اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرمایش القایی

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
    درست ولی چرا تو فیلم از اسنابر استفاده نکرده؟
    معمولا تو فیلما از اسنابر استفاده نمیکنن!

دیدگاه

چراااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این کلیپ رو ببینید.

دیدگاه

بی خیال ...شوخی کردم.ولی عجب اسکوپ باحالی داری. حالا با این کارت راحت تر انجام میشه .ولوم دیوتی سایکل خوب کار میکنه یا نه؟ حالا نوبت تست اون ترانس کذایی با درایوراست .از تست اونا هم فیلم بزار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
          بی خیال ...شوخی کردم.ولی عجب اسکوپ باحالی داری. حالا با این کارت راحت تر انجام میشه .ولوم دیوتی سایکل خوب کار میکنه یا نه؟ حالا نوبت تست اون ترانس کذایی با درایوراست .از تست اونا هم فیلم بزار.
          می دونم شوخی کردی ولی امروزا حساس شدم
          ترانس رو تست کردمولی به مدار وصل نکردم اونم فردا.

اره اون اسیلوسکوپ رو از این فروشگاه خریدم.تایک کیلو خوب نشون میده فرکانس مربع برای تنظیم ولی وقتی میره بالا دیگه دقیق نیست ولی میشه فهمید که کار میکنه مدار و میشه رو فرکانس خاص تنظیم کرد.
          اینم کلیپ دیوتی سایکل.
          جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۰۰:۲۱ ۱۳۹۶/۰۷/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
            ترانس رو خوب پیچیدی منم یه روز باید ترانس بپیچم . اون خارن هم خوبه مستقیم بزنش یه 220 ولت بزار یه شب بمونه فرداش با مولتی متر رو مگا اهم چک کن ببین نشتی داره یا نه

این کلیپ رو ببینید .

امروز من دوتا hcpl3120 سوزوندم به دیودها توجه کنید.اون دو دیود که به پایه خروجی اپتوکوپلر وصله

باعث کشیده شدن بار پیک از اپتوکوپلر میشه(2امپر)رگلاتور هم داغ میشه. و به سرعت اپتوکوپلر داغ میشه و میسوزه.
            بعد برای امتحان دیود ها رو بریدم تو فیلم معلومه درست شد .طبق عکس uf4007 بود ولی من نداشتم uf5408 بستم ولی
            فک نکنم مشکل از اون باشه ولی به هر حال یکی بیاد بگه ببینیم چی شده من که سر در نیاوردم چی شده.
            حالا نبندم چی میشه .

جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۲۲ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

امروز من دوتا hcpl3120 سوزوندم به دیودها توجه کنید.اون دو دیود که به پایه خروجی اپتوکوپلر وصله
              باعث کشیده شدن بار پیک از اپتوکوپلر میشه(2امپر)رگلاتور هم داغ میشه. و به سرعت اپتوکوپلر داغ میشه و میسوزه.
              بعد برای امتحان دیود ها رو بریدم تو فیلم معلومه درست شد .طبق عکس uf4007 بود ولی من نداشتم uf5408 بستم ولی
              فک نکنم مشکل از اون باشه ولی به هر حال یکی بیاد بگه ببینیم چی شده من که سر در نیاوردم چی شده.
              حالا نبندم چی میشه .
              گفته بودم دیود زنر 20 ولتی بزاری روی 18 + و سر دیگشم زمین کنی. اونوقت رفتی الترا فست گزاشتی ! اونم 1000 ولتی ! سر دیگشم انداختی روی گیت ! من الان میخواستم سه تا نوت بزارم برای اسنابر تا بری بخونیشون. کلا پشیمون شدم

دیدگاه

این کلیپ رو ببینید .

حالا نبندم چی میشه .

اونجا یه اشتباهی شده منفی 5 هم به گراند وصلهدر ضربدر ابی جدا میشه و پین دیود یا خط ابی تصحیح شد
                جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۹:۲۶ ۱۳۹۶/۰۸/۰۱.

دیدگاه

اونجا یه اشتباهی شده منفی 5 هم به گراند وصلهدر ضربدر ابی جدا میشه و پین دیود یا خط ابی تصحیح شد
                  کامی چطوری؟ تو هم که مثل من طلایی شدی؟ جریان چیه؟ میخوان بهمون مدال طلا بدن ؟ راستی اگه زمین -5 قطع کنی کلا از مدار میره بیرون. اونوقت باید VEE زمین بشه . به نظر من اون دیود پایینی کلا حذف بشه بهتره . اگرم میخوای بمونه حتما باید دو طرفه باشه تا منفی 5 از سمت پایینش اتصال کوتاه نکنه. یه همچین چیزی:
                  جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۲۰:۵۲ ۱۳۹۶/۰۸/۰۱.

