل کنیم که بفهمیم آقا قانون اول و دوم ترمودینامیک حداقل اینطور نقض نمی شه.

دیدگاه

شما با این فیلما مارو ... فرض کردی؟؟؟!!!!
                        من که می دونم شما سفسته می کنی ولی برای دیگران که این متنو می خونن توضیح می دم که دچار اینگونه اشتباهات سیستماتیک نشن.
                        به غیر از اون فیلم اولی و آخری که فقط متوجه شدم کانسپتش نقض قانون اول ترمودینامیک هست (آلمانی بلد نیستم), همه فیلم هارو براتون تحلیل می کنم و کلک تک تک اینارو براتون رو می کنم:

یک نکته خیلی مهم ذکر کنم اینه که قدیما مردم مکانیک کلاسیک بلد نبودن و نمی تونستن کار و انرژی مکانیکی رو کامل و درست محاسبه کنن. مثلا اینرسی و انرژی ذخیره شده در حرکت دورانی چی موی دونستن چیه؟ یا مثلا تبدیل فوریه و تحلیل فرکانسی و حل معادله دیفرانسیل و پایداری و ... چی می دونسن؟
                        از اینجا بود که تلاش برای نقض قانون اول ترمودینامی یا قانون پایستگی انرژی آغاز شد و سیستم هایی پیشنهاد شد که یا انرژی ورودی و خروجی رو کامل و درست محاسبه نمی کردن یا این که در یک نقطه کار خاص سیستم رو بررسی می کردند و نوسان و پایداری رو بررسی نمی کردند و یا این که کار کل انجام شده در هر لحظه رو بررسی نمی کردند و هرکی هم از این دستکاها ساخت دید که کار نمی کنه.
                        حالا بعضی ها خوشششون اومده دیگرانو با این چیزا سرکار می زارن.
                        تو آزمایشگاهی که فعالیت می کنم یکی اسرار داشت که این سیستما کار می کنن یک نمونه مکانیکیشو ساخت و کار نکرد و شرطو باخت رفت برامون قهوه خرید و البته فکر کنم پول قهوه رو تقسیم کردیم.
                        حالا چند سالی هست که تولید آهنربا های قوی ارزون شده. یعنی سال 1982 تازه آهنربای نئودیمیوم کشف شد و کمتر از 10-20 سال است که وارد بازار شدن. مشکل مطالعه مردم و درک پایداری و تحلیل فرکانسی و محاسبه کار و انرژی هم هنوز حل نشده و مشکل جدید اینه که علوم شدیدا پیشرفت کردند مخصوصا در کوانتوم که باعث شده این اشتباهات سیستماتیک دلیل هم پیدا کنند.
                        مردم الکترومغناطیس نمی خونن پس نمی دونن انرژی آهنربا و کلا انرژی ذخیره شده در میدان مغناطیسی رو محاسبه کنند و نمی دونن که ایجاد آهنربا نیاز به صرف انرژی داره و جذب و دفع آهن ربا به ترتیب میدان رو تضعیف و تقویت می کنه که باعث کاهش و افزایش انرژی پتانسیل مغناطیسی می شه.
                        البته بحث پایداری و انرژی کل ورودی و خروجی هم هست که کسی حاضر به بررسی اینا نیست.

البته من هم نمی تونم به راحتی انرژی رو محاسبه کنم به دلیل این که سیستم هایی که پیش نهاد می شه معمولا سیستم های غیر خطی با معادلات دیفرانسیل غیر خطی هستند پس تحلیل دینامیکی این سیستمها بسیار دشواره و عملا فقط با شبیه سازی ممکنه.
                        ولی تحلیل کار و انرژی این سیستم ها سادست و کلک کار با تحلیل کار و انرژی درمیاد.

من در تمام تحلیل ها از اصتکاک صرف نظر می کنم.

1_ فیلم و اول و اخر نقض پایستگی انرژی یا همون قانون اول ترمودینامک هستن و مشکل کارشون اینه که در هر سیکل کل انرژی ورودی و خروجی رو محاسبه نمی کنند.

