اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیان کردن ایده های تولید محصولات ، با دانش الکترونیک [کار آفرینی]

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیان کردن ایده های تولید محصولات ، با دانش الکترونیک [کار آفرینی]

سلام مجدد
    خوب دوستان تا حدودی در مورد سیستم هدفمند گفتیم البته در اینجا هدفی که میل ما باشه دنبال نمیکرد. نظرتون چیه در مورد شکل و اساس یک سیستم هدفمند که هدفش مولد شدنه حرف بزنیم و در انتها با دانشی که به اشتراک میگذاریم بتونیم با نشانه های اینگونه سیستم ها اشنا بشیم .
    یا در ادامه همین تایپیک یا تایپیک دیگه .

دیدگاه

برای اینکه دقیق تر، شرایط بازار ایران را بسنجیم، یک مثال می آورم؛
      تصویر زیر، یک دستگاه آماده USB MP3 Player دارای ریموت کنترل و بسته بندی است که در دو نوع 5 و 12 ولت (جهت نصب در خودرو) در بازار خرده فروشی تهران با قیمت حدود 10000 تومان عرضه می شود:

به جز برد و جعبه ی بخش ریموت کنترلر، PCB مونتاژ شده ی پنل دستگاه را در زیر مشاهده می کنید:

می دانیم که بسیاری از بچه های کاربر همین سایت، برای خودشان MP3 Player ساخته اند، پس فن آوری پایه ی آن در ایران وجود دارد. از نظر طراحی هنری و ارگونومیک پنل دستگاه هم، عقب ماندگی چندانی در ایران وجود ندارد. اما مشکل اینجاست که فقط میکروکنترلر دستگاه در ایران، در منصف ترین فروشگاه ها و مراکز پخش عمده ی قطعه، کمتر از 8500 تومان نیست! قیمت صفحه نمایش Seven-Segment چند رنگی آن در داخل کشور هم، که نادید می گیریم. یادتون باشه که این محصول، از شنزن چین تا مثلا میدان توپخانه ی تهران هم حمل شده و احتمالا حقوق گمرکی آن هم پرداخت شده است.
      پیداست که یک جای کار در ایران، ایراد اساسی دارد که البته می شه در مورد آن، بحث علمی و موشکافانه داشت.
      جدیدترین ویرایش توسط Freelancer; ۱۲:۰۵ ۱۳۹۶/۱۰/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Freelancer نمایش پست ها
        پس فن آوری پایه ی آن در ایران وجود دارد. ....
        با کلیت نظرتون در مورد قیمت تمام شده موافقم ، فقط یه سوالی هست که وقتی میگیم فن آوری پایه تو ایران وجود داره دقیقا منظورمون چیه؟ شاید لازم باشه یکمی رو مرز جدایش "مهارت مونتاژ" و "فن آوری" بیشتر دقت کنیم

