باسلام من قصد دارم یه اسیلوسکپ 450ولتی بخرم برای چک کردن خروجی اینورتر قیمتش مهم نیست لطفا راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خرید اسیلوسکپ 450 ولتی.
Collapse
X
-
پاسخ : خرید اسیلوسکپ 450 ولتی.
خب پروپ ضربدر 10 داره حتی بعضیا هم تو خود تنظیماتش ضربدر 100نوشته اصلی توسط RASOOL1365باسلام من قصد دارم یه اسیلوسکپ 450ولتی بخرم برای چک کردن خروجی اینورتر قیمتش مهم نیست لطفا راهنمایی کنید
که راحت ج میده فک کنم
بازم به سایت رایان نیک یه سر بزنبرو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
-
باید بشه فقطنیاز به یدونه پراب 1به 100های ولتاژ دارید .هامگ آلمانش فکر کنم 300هزار تومن بود احتمالا چینی یا تایوانی بتونید 50-100تومن پیدا کنید چیز خاضی نیست فقط جنس سیم بهتری داره و تقسیم مقاومتی بزرگتر پراب اسکوپ40کیلو ولت وحتی بیشتر هم هست 1000که چیزی نیستنوشته اصلی توسط RASOOL1365یعنی مثلا با اسیلوسکپ معمولی مثلUSB TNM میتونم موج خروجی اینورتر سه فاز رو چک کنم؟ :biggrin:کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
دیدگاه
-
منظورتون از باید بشه چیه؟یعنی احتمال نشدنش هست؟نوشته اصلی توسط mo-hباید بشه فقطنیاز به یدونه پراب 1به 100های ولتاژ دارید .هامگ آلمانش فکر کنم 300هزار تومن بود احتمالا چینی یا تایوانی بتونید 50-100تومن پیدا کنید چیز خاضی نیست فقط جنس سیم بهتری داره و تقسیم مقاومتی بزرگتر پراب اسکوپ40کیلو ولت وحتی بیشتر هم هست 1000که چیزی نیست
دیدگاه
-
مواظب گراند باشین اگه بدنه اسکپتون گراند شده باشه ( حالا به هر صورتی ) اتصال گراند پروب به مدارتون ( به نقطه ای غیر از نول ) اگه مدارتون به برق شهر متصل باشه ممکنه باعث نتایج مصیبت بار بشهنوشته اصلی توسط RASOOL1365منظورتون از باید بشه چیه؟یعنی احتمال نشدنش هست؟
دیدگاه

دیدگاه