اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیوز مینیاتوری کمک کنید این c6 یعنی چی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیوز مینیاتوری کمک کنید این c6 یعنی چی

نوشته اصلی توسط کیان کوشافر
    بله - این ها ورودی و خروجی نداره !
    در واقع ورودی و خروجی د
    بدلیل ساختمان داخلیه جرقه گیر باید از ترمینال 1 بعنوان ورودی و از ترمینال 2 بعنوان خروجی استفاده کرد

اما در کل زیاد فرق نداره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

بنده یک سوال دارم از خدمتتون، یه کولر خریدم و نصاب کولر گفتند که باید یک فیوز 10 آمپری جدا برای کولر وجود داشته باشه. الان یک کلید c16 برای کولر هست و من می خوام تعویضش کنم.
      کسی می تونه راهنمایی کنه چجوری میشه تعویض کنم؟ آیا باید برقکار بیارم؟ یا خودم از پسش بر می آم؟ باید برق کلی ساختمان قطع بشه یا بدون قطع برق هم میشه فیوز رو تعویض کرد؟

دیدگاه

شما برای اینکه خطر برق گرفتگی نباشه برق ساختمون رو قطع کنی !!
        یه فیوز 10 آمپر میگیری !! بعد روی اون فیوز 16 آمپر یا همون c16 دوتا پیچ هستش اون ها رو باز می کنی و سیم ها رو ازش جدا می کنی و فیوز رو در میاری بعد اون فیوز 10 آمپر رو میذاری جای اون و و سیم ها رو مثل اون قبلی وصل می کنی و پیچ ها رو میبندی !!!
        البته بهتره یه فیوز با کیفیت برای کولرت بزاری !!
        اما فکر نکنم کولر 10 آمپر بخواد !!
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سپاسگزارم
          فرموده اید "اما فکر نکنم کولر 10 آمپر بخواد !!" خوب چند آمپر می خواد؟ نصاب خود شرکت آبسال گفتند اگر 10 آمپر نباشه نصب نمی کنند کولر رو!
          یه سوال دیگه، با توجه به اینکه 16 آمپر رو داریم در می آریم و 10 آمپر رو جا می زنیم آیا مشکلی پیش نمی آد؟ مثلا برای افزایش آمپر می دونم که باید تحمل سیم رو در نظر داشت اما برای تبدیل 16 به 10 نمی دونم لازمه نگران این مسئله بود؟!

دیدگاه

با توجه به اینکه شاختمان نوسازه و هنوز هر واحد فیوز جداگانه نداره، نمیشه برق رو قطع کرد! مگر اینکه برق کل ساختمان ( 40 واحد) رو قطع کرد! راه حلی هست برای بالا بردن امنیت بدون قطع قطع برق؟

دیدگاه

البته بستگی به نوع کولر هم دارم !!
              کولر گازی خودش تنها یه فیوز 16 آمپر می خواد !!!
              در مورد سیم هم مشکل خاصی نیست !!
              فقط چون نمی تونی برق رو قطع کنی بایه وسثله عایق سیم ها رو جابه کن !!
              میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadihamid22
                سپاسگزارم
                فرموده اید "اما فکر نکنم کولر 10 آمپر بخواد !!" خوب چند آمپر می خواد؟ نصاب خود شرکت آبسال گفتند اگر 10 آمپر نباشه نصب نمی کنند کولر رو!
                یه سوال دیگه، با توجه به اینکه 16 آمپر رو داریم در می آریم و 10 آمپر رو جا می زنیم آیا مشکلی پیش نمی آد؟ مثلا برای افزایش آمپر می دونم که باید تحمل سیم رو در نظر داشت اما برای تبدیل 16 به 10 نمی دونم لازمه نگران این مسئله بود؟!

نوشته اصلی توسط mohammadihamid22
                با توجه به اینکه شاختمان نوسازه و هنوز هر واحد فیوز جداگانه نداره، نمیشه برق رو قطع کرد! مگر اینکه برق کل ساختمان ( 40 واحد) رو قطع کرد! راه حلی هست برای بالا بردن امنیت بدون قطع قطع برق؟
                کولر های آبی با متور 1/3 اسب در دور تند 3.5 آمپر و در دور کند حدود 1.85 آمپر برق لازم دارن
                نصاب هم بدلیل اینکه سیم برق نمره 1.5 گفته باید زیر فیوز 10 بسته بشه اگه بالاتر باشه سیم رو هم باید ضخیم تر انتخاب کنی
                برای تعویض اون هم نیاز به قطع برق نیست
                کسایی هستند که هین طوری برق رو توی مشتشون می گیرن بدون اینکه برق بگیرشون برق کار درست و حسابی میخاد
                من خودم این کار رو می کنم :mrgreen:

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X