دیدگاه

توی تولید انبوه باور نکردنی قیمت پایین در میاد.
          نوشته اصلی توسط Freelancer نمایش پست ها
          از نظر طراحی هنری و ارگونومیک پنل دستگاه هم، عقب ماندگی چندانی در ایران وجود ندارد.
          ما در مورد سماجت و هوش کاری و انطباق با شرایط کاری خیلی خوبیم. اما در مورد هنر کلا خیلی وقته رفتیم تعطیلات !
          مسئله اینجاست که ما هر چیزی را نباید تولید جهانی کنیم یعنی جهان به ما پا نمیده که این کاره بشیم البته حق هم داره.تعریف وظیفه ما فروختن نفته. ولی ما الان داریم خیلی دیگه وظیفه شناسی میکنیم . انقدر که حتی برای احتیاجات ساده و محلی خودمان هم بدیگران حال میدیم . اینجوری هم انها را و هم خودمان را بد عادت میکنیم.
          البته چیزهایی را میتونیم در بعد جهانی تولید کنیم که دیگران بعلت شرایط مکانی یا مواد اولیه یا دانش فنی نتونن تولید کنن. و تا زمانی که این شرایط برقرار یاشد مجوز تولید هم داریم.
          جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۰:۲۸ ۱۳۹۶/۱۰/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliMech نمایش پست ها
            یک سوال: وقتی میگیم فن آوری پایه تو ایران وجود داره دقیقا منظورمون چیه؟ شاید لازم باشه یکمی رو مرز جدایش "مهارت مونتاژ" و "فن آوری" بیشتر دقت کنیم
            ممنون از دقت نظر شما؛ سخن شما کاملا درست است.
            البته فن آوری پایه در اینجا به این معنی نیست که مثلا تکنولوژی ساخت قطعات الکترونیکی مثل چیپ ست ها، آی سی های پردازنده، قطعات پسیو، سنسورها و ... همگی باید در ایران موجود باشند تا بتوان چنین ادعایی را مطرح کرد. این در میان شرکت های غول تکنولوژی دنیا هم مرسوم نیست. بسیار دیده ایم که در لیست قطعات Evaluation Boardهایی که جزء داکیومنت های یک قطعه از طرف سازندگان بزرگ ارائه می شود، گاهی از قطعاتی ساخت یک سازنده ی رقیب هم استفاده می شود.
            قرار نیست همه ی کشورها و شرکت ها، فن آوری همه چیز را راسا در اختیار داشته باشند (بحث هایی مثل مزیت نسبی، هزینه - فایده و حقوق ثبت اختراع و ... هم مطرح هستند). مراد از فن آوری پایه در اینجا، توانایی طراحی شماتیک، سرهم بندی نمونه ی مفهومی اولیه، انجام تستهای فنی میدانی، رفع باگ ها، تولید پایلوت، تولید انبوه و نیز بسته بندی مناسب جهت ارسال به شبکه ی توزیع است. اینها در ایران با خرید قطعات اولیه و ماشین آلات خطوط تولید (البته عموما ساخت خارج از کشور) امکان پذیر است (البته به شرطی که از منظر اقتصادی، به صرفه و رقابت پذیر باشد که ... ، نیست!).