2_ در فیلم دوم ابتدا همه ی آهنربا ها آزاد هستند و انرژی دارند و وقتی صفحه متحرک رو روی ریل قرار می دیم و آهنربا ها نزدیک می شن مقداری انرژی از دست می دن و به ریل می چسبه.
                        وقتی صفحه رو ول کنیم به سمت جلو حرکت می کنه و دلیلش اینه که آهنربا های صفحه متحرک به طور افقی هستن و قطب های میدان در 2 سمت ریل است و آهنربا های زیر ریل به ترتیب به قطب های آهنربای صفحه نزدیک تر می شن و هرچقدر آهنربا ها به گوشه ریل نزدیک تر می شن به قطب های آهنربای صفحه متحرک نزدیک تر می شن و نیروی بیشتری ایجاد می کنند.
                        وقتی صفحه حرکت می کند به ترتیب با نیروی کشش رو به جلوی بیشتری مواجه می شود زیرا آهنربا های عقبی هم نیروی کشش دارند ولی آهنربا های جلویی نیروی کشش بیشتری دارند و این نیرو با فصله حتما رابطه غیر خطی دارد.
                        هرچه ریل به جلو می رود آهنربای زیرش انرژی بیشتری از دست می دن و انرژی میدان کمتر می شه تا نهایتا به یک تغییر ناگهانی موقعیت آهنربای های ریل می رسیم که آهنرباها دوباره به مرکز ریل می رسند.
                        در این هنگام نیروی مقوم که حاصل از آهنربا های کناری است بیشتر از نیروی محرک آهنربا های وسطی است و عملا تمام انرژی که به سیستم داده شده گرفته می شه ولی چرا صفحه متوقف نمی شه؟
                        به دلیل این که در اولین برخورد با اولین آهن ربا مقداری از اولین آهنربا انرژی می گیره و همین انرژی اولیه هست که تا انتهای ریل باقی می مونه.
                        وقتی متحرک از روی هر آهنربا حرکت می کنی از آهنربای بعنی انرژی می گیره و به آهنربای قبلی انرژی پس می ده. در انتهای هر تغییر ناگهانی هرچی انرژی اضافه گرفته رو به آه ربا های آخر پس می ده و مقدار کمی انرژی از آهنربای معدی می گریه که مجموع انرژی در هر سیکل 0 هستش منهای اصتکاک.
                        ولی علت شروع به حرکت اینه که در ابتدا وقتی صفحه برای اولین بار بهریل نزدیک می شه مقداری انرژی از آهنربای اول می گیره ولی ازش انرژی کم نمی شه.
                        حالا برای تکرار حرکت کاری که لازمه اینه که صفحه رو از ریل بردارید و در اول قرار بدین ولی متاسفانه مجبورید همون مقدار انرژی که ریل در ابتدای حرکت گرفت و صرف اصتکاک جهت توقف کرد رو دوباره به آهنربا ها پس بدین که اجازه بده صفحه از روی ریل بلند بشه زیرا آهنربا ها اصلا دوست ندارن از هم دور بشن و برای جدایی باید باج بدین.
                        اگر اصتکاک نبود صفحه متحرک تا ابد در انتهای ریل نوسان می کرد و مشخصه که سازنده از چرخ خای خوبی استفاده کرده که پس از 3-4 نوسان در اثر اصتکاک انرژی جنبشی اولیه تموم می شه.

اون جعبه بسته هم که مشخصه داخلش چیه. یا یک موتور گذاشته یا این که بعد از چند ثانیه تا چند دقیقه متوقف خواهد شد.

اون قطار هم دقیقا همین قضیه هستش و مشخصه و می بینید که وقتی قطار رو می خواد وارد تونل بکنه مقداری حول می ده وانرژی به آهن ربا ها می ده.

اون بخش اخر که ابر رسانا به کار گرفته شده اصلا موضوعش نقض پایستگی انرژی نیست.
                        از مشکلات جدید هم همین ابر رسانا ها هستن که بدتر مردم رو دچار سردرگمی می کنند.
                        موضوع اینه که ابر رسانا ها مواد دیامغناطیس ایده آل هستن و تقریبا نفوذبذیری مغناطیسی برابر 0 دارند و میدان مغناطیسی داخل ابر رسانا 0 است و میدان مغناطیسی رو دفع می کنند یعنی آهربا رو دفع می کنند.
                        حالا دلیل این که از کنار آهنربا بیرون نمی فته من دقیق نمی دونم ولی مشخصا از کاربردهای ابر رساناها Levitation است و با این کار اصتکاک تماسی به 0 می رسه و فقط اصتکاک مغناطیسی و ایروودینامیکی باقی می مونه.
                        این کار برای کاهش اصتکاک اناجم می شه.
                        البته قبل از ابر رسانا این کار با رساناای ممولی هم انجام می شود به روش موتور های القایی. در ترن های هوایی برای شتاب دادن و در قطار های مغناطیسی هم برای شتاب گیری و هم برای تعلیق سازی یا همون Levitation استفاده می شود.
                        https://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_levitation
                        البته اینا که گفتم 2 روش متفاوته. یکی با جریان القایی و دیگری با خاصیت مغناطیسی ماده.

