اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن ماسفت کوره القای با ir2153

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن ماسفت کوره القای با ir2153

سلام
    میکرو نهایتا کار تولید پالس رو انجام می ده و شما باید میکرو رو مجددا به یک ماسفت درایور بدین و بایاس کنین. اگر می خواین با میکرو کار کنین ابتدا خروجی میکرو رو به اپتوکوپلر بدین بعد به IGBT درایور ، و در انتها هم به IGBT ،
    مدارات RCD رو ببینید . بله بهترین شیوه مهار کردن پیک های زیاد هم اسنابر مناسب هست . اگر وقت شد مدارتون رو یه بار مرور کنم و چند تا حساب کنم که اگر بشه مقادیر اسنابری که توی ذهنم هست رو بهتون بگم
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin1230 نمایش پست ها
      نوشته اصلی توسط kamy007
      متوجه نشدم این خارنها همون خارن اسنوبره که گفته باید هزار ولتی باشه جاش نشون میده که باید همون باشه ولی ایا اینا هزار ولتی هست ؟ اگر نباشه همینا باعت میشه ولتاژ گیت بره بالا؟ اگر اینا باید هزار ولتی باشه که نیست عوضش کن. همینا باعث میشه ولتاژ گیت بره بالا .اگر تمام مواردی که گفتم درسته از رو نقشه شماتیک بهت بگم چه جوری اینا ولتاژ کیت رو میبرن بالا

ممنون جواب دادین با خازن 1200 ولت پلی استر عوض کردم اما بازمیزه بالا یعنی همین که ولتاژ به مدار وصل میشه بایه شیب اروم میکشه بالا
      یعنی واقعان خارن اسنوبرها 100 ولتی بود ؟ خوب الان چه جوری ولتاژ گیت رو تست میکنی ؟ روش تست را دقیق بگو. مثلا اگر اسکوپ میزنی پراب را کجا وصل میکنی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1 نمایش پست ها
        میکرو نهایتا کار تولید پالس رو انجام می ده و شما باید میکرو رو مجددا به یک ماسفت درایور بدین و بایاس کنین. اگر می خواین با میکرو کار کنین ابتدا خروجی میکرو رو به اپتوکوپلر بدین بعد به IGBT درایور ، و در انتها هم به IGBT ،
        مدارات RCD رو ببینید . بله بهترین شیوه مهار کردن پیک های زیاد هم اسنابر مناسب هست . اگر وقت شد مدارتون رو یه بار مرور کنم و چند تا حساب کنم که اگر بشه مقادیر اسنابری که توی ذهنم هست رو بهتون بگم
        ممنون از اینکه وقت میزارید من هم یه شبیه سازی از این ای سی تونت پیداکردم گفته های شما درباره افزایش ولتاژ گیت ماسفت hi کاملا درسته حتی توشبیه سازی هم خیلی بیشتر اما نه به اندازه مال من
        فکرکنم مشکل اصلی همون مدار اسنابر هست که توولتاژ های بالا جواب نمیده وباعٍث سوختن ای سی وبعد ماسفت ها میشه من یه سری محاسبات واسه خازن ومقاومت پیداکردم اما خیلی پیچیدس سردرنیاوردم اگه براتون مقدور باشه مقدار هاش رو بگید اگر روش محاسبه ساده تر هم داشته باشید خیلی ممنون میشم به من ودوستان لطف کنید میخوام اخرین تست روهم بزنم نشد جمع کنم برم طرف میکرو

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
        یعنی واقعان خارن اسنوبرها 100 ولتی بود ؟ خوب الان چه جوری ولتاژ گیت رو تست میکنی ؟ روش تست را دقیق بگو. مثلا اگر اسکوپ میزنی پراب را کجا وصل میکنی .
        ممنون که وقت میزارید براتون روی عکس نشون دادم اگه درست نیست اگه براتون مقدوره جای صحیح ولتاژ گرفتن از گیت رو بگید تا ازاونجا تست کنم
        خازن ها 1200 ولت هستن ودیود فست روهم با 400 ولت معکوس تست کردم ردنمیکنه یه سوال توی دیتا شیت ir2153 یه ماسفت کوچیک هست که کنارش نوشته Shutdown این برای خاموش کردن ای سی هست یعنی زیر بار با روشن کردن این ماسفت کل مدار خاموش میشه

