اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماسفت عالی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماسفت عالی

نوشته اصلی توسط roboreza
    دو تا ماسفت خیلی خوب دیگه پیدا کردم
    IRL3713
    IRL1404
    اولی رو میخوام سفارش بدم واسم بیارن. کسی نمیخواد؟
    خوب وقتی ماسفت IRLR7843 تو ایران هست دیگه نیازی نیست خرید خارجی بدی که کلی گرونتر در بیاد واست . تازه این ماسفت مشخصاتش بهتر از irl3713 هست که یه نمونش تو مقدار خازن ورودیه که واسه irl3717 برابر 5890 و برای irlr7843 برابر 4380 هست . فقط بدی این ماسفت اینه جریانش یکم پایین تره یعنی برابر 130 آمپره ....البته اگه smd بودن ماسفت هم براتون مهم نیست پیشنهاد دیگه من irfp3206 که هم مقاومتش در حد 3 میلی اهمه و هم جریانش 200 آمپره
    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

این ماسفت هایی که گفتید رو کجا داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
        خوب وقتی ماسفت IRLR7843 تو ایران هست دیگه نیازی نیست خرید خارجی بدی که کلی گرونتر در بیاد واست . تازه این ماسفت مشخصاتش بهتر از irl3713 هست که یه نمونش تو مقدار خازن ورودیه که واسه irl3717 برابر 5890 و برای irlr7843 برابر 4380 هست . فقط بدی این ماسفت اینه جریانش یکم پایین تره یعنی برابر 130 آمپره ....البته اگه smd بودن ماسفت هم براتون مهم نیست پیشنهاد دیگه من irfp3206 که هم مقاومتش در حد 3 میلی اهمه و هم جریانش 200 آمپره
        7843 که جریانش خیلی کمتره 3713 هست در مورد خازن هم من از درایور ماسفت استفاده میکنم.
        3206 هم سایزش بزرگه و باز جریانش توی دمای 100 درجه 140 هست که 40 آمپر کمتر از 3713 هست . و چون من برای درایور موتور براشلس بزرگ استفاده میکنم به جریان بالا نیاز شدیدی دارم. ولی اگه همون 7843 هم توی ایران گیرم بیاد برای توان های پایینتر استفاده میکنم یکی از دوستان گفت آرزو الکترونیک داره اما من شماره از این مغازه پیدا نکردم که بهش سفارش بدم. لطفا شما اگه کسی رو میشناسید یا شماره از همین آرزو الکترونیک دارید بگید.
        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
          این ماسفت هایی که گفتید رو کجا داره؟
          7843 رو همونطور که گفتم آرزو الکترونیک داره که شماره تلفناش عبارتند از:
          021-66756416
          021-66753733
          09125464232
          البته بگم من قصد تبلیغ ندارم . فقط جهت کمک به دوستانه
          3206 هم خیلی جاها پیدا میشه . مثل کهربا الکترونیک تو پاساژ امجد طبقه 2 که اونم شماره تلفنش:
          021-66741489
          بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
            7843 که جریانش خیلی کمتره 3713 هست در مورد خازن هم من از درایور ماسفت استفاده میکنم.
            3206 هم سایزش بزرگه و باز جریانش توی دمای 100 درجه 140 هست که 40 آمپر کمتر از 3713 هست . و چون من برای درایور موتور براشلس بزرگ استفاده میکنم به جریان بالا نیاز شدیدی دارم. ولی اگه همون 7843 هم توی ایران گیرم بیاد برای توان های پایینتر استفاده میکنم یکی از دوستان گفت آرزو الکترونیک داره اما من شماره از این مغازه پیدا نکردم که بهش سفارش بدم. لطفا شما اگه کسی رو میشناسید یا شماره از همین آرزو الکترونیک دارید بگید.
            خازن ارتباط چندانی به درایور نداره . خازن ورودی بالا یعنی زمان و توان اضافی برای شارژ شدن . البته اگه راندمان بالا برای شما مهم نیست ، مقدار خازن براتون اهمیت چندانی نداره... پیشنهادهایی هم که من دادم همه برای ایران بود و اگه شما قصد خرید خارجی داشته باشید ماسفتهایی بهتر از 3713 وجود داره مثل IXTV280N055T که 280 آمپر میده با مقاومت پایین
            بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
              خازن ارتباط چندانی به درایور نداره . خازن ورودی بالا یعنی زمان و توان اضافی برای شارژ شدن . البته اگه راندمان بالا برای شما مهم نیست ، مقدار خازن براتون اهمیت چندانی نداره... پیشنهادهایی هم که من دادم همه برای ایران بود و اگه شما قصد خرید خارجی داشته باشید ماسفتهایی بهتر از 3713 وجود داره مثل IXTV280N055T که 280 آمپر میده با مقاومت پایین
              اگر جریان خازن رو تامین کنید خازن هم به سرعت شارژ میشه و تلفات نخواهیم داشت.
              این ماسفتی که گفتید رو دیتاشیتش رو گرفتم اما نفهمیدم پکیجش چیه؟
              چون برای کار من نباید از to220 بزرگ تر باشه.
              جریان توی دمای بالاهم برای من مهمه چون محیط کوچیکه و امکانات واسه خنک کردن ماسفت زیاد نیست نهایتا یه فن و هیت سینک کوچیک واسه چند تا ماسفت. که باز به اینم اشاره ای نشده؟
              شما این اطلاعات رو از این ماسفت میدونید؟
              AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                7843 رو همونطور که گفتم آرزو الکترونیک داره که شماره تلفناش عبارتند از:
                021-66756416
                021-66753733
                09125464232
                البته بگم من قصد تبلیغ ندارم . فقط جهت کمک به دوستانه
                3206 هم خیلی جاها پیدا میشه . مثل کهربا الکترونیک تو پاساژ امجد طبقه 2 که اونم شماره تلفنش:
                021-66741489
                خیلی ممنون
                AYRIC