دیدگاه

ببینید دوستان سعی میکنم خیلی مختصر توضیح بدم . پس از جنگ جهانی دوم تفکر جدیدی توسط Allied powers در جهان حکمفرما شد به اصطلاح New World Order که در فارسی به اشتباه به نظم نوین جهانی ترجمه شده است. ولی ما به همین ترجمه ناقص بسنده میکنیم. در این تفسیر جدید از اداره کردن دنیا پس از جنگ جهانی مناطق مختلف جهان دارای حکومتهای از قبل تعریف شده ای هستند . منطقه خاورمیانه هم تعریف خاص خودش را دارد. به همین خاطر است که حکومتهای این منطقه همه شکل همدیگر هستند و جز صادرات نفت و جنگ طلبی و آتش افروزی و نفرت پراکنی و دزدی و غارت و اختلاس و در نهایت انتقال سرمایه ها به بانکهای کانادا و اروپا وظیفه دیگری برعهده ندارند. حکومتهای این منطقه خوب این را میدانند و خوب هم بدان عمل میکنند. در واقع همه این حکومتهای قرون وسطایی که حتی میتوانند خود در پشت مظاهر تمدن جدید همچون برجها و هتل های 7 ستاره پنهان کنند در صورتی که خلاف وظایفشان عمل کنند بی برو برگرد سرنگون می شوند. حالا یواش یواش بهتر متوجه خواهید شد چرا در خاورمیانه همه از هم متنفرند. افغانیها از ایرانیها متنفرن . ایرانیها از اعراب متنفرن. اعراب از اسراییلیها متنفرن. همه از هم متنفرن ولی علت واقعی اش را نمیدانند. نمیدانند این نفرت پراکنی ها از کجا آب میخورد و تامین مالی می شود .در میان کشورهای قفقاز هم همین داستان وجود دارد. درسته که سالها جنگ و خون ریزی میانشان حکم فرما شده است. اما در میان کشورهای اروپایی صد برابر بدترش رخ داده است. اما امروز در اروپا همه چیز فرق میکند ولی در خاورمیانه روز به روز بدتر میشود. همانطور که کامی گفت شما به دنبال تولید رفته اید اما کم کم روانشناس و جامعه شناس خواهید شد. حالا من تکمیل میکنم شما به دنبال تولید رفته اید اما کم کم روانشناس و جامعه شناس و تاریخ شناس و سیاست شناس خواهید شد. حالا بهتر خواهید دانست که چرا بهتر است قورباغه تان را قورت ندهید و درهمان برکه لجن آلودش به حال خود رها کنید!
              لازم به ذکر است اولین کسی که شرایط فوق را به بهترین شکل ممکن درک کرد شیمون پرز رییس جمهور فقید اسراییل است. او زمانی گفت فلسطینیان نزدیکترین مردم روی کره زمین به مردم اسراییل هستند و میتوانند نزدیکترین دوستان آنها نیز باشند. آنهم درست در زمانی که در درگیری های روزانه جوانان فلسطینی با سربازان اسراییلی روزانه چند نفر کشته میشدند و فردای آن روز هم یک انتحاری فلسطینی خود را در میان اتوبوس یا مغازه یهودیان منفجر میکرد. او اولین نفری بود که فهمید وظیفه اسراییل و فلسطین در این نظم نوین جهانی چیزی جز روشن نگه داشتن این برادر کشی ها نیست. به همین خاطر در صدد تغییر وضع موجود برآمد. اما کو گوش شنوا ! تعصبات قومی قبیله ای و جاهلیت مذهبی همه را از هر دو طرف کور کرده است.
              دوستان همه اینها را نوشتم از این جهت که بگویم ما هیچ دوستی در جهان جز همین اقوام و فرهنگهای مختلف همسایه مان نداریم. اگرچه امروز جنگ و تنفر را میانمان حاکم کرده اند و خودمان هم ندانسته و از روی جهل و نادانی به آن دامن میزنیم. تا زمانی که این وضعیت را خودمان در میان خودمان تغییر ندهیم هیچ تغییری در وضع موجود بوجود نخواهد آمد و روز به روز هم بدتر میشود. آگاهی رسانی جمعی میان خودمان تنها راه ممکن است.

دیدگاه

یکی از راهکار های خوب و عملی اینه که خودمون تولید کننده ایرانی رو باور کنیم و بهش اعتماد کنیم ! فکر می کنید اگر از فردا نگاه یک ایرانی به محصول تولید داخل بره چقدر زمان میبره تا بساط وارد کننده و فروشنده جنس چینی جمع بشه ؟؟؟
                یادتون هست کمپین تحریم خودرو ظرف مدت چند ماه باعث شد حدود 110 هزار خودرو در انبار ها باقی بمونه ؟ که اگر وام نبود این مسئله ادامه پیدا می کرد !
                درسته که به دلایل مختلف شاید نشه جلوی وارد کننده رو گرفت و درسته که نمیتونیم جلوی چین رو بگیریم اما رفتار خودمون رو میتونیم تغییر بدیم !
                یک نکته هم این که ما شناخت درستی از بازار خودمون نداریم . شما ببینید وقتی میرین توی بازار انوا ع و اقسام محصولات با قیمت های مختلف چینی رو می بینید که همه اقشار مختلف جامعه از ضعیف تا پولدار رو پوشش میده !
                مثلا من به عنوان یک دانشجو برای بستن مدار فاصله سنج میرم توی بازار دو تا سنسور آلتراسونیک میبینم که یکیش 70 هزار تومان هست و اون یکی 8 هزار تومان ! خب حالا من که هنوز از این سنسور چیز زیادی نمیدونم چون میترسم احتمال داره اشتباهی کنم که سنسور بسوزه میام مدل 8000 تومانی رو میخرم ! درسته که کیفیتش پایین تره اما چون کاربرد آزمایشی دارم از این استفاده می کنم ! . در بقیه محصولات هم همین ماجرا صدق می کنه
                درواقع چینی ها خیلی خوب فهمیدن که نیاز دانشجو چی هست ! نیاز قشر پولدار چی هست ! نیاز قشر متوسط و ضعیف چی هست !
                یک مثال بی ربط ! ما شرکت دوچرخه سازی داریم یا نه ؟؟؟ خب شما برید مقایسه کنید دوچرخه هایی که وارد میشن خوشگل ترن و خوش دست ترن یا دوچرخه هایی که ما میسازیم ؟؟؟؟ ببینید خودتون متوجه میشید ....

