اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن IGBT در راه اندازی موتور DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن IGBT در راه اندازی موتور DC

نوشته اصلی توسط mohsen_k.nazar نمایش پست ها
    اسلام. من یک کنترلر موتور دی سی طراحی کردم به طوری که وقتی موتور رو بهش وصل می کنیم مقاومت و اندوکتانس موتور رو اندازه می گیره و برحسب اونها فرکانس مناسب برای PWM راه اندازی موتور را تعیین می کند. از طرفی از H-bridge هم استفاده می کنم. مشکلم اینه که برای حفاظت از ماسفت ها در برابر نیروی محرکه برگشتی باید مدار اسنوبر بزارم و یا دیودهای موازی با ماسفت ها.
    سوال اولم اینه که کلا چه روش هایی برای محافظت در برابر نیروی محرکه برگشتی وجود دارد؟
    سوال دوم اینکه چون فرکانس pwm برای هر موتور تغییر می کند نمیتونم یک مدار اسنوبر خوب زراحی کنم. یعنی باید برای هر موتور یک مدار اسنوبر طراحی بشه. آیا روشی برای طراحی یک مدار اسنوبر دائمی وجود دارد؟
    ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.
    سلام
    ولتاژ برگشتی اگرباعث سوختن سوییچ نشه خیلی مشکل ساز نیست فکر میکنم
    یعنی بدون اسنابر هم میشه باهاش کنار اومد
    جدیدترین ویرایش توسط سیدعلی.م; ۱۹:۳۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۹.
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
      سلام
      ولتاژ برگشتی اگرباعث سوختن سوییچ نشه خیلی مشکل ساز نیست فکر میکنم
      یعنی بدون اسنابر هم میشه باهاش کنار اومد
      ممنون بابت جواب. اما هدف هم مگه این نیست که سوییچ ها نسوزن؟ پیشگیری بهتر از درمانه. ولتاژ ماکزیمم میخوام حدود 100 تا 200 ولت باشه و جریان هم حدود 10 امپر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_k.nazar نمایش پست ها
        ممنون بابت جواب. اما هدف هم مگه این نیست که سوییچ ها نسوزن؟ پیشگیری بهتر از درمانه. ولتاژ ماکزیمم میخوام حدود 100 تا 200 ولت باشه و جریان هم حدود 10 امپر.
        .
        خب شما اگر ماسفت 600 ولتی بذارین باز هم سوییچ میسوزه؟
        یعنی اینقدره اسپایک دارین؟
        جریان هم که کمه
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
          .
          خب شما اگر ماسفت 600 ولتی بذارین باز هم سوییچ میسوزه؟
          یعنی اینقدره اسپایک دارین؟
          جریان هم که کمه
          شما درست میگید. من مشکلی ندارم. صرفا برای دانش خودم پرسیدم که بهترین راه چی هست.
          بازم ممنون از وقتتون گه جواب دادین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
            ببینید من داشتم یه اینورتر تمام پل میساختم این عکس مال قبل از قرار دادن خازن در دوسر لگ ها و قبل از مدار اسنابر هست با ولتاژ خیلی کم و در بار مقاومتی (مقاومت اجری 10 وات 47 اهم). ببینید چندبرابر ولتاژ نامی داره پیک میزنه... این پیکهای ولتاژ باعث گرم شدن MOSFET ها و در نهایت سوحتنشون میشد حداقل 15 هزار تومن + 1 ماه زمان برد تا فهمیدم چطوری باید پایدارشون کنم. یه چیز دیگه زمان مرده ی سویچ ها هم خیلی مهمه که معمولا توسط درایور تعیین میشه من IR2113 اصلی پیدا کردم کاملا هم کار داد درایورهای چینی کپی زود میسوزه... اسنابر RCD انتخاب کردم (توی کتاب مبدل های سویچینگ ابریشمی فر دلیلش هست برید بخونید چرا) و بعد از اینکه محاسباتش درست در نیاومد به شیوه ازمون و خطا درستش کردم خازن دو سر لگ ها هم 100 نانو MKT
            مهندس من هم با ir2113 های چینی خیلی دردسر دارم ، اوریجینال رو از کجا تهیه میکنید ؟؟
            و منظورتون از قرار دادن خازن دو سر لگ ها ، هون کلکتور میتر در IGBT و درین سورس در MOSFET هست ؟؟؟
            ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
            ارتباط با من : ir02x6
            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 نمایش پست ها
              مهندس من هم با ir2113 های چینی خیلی دردسر دارم ، اوریجینال رو از کجا تهیه میکنید ؟؟
              و منظورتون از قرار دادن خازن دو سر لگ ها ، هون کلکتور میتر در IGBT و درین سورس در MOSFET هست ؟؟؟
              ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
              استاد آروین IR2113 اصلی مال مالزی هست من قبلا از فروشگاه نیکو الکترونیک در اصفهان خریداری میکردم. ختما قبل از خرید از فروشنده زنگ بزن بپرس. یکم ایسیش قلق داره به خصوص در انتخاب خازن هایی که میاد و حاشیه باند فرکانسی موج اعمال شده به ماسفت ها رو تنظیم میکنه یکم باید صحیح و خطا کنیدو البته مقدار این حاشیه باند به فرکانس PWM هم یکم وابسته اس ولی شما حیلی حساس نشو. در کل درایور خوبیه
              منظور از قرار دادن خازن بله منظورم دقیقا همونه. یه اینورتر نیم پل رو تصور کن یه سر خازن باید وصل بشه به درین ماسفت بالایی و یه سر دیگه اش باید وصل بشه به سورس ماسفت پایینی. حالا برای تمام پل برای هر دو جفت ماسفت دوتا خازن نیاز داریم امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X