اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای انتخاب مولتی متر دقیق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای انتخاب مولتی متر دقیق

سلام
    دنبال یه مولتی متر هستم که ولتاژ رو خوب اندازه بگیره و با دقت مناسب بهم نشون بده. در حد میکرو ولت. خب مولتی مترهای با این دقت خیلی گرون هستن و لااقل فعلا برام نمی صرفه بخرم. امکاناتی هم داره که من نمی خوام و فعلا لازم ندارم. یه مولتی متر که فقط جریان و ولتاز رو هم اندازه بگیره خوبه و راضی هستم ولی دقت خوبی داشته باشه. کسی قبلا همچین مولتی متر هایی که من مدنظر دارم دیده؟ چینی هم باشه عیبی نداره.

البته من به جز مولتی مترهای گرون قیمت هنوز همچین چیزی ندیدم. کم کم دارم پشیمون میشم که DMM خودم رو فروختم. تا الان نتونستم اون چیزی رو که مد نظرم هست رو پیدا کنم. دارم نا امید میشم و می خوام یکی از این دو رو بخرم:

یا

باورم نمیشه که مولتی متر کیوریتسو با این قیمت وجود داره.

پاسخ : کمک برای انتخاب مولتی متر دقیق

سلام و احترام
    تا چه دقتی نیاز دارین؟ چه آپشن هایی میخواین داشته باشه؟
    اگه دقت براتون مهمه و مولتی متر 5 دیجیت با کیفیت مطلوب میخواین GPS179 پیشنهاد میکنم.
    ضمنا این مولتی متر کپی شده یکی از محصولات اکستچ آمریکاس ... منظورم از کپی واقعا کپیه ... بدنه، PCB، آیسی و ...

دیدگاه

درود.
      این دقت رو من فقط روی مولتیمتر رومیزی دیدم.
      شایدم مولتیمتر دستی باشه با این دقت.
      جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۶:۳۱ ۱۴۰۳/۰۷/۲۸.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

من هم با Sanwa کار می کنم و هم با Kyoritsu و هم با DW instech به نظرم اولا مولتی متر نباید بارگراف داشته باشه چون مقادیر رو دیر نشون میده و حالت بوقش با تاخیر 2 ثانیه ای جواب میده. پس مولتی متر که می خرید بارگراف براتون پر نکنه. هر سه مدلی که براتون گفتم خوب هستند ولی من kyoritsu رو ترجیح میدم سگ جون تره گرونی سانوا رو نداره که هی بخوای بترسی یه موقع نسوزه بی درد سر هم هست.
        گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
        همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E_Ravari نمایش پست ها
          سلام و احترام
          تا چه دقتی نیاز دارین؟ چه آپشن هایی میخواین داشته باشه؟
          اگه دقت براتون مهمه و مولتی متر 5 دیجیت با کیفیت مطلوب میخواین GPS179 پیشنهاد میکنم.
          ضمنا این مولتی متر کپی شده یکی از محصولات اکستچ آمریکاس ... منظورم از کپی واقعا کپیه ... بدنه، PCB، آیسی و ...
          هرچه دقیقتر بهتر. برام سرعتش زیاد مهم نیست. دقت فاکتور اولی هستش. آپشن ولتمر، جریان سنج، تست اتصال کوتاه و دیود. ترجیحا دستی هم باشه تا رو میزی
          دوتا آپشن اولی هم کافیه. آها این GPS179 خیلی گزینه خوبیه. فقط زیادی گرون نیست؟ یک و نیم! انتظار تا یه تومن رو داشتم ولی یک و نیم یه مقدار زیاده. البته الان این گرونی هم خیلی طبیعی شده. بلاگرهای توی نت هنوز با نسخه اصلیش مقایسش نکردن هنوز.
          همین چند روز پیش داشتم یه مقایسه از مولتی مترهای Fluke با نسخه کپی شدش رو می دیدم. این نسخه کپیش:

این ویدئو مقایسه یه نمونه بالاترش رو نشون می ده:

