اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

نوشته اصلی توسط زوار
    با سلام مهندس این دفعه که به تاپیک سر زدید ممنون میشم جواب سوال منم بدید
    در وضعیت deceleration این IC بر اساس ولتاژ Bus مدیریتی را در توقف موتور اعمال می کند تا حالت ژنراتوری موتور منجر به ایجاد آسیب به مدار نشود و در صورت لزوم زمان توقف را طولانی تر می کند. به دلیل کم بودن زمان 2 ثانیه برای توقف، ممکن است یک دلیل طولانی تر شدن همین مسئله باشد. یک راه این است که acceleration را طولانی تر کنید (مثلا 10 ثانیه) و امتحان کنید که آیا باز این دو زمان با یکدیگر تفاوت می کنند یا خیر.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
      در مورد ضخامت مس هم در پست دیگری پاسخ خواهم داد.
      پاسخ به سوال در مورد ضخامت مس فراموش شده بود. در پست زیر یکی از دوستان زحمت کشیده اند و جدولی را در این مورد قرار داده اند:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5504#msg215504
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

ببخشین مهندس با اینکه پر رویی ولی میخاستم بدونم که شما پی سی بی دارین که قبلا برای پروژه ای مشابه این انجام داده باشین تا ما ازش الگو بگیریم ؟

بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط درود
          ببخشین مهندس با اینکه پر رویی ولی میخاستم بدونم که شما پی سی بی دارین که قبلا برای پروژه ای مشابه این انجام داده باشین تا ما ازش الگو بگیریم ؟
          در فرصت مقتضی عکس هایی را از مدارات آماده در این تاپیک قرار خواهم داد.

دیدگاه

سلام

من فعلا میخام بدون میکرو راش بندازم
            که دیتاشیت توضیح داده و به نظر راحتتر از اونی میرسه که میترسیدم ! ( البته به نظر )
            مدار قدرت تو دیتاشیت فقط این هست :
            http://www.ecapic.ir/image4/ECA-110224133251.jpg

اقای زوار شما میتونی مدار قدرتو بزاری ؟
            تو مدار بالا اپتوکوپلر بزارم یا همون درایور های ir2113 کافیه ؟

دیدگاه

به نظر من از درایور hlcpl316 استفاده کن تا مدارت حفاظت بیشتری داشته باشه
              تو دیتاشیت همه چی رو گفته !
              صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

درود

لطفا اونایی که جواب گرفتن در مورد مدار فقدرت توض

دیدگاه

با سلام آقای درود شرمنده که جواب ندادم من فردا حتما فایل شماتیک و pcb را برای شما پلود میکنم این شماتیک و pcb را من ازش جواب گرفتم برای ایزوله هم اگر ایزوله کنید بهتره

دیدگاه

سلام
                    مرسی زوار جان،منتظرم

1-میگم نظرتون چیه که من برای یه موتور یک اسب بخار با ماسفت شروع کنم ؟
                    2-در مورد ولتاز باس دی سی من باید مقدار دی سی ولتاژ فاز 220 ولت رو به خط به خط یعنی رادیکال 3 ضرب در 220 و بعد مقدار دی سی برابر با ضرب در رادیکا ل 2 رو با تقسیم مقاومتی به 3.5 ولت برسونم ؟
                    منظورم از سوال دوم در کل دو تا سوال هست : یکی اینکه یعنی باید در حالت نرمال باس دی سی ، ولتاژ 3.5 روی پین مربوط بیافته ؟ و دوم اینکه آیا اون مقداری که من برای مقدار دی سی با مقدار موثر 220 ولت حساب کردم درسته ؟ یعنی : 530 ولت تقریبا

دیدگاه

با سلام جناب درود این لینک شماتیک وpcb
                      power.DDB
                      قسمت mc3phac برای کار در حالت سریال بسته شده اگر میخواهید در مد stand alone استفاده کنید با ید مدار این قسمت را عوض کنید
                      پاسخ سوال:
                      1- با ماسفتم میشه اما من خودم از این igbt استفاده کردم bup400 قیمتشم دونه ای 1000 تومنه
                      2-بله ولتاژ روی این پین باید 3.5 ولت باشه من تو مدارم یک تقسیم مقاومتی گذاشتم از همون استفاده کن
                      بازم سوالی بود در خدمتم موفق باشید

دیدگاه

سلام
                        برو بکس یه سوال :

من نمی تونم بیام تهران این mc3phac رو بخرم

کسی شماره ای از مغازه هایی رو که سفارش رو با پست یا ترمینال میفرستن رو داره ؟
                        بد جوری گیرم

یه موتور سه فاز یک اسبی معمولی رو با چه قیمتی میشه خرید ؟

دیدگاه

با سلام جناب درود تو تهران فقط جهان کیت داشت و پرشین قیمتشم حدود 17 هزار تومن بود اسمشون را تو گوگل سرچ کنی آدر سایتشونا میاره موفق باشید

دیدگاه

تو سایت jk-sensor که چیزی نبود

میگم این آیسی mc3phac خودش از جریان نمونه برداری میکنه یا ما باید خودمون براش محافظ در نظر بگیریم ؟

دیدگاه

با سلام نه خودش این کارا نمیکنه باید براش محافظ بذاری البته اگر از IR2130 برای قدرت استفاده کنی با چند تا مقاومت و پتانسیومتر میتونی این کاررا انجام بدی اگر دقت کنی تو مداری که برای شما گذاشتم این کار را انجام دادم

دیدگاه

درود بر مهندسان گرامی

من دیروز تهران رو کلی گشتم تا پیدا کردم
                                اینم قیمت هاش :
                                mc3phac : 20000 تومن از جهان کیت
                                bup400 :2000 از مغازه نبشی پاساژ فرشته ( اسمشو نمی دونم )
                                ir2113 : 1300
                                ir2130 رو نتونسم پیدا کنم جوان فقط داشت که اونم7500 گفت نخریدم

چرا قیمت ها این جوری بالا رفته ؟؟؟؟؟؟؟ از شانس بد ماست ؟
                                هر کی هر جوری دوست داره میفروشه

2103 با 2130 فرق میکنه ؟ باید نقشه اقای زوار رو تغیر بدم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X