دیدگاه

میگم کسی ماسفت p با مشخصاتی شبیه به 7843 میشناسه؟
                  یکی پیدا کردمPSMN1R1-30PL
                  اما خیلی گرونه به صرفه تره ادم این ماسفت های معمولی رو با درایور ماسفت ببنده :mrgreen:
                  کسی مورد بهتری نمیشناسه؟
                  AYRIC

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ماسفت عالی

نوشته اصلی توسط roboreza
                    اگر جریان خازن رو تامین کنید خازن هم به سرعت شارژ میشه و تلفات نخواهیم داشت.
                    این ماسفتی که گفتید رو دیتاشیتش رو گرفتم اما نفهمیدم پکیجش چیه؟
                    چون برای کار من نباید از to220 بزرگ تر باشه.
                    جریان توی دمای بالاهم برای من مهمه چون محیط کوچیکه و امکانات واسه خنک کردن ماسفت زیاد نیست نهایتا یه فن و هیت سینک کوچیک واسه چند تا ماسفت. که باز به اینم اشاره ای نشده؟
                    شما این اطلاعات رو از این ماسفت میدونید؟
                    خواهش عزیز.اگه به دیتا شیت ماسفت ixt نگاه کرده باشید. دوتا پکیجشم روی برد میخوابه و smd هستند .درکل برای محاسبه هیت سینگ شما میتونید با استفاده از متوسط توان، دمای محیط و Rth کل ماکزیمم دمای مجازو محاسبه کنید بعد از روی اون مساحت هیت سینگتونو بدست بیارید .
                    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                      میگم کسی ماسفت p با مشخصاتی شبیه به 7843 میشناسه؟
                      یکی پیدا کردمPSMN1R1-30PL
                      اما خیلی گرونه به صرفه تره ادم این ماسفت های معمولی رو با درایور ماسفت ببنده :mrgreen:
                      کسی مورد بهتری نمیشناسه؟
                      ماسفت PSMN1R1-30PL که یه ماسفت n-channel نه p.
                      بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                        خواهش عزیز.اگه به دیتا شیت ماسفت ixt نگاه کرده باشید. دوتا پکیجشم روی برد میخوابه و smd هستند .درکل برای محاسبه هیت سینگ شما میتونید با استفاده از متوسط توان، دمای محیط و Rth کل ماکزیمم دمای مجازو محاسبه کنید بعد از روی اون مساحت هیت سینگتونو بدست بیارید .
                        ممنون
                        منظورم جریان دهی ماسفت توی 100 درجه بود
                        اون بزرگه پکیجش چیه؟
                        این ماسفت رو کی داره؟ آرزو گفت ندارم
                        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                          ماسفت PSMN1R1-30PL که یه ماسفت n-channel نه p.
                          :angry: :angry: :angry:
                          ببخشید توی گوگل سرچ زدم و اون سایتی که این ماسفت رو معرفی کرد نوشته بود p
                          حالا شما چیزی توی این مایه p کانال سراغ ندارید؟
                          AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                            ممنون
                            منظورم جریان دهی ماسفت توی 100 درجه بود
                            اون بزرگه پکیجش چیه؟
                            این ماسفت رو کی داره؟ آرزو گفت ندارم
                            آرزو گفت IRLR7843 نداره؟؟ حتما تموم کرده
                            این IXT پکیجش به نام PLUS220 و PLUS220SMD هست دیتاشیتشم میزارم ببین . این یه ماسفت نمونه خارجی بود ماسفت های خوب زیادی پیدا میشن (تو خارج :smile: )
                            http://public.fileup.ir/d/2136970/IXTV280N055T.pdf
                            در مورد P هم فعلا تو رنج کاری شما سراغ ندارم پیدا کردم میگم :read:
                            بیاموز و بی آموز

دیدگاه

یه ماسفت N به چشمم خورد شاید مناسبت باشه ، 202 آمپر میده تو 25 درجه و 143 آمپر تو 100 درجه (البته نکته ای رو تو پرانتز بگم این جریان پیوستست یعنی سوئیچ دائم روشن باشه ولی چون سوئیچت روشن خاموش میشه جریان بیشتری رو میتونه تحمل کنه ) مقاومتشم پایینه یه شرکتی داره به اسم آرنانت که تلفنشم 88620946 و 88620947 اگه خواستی زنگ بزن ببین هنوز داره
                              بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                                آرزو گفت IRLR7843 نداره؟؟ حتما تموم کرده
                                این IXT پکیجش به نام PLUS220 و PLUS220SMD هست دیتاشیتشم میزارم ببین . این یه ماسفت نمونه خارجی بود ماسفت های خوب زیادی پیدا میشن (تو خارج :smile: )
                                http://public.fileup.ir/d/2136970/IXTV280N055T.pdf
                                در مورد P هم فعلا تو رنج کاری شما سراغ ندارم پیدا کردم میگم :read:
                                irlr7843 رو داشت این ixt رو نداشت
                                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X