بدک نیست. چقدر نسخه های کپی زیاد شده.
          نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
          7درود.
          من با اون 1009 کار کردم.
          تو فنی حرفه ای دست بچه ها بود.
          واقعا خرکاره==
          سلکتورش خیلییی نرم و حرفه ای هست
          آره، گزینه خوبی برای خرید مولتی متر ارزون و اول کار هستش.
          نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
          من هم با Sanwa کار می کنم و هم با Kyoritsu و هم با DW instech به نظرم اولا مولتی متر نباید بارگراف داشته باشه چون مقادیر رو دیر نشون میده و حالت بوقش با تاخیر 2 ثانیه ای جواب میده. پس مولتی متر که می خرید بارگراف براتون پر نکنه. هر سه مدلی که براتون گفتم خوب هستند ولی من kyoritsu رو ترجیح میدم سگ جون تره گرونی سانوا رو نداره که هی بخوای بترسی یه موقع نسوزه بی درد سر هم هست.
          این بار دوم هستش که می بینم یه نفر از سرعت پایین مولتی مترش می ناله! تا حالا تجربه سرعت پایین رو نداشتم. کلیپ های un-pack و review این مولتی مترها رو هم که می بینم سریع عمل میکنن. الان این چند مدلی که اسم بردین سرعتشون کمه؟
          سانوا و کیوریتسو هر دو مگه ژاپنی نیستن؟ سابقه خوبی هم فکر کنم توی ساخت مولتی متر دارن. اینا سرعتشون کمه؟ مهندس چه مدلهایی استفاده می کنید؟ تجربه سوختن مولتی متر هم نداشتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
            هرچه دقیقتر بهتر. برام سرعتش زیاد مهم نیست. دقت فاکتور اولی هستش. آپشن ولتمر، جریان سنج، تست اتصال کوتاه و دیود. ترجیحا دستی هم باشه تا رو میزی
            دوتا آپشن اولی هم کافیه. آها این GPS179 خیلی گزینه خوبیه. فقط زیادی گرون نیست؟ یک و نیم! انتظار تا یه تومن رو داشتم ولی یک و نیم یه مقدار زیاده. البته الان این گرونی هم خیلی طبیعی شده. بلاگرهای توی نت هنوز با نسخه اصلیش مقایسش نکردن هنوز.
            همین چند روز پیش داشتم یه مقایسه از مولتی مترهای Fluke با نسخه کپی شدش رو می دیدم. این نسخه کپیش:

این بار دوم هستش که می بینم یه نفر از سرعت پایین مولتی مترش می ناله! تا حالا تجربه سرعت پایین رو نداشتم. کلیپ های un-pack و review این مولتی مترها رو هم که می بینم سریع عمل میکنن. الان این چند مدلی که اسم بردین سرعتشون کمه؟
            سانوا و کیوریتسو هر دو مگه ژاپنی نیستن؟ سابقه خوبی هم فکر کنم توی ساخت مولتی متر دارن. اینا سرعتشون کمه؟ مهندس چه مدلهایی استفاده می کنید؟ تجربه سوختن مولتی متر هم نداشتم.
            سلام مجدد
            بله 1.5 1.6 باید باشه الان ... یکی دو سال پیش 490 خریدم
            ببینین اون زمان که گرفتم بهترین ارزش خرید رو داشت برای کسی که دنبال دقت بالا باشه. برند اصلیش اون زمان 1.3 1.4 پولش بود ... حساب کنین دیگه الان به پول ما چقدر میشه.
            در مورد کپی بودن کپی خیلی خوبیه ... گفتم بدنه، PCB، قطعات و .... عینا مثل اصلی هست. PCB به جرات میتونم بگم یکی از جالب ترین PCB هایی بوده که دیدم (طراحی آمریکاییش دیگه )
            فقط IC اصلیش رو شک دارم چون پارت نامبرش سرچ کردم چینی آورد. احتمالا با IC چینی کپی شده جایگزین کردن (یا شاید ورژن اصلیش هم همین IC چینی بوده)
            در مورد GPS هم شرکت چینی (دفتر انگلیسی) هست که کلا کارش کپیه ... قانونی یا غیر قانونی شو نمیدونم ولی فکنم قانونی باشه. چون اوسکوپ و سیگنال ژنراتور هاش هم کپی شده siglent هست.

ضمنا تا یه حدی مالتی متر های دستی میتونن رزلوشن داشته باشن که این مدل تقریبا بالاترین دقت مالتی متر های قابل حمل هست ( کمی کمتر از بهترین مدل ها حتی fluke). مثلا مالتی متر قابل حمل 6 دیجیت نداریم.
            در کل اگه بهترین دقت رو میخواین برای مالتی متر قابل حمل که بشه تو این وضعیت ارز مملکت گرفت فکر میکنم همین باشه.
            جدیدترین ویرایش توسط E_Ravari; ۱۶:۰۶ ۱۳۹۷/۱۰/۲۰.

