اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریست شدن میکرو هنگام روشن شدن رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریست شدن میکرو هنگام روشن شدن رله

نوشته اصلی توسط sr.morteza
    از پاسخ شما خیلی متشکر هستم
    مدار که یک تغذیه داره و امکان استفاده از دو تا ترانس وجود نداره
    با این حال شما چی رو پیشنهاد می دید ؟؟ من دیدم که باید رله رو عوض کنم گفتم چون ولتاژ 24 دارم از رله 24 هم استفاده کنم

از اقای حامد سازگاران و arash068 بسیار سپاسگزار هستم
    من بعدازظهر رفتم و 3021 و 4n26 رو گرفتم ولی هنوز وقت نکردم که تستشون کنم
    در کل من الان با این بحث گیج شدم
    ایا استفاده از این دو ای سی مفید هست یا خیر ؟؟؟
    لطفا یک دلیل منطقی هم ذکر کنید تا من مطلب رو درک کنم

در کل فکر کنم اگر بشه از اپتوکوپلر استفاده کرد به دلیل اینکه ارتباط از طریق نور انجام میشه مفید باشه و یک جورایی این دو قسمت از هم جدا هستن و نویز امکان انتشار نداره
    البته ممکنه در استفاده از این ای سی ها مشکلات دیگه ای هم بوجود بیاد

با تغییر فیوز بیتها مشکلی ندارم و حتما این کار رو انجام میدم زمین کردن بدنه کریستال هم بسیار خوبه اما چرا خازنها رو باید برداشت ؟؟؟ من دلیلش رو نمی فهمم ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟
    شما فعلا همون 4n26 رو تست بفرمایید اگه نشد بعد برید سراغ موارد دیگه
    کار باهاش هم خیلی ساده هستش دقیقا مثل یه ترانزیستوره که به جای بیس یه ال ای دی هستش
    یه مقاوت روی پای امیتر بزارید و خروجی رو از همون امیتر بگیرد مقاومت امیتر رو هم به زمین وصل کنید
    همین بستشه دیگه چیزی نمیخواد فک کنم پایه 4 امیتره و پایه 5 کلکتور
    1 و2 هم ال ای هستش
    4427 پیدا کردید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash068
      شما فعلا همون 4n26 رو تست بفرمایید اگه نشد بعد برید سراغ موارد دیگه
      کار باهاش هم خیلی ساده هستش دقیقا مثل یه ترانزیستوره که به جای بیس یه ال ای دی هستش
      یه مقاوت روی پای امیتر بزارید و خروجی رو از همون امیتر بگیرد مقاومت امیتر رو هم به زمین وصل کنید
      همین بستشه دیگه چیزی نمیخواد فک کنم پایه 4 امیتره و پایه 5 کلکتور
      1 و2 هم ال ای هستش
      4427 پیدا کردید ؟
      از شما مشتکرم
      4426 رو که پیدا نکردم ولی سایرین رو گرفتم و الان دارم تست می کنم
      من دیتاشیت 4n26 رو خوندم و طبق گفته شما چیز خاصی نداره ولی هر چی مدار رو تست می کنم اصلا این ای سی جواب نمی ده
      من اومدم و ای سی رو تکی بستم یعنی فقط یک رله گذاشتم و اون رو به ای سی متصل کردم
      می تونید شماتیک رو در زیر ببینید

تا جایی که من فهمیدم مثل بایاس یک ترانزیستور هست
      کلا من زمین را به رله وصل می کنم و vcc رو مستقیم می دم به رله با این ای سی هم می خوام همین کار رو بکنم
      این رو هم بگم که بایاسهای مختلف رو هم ازمایش کردم ولی جوابی نداد یعنی حتی یکبار هم رله روشن نشد !!!!!
      درصورتی که اگر بجای اپتوکوپلر یک ترانزیستور بزاریم جواب میده یا همون uln2004
      من موندم !!!!!
      لطفا در این باره هم کمک کنید

