اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر سنجی تکمیل مدار گلخانه !!؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر سنجی تکمیل مدار گلخانه !!؟

به نظر من برنامتو جوری بنویس که بتونی همیشه راحت platform رو راحت عوض کنی .... بهش multi platform میگن ... ولی همینو تموم کن و برای ورژن بالاترش از میکروی آرم و ال سی دی رنگی .... از FT800 هم میتونی استفاده کنی که هزینه کمتر بشه ... البته میتونی از همون AVR هم استفاده کنی و از ال سی دی رنگی 5 اینچ هم استفاده کنی ....

اینو ببین .... راحت میشه با همه میکروها راه اندازیش کرد .... حتی با 8051 .....
    من با همه میکروها راه اندازیش کردم...
    موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sagmill نمایش پست ها
      داداش ادامه بده کار خیلی خوبیه.
      نتیجشو هم به ما بگو

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوست عزیز ایده و کار شما هم خوبه
      ولی یه چنتا سوال پیش میاد
      تعیین pH و رطوبت خاک مشکلی نداره اما برای تعیین مواد مورد نیاز برای خاک میخای چکار کنی؟ (یا همون آب)
      اصلا همچین سنسورایی داریم که مثلا مقدار املاح خاک رو بده؟ البته شاید بتونی از TDS استفاده کنی. البته من زیاد با جزئیات کشت هیدروفونیک آشنایی ندارم و اینکه املاح هدف توی این نوع کشت چی ان و سنسور تشخیص شون چی هست.

اگه بشه حتما ادامه میدم. من دو سال پیش برای یک گلخونه که قبلا یه دستگاه چینی روش بود یک سیستم کنترلی ساده طراجی کردم و از اون موقع به این قضیه علاقه مند شدم . با توجه به این که کشور ایران بسار با خطر کم ابی روبرو هست انواع کشت در مزرعه و زمین کشاورزی با مشکل رو برو میشوند و حتی برای گلخانه هم روش کشت های پر مصرف اب مشکل خواهند داشت.
      این روش هیدروپونیک و اکوپونیک روشی هست که مشکل مصرف اب رو تا حد زیادی کاهش میدهد و در اصل ابی انچنان مصرف نمیشه به جز اب اولیه . از اون به بعد ریشه گیاه در اب خواهد بود و اگر ابی مصرف بشه صرفا توسط ریشه گیاه جذب شده و مقدار کمی از اون بخار شده و حروم شده. شما وقتی روی خاک اب بریزید مقداری کمی از اب بین ریشه گیاه قرار میگیره و جذب گیاه میشه .اما در این روش این قضیه اتفاق نمی افتد.
      در کشور های مختلف روش های سنتی کشت داره به روش های صنعتی نوین جایگزین میشوند

برای هر گیاه مواد غذایی که باید داده بشه متفاوت هست تمامی مواد در بازار گیر میاد که باید با نسبت مشخصی ترکیب بشن.برای مثال برای گرجه فرنگی به مواد نیتروژن ، فسفر،کلسیم ، منیزیم ، اهن ، روی ، منگز ، بور ، مس با درصد خاصی ترکیب مورد نیاز هست. این پودر ها باید در اب حل بشن. و PH باید روی 7.8 نگه داشته بشه این کار باید با سنسور PH و پمپاژ مایع اسیدی و بازی در مخازن جداگونه انجام بشه و ...
      سنسوری که همه این مواد رو در اب تشخیص بده پیدا نکردم اما داشتم روی سیستم اتوماتیک ترکیبشون کار میکردم . لازم به ذکر من خودم سه بار کشت انجام دادم. بار اول ریشه گیاه بر اثر نوعی قارچ از بین رفت
      . بار دوم گیاه گل میکرد و میوه میداد اما میوه ها بزرگ نمیشدند و بار سوم روی کاهو که میوه نداشت کار کردم و نتیجه خوبی گرفتم.میخواستم یه جای بزرکتر بگیرم و طرح رو عملی تر کنم متاسفانه وقت نشد

دیدگاه

سلام دوستان ما یه استارت آپی رو داریم که میخواهیم فقط مدارات کاربردی رو دوستان آپلود کنن وبه فروش برسونن

برای ثبت نام ودیدن پروژه های کاربردی میتونن اینجا کلیک کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad
          سلام
          یه مدار گلخانه حدود دو سال پیش داشتیم برنامه نویسی می کردیم که نصف کاره موند
          دیروز داشتم مداراتم رو جمع می کردم که چشم به همین مدار افتاد
          قرار بود این مدار بعد تکمیل اینجا قرار داده بشه
          به نظر خودم که اگر تکمیل میشد خوب بود
          اینو برا یه بنده خدا طراحی کرده بودم که متاسفانه به پست خدمت سربازی ما خورد و نیمه کاره موند
          نظرات شما برام مهمه چیکار کنم
          تکمیل کنم یا برم با arm و ال سی دی و رنگی و ... طراحی کنم
          تو نظر سنجی هم (قسمت بالا) شرکت کنید لطفا

مدار سه تا منو داره که یکیش همینه

منوی دوم انتخاب عناصر

و منوها

مهندس یه سوال با چه زبانی اینو نوشتی و از چه ال سی دی استفاده میکنی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط H.T_sh نمایش پست ها
            مهندس یه سوال با چه زبانی اینو نوشتی و از چه ال سی دی استفاده میکنی ؟
            با کسب اجازه از مهندس عزیز من هم نظر خودمو میگم.
            ای مدل ال سی دی از نوع گرافیکی هست.معمولا چیپ راه انداز این ال سی دی ها از نوع ks0108هست.حالا ممکنه 64*128 پیکسل باشه .یا اینکه ابعادش یه مقدار بزرگتر باشه.
            ب رنامه نویسی در این مدل ال سی دی ها محدودیتی نداره.یتونید از زبان بیسیک یا زبان سی و یا اردینو این مدل ال سی دی رو راه اندازی کنید.کتابخانه این ال سی دی رو فراهم کنی راه اندازیش کاری به اون صورت نداره.
            نوشته هاش هم که می بینی با فونت های مختلفی دراومده درواقع میشه ابتدا در paint ,ویندوز یه تصویر به ابعاد همین ال سی دی ایجاد می کنیم.ودر این حالت با فونت دلخواه و گرافیک زیبا در پینت ایحاد کرده و با فرمت pngخروجی میگیریم.توسط یه سری نرم افزاری های تبدیل عکس به کدهگز،عکس را به کد هگز تبدیل می کنیم..در در هنکام برنامه نویسی و در هرمنو فایل هگزِ عکسی که مختص همان منو است را فراخوانی می کنیم.همین ابدا عکس و فراخوانی می کنیم.تا نماش بده و بعد اعدادی که در طی برنامه تغییر می کنند را برروی عکس بارگذاری میکنیم.باید دقت شود که در جایی که قرار است اعداد دما یا رطوبت نمایش داده شوند باید درزیر این اعدا د خالی باشد.
            تاچ این مدل ال سی دی مقاومتیه.
            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X