دیدگاه

سلام روح الامین جان ببخشید حرفم یکم غیر صنعتی هست، اما اگه کارت دم دستیه شما میتونی یه برد با این آپ امپ های پزشکی( رنج 50 تا 70 هزار تومنی) درست کنی، تا با یه تقویت در محدوده گین 200بیایی تا با دقت 5 میکرو ولت رو اندازه بگیری، البته ببخشید یه مقدار اسباب بازی میشه اما کار راه اندازه.
              رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
                سلام روح الامین جان ببخشید حرفم یکم غیر صنعتی هست، اما اگه کارت دم دستیه شما میتونی یه برد با این آپ امپ های پزشکی( رنج 50 تا 70 هزار تومنی) درست کنی، تا با یه تقویت در محدوده گین 200بیایی تا با دقت 5 میکرو ولت رو اندازه بگیری، البته ببخشید یه مقدار اسباب بازی میشه اما کار راه اندازه.
                آره ولی خب دیگه وقت صرف این چیزا نمی کنم.
                همون پیشنهاد دوستمون خیلی خوبه. همون رو می خرم.

دیدگاه

هیچ کدوم از این نمونه ها که گفتم بارگراف پر نمی کنند البته حتما قبل از خرید کاتالوگ رو خونده باشید. در ضمن مولتی متر رو انلاین نخرید کلاه سرتون میره برید درست تو دست بگیرید دوتا چیز باهاش ازمایش کنید بعد بخرید. دیجی کالا هم تا یه چیزی رو تخفیف میزنه شما ارزون ترش همون مدل رو تا بازار پیدا می کنید یعنی تخفیف دی جی کالا کشکه من چندین مورد خرید داشتم ازش کلاه سرم رفته به خصوص وسیله برقی

دیدگاه

... البته حتما قبل از خرید کاتالوگ رو خونده باشید...
                    شدیدا با این حرف موافقم. +100
                    گاهی وقتا جزئیات رو خیلی بهتر توی دفترچه اش میشه دید. دفترچه خیلی هاشون توی سایت شرکتشون گیر میاد.

...در ضمن مولتی متر رو انلاین نخرید کلاه سرتون میره برید درست تو دست بگیرید دوتا چیز باهاش ازمایش کنید بعد بخرید...
                    من یه بار از ایران میکرو خریدم. اینو خریدم:

ازش خیلی راضی بودم. البته بعدا فروختمش.
                    ...دیجی کالا هم تا یه چیزی رو تخفیف میزنه شما ارزون ترش همون مدل رو تا بازار پیدا می کنید یعنی تخفیف دی جی کالا کشکه من چندین مورد خرید داشتم ازش کلاه سرم رفته به خصوص وسیله برقی
                    من ازش بدم میاد. خیلی مردم رو داره سرکیسه میکنه. به نظرم گرونفروش ترین فروشنده ایرانه!

دیدگاه

جا داره از مولتی متر افسانه ای صاایران مدل 8510 هم یادی بکنیم یعنی سگ چون تر از این دستگاه من به عمرم ندیدم. واقعا مدل معرکه ای بود بسیار ساده بسیار سگ جون که هنوزم که هنوزه تو بازار بهش قسم می خورند. ببینید صا ایران چیز جدیدی نزده

دیدگاه

سلام مجدد
                        بله 1.5 1.6 باید باشه الان ... یکی دو سال پیش 490 خریدم
                        ببینین اون زمان که گرفتم بهترین ارزش خرید رو داشت برای کسی که دنبال دقت بالا باشه. برند اصلیش اون زمان 1.3 1.4 پولش بود ... حساب کنین دیگه الان به پول ما چقدر میشه.
                        در مورد کپی بودن کپی خیلی خوبیه ... گفتم بدنه، PCB، قطعات و .... عینا مثل اصلی هست. PCB به جرات میتونم بگم یکی از جالب ترین PCB هایی بوده که دیدم (طراحی آمریکاییش دیگه )
                        فقط IC اصلیش رو شک دارم چون پارت نامبرش سرچ کردم چینی آورد. احتمالا با IC چینی کپی شده جایگزین کردن (یا شاید ورژن اصلیش هم همین IC چینی بوده)
                        در مورد GPS هم شرکت چینی (دفتر انگلیسی) هست که کلا کارش کپیه ... قانونی یا غیر قانونی شو نمیدونم ولی فکنم قانونی باشه. چون اوسکوپ و سیگنال ژنراتور هاش هم کپی شده siglent هست.

