پاسخ : ساخت کوره القایی
باسلام.برای هسته فوق در فرکانس مورد نظر توان 3000 وات با 180 میلی تسلا شار کافیست.در ضمن در نظر گرفتن زمان مرده DT بین دوسوئیچ بالا وپائین ضروری است.حدودا 800 نانو ثانیه.
همچنین بخش تغذیه باید توانایی تحمل جریانهای شدید دردوره تناوب فرکانس مورد اشاره را داشته باشد.
موفق باشید.
باسلام.برای هسته فوق در فرکانس مورد نظر توان 3000 وات با 180 میلی تسلا شار کافیست.در ضمن در نظر گرفتن زمان مرده DT بین دوسوئیچ بالا وپائین ضروری است.حدودا 800 نانو ثانیه.
همچنین بخش تغذیه باید توانایی تحمل جریانهای شدید دردوره تناوب فرکانس مورد اشاره را داشته باشد.
موفق باشید.

oo: بابا من میخوام الیاژ حافظه دار درست کنم از نوع نیکل تیتانیم تازه خودم رشتم الکترونیکه و معتقدم این توپولوژی برای کوره های خانگی بدرد نمیخوره ما تو درس مخابرات خوندیم که ساده ترین روش تولید فرکانس سینوسی اینه که به یک فیلتر lc پالس های مربعی بدی تا اون هم تو فرکانس رزونانسش شروع به تولید فرکانس کنه که پایین ترین راندمان رو داشت :angry:.در این لحظه بود که به خودم گفتم چرا از اسیلاتور سینوسی استفاده نکنیم :rolleyes: این روش خیلی راندمان بهتری تو القای انرژی داره درضمن ارزونتره نظراتتون رو بگید خجالت نکشید :nerd:

دیدگاه