دیدگاه

ببخشید نمیخواستم پا برهنه بپرم وسط ولی گفتم تا انلاینی یه چیز بگم مشغول شی. تا اساتید بیان اظهار نظر کنن.
        شما کالکتور ترانزیستور کوپلر رو وصل کردی به زمین؟!!!
        vcc روی رله باشه سر دیگه رله مقاومت باشه از مقاومت وصل بشه به کالکتور کوپلر امیتر ترانزیستور هم زمین بشه.
        توی سمت چپ مدار کوپلر هم که نوشتید vcc or micro باید وصل بشه به میکرو اگه vcc کنید که مدامکوپلرتون روشن میمونه و تو حالت قطع نمیره oo:
        ضمنا اون ال ای دی رو هم بردارید تست بگیریرد ممکنه توی مدار اختلال ایجاد کنه خواستید بعدا اظافه کنید در صورتی هم که اظافه می کنید باید مقدار مقاومت 330 اهمی رو کاهش بدید.
        اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
        مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
        مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
        اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
        هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابا برقی
          ببخشید نمیخواستم پا برهنه بپرم وسط ولی گفتم تا انلاینی یه چیز بگم مشغول شی. تا اساتید بیان اظهار نظر کنن.
          شما کالکتور ترانزیستور کوپلر رو وصل کردی به زمین؟!!!
          vcc روی رله باشه سر دیگه رله مقاومت باشه از مقاومت وصل بشه به کالکتور کوپلر امیتر ترانزیستور هم زمین بشه.
          توی سمت چپ مدار کوپلر هم که نوشتید vcc or micro باید وصل بشه به میکرو اگه vcc کنید که مدامکوپلرتون روشن میمونه و تو حالت قطع نمیره oo:
          ضمنا اون ال ای دی رو هم بردارید تست بگیریرد ممکنه توی مدار اختلال ایجاد کنه خواستید بعدا اظافه کنید در صورتی هم که اظافه می کنید باید مقدار مقاومت 330 اهمی رو کاهش بدید.
          اصلا ایشون باید اون مقاومت رو کلا حذف کنند،چون تو دیتاشیت نوشته ماکسیمم ورودی 5 ولته! :mrgreen: (ای بابا چرا همه همش دوستدارن قطعه اضافی تو مدارشون بزارن؟؟ )
          اون الیدی فک نکنم مشکلی ایجاد کنه
          در ضمن همانطور که گفتید ایشون باید امیتر رو زمین کنند ، نه کلکتور!
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

ولی به نظرم اگه مقاومت رو حذف کنن اول ال ای دی بسوزه بعدا به مرور کوپلر :biggrin: بودن ال ای دی از این جهت ممکنه مدار رو دچار مشکل کنه که اجازه نده جریان به اندازه کافی به کوپلر برسه.البته باید تست بشه شاید مشکلی پیش نیاد .

دیدگاه

ولی به نظرم اگه مقاومت رو حذف کنن اول ای ای دی بسوزه بعدا به مرور کوپلر :biggrin:
              من خیلی وقتی میشه که که الیدی رو بدون مقاومت به میکرو وصل میکنم و تا حالا برا الیدی مشکلی پیش نیومده!
              کوپلر هم که 5 ولت رو میتونه تحمل کنه،پس بدون مقاومت مشکلی پیش نمیاد

هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

سلام
                آقا اون ال ای دی رو حذف کنی خیلی بهتری چون ال ای دی ها اگه مشخصاتشون یکی نباشه (که تو اینجا هم نیست) ممکنه یکی از دیود ها روشن بشه و ولتاژ تو سرش میشه 0.7 و اون یکی ال ای دی کلا روشن نمیشه بهتره اگر میخواید حتما باشه یه مقاومت برای هر کدوم بزارید

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                اصلا ایشون باید اون مقاومت رو کلا حذف کنند،چون تو دیتاشیت نوشته ماکسیمم ورودی 5 ولته! :mrgreen: (ای بابا چرا همه همش دوستدارن قطعه اضافی تو مدارشون بزارن؟؟ )
                اون الیدی فک نکنم مشکلی ایجاد کنه
                در ضمن همانطور که گفتید ایشون باید امیتر رو زمین کنند ، نه کلکتور!
                دوست عزیز من دیتا شیت 3 تا مارک رو خوندم همشون زدن ماکزیمم ولتاژ 1.5 ولت
                نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
                شما دیتا شیت چه مارکی رو خوندید ؟
                به نظر من بهتره از یه پتانسیومتر استفاده کنه که تقسیم ولتاژ انجام بده و از کم زیاد کنه ببینه کجا کار میکنه
                البته اگه تا الان نسوخته باشه
                احتمال اینکه سوخته باشه هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash068
                  سلام
                  آقا اون ال ای دی رو حذف کنی خیلی بهتری چون ال ای دی ها اگه مشخصاتشون یکی نباشه (که تو اینجا هم نیست) ممکنه یکی از دیود ها روشن بشه و ولتاژ تو سرش میشه 0.7 و اون یکی ال ای دی کلا روشن نمیشه بهتره اگر میخواید حتما باشه یه مقاومت برای هر کدوم بزارید

دوست عزیز من دیتا شیت 3 تا مارک رو خوندم همشون زدن ماکزیمم ولتاژ 1.5 ولت
                  نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
                  شما دیتا شیت چه مارکی رو خوندید ؟
                  به نظر من بهتره از یه پتانسیومتر استفاده کنه که تقسیم ولتاژ انجام بده و از کم زیاد کنه ببینه کجا کار میکنه
                  البته اگه تا الان نسوخته باشه
                  احتمال اینکه سوخته باشه هم هست
                  یه نگاهی بندازید:http://www.uplooder.net/img/image/28...f/Untitled.png
                  معلوم نیست شایدم من اشتباه میکنم! oo:
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

اون حداکثر ولتاژ معکوس دی سی هستش نه فورواردش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash068
                      اون حداکثر ولتاژ معکوس دی سی هستش نه فورواردش
                      بی سواتم دیگه!
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