ضمنا تا یه حدی مالتی متر های دستی میتونن رزلوشن داشته باشن که این مدل تقریبا بالاترین دقت مالتی متر های قابل حمل هست ( کمی کمتر از بهترین مدل ها حتی fluke). مثلا مالتی متر قابل حمل 6 دیجیت نداریم.
                        در کل اگه بهترین دقت رو میخواین برای مالتی متر قابل حمل که بشه تو این وضعیت ارز مملکت گرفت فکر میکنم همین باشه.
                        با مولتی مترهای OWON کار کردید؟ سری B41T+
                        همه دقتش تقریبا مثل اون GPS هستش و امکانات بیشتری داره. ارزون تر هم هستش. این ویدئو یکی سری دیگه اش رو بررسی کرده. سرعت خازن سنجش یه مقدار پایینه

نظرتون چیه؟ اون GPS هم سرعتش پایینه؟

دیدگاه

با مولتی مترهای OWON کار کردید؟ سری B41T+
                          همه دقتش تقریبا مثل اون GPS هستش و امکانات بیشتری داره. ارزون تر هم هستش. این ویدئو یکی سری دیگه اش رو بررسی کرده. سرعت خازن سنجش یه مقدار پایینه

نظرتون چیه؟ اون GPS هم سرعتش پایینه؟
                          سلام وقت بخیر
                          نه ندیده بودم ... جالب هست.

خب در مورد دقت نگاهی کردم GPS کمی بهتر از OWON هست.
                          فرض کنید شما ولتاژ 2 ولت dc اندازه میگیرین. صحت دو مالتی متر میشه:
                          GPS: 2000mv => 2000 -+ 1.4mv
                          OWON: 2000mv=> 2000 -+2.2mv
                          و حالا برای هر کمیت و رنجی فرق میکنه ...
                          مورد دیگه اینکه اسما 5 دیجیت یا 4.5 دیجیت هستن ولی به رقم پر ارزش باید توجه کرد. GPS دیجیت 40000 هست و OWON فکر میکنم 22000. تفاوت اینها وقتی مهم میشه که کمیتی بین این 2.2 تا 4 باشه. اونوقت به رنج بعدی برده میشه و مدارات و صحت و ... طبق اون رنج سنجیده میشه. ایده آل ش اینه که مثلا 99999 باشه.

در مورد خازن سنج مالتی متر پیشم نیست تست کنم ولی فکر نمیکنم مورد خاصی باشه چون روش اندازه گیری خازن زمان بر هست فکر میکنم ... C رو از زمان شارژ دشارژ شدن تشخیص میده.

چیزی که من دیدم در کل:
                          مزایا OWON:
                          - لاگر: ویژگی خیلی خوبی هست، مخصوصا اینکه یه محیط کاربر پسند داره و بلوتوث هست و مثل مدل های قدیمی نیست. نمیدونم اینی که میگم درست و اصولی هست یا نه ولی اگه بشه ازش به عنوان توان سنج هم استفاده کرد خیلی جالب میشه. چون هم کاربردی هست هم توان سنج ها ارزون نیستن.
                          - قیمت پایینتر ؟ : من سرچ کردم سایتی آورد همون 1.5 بود مثل GPS

مزایا GPS:
                          - دقت بالاتر : 2 مورد گفته شده.
                          - IP67: اگه سطح حفاظت ضربه و آب براتون مهمه ... این که چه بلا هایی سرش میارن و سالم میمونه رو ببینید خودتون.

دیدگاه

...
                            - قیمت پایینتر ؟ : من سرچ کردم سایتی آورد همون 1.5 بود مثل GPS
                            ...
                            الان نمی تونم پیداش کنم ولی تو یه سایتی حدود 1 میلیون هم دیدم، به صاحبش پیغام دادم که قیمت درسته گفت تغییر کرده و شده 1 میلیون و هشتصد

دیدگاه

بچه ها کسی مولتی متر GW INSTEK GDM-461 رو استفاده کرده؟ هر مولتی متری از این شرکت رو که استفاده کردید در موردش نظر بدید لطفا. چطور بوده؟ بنظر خیلی خوب میان.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X