با سلام یدونه کولر گازی ۳۰ هزار تازه نصب کردم موقع اتومات کمپرسور یه لحظه برق لامپ ها انگار خاموش روشن میشن در حد ثانیه و ضمن اینکه محافظ تلویزیون میره رو حالت تاخیر در وصل من این برق کولر گازی را به یک پریز فیوز ۲۵ آمپر که پمپ آب هم از آن تغذیه میکنه وصل کردم .برا اینکه نوسان برق نداشته باشم چیکار کنم یا چه چیزی قبل کولر وصل کنم ممنون از جواباتون.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
استارت کولر گازی
Collapse
X
-
سلام شاید مشکل از سیم کشی ساختمان باشه کولر گازی زمان استارت (روشن شدن کمپرسور) واقعا برق زیادی میکشه اگر کابل های داخل ساختمان کمتر از ۲.۵ باشه معمولا به کاهش برق در ساختمان دیده میشهنوشته اصلی توسط masuood نمایش پست هابا سلام یدونه کولر گازی ۳۰ هزار تازه نصب کردم موقع اتومات کمپرسور یه لحظه برق لامپ ها انگار خاموش روشن میشن در حد ثانیه و ضمن اینکه محافظ تلویزیون میره رو حالت تاخیر در وصل من این برق کولر گازی را به یک پریز فیوز ۲۵ آمپر که پمپ آب هم از آن تغذیه میکنه وصل کردم .برا اینکه نوسان برق نداشته باشم چیکار کنم یا چه چیزی قبل کولر وصل کنم ممنون از جواباتون.
- تشکرها 2
-
با سلام ممنون از جوابتون نه کلا سیم سایز ۲.۵ هست هم پریز هم کابل کولر هم فیوزنوشته اصلی توسط Reza llb نمایش پست ها
سلام شاید مشکل از سیم کشی ساختمان باشه کولر گازی زمان استارت (روشن شدن کمپرسور) واقعا برق زیادی میکشه اگر کابل های داخل ساختمان کمتر از ۲.۵ باشه معمولا به کاهش برق در ساختمان دیده میشه
دیدگاه
-
سلام. برای بررسی مشکل استارت کولر گازی بهتر است مدار فرمان و قدرت را مرحله به مرحله بررسی کنید. در اکثر کولرهای گازی، فرمان روشن شدن کمپرسور از طریق کنتاکتور انجام میشود؛ بنابراین ابتدا باید ولتاژ بوبین کنتاکتور، سلامت کنتاکتها، خازن استارت و جریان مصرفی کمپرسور بررسی شود.
اگر کنتاکتور عمل میکند ولی برق به کمپرسور نمیرسد، احتمال خرابی کنتاکتهای قدرت یا سوختگی داخلی کنتاکتور وجود دارد. در زمان تعویض هم باید کنتاکتور بر اساس آمپراژ کمپرسور و نوع بار انتخاب شود؛ مدلهایی مثل کنتاکتور اشنایدر در بسیاری از مدارهای فرمان و راهاندازی موتور به دلیل کیفیت ساخت و تنوع رنج جریان استفاده میشوند.
البته قبل از تعویض قطعه بهتر است مطمئن شوید مشکل از برد فرمان، سنسورها یا سیستم حفاظتی دستگاه نیست، چون بعضی مواقع فرمان به کنتاکتور ارسال نمیشود و ایراد از بخش کنترل است.
دیدگاه
-
با سلام به شما دوست محترمنوشته اصلی توسط masuood نمایش پست هابا سلام یدونه کولر گازی ۳۰ هزار تازه نصب کردم موقع اتومات کمپرسور یه لحظه برق لامپ ها انگار خاموش روشن میشن در حد ثانیه و ضمن اینکه محافظ تلویزیون میره رو حالت تاخیر در وصل من این برق کولر گازی را به یک پریز فیوز ۲۵ آمپر که پمپ آب هم از آن تغذیه میکنه وصل کردم .برا اینکه نوسان برق نداشته باشم چیکار کنم یا چه چیزی قبل کولر وصل کنم ممنون از جواباتون.
.
کولر گازی هنگام راه اندازی و روشن شدن امپر زیادی میکشه ..
..بنابراین اگر فاصله از کنتور زیاد و سیمهای داخل ساختمان نازک هستند( ۲.۵ یا کمتر ) لازم است که
برای کولر گازی که کولر شما به دلیل اینکه ۳۰ هزار
هست امپر بالایی. میکشد .
--- باید سیم نمره ۶ مسی ( جداگانه و فقط مخصوص کولر) برای
آن استفاده کنید.. کابل کولر یک راست از کنتور برای آن
بیاورید و بهجای دیگر وصل نکنید و بافیوز مخصوص
به خود --....
--اگر کولر. اینورتر می خریدید که خيلی بهتر و مصرف کمتری می داشت ..
.
موفق باشید
دیدگاه

دیدگاه