دیدگاه

خازن ها 1200 ولت هستن ودیود فست روهم با 400 ولت معکوس تست کردم ردنمیکنه یه سوال توی دیتا شیت ir2153 یه ماسفت کوچیک هست که کنارش نوشته Shutdown این برای خاموش کردن ای سی هست یعنی زیر بار با روشن کردن این ماسفت کل مدار خاموش میشه
          خوب دیود رو 1000 ولتی یا 800 ولتی خیلی فست بزار این از این
          اما گیت هر موسقت را باید با سورس اون مانیتور کنی سوسماری به سورس موسفت و پراب به گیت همون موسفت از حالاتی که قیلا از سوختن گفتی مریوط میشه به همون خارن کم ولتاژ اسنوبر .
          اون پایه که میگه واسه خاموش کردنه وموسفت گذاشته شما با هر سویچی اون پایه را به گراند اتصال بدی پالسهای خروجی برای گیت موسفتها قطع میشه

جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۱۸ ۱۳۹۶/۱۱/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
            خوب دیود رو 1000 ولتی یا 800 ولتی خیلی فست بزار این از این
            اما گیت هر موسقت را باید با سورس اون مانیتور کنی سوسماری به سورس موسفت و پراب به گیت همون موسفت از حالاتی که قیلا از سوختن گفتی مریوط میشه به همون خارن کم ولتاژ اسنوبر .
            اون پایه که میگه واسه خاموش کردنه وموسفت گذاشته شما با هر سویچی اون پایه را به گراند اتصال بدی پالسهای خروجی برای گیت موسفتها قطع میشه
            ببخشید هی سوال میپرسم شمابزارید پای سماجت شاگرد میشه تو این مدار فقط با تغییر مقاومت گیت از 15 به 22 اهم وموازی کردن دوتا فست دیود با دیود های زینر پای ماسفت هابشه جای ماسفت igbt گزاشت

دیدگاه

ببخشید هی سوال میپرسم شمابزارید پای سماجت شاگرد میشه تو این مدار فقط با تغییر مقاومت گیت از 15 به 22 اهم وموازی کردن دوتا فست دیود با دیود های زینر پای ماسفت هابشه جای ماسفت igbt گزاشت
              مشکلی نداره سوال بپرس
              هر قطعه سویچ زن مثلا موسفت یا ای جی بی تی برای روشن و خاموش شده یک جریان گیت لازم دارن که این ای سی باید بتونه هندل کنه (فارسی به جای هندل چی بنویسم؟) خلاصه بتونه بده.
              حالا باید ببینیم ای جی بی تی ها چی عند و یه نگاه هم به دیتا شیت این ایسی بندازیم معلوم بشه

دیدگاه

تومدار دیتا شیت ولتاژتغذیه ای ای سی با یه مقاومت از همون ولتاژ بالای ورودی تغذیه میشه اما تومداری که من ساختم با یه منبع جداگانه 15 ولتی تغذیه میکنم که یکم با اختلاف زمانی وصل میشه این میتونه مشکل ساز بشه یعنی اول قدرت بعد تغذیه ایسی وصل میشه
                تغذیه اصلی قدرت من با یه اتو ترانس ساپورت میشه یعنی با شبکه ایزوله نیست ومنفی بعد پل دیود وخازن میاد وصل میشه به منفی منبع 15 ولت مشکلی پیش نمیاد به نظرتون
                جدیدترین ویرایش توسط armin1230; ۰۰:۳۸ ۱۳۹۶/۱۱/۲۱.

دیدگاه

تومدار دیتا شیت ولتاژتغذیه ای ای سی با یه مقاومت از همون ولتاژ بالای ورودی تغذیه میشه اما تومداری که من ساختم با یه منبع جداگانه 15 ولتی تغذیه میکنم که یکم با اختلاف زمانی وصل میشه این میتونه مشکل ساز بشه یعنی اول قدرت بعد تغذیه ایسی وصل میشه
                  تغذیه اصلی قدرت من با یه اتو ترانس ساپورت میشه یعنی با شبکه ایزوله نیست ومنفی بعد پل دیود وخازن میاد وصل میشه به منفی منبع 15 ولت مشکلی پیش نمیاد به نظرتون
                  نه مشکلی پیش نمیاد بشرط اینکه 15 ولت بیشتر نباشه اقلا بتونه 200 میلی امپر بده . یادم نیست ولی فکر کنم تو ای سی یه ولتاژ دیتکتور داره یعنی باید ولتاژ مثلا به 10 ولت برسه تا پالسها رو بریزه رو گی

عاره نگاه کردم ولتاژ دیتکتور داره VCC بره بالا 9 ایسی روشن میشه
                  ولتاژ تغذیه هم 15 اصلن بالاتر نره
                  جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۵۶ ۱۳۹۶/۱۱/۲۱.