اول از همه باید از همه دوستان بخاطر وقت و کمکهاشون تشکر کنم
                        ببخشید از صبح درگیر یک کار دیگه ای بودم وقت نشد مدار رو تصحیح کنم و ببندم
                        من مدار زیر رو بستم و جواب داد

باید به دوست عزیزم Mahan.Rafiee بگم که فکر کنم اون مقاومت رو نیاز داره چون به نظرم اپتوکوپلر رو می سوزنه
                        برای این مدار جدید من از یک اپتوکوپلر جدید استفاده کردم چون قبلی رو در ابتدا مستقیم زدم به vcc ولی این یکی رو با مقاومت متصل کردم قبلی رو سوزونده بود !!!!
                        اندازه مقاومت ورودی رو هم کمتر کردم که جواب داد
                        گفته شما از روی دیتاشیت هست منم همین رو دیده بودم که مستقیم وصل کردم ولی سوخت
                        اینجا تفاوت مشخص میشه

از بابا برقی هم تشکر می کنم

بله متوجه هستم من صبح داشتم مدار رو بدون میکرو می بستم و مستقیم به vcc وصل کردم

برای همه هم توضیح میدم که اون led اول رو هم گذاشته بودم تا از وجود vcc مطمئن بشم و ببینم که ایا تغذیه درست هست یا خیر

در کل حالا باید این مدار رو بزارم روی مدار اصلی تا ببینم با نویز چکار می کنه
                        تنیجه رو خبر میدم

ممنون از همه

دیدگاه

با عرض عذر خواهی خدمت دوستان
                          forward current 60 میلی آمپر هست حد اکثر جریان خروجی میکرو 20 میلی آمپر هست و یه ال ای دی توی حالت عادی 15 میلی آمپر جریان مصرف می کنه این یعنی این که شما اجازه ندارید میکرو رو مستقیم به کوپلر وصل کنید و نیاز به یه ترانزیستور هم دارید. وجود اون ال ای دی هم اشتباهه و باید برداشته بشه چون خود کوپلر 60 میلی امپر می کشه حالا 15 میلی آمپر هم بره واسه ال ای دی دیگه چه شود... .
                          با وجود همه اینها به نظرم بازم جواب نگیریر و مدارت باز ریست بشه البته آرزوی ما اینه که مشکلت حل شه ولی من چشم آب نمیخوره که اینطوری مشکلت حل بشه :mrgreen:

دیدگاه

forward current 60 میلی آمپر هست حد اکثر جریان خروجی میکرو 20 میلی آمپر هست و یه ال ای دی توی حالت عادی 15 میلی آمپر جریان مصرف می کنه این یعنی این که شما اجازه ندارید میکرو رو مستقیم به کوپلر وصل کنید و نیاز به یه ترانزیستور هم دارید. وجود اون ال ای دی هم اشتباهه و باید برداشته بشه چون خود کوپلر 60 میلی امپر می کشه حالا 15 میلی آمپر هم بره واسه ال ای دی دیگه چه شود... .
                            با وجود همه اینها به نظرم بازم جواب نگیریر و مدارت باز ریست بشه البته آرزوی ما اینه که مشکلت حل شه ولی من چشم آب نمیخوره که اینطوری مشکلت حل بشه :mrgreen:
                            بدون ترانزیستور هم میشه! ایشون میتونن به هر یک از اپتوکوپلر ها 3پین از میکرو را به آند دیود نوری داخل آنها (همراه با مقاومت!) وصل کنند !یعنی برای روشن کردن هر اپتوکوپلر 3 پین لازم میشه! (خروجی میکرو 20 میلی آمپره پس اگه ما 3 تا پین رو باهم موازی کنیم میشه 60 میلی آمپر!)

هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                              بدون ترانزیستور هم میشه! ایشون میتونن به هر یک از اپتوکوپلر ها 3پین از میکرو را به آند دیود نوری داخل آنها (همراه با مقاومت!) وصل کنند !یعنی برای روشن کردن هر اپتو کوپلر 3 پین لازم میشه! (خروجی میکرو 20 میلی آمپره پس اگه ما 3 تا پین رو باهم موازی کنیم میشه 60 میلی آمپر!)

همین الان یه چندتا دیتاشیت از اتمل دانلود کردم.
                              دیدم نوشته هر پین I/O میتونه 40 میلی آمپر جریان میده!!!!!! تو سایت اتمل هم زده 6 ماه پیش دیتاشیت ها و میکرو ها پدیت شدند!
                              پس به دوتا پین نیاز داریم :biggrin:
                              البته 20 میلی آمپر اضافه میاد که اونم میتونیم برای الیدی مصرفش کنیم (ولی بازم 5 میلی آمپر اضافه میاد! :biggrin: )
                              هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

60 میلی حداکثر جریان ال ای دی 4ان 25 هستش نه حداقلش
                                لازم نیست که حتما 60 میلی رو تامین کنیم براش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X