یا یک مثال دیگه ! کسی میشناسم دو متر خونه ساخته توی شهرستان میگه من میخوام برم از ترکیه کلیدپریز برق بخرم برای خونم !!!
                من با رویاهای این بنده خدا کاری ندارم ! اما بهتر نیست شرکت های بزرگ تولیدی کلید و پریز که اغلب سوابق بالایی دارند یکم روی کارشون تجدید نظر کنن و ایده های جدید و طرح های متنوع تری بدن ؟؟؟!!!

این موارد تنها چیزای ساده و پیش پا افتاده ای بود که به ذهن خودم رسید حالا با سیاست و بحث های دیگه کاری نداریم
                جدیدترین ویرایش توسط ALIJAVEDI; ۲۰:۳۹ ۱۳۹۶/۱۰/۳۰.
                ما زنده به آنیم که آرام نگیـریم
                موجـیم که آسودگی ما عدم ماست...

دیدگاه

اگر از یک دانشجوی ترم 3 و 4 اقتصاد بپرسید، به شما خواهد گفت که اقتصاد یک تافته ی جدا بافته از سایر ارکان جامعه نیست و در حقیقت در بسیاری از عوامل، از سیاست گرفته تا فرهنگ، تاریخ و حتی مسائل اجتماعی کاملا در هم تنیده است، چه بخواهیم و چه نخواهیم.
                  این دلیل نمیشه هر کی داره تلاش می کنه شرایط رو تحلیل کنه و یا سعی دارد به صورت علمی، درد و درمان رو (حالا با هر سطحی از بینش شخصی) تشریح کنه، بهش انگ بزنیم که تو رفته ای دنبال سیاست، جامعه شناسی، روانشناسی و ... سر و صدا نکن و فقط بیا برو تولیدت رو بکن و از سود سرشارش در ایران لذت ببر!
                  اینشتین می گه: سوالی که گاهی مرا گیج می کند این است که... ، من دیوانه ام یا دیگران؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور نمایش پست ها
                    ین دلیل نمیشه هر کی داره تلاش می کنه شرایط رو تحلیل کنه و یا سعی دارد به صورت علمی، درد و درمان رو (حالا با هر سطحی از بینش شخصی) تشریح کنه، بهش انگ بزنیم
                    مهندس جان فکر میکنم به اشتباهی اینجا رخ داده اونم بخاطر چت نوشتاریه چون احساسات انتقال داده نمیشه. یک جا گفتم مغزها در گیر میشه تو اینجور چیزها منظورم این بود که شرایط ما رو وادار میکنه بیشتر از این که انرژی روی تولید بزاریم رو چیزهای دیگه بزاریم یعنی همش نگرانی واضطراب داریم که مثل ویروس تو مغزه. دقیقا با این افکار مارو گذاشتن سر کار.مگرنه مسایل سیاسی و فرهنگی و هنری ستون تولیده .
                    مثلا یه گروه تو اذربایجان یه سال تو باغ سیب تولید کردن محصول که بدست میاد از تهران یه بخشنامه میکنن صادراتش ممنوع. خوب این تولید کننده تا چند سال مغزش گرفتار میشه . اینجا طرف به جا تولید. میره کتاب "پنیر مرا چه کسی جابجاکرده" و "قورباقه خودت را قورت بده" " مدیریت در یک دقیقه "و چندتا کتاب تاریخی و قومی و انقلابی میخونه که شاید بفهمه عیب کار کجاست. اخرشم یهش تلقین میکنن که عیب از خودت بوده و بی عرضه بودی
                    جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۳۱ ۱۳۹۶/۱۱/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                      مهندس جان فکر میکنم به اشتباهی اینجا رخ داده اونم بخاطر چت نوشتاریه چون احساسات انتقال داده نمیشه. یک جا گفتم مغزها در گیر میشه تو اینجور چیزها منظورم این بود که شرایط ما رو وادار میکنه بیشتر از این که انرژی روی تولید بزاریم رو چیزهای دیگه بزاریم یعنی همش نگرانی واضطراب داریم که مثل ویروس تو مغزه. دقیقا با این افکار مارو گذاشتن سر کار.مگرنه مسایل سیاسی و فرهنگی و هنری ستون تولیده .
                      مثلا یه گروه تو اذربایجان یه سال تو باغ سیب تولید کردن محصول که بدست میاد از تهران یه بخشنامه میکنن صادراتش ممنوع. خوب این تولید کننده تا چند سال مغزش گرفتار میشه . اینجا طرف به جا تولید. میره کتاب "پنیر مرا چه کسی جابجاکرده" و "قورباقه خودت را قورت بده" " مدیریت در یک دقیقه "و چندتا کتاب تاریخی و قومی و انقلابی میخونه که شاید بفهمه عیب کار کجاست. اخرشم یهش تلقین میکنن که عیب از خودت بوده و بی عرضه بودی
                      درود بر شما ،
                      مشخص شد اشتباه برداشت از برخی پست ها، از سمت من بود، واقعا ببخشید.

