اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگاه یک مهندس الکترونیک در ایران!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جایگاه یک مهندس الکترونیک در ایران!

من ترم اخر کاردانی برق صنعتی هستم در یکی از دانشگاه های متوسط به بالا هستم و کنکور هم برای کارشناسی ندادم و میخوام برم دانشگاه ازاد شهر خودمون با اینکه میدونستم قبول میشم و تمام دوستانم که شرکت کردند قبول شدند چرا؟چون من هم دنبال علاقم هستم هم دنبال پول و به نظر من دو تا مسئله جداست تو این 2 سالی که عمرم رو تلف کردم تو یه شهر دیگه و واقعا هیچ فعالیت مفیدی نداشتم چه گلی به سر خودم زدم که قرار باشه باز برم 2 سال دیگه خودمو یه شهر دیگه الاف کنم البته چیزایی هم یاد گرفتم ولی نه در دانشگاه بلکه در همین اینترنت و در سایه تلاش های خودم و هر چی هم جلوتر میرم میبینم مسایل جدید تری برام هست
    فرق ما که داریم درس میخونیم و اونی که داره ملیونی بدون هیچ سوادی پول در میاره اینه که ما از فکرمون و تجربه و صد البته علاقه ای که داشتیم و داریم میتونیم پول در بیاریم این فرق ماست که البته من خودم هر کدوم از دوستانم رو دیدم هیچ وقت هیچ تلاشی برای این که از فکرش پول در بیاره نکرده و فقط به فکر این هستن که مدرکشون رو بگیرن و یه جا استخدام بشن که اگه به تنخصصشون مرتبط باشه که خوبه ولی اگه نباشه از اونجاست که به نظر من اول بدبختیشونه چون تمام روزها یکنواخت میشه و تمام علاقه و استعدادشون خلاصه میشه توی همون کار و راه پیشرفت رو برای خودشون سد میکنن
    البته من تجربه ای در این زمینه ها ندارم و فقط نظر شخصیم رو گفتم

دیدگاه

2- این هم یک باور غلط است . کشور های صنعتی دارن مهندسین و دانشمندان کشورهای بدبخت رو استثمار میکنن . یکی از آشنا ها رفته هلند .شرکت فلیپس .طرف برا خودش مخ بود. یک ضرب از تیزهوشان تا کارشناشی ارشد تو سراسری رفت . 8 سال تو تهران تو خونه مجردی یا تو دانشگاه روزی 16 ساعت مفید - فرمول و مقاله میخوند .الان رفته هلند باهاش صحبت میکردم میگفت حقوقش 16 میلیون تومن در ماه است . اینو شما به یورو تبدیل کنی میشه 3800 یورو . خوب همون پایه حقوق هلند برا کار گر است .
      در مورد مطلب بالا، این مشکل در مورد کشورهای اروپایی صدق میکنه. طبق روند قانون کار در کشورهای اتحادیه اروپا،حقوق اقشار مختلف جامعه تفاوت بسیار کمی با هم داره به طوری که حقوق یه مهندس با یک کارگر تقریباً برابره. به همین علت تمایل افراد به تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در بین افراد با ملیت اروپایی کاهش چشمگیری داشته و از همین رو تعداد دانشجوهایی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا جذب میکنند روز به روز بیشتر میشه.( این اطلاعات رو از یکی از دوستام که در کشور فرانسه دکترا میخونه گرفتم.معتبره
      -----------------------------
      به عنوان یه مهندس الکترونیک ، با هر مهندس برقی که شرکت زده و داره کار میکنه مشورت کردم ، بیشتر ترسیدم و نا امید شدم.مشکل کمبود سواد و نداشتن تجربه و دانش کافی نیست.همه میدونیم که یکی دو سال اول نباید انتظار در آمد بالا داشت. این دو سال هم بها ندازه کافی برای ارائه محصول با کیفیت هست. مشکل در زمینه بازاریابی است و اتفاقا علت اون هم کمبود سواد نیست بلکه مجبور بودن به استفاده از روش های بی شرمانه مثل رشوه ، چاپلوسی، استفاده از رانت و پارتی بازی است. یکی دو مورد از مشورت هایی که گرفتم رو در پست های بعدی براتون میگم :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط like_electronic
        سلام
        دانشجوی الکترونیک هستم.
        یک سوال داشتم از دوستانی که در حال حاضر در زمینه الکترونیک مشغول به فعالیت هستند یا در این زمینه تحصیلات آکادمیک دارند و کار گیرشون نیومده یا از کارشون راضی نیستند!
        میخاستم بپرسم اگر الان به عقب برگردید باز هم این راه رو یعنی کار و تحصیل در زمینه الکترونیک رو انتخاب میکنید؟
        آیا در ایران به اندازه زحمتی که در این زمینه کشیده میشود بها داده میشود؟
        راستش من خودم خیلی درگیر این رشته هستم و دارم اکثر وقتم را در این زمینه میگزارم.
        ولی جدیدا چیزهایی شنیدم که واقعا ناامید شدم!!!!

