اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترایاک و جریان دی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترایاک و جریان دی سی

مرور تاپیک های که از اساس اشتباه است یا جواب های اشتباه زیادی بهش داده شده برای من آموزنده است و من اصلا با ایجاد کننده تاپیک کار ندارم فقط ادامه تاپیک و یه نتیجه گرفتن برام مهم است من 2 سال است که در این انجمن عضو شدم از همین تاپیک های بی اهمیت و از اعضا بدون تحصیلات دانشگاهی حتی راهنمایی یا دبیرستانی هستند اطلاعات با ارزش زیادی یاد گرفتم
    یکی از شرایط برای یاد گیری بودن در محیط آموزشی است هر چند ضعیف و بی اعتبار مثلا با اینکه دانشگاههای ما خالی از علم است ولی چون در محیط آموزشی قرار میگیری همین خودش سازنده است .
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

من فرمایش جناب aliila‏ رو کاملا قبول دارم. یه بار میبینی یه بنده خدایی میره تو گوگل جستجو میکنه تاپیک مارو براش میاره میخونه به یه نتیجه ای میرسه. مهم نیست سازنده تاپیک و مطرح کننده سوال چقدر ارزش برای جوابهای که اساتید میدن قائل باشه. شما بدونید جوابی که میدید با ارزشه و خیلی ها تا ابد ازش بهره مفید میبرن. یکیش خود من. ولی این وسط یه چیزی برام خیلی جالبه، دقت کردین این آقا شهرام کشت پور با چه شورو حال و جدیتی به همه سوالا جواب میده. به همه تاپیکها سر میزنه و هر جوری که بتونه دوستان رو راهنمایی میکنه. کاری نداره به اینکه کسی میخونه یا نه، صاحب تاپیک کیه، میاد به تاپیکش سر میزنه یا نه و... . برای جامعه مهندسی الکترونیک خوب نیست که توی این سایت تاپیکی بی پاسخ بمونه. هر کس به اندازه خودش جواب میده تا خواننده هر کسی که باشه بتونه از مجموع پاسخها به یه نتیجه ای برسه.
      ترانزیستور، خازن، مقاومت ، مقداری سیم لحیم و دیگر فکر با عمل

دیدگاه

از توضیح اشکانscs متشکرم

حالا که اینجا دور هم جمع شدیم ، آیا می تونیم کاری انجام بدهیم تا بهتر از این، از زمان استفاده بشه؟
        منظورم اینه که از لحظه های عمر خودمون بیشتر استفاده کنیم؟
        و یا اینکه به یک هوش جمعی برسیم تا به بهترین شکل همدیگر را کمک و یا هدایت کنیم؟

. . . با استفاده از ابزار هوشمند نمیشیم ، مهم نحوه استفاده و برنامه ریزی اون ابزار است!
        شاد و تندرست باشید
        دوستدارتان
        مهدی حریری

دیدگاه

ببخشید گفتم شاید کسی از این سیستمها خوشش بیاد
          بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X