با سلام و عرض تشکر از بابت این برنامه عالی و همچنین تشکر بابت فارسی کردن برنامه این نفوذپذیری معناطیسی چی هست و چه مقداری باید بهش بدیم ؟برای هسته های فریت بشکه ای و حلقوی باید کدوم گذینه ها رو انتخاب کرد ؟با تشکر
روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
با سلام و عرض تشکر از بابت این برنامه عالی و همچنین تشکر بابت فارسی کردن برنامه این نفوذپذیری معناطیسی چی هست و چه مقداری باید بهش بدیم ؟برای هسته های فریت بشکه ای و حلقوی باید کدوم گذینه ها رو انتخاب کرد ؟با تشکر
همون ضریب میو (μ) هست که معمولا به شکل عدد ثابت در جداولی مشخص میشه. برای هوا این ضریب 1 هست و برای هسته ی فریت ضریب بسیار بیشتر هست(اشتباه نکنم در حدود 1000)
منظورتون از سوال آخر رو متوجه نشدم؟
سلام
مقدار 1000 که فرمودید دقیق هست یا تقریبی ؟؟ چون میخام در برنامه وارد کنم برای این میپرسم
در مورد سوال اخرم
اگه دقت کنید در اول محاسبه برنامه ازمون میخاد تا نوع سلف رو مشخص کنیم (موارد زیر)
1:کویل تک لایه با سیم پیچی مورب
2:کویل چند لایه
3:سیم پیچی های چند لایه با پد
4:کویل در یک حلقه فریت
5:کویل مسطح با حلقه مربعی روی فیبر
6:مدار تانک
من اگه بخام مثلا یه سلف برای مدار باک محاسبه کنه باید کدوم گذینه رو انتخاب کنم
هر کدوم از این گذینه ها چه کاری انجام میدن
با تشکر
روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
سلام
مقدار 1000 که فرمودید دقیق هست یا تقریبی ؟؟ چون میخام در برنامه وارد کنم برای این میپرسم
در مورد سوال اخرم
اگه دقت کنید در اول محاسبه برنامه ازمون میخاد تا نوع سلف رو مشخص کنیم (موارد زیر)
1:کویل تک لایه با سیم پیچی مورب
2:کویل چند لایه
3:سیم پیچی های چند لایه با پد
4:کویل در یک حلقه فریت
5:کویل مسطح با حلقه مربعی روی فیبر
6:مدار تانک
من اگه بخام مثلا یه سلف برای مدار باک محاسبه کنه باید کدوم گذینه رو انتخاب کنم
هر کدوم از این گذینه ها چه کاری انجام میدن
با تشکر
تقریبی عرض کردم.خودتون دنبالش بگردین و پیداش کنین.سلف مدار باک هم نمیدونم کدوم مدلش برای مدار شما نیاز هست.با توجه به نیاز مدارتون که کدوم سلف رو میخواد، اون رو انتخاب بفرمایین. یه خورده تو منوهای نرم افزار بچرخین، معلوم میشه که چی به چیه. برنامه ی ساده ای هست.
کتاب طراحی سلف و ترانسفورماتور با نویسندگی کوروش خلج منفرد و پیمان حقگویی، که به تازگی به بازار اومده بسیار کتاب مفید و خوبیه برای طراحی انواع سلفها و ترانسفورماتورهای فرکانس بالا و فرکانس برق شهر و انواع روشهای طراحی این گونه سلف و ترانسفورمرها رو توضیح داده. امیدوارم ازش استفاده بتونید بکنید، من از طریق لینک زیر کتاب رو تونستم تهیه کنم:
دیدگاه