مثلا این که حقوق و دست مزد در این رشته بسیار پایین است.(مثلا حقوق یک طراح مدارات میکروکنترلری یا مدارات آنالوگ و....)
        البته بعضی دوستان میگن که نباید همه چیز رو با پول مقایسه کرد اما من نمیتونم قبول کنم که چند سال از عمرم را و لحظات عمرم را روی یک مطلبی بزارم و بعدش کسانی که یک سوم من هم تلاش نکردند و در رشته های ساده دیگر تحصیل کرده اند یا اصلا بی سواد هستند چندین برابر من درآمد داشته باشند و ببخشید به ریش من بخندند!

از طرف دیگر میگویند که مثلا بازار اشباع شده است.مثلا توی بحث منابع تغذیه وارد میشی میبینه وارد میشه.توی بحث طراحی مدارات میکروکنترلری وارد میشی میبینی همه دیگه کار با AVR و PIC و حتی ARM رو بلدند و دست مزد کار در این زمینه ها هم بسیار کم است.(در مقابل شغل های شریف دیگر در جامعه!!)

خلاصه کلا ناآمید شدیم!
        حالا میخواستم سوالی که بالا پرسیدم رو بپرسم:اگر الان به چند سال پیش برگردید باز هم رشته الکترونیک یا برق را انتخاب میکردید یا وارد زمینه ی تحصیلی و کاری دیگری میشدید؟ (:|
        با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
        الکترونیک یک زمانی بعد از پزشکی، حرف اول را می زد. اما امروز فرا تر از آن حرکت می کند. روزی نیست که شما با برق و الکترونیک سر و کار نداشته باشید. تماشای تلویزیون، تلفن ثابت و سیار. اینترنت و ماهواره، دستگاه خودپرداز، حرکت با خودرو( ای سی یو). این علمی است که باید به آن باید علاقه داشته باشی تا موفق شوی
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

"اما اگر زمان برگرده رشته الکترونیک و اکثر رشته های فنی مهندسی را انتخاب نمی کردم می دونید چرا؟چون الکترونیک را با اینترنت هم میشه یاد گرفت با کلاس رفتن هم میشه یاد گرفت اما هیچ وقت شما با اینترنت و کلاس و آموزشگاه نمی تونید پزشک یا دندان پزشک بشوید .می رفتم پزشکی و اگر علاقه ای برام می موند از طریق نت به یادگیری الکترونیک می پرداختم .البته تصور اینکه اینترنت اینقدر پیشرفت می کنه برای من سخت بود"
          این یه نقل قول بود که من خیلی پسندیدم :applause:

خب اکثر کسایی که میان دانشگاه به امید کارمندی و استخدام میان . خود منم فکر میکردم همین طور که یک پزشک استخدام میشه ، بلاخره یک مهندس الکترونیک خوب هم استخدام میشه! پس بین این دو چیزی رو انتخاب کردم که علاقه بیشتری داشتم(الکترونیک)
          ولی اگه سنم اجازه میداد برمیگستم به سوی پزشکی :cry:

هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

دیدگاه

خودتو بشناس ، خودتو باور کن ، به خودت ایمان داشته باش، اونوقت به حقت به اندازه ایمانت خواهی رسید،
            چه اینور آب چه اونور آب ، چه 800 تومن ، چه 5 میلیون تومن ،

مهم اون آرامش زندگیت هست ، که میخای با پول بدستش بیاری ، چه با 800 تومن چه با 5 میلیون تومن.دنبال آرامش باش.