دیدگاه

سلام ببخشید تویه مدار که دقیقا مثل اینه دیدم تو خروجی ماسفت ها از دوتا فست دیود استفاده کرده تواین مدار هم میشه گزاشت کمکی میکنه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این دیود به نظرتون برای این کار مناسب هست
                    قطعه DSEI30-06A یک Fast Recovery Epitaxial Diode (FRED) با ولتاژ 600 ولت و جریان 37 آمپر و Trr برابر با 35 نانوثانیه می باشد.

دیدگاه

ولتاژ این 2 تا دیود به تجربه میگم یکم کمتر از ولتاژ igbt بگیر
                      اون 2 تا دیود زنر روی گیت هم اگه معمولی بزاری عملا کاری نمیکنند . باید حتما از نوع fast بزاری
                      اگه بتونی از ترانس پالس هم استفاده کنی هم ایمنی بیشتر میشه و ir2153 نمیسوزه و هم میتونی توان های زیاد تری بگیری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                        ولتاژ این 2 تا دیود به تجربه میگم یکم کمتر از ولتاژ igbt بگیر
                        اون 2 تا دیود زنر روی گیت هم اگه معمولی بزاری عملا کاری نمیکنند . باید حتما از نوع fast بزاری
                        اگه بتونی از ترانس پالس هم استفاده کنی هم ایمنی بیشتر میشه و ir2153 نمیسوزه و هم میتونی توان های زیاد تری بگیری.
                        استاد محترم ممنون که وقت میزارید
                        واقعیت مطلب تحصیلات من تورشته برق صنعتی واتوماسیون هست نادر مشکلی تواین رشته ها پیدامیشه که نتونم راه حلشو بگم اما توالکترونیک صنعتی فقط یه تازه کارم که خیلی ازمطالب برای اولین باره که میبینم ویاد میگیرم اگرسوال میپرسم که معقول نیست بزارین به پای بی تجربگیم وبه بزرگی خودتون ببخشید
                        میشه اگه امکانش هست نوع هسته وتعداد دور وروش اتصال ترانس پالس به مدار این ای سی رو به من یاد بدید
                        بعد امکانش هست به جای زینر ها دیود 1.5ke18ca ببندم
                        جدیدترین ویرایش توسط armin1230; ۱۷:۱۳ ۱۳۹۶/۱۱/۲۳.

دیدگاه

سلام کار اصلی ترانس مچینگ توکوره های القای میشه یکی از اساتید بگن چیه

دیدگاه

سلام کار اصلی ترانس مچینگ توکوره های القای میشه یکی از اساتید بگن چیه
                            ایزولاسیون و در عین حال انتقال ماکزیمم توان از اینورتر به ورک کویل

دیدگاه

من فرصت نکردم جزییات پست ها را مطالعه کنم. اما اگر مشکل سوختن درایورهای سری IR21xx را دارید فایل زیر را مطالعه کنید که از جمله در آن اشاره شده شارژ خازن تغذیه بخش High side نباید از یک حد سریعتر باشد و به همین دلیل یک مقاومت با دیود سری می شود:

اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

باسلام دوست داشتم این تجربه رو در اخر در اختیار دوستانی که مثل من میخوان یکی از سری مدار های مستر دانیک که با ای سی ir 2153 روبسازم بزارم که مثل من وقت وهزینشون به فنا نره این ایسی بااین مدار به هیچ وجه جواب نمیده من کمش نزدیک 600 فقط ماسفت سوزوندم هر راهی هم بگی تست کردم برید دنبال یه مدار بهتر باایزولاسیون بهتر ومحاسبه شده نقشه های تو وب گمراه کنندس اگه میخوان یه کوره همه چی تموم بسازید قبل از ساختن چند ماه مطالعه کنید ومدارتون روخودتون طراحی کنید یا کسی که استاد این کاره بگیرید
                                ممنون از همه اساتید که کمک کردن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X