اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای راه اندازی ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای راه اندازی ماسفت

دوست گلم منظور شما رو متوجه شدم و در پست قبل هم به دلایل و هم راه حل اشاره کردم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
      دوست گلم منظور شما رو متوجه شدم و در پست قبل هم به دلایل و هم راه حل اشاره کردم!
      1- چه موضوعی گفتین برم دنبلاش که سرچ کنم.؟؟
      2- اگر از نوع کانال نوع P استفاده کنم.باز هم مشکلم حل نمیشه.فقط باید گیت را به یه ولتاژ منفی تر از سورس وصل کنم.درسته؟؟؟؟
      3-اگر بخوام درست مثل رله قسمت فرمان با قسمت قدرت جدابشه راه حلتون چیه
      4-اگر زحمتی نیست شماتیکی برام بذارین .ممنون

دیدگاه

دوست گلم چرا شاکی میشی حالا :smile:
        1.گفتم برید درباره هایساید درایوینگ سرچ کنید.کردید؟!
        2.خب مهندس ولتاژ منفی تر از سورس میشه همون منفی تغذیه دیگه!! مشکلی داره؟!
        3.به نام خدا اپتودرایور(TLP250)
        4.شماتیک آماده ندارم
        ضمنا من اول کار به شما گفتم بهترین راه اینه ک یه تغذیه جدا برا اون ترانزیستور بزارید خوندید؟! گذاشتید؟
        در اخر اگه این تستها رو داری با پروتیوس انجام میدی کلا داری مسیرو اشتباه میری چون پروتیوس اصلا این کاره نیست بهتره با استفاده از بردبرد آزمایشاتو انجام بدید.
        موفق باشید

دیدگاه

1-سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
          2-ممنون از کمکتون.چیزی داشتین ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
            1-سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
            نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
            عرض سلام مجدد خدمت دوستان گلم.

نمیخوام قضیه رو زیاد طول بدم که از کجا به کجا رسیدیم! خلاصه مطلب اینه که بنده واسه راه اندازی ماسفتهای پل H از گیت درایور TC4420 استفاده کردم.مدار کاملا خوب کار میکنه؛ اما ظاهرا ماسفت های بالایی کامل روشن نمیشن و کانال از خودش مقاومت نشون میده؛ چون به نسبت ماسفت پایینی گرم تر میشن( یا بهتر بگم ماسفتهای پایین تقریبا تغییر دمای آنچنانی ندارن؛ اما ماسفتهای بالا کاملا محسوس داغ میشن) الان برای برطرف کردن این قضیه؛ چه پیشنهادی دارین؟ قبلا جایی دیده بودم که از ترانس 1 به 1 استفاده میکردن و طرف ثانویه رو وصل میکردن به گیت - سورس و طرف اولیه به درایور ، اما اون شکل فقط بلوک دیاگرام بود؛ مدار دقیقش رو ندیدم. دوستان پیشنهادی دارن تو این زمینه؟

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی

این شماتیکی هست که من از روش ترانس پالس رو پیچیدم و مدار راه اندازی رو بستم.فقط به جای دیود D1 احتیاطا از دیود زنر 17 ولت استفاده کردم که احیاناً ماسفت ناراحت نشه!! و یکی هم اینکه با گیت یه مقاومت سری کردم(بین زنر و گیت )؛ مقدارش هم اول 6.8 اهم گذاشتم؛ دیدم ولتاژ درین-سورس تو ابتدای سوئیچ شدن نوسان نسبتا زیادی داره؛ مقاومت رو همینطور زیاد کردم تا نهایتا 50 اهم نسبتا مناسب شد.ولتاژ درین سورس در حالت روشن وقتی جریان کانال حدود 8 آمپر بود(ولتاژ تغذیه 12 ولت) تقریبا 0.6 ولت میشد(البته ولتاژ به شکل سینوسی هست موقع روشن شدن ماسفت که حداکثرش 0.6 هست)فرکانس سویچ هم 19.5 کیلو هرتز هست.
            البته از اونجایی که فقط یه مدل هسته ترانس پالس تونستم تو بازار پیدا کنم؛ دیگه مدل هسته ش رو در نظر نگرفتم.البته این هم بگم که اگه از دوستان کسی باشه که مدل های هسته ی ترانس فریت با عکسش یا توضیحی نوشتاری راجع به کدهای مربوطه به ترانس ها رو بزاره خیلی ممنون میشم .اینکه چجطور میشه تشخیص داد اون عدد و حروف چی رو مشخص میکنه؟ :redface:

دیدگاه

اینم نقشه برای دوستان سرچ گریز!

یادش بخیر یه زمانی انجمن پلود سنتر داشت :NO: الان پرشینگیگ هم فیلتر شده! کسی میدونه چرا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                اینم نقشه برای دوستان سرچ گریز!

یادش بخیر یه زمانی انجمن پلود سنتر داشت :NO: الان پرشینگیگ هم فیلتر شده! کسی میدونه چرا؟
                چیزی که نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                  چیزی که نیست
                  شاید بخاطر فیلتر باشه.فیلتر شکن داری یه تست بکن.نمیدونم چرا ابلها پرشین گیگ رو فیلتر کردن؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X