به نقل از یکی دوستان eca :

با پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه، رختخواب خرید ولی خواب نه، ساعت خرید ولی زمان نه، می توان مقام خرید ولی احترام نه، می توان کتاب خرید ولی دانش نه، دارو خرید ولی سلامتی نه، خانه خرید ولی زندگی نه و بالاخره ، می توان قلب خرید، ولی عشق را نه.
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedbordbar
              چون الکترونیک را با اینترنت هم میشه یاد گرفت با کلاس رفتن هم میشه یاد گرفت
              :surprised: :surprised:
              کی همچه حرفی زده دوست عزیز؟؟؟ یاد گیری الکترونیک از طریق کلاس و اینترنت حداکثرش ختم میشه به ساخت چند تا برد آماتوری. اینکه کسی یه چیزایی رو یه جا بخونه و بعد همونا رو جای دیگه تکرار کنه که دلیل فهمیدن اون مطلب نمیشه.
              تازه همچین کسی هیچوقت قدرت ریسک و انعطاف پذیری رو که یه مهندس خوب داره، نمیتونه بدست بیاره. الکترونیک فقط ساختن اسباب بازیهای بچه گانه نیست. به نظر شما آیا کسی که تو اینترنت الکترونیک یاد گرفته از پس پروژه های بزرگ و پیچیده سخت افزاری و نرم افزاری برمیاد؟؟
              دوست گرامی! کار حرفه ای توی هر رشته ای حتما نیازمند تحصیلات آکادمیک هست. ولی عکس قضیه صحیح نیست. یعنی مثلا هر فرد تحصیلکرده ی الکترونیک، لزوما یه مهندس خوب نمیشه.
              محدوده علم الکترونیک هم از لحاظ موضوعی و هم از لحاظ کاربردی، اگه بی انتها نباشه، بسیار وسیعه و این یکی از جذابیتهای این رشته هست. ولی محدوده مثلا دندانپزشکی فقط دهان بیماره و بیرون از اون، باز به رشته های مهندسی نیاز پیدا میکنه. اتفاقا دندانپزشکی رشته ایه که نوع تجربیش هم وجود داره و حتی مجوز فعالیت هم براش صادر شده.
              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

حرف استاد نو رسیده در شرایط درست (توی جامعه ما ایده آل!) کاملا درسته اما متاسفانه الان توی کشور کمتری دانشگاهی داریم که دانشگاه باشه!!
                اگر دانشگاه تطبق تعریف روی کاغذ واقعا محلی برای کسب علم و مهارت و شاید تجربه باشد و استاد واقعا استاد باشد و دانشجو هم واقعا دانشجو باشد بله حرف شما کاملا درسته و یک مهندس برق با تحصیلات آکادمیک با یک مهندس برق بدون تحصیلات آکادمیک خیلی خیلی فرق دارند اما همه ی ما میدانیم که هیچ کدوم از گزاره های بالا توی اکثر دانشگاه های کشور صدق نمیکنه(به غیر از چندتا دانشگاه اغلب انگشت شمار توی هر رشته که تازه توی اون ها هم تعداد انگشت شماری واقعا دانشجو هستند) و در نتیجه دیگه به این عادت کردیم که یارو دکترا الکترونیک داره اما یه تقویت کننده C.E بلد نیست طراحی کنه یا دانشجویان برترین دانشگاه های کشور پروژه های خود را به دیگران میدهند که برایشان انجام دهند و دیگه عادت کردیم به دیدن با مدرک بی سواد و با سوادان بی مدرک!

