دوستان و اساتید محترم سلام.
من میخوام دوتا لامپ 5 آمپر 12 ولت رو با دوتا ماسفت به صورت مستقل تو حالت High Side درایو کنم .
آیا راهی هست که بشه بودن استفاده از ای سی درایور (مثل ir2113 و...) بشه ماسفت رو در حالت High Side درایو کرد(مثلا با تولید موج مربعی توسط NE555) ؟
من میخوام دوتا لامپ 5 آمپر 12 ولت رو با دوتا ماسفت به صورت مستقل تو حالت High Side درایو کنم .
آیا راهی هست که بشه بودن استفاده از ای سی درایور (مثل ir2113 و...) بشه ماسفت رو در حالت High Side درایو کرد(مثلا با تولید موج مربعی توسط NE555) ؟

سلام دوست عزیز. در لحظه ی اول اختلاف ولتاژ بین سورس و گیت به آرامی بالا رفته و به علت اینکه دقیقا موازی با همین زمان مقاومت درین سورس کاهش پیدا میکنه این کاهش مقاومت باعث بالا رفتن ولتاژ سورس شده و ولتاژ بین سورس و گیت در این لحظه با هم بالا میروند و هیچ وقت اختلاف ولتاژ بین گیت و سورس به بالای 20 ولت نخواهد رفت( با اسیلوسکوپ تست کردم و به صورت عملی هم تست کردم شما هم میتونین تست کنین/ مدار بوت استرپ نیز دقیقا هنگامی که ماسفت خاموشه ولتاژ بین سورس و درین رو تو یه خازن به عنوان رفرنس ذخیره میکنه و پس از اون هنگام رسیدن پالس مثبت به همون مقدار ذخیره شده در خازن میده به گیت/این مدار توی هف بریج و فول بریج با رعایت دد تایم و شرط اینکه ماسفت لو ساید هنگام فالینگ تایم ماسفت های ساید رایز بشه به خوبی عمل میکنه(در عکس های فرستاده شده ماسفت لو ساید در حال رایز نیست! و اگر بود ولتاژ گیت و سورس برابر و مساوی 0 ولت میشدند)/ واینکه اگه میشه دلایل واضح تر و با جزییات بیشتری بیان کنین )
دیدگاه