اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

نوشته اصلی توسط hasan6220
    سلام.
    فکر نمیکنم ir2130 مشکلی داشته باشه. حدس میزنم اشتباه تست میکنم. من برای تست ir را تغذیه کردم و مدارات مربوط بهش رو وصل کردم به جز پینهای itrip و - CA که رهاشون کردم. ولی چیزی که تو اسکوپ میبینم موج PWM نیست. به نظرتون اشکال از کجاست؟ در ضمن فقط یکی از PWM های خروجی MC3PHAC را برای تست گرفتم.
    ممنون
    با سلام به شما اگر تغذیه درست باشه با اعمال پالسها به ورودی در خروجی پالسها ظاهر میشود البته در صورت سالم بودن ir2130

دیدگاه

سلام. تغذیه درست است. 3 پایه پایین خروجی پالس میدهند اما پایه های بالایی پالس ندارند. راه حلی به نظر شما نمیرسد؟

دیدگاه

با سلام دوست عزیز احتمالا مشکل از آی سی است یکبار عوضش کنید اگر براتون مقدر بود یه عکس از مداری که بستید بگیرید و اینجا بذارید ببینم شاید مشکل حل شد

دیدگاه

سلام. زوار عزیز من مدار خاصی نبسته ام. در واقع میخواهم ir2130 را قبل از بستن مدار چک کنم به این صورت که پالسهای mc3phac را به پایه های ir میدهم و خروجی را مشاهده میکنم. در خروجی پایه های HIO یک ولتاژ dc 6 ولت دارم ولی در پایه های LO موج مورد نظر خروجی را دارم. مدار را هم فقط با دیود فست و خازنها و تغذیه بسته هم و پایه های itrip , ca را رها کردم. اگر چیزی به نظرتان رسید ممنون خواهم شد کمکم کنید. در ضمن من 2 عدد ir2130 خریده ام و هر دو این مشکل را دارند.

دیدگاه

سلام. تشکر از اینهمه همکاری دوستان!!!!!!!!!!!

دیدگاه

با سلام شما هنوز مشکلت حل نشده؟جهت دیودها و خازنت درسته؟به نظرم مشکل مال اینجا میتونه باشه؟در ضمن مقدار خازن که به دیودها وصل شده چقدره؟

دیدگاه

سلام دوستان. :smile:
                بحث جالبی دارید.
                در مورد حفاظت کامل igbt ها سوال دارم.
                1-مقاومت 10 کیلو بین بیس - امیتر لازم نیست؟
                2-تو گیت دیود زنر بذاریم چطوره؟
                3-مقاومت گیت 47 اهم چجوره؟
                مقاومت 1 مگایی بین Vs ها تا Vs0 لازمه؟
                ممنون میشم جواب بدید. :applause:
                در ضمن igbt ها bup314 و از ir2130 استفاده کردم. لطفا در مورد R شنت بیشتر توضیح بدید. اندازشو و واتشو؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                  با سلام شما هنوز مشکلت حل نشده؟جهت دیودها و خازنت درسته؟به نظرم مشکل مال اینجا میتونه باشه؟در ضمن مقدار خازن که به دیودها وصل شده چقدره؟
                  سلام. فعلا که mc3phac ام سوخت. هیچ جاهم پیدا نمیشه. درست نفهمیدم چرا سوخت. من وصلش کردم به ir2130 ولی یادم رفت ir رو تغذیه کنم فکر کنم برای همین سوخت. نظر شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasan6220
                    سلام. فعلا که mc3phac ام سوخت. هیچ جاهم پیدا نمیشه. درست نفهمیدم چرا سوخت. من وصلش کردم به ir2130 ولی یادم رفت ir رو تغذیه کنم فکر کنم برای همین سوخت. نظر شما چیه؟
                    با سلام این آی سی هم گرونه هم کمیاب در کار کردن باهاش باید دقت کنید شما از کدوم مد این آی سی دارید استفاده میکنید؟مطمئنید سوخته؟یکبار مدارت را چک کن اگر تغذیه ات زیاد بشه میسوزه در غیر اینصورت فکر نکنم چیزیش بشه

دیدگاه

سلام به دوستان فعال در این بخش
                      میخواستم بدونم پروژه تکمیل شده این بخش را کسی دارد که به ما بده ؟؟
                      میخوام اینورتور با mc3phac ببندم فقط نمیدونم کدوم شماتیک را که تو پست ها قرار داده شده را ببندم
                      خواهشن کمک کنید

ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cmuiran
                        سلام به دوستان فعال در این بخش
                        میخواستم بدونم پروژه تکمیل شده این بخش را کسی دارد که به ما بده ؟؟
                        میخوام اینورتور با mc3phac ببندم فقط نمیدونم کدوم شماتیک را که تو پست ها قرار داده شده را ببندم
                        خواهشن کمک کنید

ممنون میشم
                        با سلام به شما در چه مدی از این آی سی میخواهید استفاده کنید؟

دیدگاه

باسلام.
                          آی سی2113 IRمحصول www.irf.com رو به دو صورت میتوانید تغذیه و درایو کنیدیکی با دوتغذیه ایزوله برای
                          HiS و LoS ودیگری بصورت Boot Strap. مدار شما از نوع دوم است.دراین مدار برای اینکه تغذیه HiS برقرار شود
                          باید حتما سوییچ پایینی کاملا روشن شود تا خازن بالایی شارژ گردد.درصورت شارژخازن تغذیه بخش بالایی فراهم
                          میشود.همچنین از سایت شرکت فوق هم میتوانید App Note های مختلف آی سی فوق را بدست آورید.
                          موفق باشید.
                          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                            با سلام به شما در چه مدی از این آی سی میخواهید استفاده کنید؟
                            سلام دوست عزیز
                            از اینکه جواب دادین واقعا ممنونم
                            من میخوام موتور 1 اسب را کنترل سرعت و جپ گرد و راست گرد کنم
                            ممنون میشم اگه کمکم کنی
                            تشکر مجدد از اینکه جواب دادین
                            منتظر جوابتون هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cmuiran
                              سلام دوست عزیز
                              از اینکه جواب دادین واقعا ممنونم
                              من میخوام موتور 1 اسب را کنترل سرعت و جپ گرد و راست گرد کنم
                              ممنون میشم اگه کمکم کنی
                              تشکر مجدد از اینکه جواب دادین
                              منتظر جوابتون هستم
                              با سلام به شما قدرت موتور را کاری ندارم از آی سی mc3phac در چه مدی میخواهید استفاده کنید؟دو مد داره stand alone و pc master شما از کدومش میخواهید استفاده کنید؟

دیدگاه

سلام
                                لطفا جواب بدید:
                                مقاومت 10 کیلو بین گیت - امیتر igbt ها برای تخلیه خازن گیت - امیتر لازم نیست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X