دیدگاه

بله. جناب لایک عزیز. اگه کیفیت آموزشی دانشگاههای ما خوب بود که عکس قضیه هم صحیح بود.
                  نوشته اصلی توسط نو رسیده
                  دوست گرامی! کار حرفه ای توی هر رشته ای حتما نیازمند تحصیلات آکادمیک هست. ولی عکس قضیه صحیح نیست. یعنی مثلا هر فرد تحصیلکرده ی الکترونیک، لزوما یه مهندس خوب نمیشه.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                    محدوده علم الکترونیک هم از لحاظ موضوعی و هم از لحاظ کاربردی، اگه بی انتها نباشه، بسیار وسیعه و این یکی از جذابیتهای این رشته هست. ولی محدوده مثلا دندانپزشکی فقط دهان بیماره
                    حرف منم همینه ، اتفاقا شاید همین گستردگی و جذابیت باعث هجوم ملت به این رشته دانشگاهی شده :nerd: ....ولی حتی واحد های دانشگاهی اینقدر گسترده است که نمیشه فرد فقط یک شاخه رو ادامه بده ؛ از طرفی شاخه های اکترونیک در عین گستردگی به هم پیوسته هم هست.
                    نتیجه این که این رشته 1- بسیار پیچیده و سخت هست 2- نسبت افرادی که این رشته رو انتخاب کردند به نیاز جامعه بسیار زیاد هست
                    اما یک دانشجوی پیراپزشکی ، اکثر واحدهایی رو که میخونه دونه به دونه دستورالعمل هایی هست که قراره تو شغلش استفاده بشه و هنوز درسش تموم نشده کارش شروع میشه، بعضی از رشته ها کلا این تیپی هستن و مسیرش مشخصه!
                    مثلا حسابداری هم با گستردگی خاص خودش بر اساس دستورالعمل ها ، استاندارد ها و قوانین مالی و محاسباتی کشور تدریس میشه!
                    جالبه ، حتی سایر رشته های مهندسی باز هم گستردگی الکترونیکو ندارند ؛ مثلا رشته عمران هم با موضوعاتی مثل مقررات ملی ساختمان و آیین نامه های مشخص خودش ، باز به مراتب اوضاع بهتری از الکترونیک دارند...حتی!!!....... حتی! مهندسی برق قدرت و انتقال مقررات واضحتری داره :angry:

حالا دوستان اگه میخاین مثل این "همکارای اجرایی" همش بگید:
                    [glow=red,2,300]اگر کسی برای پول وارد هر رشته دانشگاهی میشه 100درصد اشتباه کرده
                    هیچ ارتباط مستقیمی بین رشته و تحصیلات و درآمد نه تو ایران نه هیچ جای دیگه دنیا نیست :NO:
                    اکثر افراد تنبل فکشون زیاد کار میکنه برای همین هرجا می بیندشون دارند آیه یاس می خونند برای اینکه تنبلی خودشون را توجیه کنند :-O
                    اشباع یعنی زیاد شدن رقابت بهترین ها هیچ وقت اشباع نمی شوند [/glow] (:| [-(
                    لطفا برید یک تاپیک جدید باز کنید و خوبی های الکترونیک رو اونجا بگید
                    در عوض اینکه همش جذابیت الکترویک رو برجسته کنید یه راهنمایی درست به ما بدبختا بدید که هر جا میریم خاستگاری میگن باید کارمند یا فرهنگی باشین...
                    علاقه رو شاید خیلی ها دارن تلاش هم دارن ولی نباید به رویاها فکر کرد ، باید واقعیات رو دید و به فکر زندگی بود [-X

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
                      والا ما که از الکترونیک خیری ندیدیم.در مقایسه با دیگر مهندسی ها هم فارغ التحصیل شدنش بسیار داستان داره و هم بعدش.
                      من که تو الکترونیک آنالوگ ، سوئیچینگ ، دیجیتال ، میکرو 8051 ، AVR رو یاد گرفتم زیاد به دردم نخورد.
                      بعدش رفتم تو فیلد قدرت . یه کم بهتر بود ولی نه خیلی .کلی نرم افزار کار کردم و چیز خوندم.تا اونجا که 12 مگاوات نیروگاه به شبکه سراسری وصل کردم.تابلو سازی کردم.طراحی کارخانه و هزار تا چیز دیگه.
                      خداییش تا الانم که تو این انجمن فعالیت میکنم فقط به خاطر عشقم به برق بوده والا درامدش به زحمتش نمی ارزیده.
                      خوش به حال مهندسای عمران.از n سال پیش تا حالا شاید 10 درصد هم تغییر تو کارشون نبوده.
                      نظرتون چیه؟

