اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر

نوشته اصلی توسط B2
    دوست عزیزم من درباره دیاگرام صحبت نمیکنم درباره درایو واقعی صحبت میکنم نمیدونم شما چقدر عملی کار کردید ولی من درایوهای سه فاز از 1 کیلو وات تا 160 کیلووات برندهای اسیایی و اروپایی رو باز کردم و تعمیر کردم ولی تو هیچ کدوم از جریان دیسی نمونه گیری نشده بود.یعنی باری که از سمت سه فاز دیده میشه یه بار کاملا خازنیه.بله دوست عزیز سلفی هست اما وقتی این بار سلفی از سمت سه فاز ورودی دیده نمیشه(به خطر بانک خازن) لزومی هم نداره از رگولاتور استفاده بشه اصلا مزیت درایو هم همینه که این بار سلفی دیده نشه.
    ضمنا یه نیم نگاهی هم به یکی از منوالهای درایوهای موجود در بازار بندازید میبینید که توضیح داده هیچ گونه خازنی در خروجی درایو استفاده نشه.
    احتمالا با خوندن کامل اون مقاله به کار اون رگولاتور پی خواهید برد :read:
    موفق باشید.
    من داخل درایو ندیدم حالا اگه شما میگی از قسمت ac فیدبک گرفتن و دیدی این کارو کردن لطف کن مدارشو از منبع فیدبک تا رسیدن به کنترلر بزار تا من و دوستان دیگه ای که علاقمند به ساخت درایو هستن با اون اشنابشن
    آخه این مدار باید خاص باشه و فیلترینگ مخصوصی که سرعت پایین نیاره باید استفاده بشه ما منتظر این لطف شما هستیم

دیدگاه

فکر کنم حسابی بحث تاپیک منحرف شد
      دوست عزیز سنسوری که عکسشو در زیر گذاشتم تو درایوهایی مثل Ls,vacon و خیلی برندهای دیگه استفاده شده بعد از این سنسور تنها یه مرحله تقویت کننده با اپ مپ قرار میگیره به تضیحات تو عکس دقت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
        فکر کنم حسابی بحث تاپیک منحرف شد
        دوست عزیز سنسوری که عکسشو در زیر گذاشتم تو درایوهایی مثل Ls,vacon و خیلی برندهای دیگه استفاده شده بعد از این سنسور تنها یه مرحله تقویت کننده با اپ مپ قرار میگیره به تضیحات تو عکس دقت کن.
        سلام اول اینکه تشکر میکنم بابت اینکه این قطعه رو معرفی کردین .دوم اینکه بحث منحرف نشده اینم یکی از اجزای یک درایو هست و بودنش همونطور که قبلا گفتم الزامی هست و سوم اینکه مهندس میتونی مدار اون اپ امپ هارو بزاری آخه من فکر کنم فقط تقویت کننده نیستند و مثل IF باید عمل کنن یک سوال دیگه هم داشتم باید سه تا سنسور بزایم؟و اینکه این سنسور گیر میاد؟قیمتش حدودا چقدر هست؟ببخشید شد سه تا سوال
        با تشکر

دیدگاه

انقدر بحثو منحرف کردیم که انداختنمون بیرون :icon_razz:
          اینم خدمت شما

بله 3 عدد از این سنسورها لازمه.باید بازار رو بگردید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
            انقدر بحثو منحرف کردیم که انداختنمون بیرون :icon_razz:
            اینم خدمت شما

بله 3 عدد از این سنسورها لازمه.باید بازار رو بگردید.
            سلام جناب b2 دسدتون درد نکنه بابت اطلاعاتی که میدین
            چیز مهمی به نظرتون میرسه که تو درایو دیدین لطفا مطرح کنین خصوصا تو فیدبک

دیدگاه

در مورد قسمت اول باید بگویم که گشتاور ماکزیمم رابطه مستقیم با ولتاژ (توان 2) و رابطه عکس (توان 2) با فرکانس دارد . در روش v/f=const گشتاور ماکزیمم برای همه حالت ها ثابت است و از جهتی می دانیم که لغزشی که در آن گشتاور ماکزیمم اتفاق می افتد رابطه عکس با فرکانس میدان دوار دارد پس می توانیم لغزش ماکزیمم را با تغییر فرکانس به لغزش کاری ماشین برسانیم و اساسا درایو حلقه باز نمی شود !!!
              اما در مورد فیلتر های اکتیو باید بگویم که این مطلب هیچ ربطی به درایو ندارد .شاید برای کم کردن هارمونیک و thd شبکه متصل به بکار رود ولی بحث اصلی فیلتر اکتیو به خاطر این است که یه خازن یا سلف ثابت را به خازن و سلف متغیر تبدیل کنیم چون تحت بار های شبکه بطور پیوسته تغییر می کنند با استفاده از این فیلتر ها می شود راحتر هارمونیک ها را حذف کرد البته مدار فیلتر اکتیو عکس اینورتر عمل می کند......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.fathi
                در مورد قسمت اول باید بگویم که گشتاور ماکزیمم رابطه مستقیم با ولتاژ (توان 2) و رابطه عکس (توان 2) با فرکانس دارد . در روش v/f=const گشتاور ماکزیمم برای همه حالت ها ثابت است و از جهتی می دانیم که لغزشی که در آن گشتاور ماکزیمم اتفاق می افتد رابطه عکس با فرکانس میدان دوار دارد پس می توانیم لغزش ماکزیمم را با تغییر فرکانس به لغزش کاری ماشین برسانیم و اساسا درایو حلقه باز نمی شود !!!
                اما در مورد فیلتر های اکتیو باید بگویم که این مطلب هیچ ربطی به درایو ندارد .شاید برای کم کردن هارمونیک و thd شبکه متصل به بکار رود ولی بحث اصلی فیلتر اکتیو به خاطر این است که یه خازن یا سلف ثابت را به خازن و سلف متغیر تبدیل کنیم چون تحت بار های شبکه بطور پیوسته تغییر می کنند با استفاده از این فیلتر ها می شود راحتر هارمونیک ها را حذف کرد البته مدار فیلتر اکتیو عکس اینورتر عمل می کند......
                اگه دقت کنین منم تو نوشته هام نوشتم که گرفتن فیدبک جریان الزامی هست و درایو حلقه باز یک اصطلاح و منظور اینکه که کنترلر کاسکد روی درایو وجود نداره و فقط یک حلقه بیشتر نیست و فیدبک با انکدر نداریم.
                در مورد فیلتر اکتیو مقالشو خوندم درست ربطی به thd نداره بلکه برای جبران توان راکتیو متقیر شبکه هست که به ترانس آسیب نزنه به درایو غیر مستقیم مربوط میشه که اینجا جای بحثش نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X