در این فیلم فقط اون اسباب بازی هارو رو هوا معلق می کنن و هیچ انرژی بهش نمی ده و فقط اصکاک رو حذف کرده. انرژی اولیه با دست به اسباب بازی داده می شه. اگر دقت کنید.
                        این ایده کاملا غیر ممکنه زیرا ابر رسانا ای استفاده شده از عناصر کمیاب در کره زمین استفاده می کنند و شدیدا گرون قیمت و اصلا نایاب هستن.
                        مگر این که ابر رساناای برپایه ی کربن درست بشن که من یک مدل دیدم. در ضمن مشکلات عملیاتی دیگری هم دارند. همچنین خود آهنرباهای نئدیمیومی.
                        روش القایی هم اکنون در قطار هایی در آلمان و ژاپن استفاده می شه و کاربرد داره.

2_ در فیلم دوم اون آهنربایی که شلیک می شه کل انرژیشو از دست طرف وقتی داره قطعه رو حل می ده داخل اون توپ گرفته می شه.
                        دقیقا مثل فنر.

اون استوانه متحرک هم کلکش معلومه. وقتی استوانه به نقطه تغییر ناگهانی مکان آهنرباها می رشه طرف دستشو میاره عقب و انرژی می ده و دوباره دستشو میراه جلو که استوانه بچرخه.
                        اون آخرین استوانه هم خیلی خوب ساخته و اصتکاکش کمه و یا انرژی اولیش زیاده یا موتور داخلش گذاشته. ممکنه دور فیلم رو هم زیاد کرده باشه که نشون بده اصتکاک زیاده.
                        من فکر می کنم انرژی اولیه گرفته شده برای حرکت به قدری زیاد هست که با اصتکاک خیلی زود تموم نشده.

3_ اون فیلم سوم هم درباره تبدیل حرکت کاتوره ای به حرکت خطی یکترفه هست که در واقع چرت و پرت رو با علم غاطی کرده.
                        درسته که همه جا تابش الکترومغناطیسی هست ولی بیشتر انرژی تابش در بخش نور های مرئی از طرف خورشید خلاصه می شه و باقی طیف ها توان بسیار بسیار بسیار کمی دارند و کاربرد عملی ندارند . البته تحقیقاتی داره انجام می شه که آی سی هایی و مدار های پردازشی خاصی ساخته بشه که انرژیشو از تابش های پس زمنیه الکترومغناطیسی بگیره. نه این که انرژی زیاد باشه بلکه مصرف آی سی بسیار بسیار بسیار کم باشه.
                        https://en.wikipedia.org/wiki/Sunlight
                        قانون دوم ترمودینامیک هم با دیود قابل نقض نیست.
                        روابط و فرمول های دیود با نویز حرارتی رو کنار هم بزاریم می بینیم که نویز حرارتی هیچوقت نمی تونه با دیود یکسو بشه و انرژی نویز حرارتی رو بگیریم و ماده رو سرد کنیم.
                        البته بحث هایی هست که قانون دوم ترمودینامیک رو در ابعاد بسیار ریز نقض می کنند ولی فعلا در ابعاد حداقل 1 میلی وات بهتره یک آنتن بزارین و موج رادیوی شهری رو یکسو کنید و انرژی بگیرین. به هیچ درد هم نمی خوره مگر یک آی سی داشته باشین با 1 میلی وات براتون کار کنه.
                        یا این که یک آنتن 10 برابر آنتن رادیوی شهر بسازین و با رزونانس کل انرژی رادیو رو بگیرین. اونوقت حدودا مثلا 1-10 کیلو وات برق دارین و تا ابد نیازی به برق ندارین البته دیگه هیچ کس نمی تونه رادیو گوش بده زیرا کل انرژی رو با رزونانس از آنتن رادیوی شهر می گیرین و احتمالا دستگیرتون می کنند.

حالا راه حل چیه؟ سلول خورشیدی. خوب اینو که سال هاست ساختن پس من نفهمیدم انرژی مجانی کجای این فیلم بود؟؟؟؟!!!!!