دیدگاه

دوستان به نظر من اگه آدم به چیزی علاقه داشته باشه توش رشد میکنه و میتونه توش به جای رسید اگه بحث درامده آره من از خیلیا ، خیلی عقبم اما اگه بحث لذت بردنه با این درامد محدود و و زندگی عادیم انتخاب کارم از خیلیا خوشبخترم همه چی نسبی هست فرد به فرد متفاوته اگه پول تو زندگیت خوشبختی میاره همی الان برو پی یه کار دیگه
                        جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
                        که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                          در هر زمینه ای که کار کنی، وقتی موفق خواهی بود که کاری رو بتونی انجام بدی که باقی نتونن انجام بدن.
                          متاسفانه توی ایران همه منتظر هستن یکی کاری رو راه بندازه باقی برن ازش کپی کنن و اصلا حاضر نیستن ذره ای ریسک یا حتی فکر کنند.
                          من خودم به شخصه اگر برگردم به 18 سالگی سریع خودم رو به خدمت مقدس مجبوری معرفی میکردم بعد از مجبوری هم می نشستم برای خودم مطالعه و کار میکردم و برای اینکه خیلی هم از قمپوز جامعه عقب نمونم میرفتم در یکی از رشته های بدون کنکور علمی کاربردی شرکت میکردم. اصلا هم خودم رو درگیر این اساتید دانشگاه و چرت و پرت هایی که یاد میدن نمیشدم.
                          به شخصه از 141 واحد لیسانس با اینکه در یک دانشگاه روزانه و متوسط به بالا بودم 10 واحدش هم به دردم نخورد. البته بگم در دوران لیسانس هم 80 درصد کلاس ها رو بیشتر از یک جلسه نرفتم و باقی زمان رو کار و مطالعه میکردم و شب امتحان هم جزوه و شب بیداری و باقی قضایا. و از این تصمیم و رویه هم بسیار راضی هستم چون واقعا چیزهایی که به دست اوردم خیلی بیشتر از کلاس های چرت و پرت اساتید بود.
                          تنها نکته ناراحت کننده کنکور کارشناسی بود که اون همه استرس و وقت گذاشتم درحالی که میشد اون رو صرف کارهای مفیدتر و بهتر کرد.
                          ارشد هم نشستم از پایه خودم خوندم و نتیجه گرفتم. کار هم الحمدالله چیزی بدونی که مختص خودت باشه و کپی از دیگران نباشه، خدا هم کمک میکنه و همیشه هست.
                          خیالت راحت انسانی که کاری رو بلد باشه هیچ وقت بیکار نمیمونه و همه میخوانش.
                          اکثر بیکاری هایی که در جامعه هست ناشی از مدرک گرایی و عدم سواد کافی هست.
                          تعارف که نداریم. شغل دولتی که پ میخواد. صنایع و شرکت های خصوصی هم کسی رو میخوان که سرمایه اشون رو زیاد کنه نه این که هدر بده.
                          به همین خاطر توصیه اکید میکنم به یادگیری عملی و مطالعه و تجربه :smile:
                          لطفا درس اساتید رو چرت و پرت خطاب نکنید. خیلی ها هستند که آرزوی شرایطی مثل شما رو دارند تا بتونن توی دانشگاه بدون دغدغه درس بخونن

دیدگاه

یک مشکل اساسی که افراد تحصیل کرده دارن اینه که فکر میکنن اگر یک تکنیک یا تاکتیکی بلد باشن باید یک شخص یا یک نهاد یا یک سازمانی بهشون پول یا حقوق بده . یعنی دوستان عزیز کسی بخاطر اون چیزهایی که تو ذهن شماست یا تو فیزک جسم شما بالقوه است پول و حقوق نمیده . دیدم بعضی از افراد میگن

1- ای کاش پزشکی میخوندم و برق نمی خوندم .
                            2- ای کاش بجای این چند سال که تو دانشگاه عمرم رو حروم کردم میرفتم و ظایعات نون خشک و لاستیک جمع میکردم

باید بگم که

دسته اول افرادی هستند که فکر میکنند مرغ همسایه غازه . همون کس هایی هستند که فکر میکنن اگر بلد باشن که آسپرین بچه چی کار میکنه و متابرو فو تر من ... برا چی خوبه یک عده همینطوری براشون ماهانه یک حقوق چرب و چیلی میده . غافل از اینکه یک دکتر موفق که تو شهرش بصورت نسبی مشهور شده ( از بین هزارن دکتر که ملت به هم توصیه میکنن به دکتر فلانی نباید سگت رو هم پیشش ببری ) حداق 50 سال سن داره . یعنی از 18- 19 سالگی تا 50 سالگی چیزی حدود 30 سال سگ دو زده . تو زمستون و تابستون به کدوم ده کوره ها که نرفته . چه شبهایی که تا صبح کشیک بوده . تو اورژانس چه صحنه هایی که ندید . چه افرادی که تهدیش نکرده . که بعد این همه چند نفر قبولش کنن که این دکتر کارش خوبه . اگر قبول ندارین یک 20 نفر جراح تراز اول 30 ساله بمن نشون بدین .