دیدگاه

متاسفانه تاپیک داره به بیراهه کشیده میشه، هدف اصلی من از ایجاد این تاپیک این بود :

هدفم از ایجاد این تاپیک این هست که هرچیزی که در اطرافتون می بینید که فکر میکنید میشه توی همین مملکت تولیدش کرد ازش یک عکس با توضیح مختصر بذارید اینجا تا بررسیش کنیم
                        (کالایی که مرتبط با الکترونیک باشه)
                        ، خیلی از ماها مثل خودم عاشق تولید و کار آفرینی هستیم اما نمیدونیم که چه چیزی باید تولید کنیم که هم در توانمون باشه هم بازار گسترده و بزرگی داشته باشه ، در واقع دیدی از بازار نداریم ، واین تاپیک میتونه در این راستا به همه کمک کنه

در یک کلام ، تولید چه محصولی به صرفه هست ؟! تولید چه محصولی میتونه وارد رقابت با چین بشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xxxx123 نمایش پست ها
                          متاسفانه تاپیک داره به بیراهه کشیده میشه، هدف اصلی من از ایجاد این تاپیک این بود :

هدفم از ایجاد این تاپیک این هست که هرچیزی که در اطرافتون می بینید که فکر میکنید میشه توی همین مملکت تولیدش کرد ازش یک عکس با توضیح مختصر بذارید اینجا تا بررسیش کنیم
                          (کالایی که مرتبط با الکترونیک باشه)
                          ، خیلی از ماها مثل خودم عاشق تولید و کار آفرینی هستیم اما نمیدونیم که چه چیزی باید تولید کنیم که هم در توانمون باشه هم بازار گسترده و بزرگی داشته باشه ، در واقع دیدی از بازار نداریم ، واین تاپیک میتونه در این راستا به همه کمک کنه