دیدگاه

اون فایل فیلما اشتباه ارسال شده و فقط فیلم محاسبات درست ارسال شده و همونجور که گفتم با هر چیزی میشه ساخت و چون من تکنو لوژی موتور مگنتی فروختم نمیتونم اطلاعاتی در مورد اون بهتون بدم محاسبات هم مربوط به مکانیک ابی هست که توسط یک پمپه هوا تذریق میشه تو بشکه که باعٍث میشه انرژی ذخیره کنی از طریق حباب هوا و نیرو جنبش اب و هوا نیرو زیادی بدست بیاد ولی یه مدل مکانیکی شو براتون میزارم خودتون بسازید در ضمن دلیل جا نیوفتادن همچین موتوری هزینه بالا اونه بصرفه نیست اهرم در نقطه کنترل شده میتونه انرژی جاذبه اختلال فشار و کنترل نیرو ایجاد کنه و یک موتور مکانیک دوار داشته باشیم با کنترل جاذبه من یکم مشغله کاریم زیاده که بخوام
                          یه مدل بصورت عملی براتون بزارم ولی واستون میزارم خیالت راحت باشه در ضمن تا چند وقت پشم میگفتی ساخت نقطه صفر غیر ممکن بود خخخخخ باز امید وار شدم به این نتیجه رسیدی که نقطه صفر ساخت سخت نیست چرا فکر میکنی قانونی نقض میشه اینا هیچ چیز نقض نمیشه نقشه و مدل که گذاشتم بساز مدلشو بشین تحلیلش کن و اگر چیزی نقض شد حتما بهم بگو
                          در ضمن بیشتر جواب هات تو صحب های قبلی هست میتونی مراجعه کنی و جوابت. بگیری همه چیز میشه با کوانتم با دو عدد یا هر شکلی ثابت کرد دلیل بر دانستن یک چیز نیست از قدیم هم گفتن دیوار انکار بلنده ولی بازم مهم نیست نقشه و مدل ساخته شده و فیلم میزارم باز شما انکار کن من لذت میبرم

دیدگاه

آقایون مدیر سایت
                            این تاپیک رو لطفن پاک بفرمایید
                            البته اگر اینجا فوروم کوچه بازاری هست اشکالی نداره پاک نکنید
                            اما اگر ارزش علمی برای سایت قائل هستید این وظیفه خطیر رو انجام بدید

دیدگاه

سلام بر همگی
                              اون آقایی که قرار بود فیلم موتور شو بزاره تو فروم این کار رو کرد
                              یا من پیدا نکردم
                              یا .......... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                              گاهی نمی شود که نمی شود
                              گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
                              گاهی گدای گدایی و چاره چیست
                              گاهی تمام شهر گدای تو میشود
                              ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

شاید هم این آقا با یکی شرط بسته چه چوری سایتو و افرادشو بزاره سرکار
                                از بابت موتوری که مدعی هستش رسما کشکه چرا ؟ جو یوتی .. وب گرفته .. قدیما می گفتن شنیدن مثل دیدن نیست الان میگم من نتونم بسازم پس تو عمرا بسازیش ..... خوش فیلم بین./.. بزن تو خط فیلم هندی موفق تر میشی شنیدم یارو تو یکی از صحنه ها راکت رو با دستش گرفته ! oo:
                                اما اگه قرار بود 14 صفحه بریم جلو باز بحث داشته باشیم میشه یا نمیشه :question:
                                این آقا موفق شده همه رو بزاره سرکار البته ما از خدامونه انرژی رایگان باشه ... ولی جهالت رایگان میگن از انرژی رایگان تغذیه میکنه (طلای ابلهان)
                                اگه میگفتی موتور با راندمان خیلی خیلی بالا باز جای بحث داشت این دیگه خرافه نیست مردم رو بزاری سر کار این علمه نه فیلم هندی .... درصدی از یو تی یوب بابت جذب بیننده و تبلیغات و گرفتن پول از گوگل رسما مردم رو میزارن سر کار
                                اگه فیلم هم بزاری من باور نمی کنم ممکنه باتری مخفی یا سیم مخفی و یا هر اکشن دیگه ایی زده باشی که می کنند این کارو شک نکن (به فیلم هیچ وقت نمیشه اعتماد کرد )
                                در واقع وقتی این همه پیشرفتو انکار کنی و بگی بشر احمق بوده و نمی دونسته یکم بایستی در این مورد بهتر فکر کرد دنیا داره رو الودگی کار میکنه
                                حتما اگه همچین چیزی بود من نمی گم خودتون فکر کنید یعنی یه نابغه پیدا نمیشد ؟
                                یکی یه مثال بابت افرادی که دیگران رو میزارن سر کار و پول در میارن ..... گفته بود این روزا دیگه معجزه کم پیش میاد چرا؟ .... چون محبت معجزه از طرف خداست بابت عقلی که به مخلوقش داده تا فکر کنه تا خدا رو راضی نگه داره نه که خلق خدارو بزاره سر کار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X