دسته دوم هم افراد غافلی بودند که فکر میکردند دانشگاه براشون شرط گذاشته بود که اگر کسی پاشو تو دانشگاه بزاره حق نداره بره وردست یا پادو بشه یا نون خشکی بزنه . نه عزیزان من مشکل این دسته غرور کاذبی بود که از قبل از دانشگاه داشتن. یعنی این فراد حتی اگر وارد دانشگاه نمی شدن محال بود برن کار های سطح پایین انجام بدن .

ادامه برا بعد .
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                              یک مشکل اساسی که افراد تحصیل کرده دارن اینه که فکر میکنن اگر یک تکنیک یا تاکتیکی بلد باشن باید یک شخص یا یک نهاد یا یک سازمانی بهشون پول یا حقوق بده . یعنی دوستان عزیز کسی بخاطر اون چیزهایی که تو ذهن شماست یا تو فیزک جسم شما بالقوه است پول و حقوق نمیده . دیدم بعضی از افراد میگن

1- ای کاش پزشکی میخوندم و برق نمی خوندم .
                              2- ای کاش بجای این چند سال که تو دانشگاه عمرم رو حروم کردم میرفتم و ظایعات نون خشک و لاستیک جمع میکردم

باید بگم که

دسته اول افرادی هستند که فکر میکنند مرغ همسایه غازه . همون کس هایی هستند که فکر میکنن اگر بلد باشن که آسپرین بچه چی کار میکنه و متابرو فو تر من ... برا چی خوبه یک عده همینطوری براشون ماهانه یک حقوق چرب و چیلی میده . غافل از اینکه یک دکتر موفق که تو شهرش بصورت نسبی مشهور شده ( از بین هزارن دکتر که ملت به هم توصیه میکنن به دکتر فلانی نباید سگت رو هم پیشش ببری ) حداق 50 سال سن داره . یعنی از 18- 19 سالگی تا 50 سالگی چیزی حدود 30 سال سگ دو زده . تو زمستون و تابستون به کدوم ده کوره ها که نرفته . چه شبهایی که تا صبح کشیک بوده . تو اورژانس چه صحنه هایی که ندید . چه افرادی که تهدیش نکرده . که بعد این همه چند نفر قبولش کنن که این دکتر کارش خوبه . اگر قبول ندارین یک 20 نفر جراح تراز اول 30 ساله بمن نشون بدین .

دسته دوم هم افراد غافلی بودند که فکر میکردند دانشگاه براشون شرط گذاشته بود که اگر کسی پاشو تو دانشگاه بزاره حق نداره بره وردست یا پادو بشه یا نون خشکی بزنه . نه عزیزان من مشکل این دسته غرور کاذبی بود که از قبل از دانشگاه داشتن. یعنی این فراد حتی اگر وارد دانشگاه نمی شدن محال بود برن کار های سطح پایین انجام بدن .

ادامه برا بعد .
                              دقیقا من خودم 1 سال بعد لیسانس پا دو بودم کف مغازه مردم و تی میزدمم و همیشه هم به این موضوع افتخار میکنم اگه اون دوره رو نگذروندم الان معلوم نبود چیکاره بودم
                              جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
                              که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

بله.......هر کاری سختی داره. منم نگفتم مرغ همسایه غازه!
                                ولی بلاخره رشته های علوم پزشکی ، تربیت معلم ، حقوق ، حسابداری ، زبان های مختلف خارجی ، مهندسی عمران ، انتقال و توزیع برق و....استاندارد های مشخص خودشو داره والبته مشکلاتی هم دارن....ولی مثل الکترونیک نیست که خیلی گستردست و خیلی از چیزایی که میخونیم قرار نیست تو کارمون انجام بدیم!
                                ولی مثلا یک پرستار (قشر محترم و زحمت کش) برای هر رخدادی آموزش دیده و آمادگی داره!
                                یک معلم زحمت کش همین طور ، یک وکیل ، یک حسابدار..........
                                من دارم میگم گستردگی و جذابیت الکترونیک بلای جان (فارغ التحصیل)این رشته شده و گر نه این که یه پرستار زحمت میکشه یا یه پزشک دردسر زیادی داره قابل انکار نیست*

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X