اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت تکنولوژی های به کار رفته در ساخت ماسفت های قدرت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت تکنولوژی های به کار رفته در ساخت ماسفت های قدرت

سلام به همه دوستان
    تفاوت بین ماسفت های با تکنولوژی های HEXFET ، PLANAR ، trenchfet و OPTIMOS در چیه؟
    کاربرد هر کدوم از ماسفتهای با تکنولوژی های فوق در کجاست؟
    البته بگم تمام این تکنولوژی هایی که گفتم توی دیتاشیت ماسفت های قدرت دیدم که به لحاظ ولتاژی و جریانی و مقاومتی تفاوت چندانی با هم نداشتند.
    ممنون میشم از دوستان اگر کسی این مورد رو میدونه به بنده هم یاد بده.
    اگه به لینک زیر هم یه نگاهی بندازید خالی از لطف نیست.
    هر وقت خواستید کاری بکنید، چهل سال عقب و چهل سال جلو را در نظر بگیرید. "بابابزرگ"

پاسخ : تفاوت تکنولوژی های به کار رفته در ساخت ماسفت های قدرت

نوشته اصلی توسط abolfazlk873 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    تفاوت بین ماسفت های با تکنولوژی های HEXFET ، PLANAR ، trenchfet و OPTIMOS در چیه؟
    کاربرد هر کدوم از ماسفتهای با تکنولوژی های فوق در کجاست؟
    البته بگم تمام این تکنولوژی هایی که گفتم توی دیتاشیت ماسفت های قدرت دیدم که به لحاظ ولتاژی و جریانی و مقاومتی تفاوت چندانی با هم نداشتند.
    ممنون میشم از دوستان اگر کسی این مورد رو میدونه به بنده هم یاد بده
    سلام دوست عزیز . 3 سال پیش من هم همچین پرسشی کردم اما یکی از دوستان گفت هیچ فرقی ندارند.
    چند وقت پیش در یکی از سایتای معتبر استرالیایی خوندم که HEXfet به دلیل ولتاژ تحریک پایین تر در آمپلیفایر های صوتی کلاس AB مصرف دارند.
    نمونش استفاده زیاد از IRF540N در آمپلی های جی وی سی...
    در مورد trench هم در یکی از اپ نوت های شرکت IR خونده بودم دارای مقدار شارژ بسیار کمی برای گیت هستند که برای آمپلی های کلاس D (سوییچینگ) بهینه شدست.
    شکل پیوند گیت در trench و HEXfet ها هم با هم فرق میکنه .
    planer ها هم از نوع ساده تر ماسفت هستند ، یعنی ساختار ساده تری دارند(البته اینو زیاد مطمئن نیستم)
    از طرفی دیگر استفاده از این نوع اسم ها هم جنبه انحصار طلبی و تبلیغاتی داره که یه جور قوانین مارکتینگ پشتشه. اگه دقت کنید بعضی از این عناوین نشان تجاری ثبت شده هستند.
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X