در یک کلام ، تولید چه محصولی به صرفه هست ؟! تولید چه محصولی میتونه وارد رقابت با چین بشه ؟
                          سلام
                          واسه ساختن چیزی زیاده قسمت مهم قیمت تموم شده و بازاریابیشه
                          مثلا همین اسپیکر شارژی ها یا اینورتر یا چیز های خیلی ساده مثل چراغ قوه و... یا خیلی از دستگاه های دیگه که از چین میاد ولی مشکل قیمت و بازاریابیش یکم ....شاید بشه ارزون تر کرد مثلا استفاده از ماژول های اماده ولی در کل بازم گرونتر از چینی در میاد
                          موفق باشید
                          جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۰۷:۳۸ ۱۳۹۶/۱۱/۰۳.
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                            همونطور که مهندس احمدی عرض کردند قیمتو بازار یابیشه
                            مثلا شاوزر فندکیا هستن ؟؟ که 5 تومن قیمتشونه
                            اگر من بخوام همونو بسازم چیزی حدود باید 10 تومن هزینه کنم (اگر درپیت باشه)
                            به فرض مثال تولید کردمش بازار یابیشم کردم فروختم 12 تومن هیچ کس نمی خره چرا؟؟؟
                            چون که عمر چینی بالاتره و قیمت آخر سر محصول رو دستم می مونه و مجبورم به قیمت 7500 تومن بفروشم که 2500تومن ضرره
                            نگرانی ما گرون بودن قطعاته و همینطور فیبری که سفارش میزنیم که اگه یکی یا دوتا باشه قبول نمی کنن یکدفعه باید 100 تا فیبر سفارش بدی (از ناچاری)
                            چرا باید قطعات اینقدر گرونباشند تا سودش تو جیب چینی ها بره؟
                            چرا منه کاربلد نمی تونم وسایل تولید کنم حتی یه چراغ مطالعه ی سادهکه ی بچه ابتدایی هم میتونه درستش کنه ؟
                            چون قطعات و اون پایش چیزی حدود 25 تومن میشه که بخای سود کنی 30 تومن هیچ کس نمی خره و میرن همه چینی رو میخرن تو هم مجبوری 25 بفرشی که بازم (ضرر)
                            اسپیکر معمولی فلش خور که بخای استاندارد درستش کنی باترانسو ماژولو و سایر قطعات چیزی حدود 50 تومن خرجشه
                            اون وقت ی چینی یه اسپیکر فول امکانات رو می فروشه 45 هزارتومن
                            مشکل خیلیا گرون بودن قطعاته که خودش یک عیب بزرگه
                            ما علممون ازچینیا بیشتره همه چی مون از چینیا بالاتره
                            ولی بخاطر گرون بودن قطعات منه تایرانی نمیتونم تولید کنم
                            واسه این که ما وارد رقابت با چینیا بشیم تویک کلام احتیاج به ارزان بودن قطعتات میره فقط همین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
                            چون که عمر چینی بالاتره و قیمت آخر سر محصول رو دستم می مونه و مجبورم به قیمت 7500 تومن بفروشم که 2500تومن ضرره
                            نگرانی ما گرون بودن قطعاته و همینطور فیبری که سفارش میزنیم که اگه یکی یا دوتا باشه قبول نمی کنن یکدفعه باید 100 تا فیبر سفارش بدی (از ناچاری)
                            چرا منه کاربلد نمی تونم وسایل تولید کنم حتی یه چراغ مطالعه ی سادهکه ی بچه ابتدایی هم میتونه درستش کنه ؟
                            چون قطعات و اون پایش چیزی حدود 25 تومن میشه که بخای سود کنی 30 تومن هیچ کس نمی خره و میرن همه چینی رو میخرن تو هم مجبوری 25 بفرشی که بازم (ضرر)
                            اسپیکر معمولی فلش خور که بخای استاندارد درستش کنی باترانسو ماژولو و سایر قطعات چیزی حدود 50 تومن خرجشه
                            واسه این که ما وارد رقابت با چینیا بشیم تویک کلام احتیاج به ارزان بودن قطعتات میره فقط همین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                            سلام جناب kamy007 پست جالبی بود

اون سوالی که پرسیدید:
                            شما میدونید یک سیستم هدف مند یعنی چی؟