دیدگاه

کامی چطوری؟ تو هم که مثل من طلایی شدی؟ جریان چیه؟ میخوان بهمون مدال طلا بدن ؟ راستی اگه زمین -5 قطع کنی کلا از مدار میره بیرون. اونوقت باید VEE زمین بشه . به نظر من اون دیود پایینی کلا حذف بشه بهتره . اگرم میخوای بمونه حتما باید دو طرفه باشه تا منفی 5 از سمت پایینش اتصال کوتاه نکنه. یه همچین چیزی

اول تبریک بگم راجب طلای شدن.
                    .بله درسته من هممیدونم باید زنر میبستم ولی دیدم ایجا نوشته شده uf4007 منم هم بستم گفتم حتما لازمه دیگه.

لطفا نوت ها رو اپلود کنید.

لطفا این کلیپ رو ببینید تا بگم مشکل کجاست.

جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۲۱:۰۱ ۱۳۹۶/۰۸/۰۱.

دیدگاه

که با 4 تا hcpl3120 راه اندازی می شود ولی در قسمت اتصالات gate هیچ مشکلی نیست ولیییییییی............................

ولی ..... توی عکس از 1 تا 4 درگیت مشکلی نیست ولی در قسمت 4و 3 EMITTER مدار وقتی به igbt وصل میشه اول از igbt صدا نویز بیرون میاد و اتصال قطع می شود و اون led خاموش میشه.
                      و فرکانس هم دچار مشکل میشه ولی نمیدونم چراااااااا؟
                      لطفا کلیپ رو ببینید و منو راهنمایی کنید که بد جوری گیرکردم.
                      جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۲۳ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

ععععع شرمنده با ز که اشتباه کردم اون ضبدر ابی اشتباهه اما اون پین دیود که جابجا شده درسته یه بار هولم یه بار نصف شبه خوابم.
                        اون دیود ها واسه اینه که اگر روی گیت ولتاژ بالاتر از وی سی سی و وی ایی ایی بیاد سوقش میده رو خارنها. حالا چرا این ولتاژ ممکنه بیاد خیلی مفصله ولش کنیم بیتره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اول تبریک بگم راجب طلای شدن.
                        ممنون قابلی نداره این قابلی هم اولین بارمه که نوشتم نمبدونم دیکتش درسته یا نه
                        کامی چطوری؟ تو هم که مثل من طلایی شدی؟ جریان چیه؟ میخوان بهمون مدال طلا بدن ؟
                        سلام مخلصم . ععع این رنگ طلایه تا حالا فکر میکردم زرد قناریه. عاره مدیر سایت منتخب کرد مارو دستش درد نکنه باشه تا جبران کنیم
                        جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۲:۵۹ ۱۳۹۶/۰۸/۰۱.

دیدگاه

اون دیود ها واسه اینه که اگر روی گیت ولتاژ بالاتر از وی سی سی و وی ایی ایی بیاد سوقش میده رو خارنها. حالا چرا این ولتاژ ممکنه بیاد خیلی مفصله ولش کنیم بیتره
                          کلیپ رو دیدی؟

ممنون قابلی نداره این قابلی هم اولین بارمه که نوشتم نمبدونم دیکتش درسته یا نه

صاحبش قابل داره
                          و اقای
                          ali_smps کار هر دوی شما عالی بود.

دیدگاه

دیدگاه

چرا انجمن اینقدر خلوته؟؟؟؟؟؟
                              جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۲۳:۴۹ ۱۳۹۶/۰۸/۰۲.

دیدگاه

به نظر من اون دیود پایینی کلا حذف بشه بهتره . اگرم میخوای بمونه حتما باید دو طرفه باشه تا منفی 5 از سمت پایینش اتصال کوتاه نکنه. یه همچین چیزی:

من مشکل EMITTER رو حل کردم.
                                ولی این بار با مشکل جدید برخورد کردم.

درمورد دیود زنر بالایی 18 ولت بزارم یا 20. جون خروجی رگلاتور من 19 هستش.
                                پایینی رو هم بزارم رو خود igbt بهتر نیست.چند وات باشه (فک کنم یک وات کافیه؟)

اوپتی کوپلر شماره 1 و شماره 2 زیر اسیلوسکوپ درست عمل می کنه ولی شماره 3دچار قطع و وصلیه و 4 دچار نوسان.
                                نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟(3و4 از تغذیه مشترک استفاده می کنه)
                                باید بازم ازمون خطا کنم ببینم چرا.
                                ولی یک سوال می خوام ترانس رو بازکنم یه سه سر دیگه بپیچم تا بشه چهار تا سه سر ایزوله مشکلی که ایجاد نمیشه؟
                                امروزه فقط تو شک هستم؟؟؟؟؟؟
                                جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۲۴ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X