اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نیاز به طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ

دوست عزیزم این مدار به سادگی قابل ساخته. کافیه به سایت www.powerint.com سری بزنی. فعلا سری TNY و TOP توی ایران موجوده. اگه نتونستی خودت ردیفش کنی به من میل بزن تا با هم کنار بیاییم.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با سلام . اگر هنوز موفق به طراحی یاساخت مدار مورد اشاره نشدین شاید بتونم یک نمونه عملی رو براتون بسازم.(Ebi SMPS).
      ebismps@yahoo.com
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

با سلام. اگر هنوز موفق به طراحی وساخت منبع سوییچینگ مورد نظر نشدید یک ایمیل بفرستید به : ebismps@yahoo.com
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

با سلام .اگر تاکنون موفق به طراحی و ساخت منبع سوییچینگ موردنظرتون نشدید میتونم یک نمونه عملی براتون بسازم.
          مفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arminmostafavi
            سلام اگه هنوز موفق نشدین اینو واستون طراحی کردم با تمام جزعیات از هسته و نوع پیچیدن تا قطعات و مقدار انها فقط زحمت pcb با خودتون
            [ftp=ftp://http://www.4shared.com/file/65257345/cb123d45/power_Design.html]http://www.4shared.com/file/65257345/cb123d45/power_Design.html
            [/ftp]
            :job:
            سلام جناب مصطفوی
            با عرض معذرت متاسفانه لینک شمت کار نمیکنه اگر امکانش باشه جای دیگه بفرستید.
            میل من هم اینه:
            azarbaican@gmail.com
            با تشکر

دیدگاه

جناب مصطفوی لینک فایل رو از یجای دیگه پیدا کردم ولی پی سی بی و قطعاتش معلوم نیست متاسفانه.
              در این مورد نیاز به کمکتون دارم.
              متشکرم

دیدگاه

دوست خوبم . با آی سی ها، نقشه ها و نرم افزارهایی که توی سایت www.powerint.com هست می تونی راحت بسازیش.
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X