میشه جوابشو بدین؟
                            بنده خواستم بزنم تو کار تولید از طریق دانش بنیان اولش خیلی خوب تحویل گرفتن و از این حرفا ولی موقع عقد قرار داد چک و صفته و ضامن و خلاصه کلی سنگ دیگه گذاشتن که ....بالاخره منصرف شدم چون همه اینا واسه این بود که یه اتاق بدن واسه رفتن اونجا و مثلا نقش یه مدیر عامل رو بازی کنی و اگه خوب بودی میزارن دوسال بمونی و از مالیات هم معافی تا دوسال منم دیدم خرجی که باید بکنم اونم واسه طرحی که شاید اینده خوبی داشته باشه شایدم نه بیام خرج طرح ها کنم تا بگیرن صرفش بیشتره واسه همین منصرف شدم
                            مشتاقانه منتظر پاسخ اون سوالتون هستم
                            موفق باشید
                            سلام
                            واسه این که ما وارد رقابت با چینیا بشیم تویک کلام احتیاج به ارزان بودن قطعتات هست فقط همین

دیدگاه

دوستان درسته که قیمت خیلی ما رو اذیت میکنه ،
                              اما این رو در نظر بگیرید که چینی ها به پخش کننده اصلی و ... دسترسی دارند و از واسطه خرید نمیکنن ،
                              خیلی از فروشنده های قطعات الکترونیک که ادعا واردات میکنن هم جنسشون رو از فروشنده اصلی میخرند ،
                              در ضمن برای تولید یه اسپیکر شارژی باید اونقدری تیراژ رو بالا ببرید تا عملا هزینه ی های ثابت تقسیم بشن ، ما عم نیروی انسانی ارزان دارید هم موارد اولیه خوب ، فقط مشکلمون اینه که نمیدونیم پطور جلو بریم ، از کجا شروع کنیم ، در بازار جمهوری تهران که بورس قطعات الکترونیکه ، به جرعت میتونم بگم 95 درصد فروشگاها واسطه هستن ،
                              در ضمن تو اینجور موارد نباید تکی عمل کرد ، باید گروهی عمل کرد ، و ترجیحا کسی که قرار کالای شما رو بفروشه همونی باشه که جنس مشابه شما رو از چین وارد میکرد یا میفروخته ،
                              ببینید براتون یه مثال میزنم ، شرکت microlab یه شرکت ایرانیه تولید اسپیکر هست که خیلیامون میشناسیمش ،
                              این شرکت علاوه بر برند میکرولب جنس هایی دیگه رو با برندهای دیگه برای افرادی که قبلا وارد کننده بودن تولید میکنه ،
                              خب چی باعث شده که وارد کننده بیاد از یه شرکت ایرانی جنس بگیره؟!!!
                              اولین مورد اینکه برای سفارش جنس به چین باید یه پیش پرداخت بدی ، بعد یه جنستون اماده هست ، گمرک و حمل دریایی و .... تا به بازار برسه میشه 5 ماه ، یعنی پول وترد کننده این مدت خوابیده بوده و یعنی ضرر!
                              دو اینکه بعضی موقع ها ترخیص از گمرک دردسر میشه و طول میکشه ،
                              و از همه مهمتر گارانتی درست و حسابی نداره ،
                              پس مطمئن باشید وارد کننده راضیه که شما اون جنس رو با 10 درصد قیمت بیشتر با همون کیفیت تولید کنی ، ولی پولش نخوابه ولی گارانتی داشته باشه ولی زودتر از چین به دستش برسه
                              رقابت با چین کار بسیار بسیار سختیه ! نه برای ما برای همه ی دنیا! دلایلش رو که خودتون میدونید! اما نشدنی نیست ، بالاخره این چینی ها هم یه نقطه ضعف دارن ،
                              __________________________________________________ __________________________________________________ _____________________
                              بهتر که نه ؛ واجبه در شروع کار با یه شخص بازاری که سرمایه و دانش داشته باشه وارد مذاکره بشید ، باید یه نمونه اولیه به همراه قیمت تقریبی برای تولید انبوه در دست داشته باشید تا بتونید به نتیجه هایی برسید.

