اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهار جریان هجومی موتور یونیورسال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مهار جریان هجومی موتور یونیورسال

سلام خدمت دوستان. یه سوال دارم. برای کنترل جریان هجومی بسیار بالای یک فرز آهنگری 2800 وات 220 ولت که موتور یونیورسال داره، کاهش لگد در موقع استارت و راه اندازی نرم این موتور دیمر مناسبه یا سافت استارتر؟ کدوم رو پیشنهاد میدین؟ (البته با لحاظ کردن ویژگی های فنی و مقرون به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی)
    جدیدترین ویرایش توسط هوالحق; ۲۳:۰۶ ۱۴۰۴/۱۲/۰۵.

نوشته اصلی توسط هوالحق نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان. یه سوال دارم. برای کنترل جریان هجومی بسیار بالای یک فرز آهنگری 2800 وات 220 ولت که موتور یونیورسال داره، کاهش لگد در موقع استارت و راه اندازی نرم این موتور دیمر مناسبه یا سافت استارتر؟ کدوم رو پیشنهاد میدین؟ (البته با لحاظ کردن ویژگی های فنی و مقرون به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی)
    با سلام ،
    اگر نیازی به تغییر تعداد دور موتور ندارید ، مطمئنا استفاده از سافت استارتر گزینه بهتری هست.
    برای سنگ فرز به دلیل داشتن موتور یونیورسال ( که جریان لحظه ای بالایی میکشه ) ، بهتره از سافت استارتر حداقل 2500 واتی استفاده کنید.

دیدگاه

با سپاس فراوان از شما بابت راهنمایی من؛ ولی خوب اینجا چند سوال پیش میاد. اول اینکه اگه اشتباه نکنم سافت استارتر بر موتورهای القایی موثره و نه بر موتورهای یونیورسال. دوم اینکه سافت استارتر با ورودی و خروجی تکفار در بازار خیلی کمه. سوم اینکه قیمت سافت استارتر چند برابر قیمت یک دیمره. چهارم اینکه بعضی از فرزها در درون خودشون دیمر دارن که دور رو کنترل می کنه. ولی همین کنترل دور تا حدود باعث نرم تر شدن حرکت موتور و کاهش لگد هم میشه. یعنی خود سازندگان این دستگاه ها هم دیمر رو به عنوان یک راه حل کم هزینه دیدن. واقعیتش من تعمیر کار ابزار آلات صنعتی برقی هستم و برای تست دستگاه هایی با توان بین 1200 وات تا 2800 وات که لگد میزنند و اگه معیوب باشند جریان راه اندازی بالاتری هم دارند دچار مشکل هستم. من دنبال یک راه حل مقرون به صرفه و کارا هستم که موتورهای یونیورسال با توان 1200 الی 2800 وات رو به صورت نرم راه اندازی کنه و با مهار جریان راه اندازی، لگد رو کاهش بده

دیدگاه

درود
        برای ساخت مدار سافت استارت لینک زیر را ببینید:

جریان ترایاک را متناسب با جریان مصرف کننده انتخاب کنید (50در صد بالاتر) برای حفاظت از خود ترایاک دو سر آن را یک مقاومت 100 اهم 5 وات و یک خازن 100nF/600V که با هم سری شده اند متصل نماید.. برای جلوگیری از جریان هجومی خود موتور هم میتوانید دو سر آن یک دیود فوق سریع مثلا MUR1860 موازی کنید جریان دیود بر اساس جریان موتور انتخاب میشود موفق باشید.

دیدگاه

از بابت ارسال فیلم آموزشی سپاسگزارم. مساله اینه که من طیف متنوعی از انواع فرز با قدرت های مختلف دارم. آیا این قطعه کوچک میتونه این طیف رو پاسخ گو باشه؟ و اینکه چجوری به صورت پیش فرض این قطعه رو روی میز کار داشته باشم که هر فرزی به دوشاخه میزکار وصل شد، استارت نرمی داشته باشه؟
          جدیدترین ویرایش توسط هوالحق; ۱۸:۰۶ ۱۴۰۴/۱۲/۰۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X