__________________________________________________ ___________________________
                              این ها همه نظر و تجربه شخصی بنده هست .
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                                دوستان درسته که قیمت خیلی ما رو اذیت میکنه ،
                                اما این رو در نظر بگیرید که چینی ها به پخش کننده اصلی و ... دسترسی دارند و از واسطه خرید نمیکنن ،
                                خیلی از فروشنده های قطعات الکترونیک که ادعا واردات میکنن هم جنسشون رو از فروشنده اصلی میخرند ،
                                در ضمن برای تولید یه اسپیکر شارژی باید اونقدری تیراژ رو بالا ببرید تا عملا هزینه ی های ثابت تقسیم بشن ، ما عم نیروی انسانی ارزان دارید هم موارد اولیه خوب ، فقط مشکلمون اینه که نمیدونیم پطور جلو بریم ، از کجا شروع کنیم ، در بازار جمهوری تهران که بورس قطعات الکترونیکه ، به جرعت میتونم بگم 95 درصد فروشگاها واسطه هستن ،
                                در ضمن تو اینجور موارد نباید تکی عمل کرد ، باید گروهی عمل کرد ، و ترجیحا کسی که قرار کالای شما رو بفروشه همونی باشه که جنس مشابه شما رو از چین وارد میکرد یا میفروخته ،
                                ببینید براتون یه مثال میزنم ، شرکت microlab یه شرکت ایرانیه تولید اسپیکر هست که خیلیامون میشناسیمش ،
                                این شرکت علاوه بر برند میکرولب جنس هایی دیگه رو با برندهای دیگه برای افرادی که قبلا وارد کننده بودن تولید میکنه ،
                                خب چی باعث شده که وارد کننده بیاد از یه شرکت ایرانی جنس بگیره؟!!!
                                اولین مورد اینکه برای سفارش جنس به چین باید یه پیش پرداخت بدی ، بعد یه جنستون اماده هست ، گمرک و حمل دریایی و .... تا به بازار برسه میشه 5 ماه ، یعنی پول وترد کننده این مدت خوابیده بوده و یعنی ضرر!
                                دو اینکه بعضی موقع ها ترخیص از گمرک دردسر میشه و طول میکشه ،
                                و از همه مهمتر گارانتی درست و حسابی نداره ،
                                پس مطمئن باشید وارد کننده راضیه که شما اون جنس رو با 10 درصد قیمت بیشتر با همون کیفیت تولید کنی ، ولی پولش نخوابه ولی گارانتی داشته باشه ولی زودتر از چین به دستش برسه
                                رقابت با چین کار بسیار بسیار سختیه ! نه برای ما برای همه ی دنیا! دلایلش رو که خودتون میدونید! اما نشدنی نیست ، بالاخره این چینی ها هم یه نقطه ضعف دارن ،
                                __________________________________________________ __________________________________________________ _____________________
                                بهتر که نه ؛ واجبه در شروع کار با یه شخص بازاری که سرمایه و دانش داشته باشه وارد مذاکره بشید ، باید یه نمونه اولیه به همراه قیمت تقریبی برای تولید انبوه در دست داشته باشید تا بتونید به نتیجه هایی برسید.

__________________________________________________ ___________________________
                                این ها همه نظر و تجربه شخصی بنده هست .
                                دقیقا به نکته جالبی اشاره کردید!
                                میکرولب رو همه میشناسیم همه هم با جنساش کار کردیم (قبلا توسط مکسیدر در چین تولید میشد بعد اومد داخل ایران شد میکرولب)
                                این خودش یک اشتغال زایی محسوب میشه!
                                اما:
                                توط یکسری از افراد بعضی از قطعات به مقدار قیمت 1 چهارم در داخل ایران برای میکرو لب وارد میشه
                                اگه قطعات ارزان بودند و به صرفه قطعا همه مشکل بیکاری نداشتند (به خصوص اونایی که رشتشون الکترونیکه)
                                قطعا کار گروهی بهتر از تکی هست و سریع تر
                                مشکل ما لکترونیکیا گرونیه قطعاته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X